AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Limaa keuhkoissa, proppuja yskässä

Limaa keuhkoissa, proppuja yskässä

14 Vastausta 938 Lukukertaa
Diagnoosia jos saisi. Ärsyttävä tunne ollut keuhkoissa sen puolisen viikkoa ja yskittää. Ajoittain tulee myös yskänpuuskia.

Yskiessä tullut bakteerilta haisevia, kuskus-palleroiden kokoisia proppuja.

Keuhkobakteeri, katupöly?

Kuumetta odotellessa.. = (
Onko polttavaa kipua yskiessä ja hegittäessä?
Yskittäessä tulee pienoista poltetta rintaan, vähän niinkuin närästäessä.
Sulla on keuhkoputkentulehdus !

Hop hop lääkäriin niin saat kuurin!!! :)
Samat oireet,ihan sietämätön polte,kävin eilen lääkärissä,molemmat keuhkot rohisi eli sielläkin jotain,keuhkoputken tulehdus ja mykoplasma epäily,ja.. arvatkaa mitä? Yskänlääkeresepti ja kotiin kuoleen,voi elämä mitä touhua nykyään on :-o
Niin siinä sitten kävi että jouduin menemään uudestaan lääkäriin olon huononemisen takia. Lääkäri totesi molemmat poskiontelot tulehtuneiksi ja keuhkorakkulat myös. Sain antibioottikuurin joka kestää 3vrk 2 tab.kerralla sekä kortisoonikuurin 10 vrk 1,5 tab päiväs. Joskus kuulemme tuleen tälläinen influenssan aiheuttama astma,ventolinekiekon sain myös jos menee tukkoon liikaa. Tänään siis otin toiset 2 antibiottia,kuume jatkuu yhä,hiessä yltäpäältä,ruokahalu pois,maata vaan pystyy :( ihmettelen taudin nopeaa etenemistä,mikä tauti sitten onkaan....
No hienoa, että sait nyt kumminkin kunnon kuurit + kiekon!

Nyt vaan lääkettä , lepoa ja nestettä paljon, että lima lähtee!

Paljon tsemppiä parantumiseen!!! :)
Kiitos jii :) juuri äsken raahauduin suihkuun yltäpäätä hiestä märkänä,maailma pyöri,huonooo teki,sit tuli vesiripulit,pönttöön onneksi :D eli sekinvielä kun muutenkaan en saa syötyä,saa nähdä selviääkö tästä,vai joutuuko tippaan, 1 rypäle/tunti ,,vettä,mehua. Myöhemmin joku tuo mulle maitohappobakteerijuttuja....p.s htc puhelin on nyt mun paras ystävä :)
Yritin tehdä ajanvarauksen mutta totesivat ennen edes ajan hyväksymistä, "Jos kuumetta nousee, ota uudestaan yhteyttä."

Voi elämän kevät..
Voi jestas,,,näin se menee :( oikeesti mietin mitähän olis tapahtunu mulle ellen olis mennyt uudelleen ja,eri lääkärille.Täällä on kyllä hyvä päivystys,ei tarvi ku soittaa niin saa ajan ja jos on ruuhkaa pääsee ilman aikaa 19:30 odottaan vuoroa joka saattaa olla 1-3 h, Mua huolestuttaa kun kuumeeni ei vieläkään antaudu,huomenna otan 2 viimeistä antibioottia,yskä on tiukkaa,putki rohisee ja vinkuu,oon puhaltanu pulloon,ollu höyryssä lisäksi olen herkkä saamaan lisälyöntejä ja sit kuumeen alkaessa nousta illalla tuli kunnon rytmäri,onneksi minulla on propralit (40mg) siihen,puolikas autto. No nyt tietty aattelen sitä sydäntulehdusta.. :-) uudestaan vaan yrität!
Minulla sama tilanne eli ei hyvältä näytä. Sai myös kolmen päivän antibiootti kuurin 6 tabl. kaksi kerralla päivässä. Ei ainakaan mua auttanut sunnuntaina loppui kuuri.
Eli lima ei irtoa millään. Keuhkoissa tulehdus ja tässä odotellaan ensi viikkoa jolloin lääkkeen teho lakkaa elimistöstä.
Olo kurjaakin kurjempi.
Ensiviikolla voin ottaa taas yhteyttä lääkäriin, jos ei ole auttanut. Miten se voi auttaa, kun ei ole auttanut vieläkään. Olikohan tuolla antibiotilla mittään tehoa ei se minuun ainakaan ole mitenkään vaikuttanut.
sama juttu,lääkekuuri loppui launantaina, poskionteloiden kipu meni,mutta jotain sil on vielä, keuhkot tukossa,ei auta ventoline paitsi siihen että ei tarvi yöllä yskiä,kortisooni kuuri sekotti elimistön, ensiviikolla uudestaa lääkäriin,minulle kehitty kaikenlisäksi astma.... voi prkle...omituisinta etten ole ollut 3 vuoteen kipeä ja sit tämmönen?
Saitkos sinä astman tämän taudin yhteydessä, tuntuu jotekin oudolta.
Tai mikäs tässä voisi olla enää outoa on vaan kurja olo.
En enää voi edes tietää mihin tämä loppujen lopuksi johtaa.
Itsellä ollut astma jo pitemmän aikaa, kai siksi on vieläkin kurjempaa tämän tilanteen takia.
Miksi lima ei irtoa, kun saisi edes liman irtoamaan olisi helpompi olo. Väsyttää kai pitäs ruveta nukkumaan ja ottaa ensin astmalääkkeet.
On kuitekin vaikea nukkua, kun yskittää ja kurkku kuivuu yöllä.
Toivottavasti aamu olisi helpompi, mitä kuuteen edelliseen aamuun.
Yritä pärjätä enpä voi oikein osaa muuta sanoa, kun itsekin olen samassa tilanteessa.
Onneksi kuume on nyt poissa ja toivottavasti pysyykin. En itsekkään ole sairastanut mitään flunssa tautia ainakaan kahteen vuoteen.
Nuku hyvin paranemisia.
Mulla on ollut pidempään atsman kaltaisia oireita,tutkimukset vaan jääneet puolitiehen niinkuin muissakin terveyteen liittyvissä asioissa paikkakunnallani,astma voi syntyä joskus myös sisäsyntyisesti,juuri tälläisen pahan tulehduksen seurauksena,tai puhjeta kun on taustalla vaaninut. Perimä siihen on vahva äidin puolelta. Pulloon puhaltelu kannattaa ottaa käyttöön.Onneksi kutittavaan ahdistukseen auttaa yöllä ventoline,voi nukkua. Pas...maisen sitkee tauti,tsemppejä :)
Jouduin poskionteloiden punteeraukseen,just tulin operaatiosta...lisäksi 100% varmuudella astma puhjennut. Uusi penisiilijohdanteinen kuuri...kai se tästä pikuhiljaa,onneksi on kevät ja paljon kaikkea mukavaa :)
 /   /  /  / Limaa keuhkoissa, proppuja yskässä
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta