Poliisit Jimillä, Kuopio

Ihania ovat

Heti tuli suosikkipariksi, mulle ja näköjään monelle muullekin..vaikka paikkakuntalaiset alan asiakkaat näyttävät olevan toista mieltä. Hyvvee mainosta. En oo Kuopiolainen, vaan lapsuus asuttu siinä vieressä ja kunnon maaseutunuorten tapaan oltu kesätöissä Kuopiossa.

42

5481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asiakas112

      Ohjelman perusteella ei tarvitse epäillä, miksi Suonenjoella kerkeevät polliisit ottamaan kohtalisen pitkät levot ihan "työ ruppeeman" aikana. Toivottavasti JIM-kanava sentään sponssais pojille edes torkkupeitot tai jopa patjat samaan pakettiin.. Sen verran lupsakkoo touhua on savon sinivuokoilla, et eikun tronikoita rintaan ja vettä myllyyn-->loppujen lopuksi teistä ei kukaan oikein välitä ulosteen vertaa!

      • Tärkeys pe,,,,,,,

        Lupsakkaasti hoitavat hommansa, ja sakottavat tarvittaessa.
        Huumori hersyää luonnollisesti, ei tarvitse "teeskennellä" sen esiintuloa.
        Tarvittaessa tiukkoja lain vartijoita, niin pitääkin olla.
        Turha "könöttäminen" ja tärkeily ainakin minua alkaisi tympäsemään.
        Kuopion poliisit on yleensä "savotta miehiä" joskus mainitsivatkin että,
        "meillä ei kireehenkiset kauan viihdy" tunsin heitä paljonkin joskus "ennen vanahaan"
        Perintö näyttääpi säilyneen, ja se on hyvä se.
        Sitä turhaa tärkeyttä näkee vielä valitettavasti liian monessa paikassa.
        Mm, virastoissa-kaupoissa-kirpputoreilla- ja erityisesti kunnan virastoissa,
        joissa lopputilin pelossa kumartelevat toisilleen.


    • Jaakko Rules!!

      Niin on, ihania on!! Onko se nuorempi varattu..?? ;)

      • kurrrnn

        Höpsistä! Onko Jokinen varattu? Pauli Jokinen, mikä mies! :) On siinä raamia, ja ne silmät. Ihanat silmät :) Pittääkö heittäytyä poliisilaitoksen oven etteen pötkölleen, että sais huomiota...


      • superhuman 975

        on se varattu seurusteluu mauri 62v:n kanssa joka on kukkakauppiaana sotkamossa


    • renekainen

      Hienoja jätkiä. Eivät vain käyneet Petosen ABC:llä kahvilla, eikä tietenkään sitä aivan kaikkea poliisin arkitodellisuutta siinä kerrota tai kuvata. Aivan hyvä kuitenkin että nähdään se millaisiin pöllöpäihin poliisit työssään törmäävät.

    • huippujuttu

      Lisää lisää lisää näitä herroja ruutuun ja ihan kerralla oma ohjelma heille! Parasta mitä telkusta on aikoihin tullut! Mukava kattoo hyvää huumoria ja positiivista meininkiä komeissa raamiloissa. Kiitos tästä sarjasta ja Kuopion osuudesta! Ootan aina millon Kuopio on vuorossa. Se ei saa mennä ohi. Tämän tyyppisiä työkavereita joka työpaikalle kuin Jaakko ja Pauli. Kuopion polliisilaitos on onnekas, että on saanu sinne nämä kaks miestä.

    • pohjosenasukkiiii

      Aivan mahtavia! Vaikka täytyy sanoa että on ne kuopiolaiset "asiakkaatki" usein melkosen hassuja :D

    • kopio...

      Rentoja tyyppejä ja pidettyjä, ainakin sarjan katsojille. Mutta näinhän se yleensä menee, että kotipaikkakunnalla ei sitten niinkään.

    • vilkkuvalo

      Ihanaa! Tänään nähdään taas Kuopion omat pojat telkussa 20.30! Ei voi jättää väliin! :)

    • seriffi!!!!

      Hyviä olivat taas kerran. Ja taas kerran raivostutti nuo mopokakarat! Jos vasta 15 vuotta eläneenä rupeaa jo tappelemaan yhteiskuntaa ja sen sääntöjä ja normeja vastaan ja pakoilemaan poliisia, mitä onkaan odotettavissa tulevilta 60 vuodelta?! Itse "vuodan" kaikkien tietämieni moporikollisten tiedot ja valokuvat nettiin selostuksineen, jotta tulevaisuudessa työnhaussa google kertoo totuuden ja nämä vahingonlaukaukset saavat mitä ansaitsevat! Samaten jos karkuri sattuisi kohti ajamaan, isolla karahkalla suoraan päin näköä. Ei täällä Itä-Suomessa ole mitään pelkoa tuomiostakaan...

    • MK K1

      Nii, hienoa että on nämä poliisit sarjassa, eikä tämä kusipää Kuopion ns. kirjailijapoliisi ole tunkenut itseään ko. sarjaan. Ja ihan elokuvankin aikovat tehdä herra "kirjailijan" teoksesta. Kannattaisi herran harkita siirtymistä kokonaan poliisin hommista "kirjailijaksi". Menestys voisi olla parempi.

      • PeRSe...

        Näin on ja joku on tajunnut lähteä jo itsekkin..taisi joku olla kioskinpitäjä ja oliko lie muita...
        Oliko muitakin ...onhan näitä jotka joutaa varikolle.
        Muutama olisi vielä joka voisi tajuta lähteä kokeilemaan sitä vapaata ammattia suojatyöpaikan sijaan.
        Näkisi pärjääkö siellä samalla asennevammalla miten pitkään ja kärsiikö veljeillä ja valehdella toinen toistaan tukien jos itsestä se tuntuu oikealta..no suojatyöpaikassa riittää toinen toistaan tukevia ja missä muussa ammatissa on taustalla lakimiestä heti puolustamaan virheitä tekeviä poliiseita..ei missään


    • kirjailijaaaa

      Taitaa MK olla kirjailija-poliisin vanha asiakas, pelkkä suomalainen peruskateus ei riitä selittämään itkuasi..

    • MK K1

      No tulihan se sieltä, itke pois vaan keskenäsi.

    • wuhhuuu

      Tulee taas ens maanantaina! Ei malta odottaa. :)

    • mullikka joo

      onnekx ei oo kirjailija poliisi sarjassa ja muutenkaan ei kuopijon pojilla oo mitään tekemistä "järkevää" pieni kaupunki ei tapahtumia.

    • fafafaf

      Mutta mitä tekee videopätkä Porista edellisessä kuopion jaksossa?

      • vihhiii

        No mitä väliä sillä on onko Pori vai mikä? Kunhan Jaakko ja Pauli vaan näkyy :) Ei pidä tarttua lillukanvarsiin. Kyllä myö sitten erotettaan millon Kuopio on kysseessä kun Puijon torni seistä töröttää siinä. Porissa on ilmeisesti ollu vaan yksinkertaisen hieno kesäpäivä, että ovat sitten vähän kuvanneet sitäkin. Mitäs pienistä kun muu aika on komeaa katseltavaa :) Oikeen melkeen tiedätkö odottaisin, että tuollainen niin kuin Kuopion poliisipartio pysäyttäis ja vaikka huomauttais, että mun tuulilasin sulka vinksottaa irti tai jotain...Voisin yrittää ängetä treffeille :D :D


    • töttöröö

      Kyllä pisti taas hymyn korviin asti kun "pojat"olivat vauhdissa työvuorossaan.Eipä niin naurata muitten polliisien jutut kun Kuopion poikien.Taitavat olla liian virkaintoisia tai muuten vaan juroja savolaisiin verrattuna.Tuo lupsakkuus kun näkkyy, kuuluu ja huokuu heistä eri tavalla kun esim Tampereen polliiseista.Ei Oululaisissakaan mittään vikkaa oo mutta savolaiset ne on vuan parhaita:)

      • makeemeininkipus

        Kyllä minäkin yritin pitää turparustinkini peruslukemilla ja purra huultakin, mutta ei, ei onnistunut; kyllä saivat aikaan naurunremakan useasti. :D Tässä on kohta hyvät vatsalihakset kesäksi jos näin kovasti joka kerta saa hirnua kun sarjaa katsoo. Kuopiossa on varmaan oikeesti kiva tehdä töitä, jos poliiseilla ja asiakkailla pääosin yhteistyö sujuu noin lupsakkaasti. Turhalla niuhotuksella ei pääsekään mihinkään. Jaakon ja Paulin asenne ja nauru on parasta, huippua! :D Ottakaa muutkin poliisit Kuopion konstaapeleista mallia.

        P.s. Pauli on nii-in hot! Voiko kaikki makee olla samassa paketissa noin. Mikä järkevyys ja silmän pilke, huumori ja tarvittava fiksu vakavuus. Kuopion poliisi-sedille palkankorotus! :)


    • Qerty0987

      Pakko oli revetä, onko pippeliin pussailtu :DD
      maanantain jakso x)

      Ehdottamasti parhaimmat poliisit !

      palkinto on jo näpeissä.

    • PeRsE....

      Vaikuttaa ihan asiallisilta poliiseilta mutta mistä ne on löytyneet kun Kuopiosta ei niitä asiallisia poliiseita ole tähän mennessä löytynyt.
      Olisipa laitettu pari kenttäjohtajaa niin olisipa löytynyt asennevammaisia ja savoksi sanottuna mulkkujakin ...
      On siinä ollut kova valkkaaminen että noinkin asiallinen pari on löytynyt KUOPIOSTA !!!!
      Mutta ÄLKÄÄPÄ luulko että teidän kohdalle sattuu noin asennevammaton partio...muistan viime kesältä yhden kirjekurssilla poliisiksi päässeen pysäytyksen..
      Ajoitte silminnähtävästi ylinopeutta..
      Eikös tässä ollut se rajoitus mitä ajoin.
      Kyllä on toteaa yksinkertainen poliisi ja perustelee nopeuden mittaamista rähmäisillä silmillään verraten vieressä seisovaan jonoon minkä ohi pyyhälsin oikeaa tilannenopeutta ja vielä sen ohjearvon mukaan mitä pitää vähintään ajaa..
      Kyllä näitä yksinkertaisia poliiseita on kuopion täynnä ja takuulla on vuoroja jossa ei ole ammattitaitoista palveluammatin osaajaa tarjolla...verraten vaikka mäkkärin tiskille niin sieltä löytyy aina ammattitaitoinen ja palveleva henkilö...sitä ei kuopion poliisi eikä koko suomenpoliisikunta on ole sisäistänyt.
      No nyt joka vastaa että olen väärässä niin olet se lammas joka ei uskalla sanoa miten asiat on ja pelkäät että kekkosen aikainen delegaatio tulee ja vie sinut pois etkä koskaan pääse takaisin jos uskallat sanoa miten asiat on..
      Uskovaiset ja lampaat kuuluu juuri ryhmään joka ei usko itseensä vaan tarvitsee aina jotain tukea elämälleen..
      Usko poliisiin tai satukirjaan ja ole onnellinen...buahhaaa

      • Höpöhöpöjuttuja

        Onhan poliisitkin yksilöitä.... haloo. Nostat sitä kaasujalkaa vähän ,niin tarvitsee olla vähemmän poliisin kanssa tekemisissä =D ja voit hyvillä mielin asioida siellä mäkkärissä, missä sinunlaiset kouluttamattomat asennevammaiset saa sitä parasta palvelua !!!


      • M2
        Höpöhöpöjuttuja kirjoitti:

        Onhan poliisitkin yksilöitä.... haloo. Nostat sitä kaasujalkaa vähän ,niin tarvitsee olla vähemmän poliisin kanssa tekemisissä =D ja voit hyvillä mielin asioida siellä mäkkärissä, missä sinunlaiset kouluttamattomat asennevammaiset saa sitä parasta palvelua !!!

        Ootahan kun sattuu omalle kohdalle. Ei ainakaan kahdet maisterin paperit auttaneet.

        Mut se Tampereen koulu onkin vähän kovempi koulu, siellä opetetaan supersankareiden kykyjä. Ei sen jälkeen edes tarvitse osata lukea tahi kirjoittaa laskemisesta puhumattamaan.


      • Susi3

        Mikä "ohjearvio mitä pitää vähintään ajaa"? Lahjaksiko sait ajokortin?


    • 11+18

      Haapala olisi hyvä seuraaviin jaksoihin..
      Saataisiin kunnon viisauksia ihan telkkariin asti..
      Moottoripyörä ajoihin olisi varmaan hyvä kaveri ,kaikki uskovaiset ainakin tykkäisi.

      • salmiakkikuvio

        Sain kuopiossa aiheetta "liikennesakot". Tosin ihan minimit. Tais enemmän "hormoonipossu"-poliisia kiinnostaa tunnukset.


    • IsomPI PeRsE

      No alkoihan siellä ohjelman seassa vilistä asennevammaisiakin ,no eipä ollut ylläri ollenkaan.
      Veljeily rokkaa...

    • Kuopionkingi

      Pakko on kysyä, Onko kukaan ollut näitten herrojen asiakkaana nytten?
      ovatko minkälaisia livenä ?
      ovatko samanlaisia kuin poliisit sarjassa ?
      ettei olisi vaan esittämistä kun oli kamera päällä ¿?
      Tae sitten on aetoa lupsakkuutta !

    • töllöttäjä!

      on tullu nähtyä livenä. siis muutaman metrin päästä. ainaki samannäkösiä ovat kuin telkkarissa. eivät livenä partioi yhdessä.

    • ????

      Välillä nuo poliisit ajavat outoja reittejä.

      Ensin ajavat toisella puolen kaupunkia ja sitten kuva pomppaa toiselle puolelle kaupunkia. Mutta puhe jatkuu koko ajan.

    • Inner Circle

      Ei ne poliisit aja oudosti. Se on ohjelman miksaaja jonka paikallistuntemus ei riitä ajoreittien mukaiseen leikkaukseen. Toiseksi ääntä ja kuvaa voidaan käsitellä erikseen ja lisätä paikasta toiseen ja toiseenkin paikkaan.

    • koti-polliisi

      Oliko tuossa 18.8 muuten kaikki Kuopion poliisi-jaksot? mielestäni sieltä puuttui se, missä saaristokaupungissa ammuskeltiin.. Vae meniköhän se vaan multa ohi :D

    • Halina

      Onko näitä poikia näkynyt Kuopiossa sen jälkeen, kun lähtivät sarjasta? Töissä tai vapaa-ajalla?

    • parempiakkii löötyy

      Vua minäpä en savolaesita tykännä!

      Minun suosikkija ovat nuo Helsingin pollarit, toenen taetaa olla Jyväskylästä syntyisin....Mitkä ihanat ruskeat silmät Helsingin polisiilla on, ja ihana, herrasmiesmäinen käytös. Hienoja miehiä molemmat!!

    • johoooo

      Kyllähän tuo Heikkinen on käyny mut kyytsäämässä kyssiin eikä ollu yhtään lupsakka muuten kun sanomalla kommenttiin jonka laukasin, että näytätpä pienemmältä mitä telekkarissa,- Laajakuva laajentaa vastas Heikkinen. :d
      Jokinen käy crossfit salilla häärämässä, check!

      Mutta mikkelin poliisit.. :3

    • Henrietta88

      Mikkelin poliiseista se Harri on aivan ihana.

      • Jarkolleterkut

        Ja Mikkelin poliisi Jarkko on kas komea kuin mikä. Onko hän vielä poliisi?


      • hanki_elämä
        Jarkolleterkut kirjoitti:

        Ja Mikkelin poliisi Jarkko on kas komea kuin mikä. Onko hän vielä poliisi?

        Ja joku taas kaivaa näitä vitun vanhoja viestejä esiin.

        "Keskustele Kuopion alueen asioista."


    • malliksi.muillekin

      Miksei Kuopion poliisin Jokinen ja Heikkinen pidä turvavöitä?
      Onko ne koko ajan auton katsastustehtävissä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe