Nazar: Aqua Fantasy

lomalle

Hei kaikki!
Haluaisin kuulla kyseisessä paikassa kävijöiltä kokemuksia.
Ollaan menossa ensikesänä matkalle lasten kanssa Aqua Fantasyyn.
Kiitos kaikille jotka jaksatte asiallisesti vastata.

18

1659

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kusadasi

      Itse en ollut kyseisessä hotellissa, mutta Nazarin reissulla Kusadasissa ja käytiin Aqua fantasyn vesipuistossa. Harmiksemme menimme enempää ajattelematta sunnuntaina, jolloin tietysti paikallisilla vapaata ja puisto oli tupaten täynnä. Tuoleja oli lähes mahdoton saada, tosin niitä tuotiin lisää nurmialueille kun entiset loppuivat. Mutta siis kauas altaista. Jonottaa joutui, ja porukkaa oli paljon. Tosiaan meillä huono suunnittelu johti tähän, arkena varmaan olisi ollut väljempää. Muuten loistopaikka, mäkiä oli jos jonkinlaisia ja kaikille löytyy jotain. Vesipuiston ravintolakaan ei ollut niin kallis kuin olisi voinut kuvitella. Alue on iso, ja kun porukkaa oli niin paljon, oli vaikea pitää porukkaa kasassa ja nädä missä kukakin meni. Mutta tämä tosiaan vain vesipuiston osalta, hotellista ei ole kokemusta. Vesipuistossa saatte varmasti ajan kulumaan, mahtava paikka:-)

      Kusadasista Aqua Fantasyyn meni dolmuksella noin puoli tuntia. Kannattaa lähteä ostoksille Kusadasiin, hotellin luona kaikki on todella kallista. Minun kanssani samassa hotellissa olleet juttelivat kaupungilla retkellä muutaman Aqua Fantasyyn majoittuneen kanssa, ja kehuivat kyllä paikkaa, mutta jutellessa kävi ilmi että hinnat oli kovat. Eli keskustasta ostimme postikortteja eurolla 10 kpl, Aqua Fantasyn luona ne olivat maksaneet euron kappale. Samoin joku oli ostanut Aqua Fantasyn luota kengät, ja huomasi kaupungilla että niitä sai tinkimällä 2-3 paria samaan hintaan. Tämä lienee sanomattakin selvää, mutta ajattelin vaan varmuuden vuoksi sanoa.

      Eli hieno ja hyvä paikka varmasti, ruoat ja juomathan teillä kuuluu hintaan joten varmasti hyvä diili. Olisin itsekin lähtenyt kyseiseen paikkaan ensi kesänä, mutta budjetti pakotti halvempaan paikkaan. Hauskaa matkaa.

    • lomalle

      Kiitos hyvistä vinkeistä! Vähän jännittää, kun en ole koskaan käynyt ja lähden yksin lasten kanssa.

      • Kusadasi

        TIedän tunteen, itsekin lähden ensi kesänä Turkkiin yksin lasten kanssa. Maalaisjärjellä pärjää pitkälle. Aqua Fantasy onkin "keskellä ei mitään", joten liikenteen yms. taki a ei tarvitse hermoilla. Varmasti tulee teille kiva reissu, Hauskaa matkaa.


    • AF

      Pärjäät varmasti hyvin :). Olen ollut kyseisessä paikassa itsekin lomalla yksin lapsen kanssa. Tyttö tykkäsi paikasta niin paljon, että vielä kolmen vuoden jälkeenkin jaksaa muistella vesiliukumäkiä ja toivoo, että teemme sinne vielä joskus uuden matkan. Ollaan kokeiltu tässä välillä muita Nazarin kohteita. Aqua Fantasy on tosiaan aika eristyksissä. Ostoksilla kannattaa käydä Kusadasissa, hotellin kaupat ovat kalliita.

      Ruoka AF:ssä oli hyvää. Vesipuistoon on hotellin asukkailla oma sisäänkäynti. Me emme joutuneet jonottamaan sinne ollenkaan. Laukut tarkastettiin vesipuistoon mennessä ja omia eväitä/juomia (edes vettä) sinne ei saanut viedä. Hotellialueella vesipuiston sisäänkäynnin välitömässä läheisyydessä oli kylläkin allasbaari, josta pystyi hakemaan juotavaa janon yllättäessä. Vesipuiston alueella olisi joutunut maksamaan juomista/syötävistä...ei kannata ;).

      Oppaat olivat mukavia, altaat hienoja ja lapsilla varmasti mukava loma tiedossa. Ranta on aika pieni. Bussimatka lentokentältä kestää vähän turhan kauan (n.1.5h). Kannattaa ostaa lapsille jo Suomesta apteekista pahoinvointirannekkeet, niin pärjäävät pitkän matkan lämpöisessä bussissa ilman huonoa oloa.

      Turkissa lentokentällä on todella kallista, joten sieltä ei kannata ostaa mitään. Suosittelen ostamaan esim. vettä ja pillimehua bussimatkaa varten lapsille jo Suomen päästä tax freestä ennen koneeseen menoa. Bussissakin myydään vettä/limua muistaakseni noin 1e hintaan.

      Oikein hyvää lomaa teille!

    • ihan jees

      Me oltiin viime kesänä 2 vkoa Aqua Fantasyssa lasten kanssa ja meillä kans lapset tykkäs paljon. Allasalueet ja vesipuisto oli kovin mieluisia. Vesipuistossa joutuu aika lailla jonottamaan, vähemmän oli jonoa jos heti aamusta tai vähän ennen sulkemista meni.

      Hotelli itsessään oli ihan jees, huoneet siivottiin hyvin. Ainoa asia mikä meitä siellä harmitti, niin allasalueilta oli ihan mahdotonta saada aurinkotuoleja siksi aikaa kun niitä tarvitsi ellei sitten heräänyt kuuden aikaan niitä jo varaamaan. Hotelli ei millään lailla puuttunut asiaan. Vesipuiston puolelta onneksi oli aina vapaana.

      Ruoka oli ekan viikon hyvää, toisella viikolla oli aika heikkoa.

      Hotellin kaupat ovat erittäin kalliita, ostoksilla käytiin pariin otteeseen Kusadasissa joko Dolmuksella tai taksilla.

      Ranta oli huono, sellainen mutainen ranta ja matalaa todella pitkälle. Itse en kahden viikon aikana edes käynyt meressä uimassa, vaikka normaalisti niin teen.
      Lapsille oli mini disco joka ilta ja muutenkin ihan hyvä ohjelma.

      Lentokentältä huomattavasti lyhyempi bussimatka, kuin esim. Alanyaan. Muistaakseni jotain 1 h 15 min.

      Ihan hyvä paikka!

    • Minä ja lapset:-)

      Moi,

      itskein olen lähdössä kesäkuussa lasten kanssa Aqua Fantasyn, ja toivon tietenkin että se on ikimuistoinen paikka:-) ollaan oltu aikaisemmin toisessa Nazarin kohteesa joten uskon kyllä että tämäkin kohde on todella hyvä. Toivotaan että rantakin on kiva eikä mutainen, kuten edellä mainittiin!
      Hyvä että otitte tuon pahoinvointiasian puheeksi, täytykin käydä apteekissa..kun seillä ei lapset saa edes etupenkillä istua, mikä auttaisi edes vähän. Kerran istuttu hiljaa käytävällä muovipussi lasten välissä..ei siitä huolimatta saanat mennä eteen.
      Nyt odotan kevättä ja kesäkuuta, että päästäisi matkaan:-)

    • ___30.5___

      meitä lähdössä kahdeksan hengen porukka kesäkuun alussa, innolla myös odotellaan :)

    • Ballenkorven

      Käytiin 2010 Aqua Fantasyssä eikä tod. ollut mutainen ranta. Hiekka oli todella hienoa ja pienirakeista joten siitä saattaa tottumaton saada sellaisen kuvan että se on mutaista.

      Aivan ehdoton paikka lapsille(kin)!

      Elokuussa lähdemme uudestaan Aqua Fantasyyn, maltan tuskin odottaa!

    • Ei hiihtoo sitte

      Oltiin kesällä 2011. Tosi iso hotellialue, monta allas-aluetta. Käytiin vesipuistossa vain kerran, suurin osa aika hurjia mäkiä siellä. Viihdyttiin paremmin hotellin alueella. Huomasimme myös saman, että aurinotuolit oli varattava aikaisin. Niimpä aloimme itsekin varata ne ennen aamiaista. Jotkut tosiaan nousivat varaamaan tuoleja ja päivystämään niitä kuuden aikaan varmaan.
      Hotelli oli ihan hieno ja palvelu pelasi yleensä ihan hyvin. Parasta siellä oli meidän aikuisten mielestä ruoka, mikä oli todella hyvää! Ollaan oltu Kusadasissa Sealightissa myös (5 tähteä) mutta siellä oli selvästi "halvemmalla tehtyä" ruokaa, enemmän jotain eineksiä ym. Voi johtua siitäkin että Sealightissa ruokaa kannettiin suunilleen kottikärryillä roskiin, kiitos rakkaitten naapurimaan kansalaisten. Aqua Fantasyn asiakkaat oli pohjoismaalaisia, englantilaisia ym.
      Oltiin tyytyväisiä ja mentäis uudestaan.

    • Matkakuumeinen

      Onpas kiva lukea kokemuksia. Meillä varattu kahden viikon matka 5.6.-13 alkaen. Lapsia kolme, 8,10 ja 14 v. Tyttö, ja kaksi poikaa. Toivottavasti saadaan sopivan ikäisiä kavereitakin! Aikaisemmin on oltu Mukarnas resortissa ja tykättiin siitäkin tosi paljon, mutta nyt haluttiin vielä enempi mäkiä lapsille.

      • 7. Kerta Nararilla

        Me myös 8-v tytön kanssa AF:ssä 22.5.-5.6.
        Kiva, kun tulee muitakin suomalaisia.


    • matkaaja2

      Onko joku ollut Aqua Fantasyssa toukokuussa? Osaatteko kertoa onko altaiden ja ennen kaikkea vesipuiston vesi miten kylmää? Suunniteltiin matkaa toukokuun puoleen väliin mutta sää vähän mietityttää.

      • 7. Kerta Nazarilla

        Turkissa, mutta pohjoisempana oltu 5 kertaa ennen kesää. Kerran lähdettiin jo huhtikuun lopulla ja silloin kylmyys ehkä vähän haittasi. Vapun tienoolla ei ole ollut ongelmaa enää. Kannattaa uskaltaa :)


    • ..........

      Olisi tosiaan kiva tietää onko noissa altaissa lämmitetty vesi?
      Hotellin ja vesipuiston siis.
      Mietiskelen matkaa sinne touko-kesäkuussa.
      Nazarilta ei vastattu puhelimeen.

      • Hotellissa vieraillu

        Sisällä on yksi lämmitetty allas. Ulkona olevia altaita ei lämmitetä.


    • MarkL

      Parin vuoden takaa on kokemusta. 5 hengen matka Nazarilla kesäkuun toisella viikolla. Vesipuisto ihan ok ja lähelllä hotellia. Perhehuone Deluxe ei ihan nimensä veroinen; voimakas kellarin haju, seinät pahvia (kaikki todella kuului pakettiin), kirppuja tai vastaavia huoneissa. Käsivarret täynnä punaisia näppylyitä vielä viikkojen päästäkin, ruokailussa kauhea roiske ja pauhu, eikä välillä ollut tarjolla kuin ranskalaisia, jäätelöä viskeltiin asiakkaille pienen ajan verran keskellä päivää. Reklamaatio laitettiin ja voivottelut siitä tuli korvauksena.

    • Sofi

      HEi,
      ollaan menossa AF:aan lokakuussa,onko silloin vielä lämmintä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe