Matin ja Tepon uusi levy

AurinkoinenTurku

Kauan kaivattu matin ja tepon uusi levy on kaupoissa ke 9.5.
Uuden levyn biisien nimet ovat
1.Meidän paikka, 2. Elämänsuuruinen, 3. Kuningatar, 4.Listaykkönen(onkohan?), 5.Tää päätös on sun, 6.Tuon tytön, 7.Mä haluun sua, 8.Toukokuu, 9.Älä sano hyvästi milloinkaan, 10.Pieni askel, 11.Kaikki kaikessa, 12.Miljoona ruusua(Latino versio).

Osoitteessa www.mattijateppo.fi voi nähdä lisää.

Matilta ja Tepolta on ilmestynyt uusi levy 2001, 2003, 2006, 2008, 2010 ja 2012, eli aika hyvä tahti on vielä päällä, 1980-luvun hulluina vuosina levyjä ilmestyi lähes joka vuosi 1981,1982,1983,1984,1986, 1988, 1989, 1991, 1992, 1994, 1997.

19

2542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mmaattttiiii

      Iiihanaaa kun tulee taas uusi levy, saan taas opetella 11 uuden biisin sanat(koska tuon miljoona ruusua nyt osaa lähes koko kansa)

    • cdddd

      missä voi kuunnella pätkiä

    • jaskan kaveri

      Herra hyvänen aika miten hyvä uusi levy! Kuuntelin musiikkikaupassa ja heti mukaan. MATTI 6 TEPPO MEIDÄN PAIKKA. Kun täällä puhuttu on että missä ne hyvät iskelmät luuraavat, niin tällä levyllä ne nyt taas tulevat, näitten 2 vetäminä. Siis onhan nämä tavallaan "jo kuultu" mutta nyt veljeksillä ote on tuore ja innostava, kerta kaikkiaan tuo hyvän mielen päähän, kehoon ja tanssijalkaan. Pitää varmaan kehua kohta lisää kun vasta 3x kuuntelen ja olen ihan myyty. Ei mitään uutta, mutta juuri siksi tämä onkin ihan aivan uutta :):):)

    • jaskan kaveri

      Tämä uusi "Meidän paikka" -albumi on Matin ja Tepon paras levy, tähän mennessä. Svengaa kuin hirvi, ja ystävät, joka ikinen 12 kappaleesta on sellainen että ei tarvitse kelata yli vaan kaikki on kuunneltavaa mielenkiintoista iskelmälaulua.
      Matti & Teppo soundi on tässä vanha ja tuttu mutta samalla uusi ja ote on entistä rennompi ja veljekset laulaa lurittavat täydestä sydämestään ilolla ja vapautuneesti ja "so what" mitä heistä ajatellaan mutta kun osaa tehdä menevää iskelmää/kansanlaulua niin entä sitten. Matti & Teppo laulavat sydämensä pohjasta sydämensä kyllyydellä täysillä korkealta ja kovaa, vahvalla tunteella. Uutta ovat latinosoundit useammallakin biisillä kuten "Mä haluan sua", mutta "Miljoona ruusua" latino versiona on jotakin aivan mahtavaa. Eipä hoksannut alkuperäinen esittäjä Katri Helena (joo, Veera Teleniuskin tiedetään) tai Jari Sillanpää tehdä tätä aiemmin; jotakin ilkikurista Jaria veljesten versiossa on kuultavissa. Matilla ja Tepolla on todella munaa näissä esityksissään, toki joo 2 munaahan tässä onkin mutta komeita esityksiä sitten tekevätkin! Klassikkoja jo syntyessään löytyy hyvin monia jokaiseen makuun ja ainakin "Älä sano hyvästi milloinkaan", sanat V-P.Lehto; "Tää päätös on sun" sanat Jari Salonen. "Listaykkönen" on nimensä mukainen tolkuton meno jossa bassot soi ja siinä lauletaan "parisuhteesta" tavalla jonka gay-kansakin voi omia itselleen. Ihan väärin on tähän kyllä parhaita nostaa koska tämä on kokonainen albumi jossa jokainen sen osa kuuluu yhteen ja kaikki kappaleet OVAT ikimuistoisia.
      "Mä joka päivä töitä teen", "Kaiken takana on nainen" ja kymmenet muut ikimuistoiset rallit on päivitetty, ilolla ja ammattitaidolla. Menkää heti ostamaan oikea CD. Ei taida olla edes nettikaupoista löytyä mikä on hyvää retro-ajattelua sekin. High Ten :):):)

      • Hannele

        Aivan mahtavalta kuulostaa!!! Pakko saada levy mahd pian :D
        Paitsi kyllähän sen tiesikin jo etukäteen ettei sitä levyä turhaan taas odota! Hienoa! Tästä se tulee Matin ja Tepon 30. kultalevy :))


    • hyvä pojat

      Annika Eklund haukkui levylautakunnassa Matin ja Tepon musiikin ja antoi vain yhden pisteen. Kertoi, ettei hän ymmärrä siitä mitään. Onneksi äitinsä ei ole sitä soittanut. Tällä tavalla hän mollaa tanssikansaa ja veljesten kuuntelijoita. Ei ihme, ettei tanssikeikkoja tipu tuollaiselle huutajalle.

    • parempaan pystytte

      Voi Annikaa, ehkä vielä opit ymmärtämään hyvän päälle..Levystä sanoisin että ei ole parasta m&t:a. Toukokuu raita erottuu edukseen- muuten vähän tasapaksua. Ehkä parempi kuin edellinen levy peruskallio mutta muuten kaikki 2000-luvun levyt on parempia.

    • Tuksukki

      Höpö höpö, annaika sanoi vain mielipiteensä kuten tekin täälläkin !!
      Oisko hänen sitten pinänyt myötäillä jotenkin, että on oikein hyvä vaikka oikeasti ei tykkää ? Arvostan rehellistä mielipidettä.
      Itse en myöskään ymmärrä tuota levyä..omituista huokailua ja mitään sanomattomia kappaleita. Ei siinä mitään jos joku tykkää..hyvä niin. Itse en pitänyt.

    • NÄÄÄS

      Se vaan tekee mieli näille narisijoille sanoo ett tee itte parempi levy. Hyvää musaahan tuo on, Mattia ja Teppoa

    • jaskan kaveri

      Ihan hyvä levy edelleen.

    • Seppokin

      Juuri hain tuon levyn. Nyt voi kesä alkaa. Pojat vetää niin saamarin täysillä. Teki mieli ottaa vanha iso mankka olkapäälle ja mennä soittamaan pitkin katuja, että kaikille tulisi hyvä mieli. Kolmatta kertaa jo isoista ämyreistä täysillä. Koko talo tietää, että meillä on UUSI, Matti jaTeppo. Jos taas joku ei tykkää, niin kellään tuntemistani tykkäämättömistä, ei ole hitustakaan romanttinen luonne. Ne ovat sellaisia kylmiä kapakaloja. Kerropa Tuksukki oma mielimusiikkisi. ?

    • Hannele

      No niin, tässäpä on pari viikkoa tullut uutta levyä kuunneltua, ja kyllä sieltä takuuvarmaa Mattia ja Teppoa löytyy =) Eli sitä sain, mitä hain!
      Onhan se lähes aina varmasti niin kenen tahansa artistin levyn kohdalla ettei joka kappale iske, mutta minuun osu ja uppos suurin osa =)
      Tänä aamuna navettatöitä tehdessä "Elämänsuuruinen" soi vaan päässä, kunnes töitten loppupuolella "Listaykkönen" paukahti villisti soimaan tilalle ;)
      Ja pitääpä mainita Tepon esittämä "Tää päätös on sun", jälleen kerran koskettava hitaan kipaleen tulkinta Tepolta

    • Valvojanataas

      Olen Matti ja Teppo fani niin tarkoitus ei ole mollata veljeksiä, mutta kyllä huomasi keikalla että ikä alkaa tulemaan vastaan. Myös youtubesta löysin pätkiä joissa asia kävi hyvin toteen....Matti joutui monta kertaa lunttaamaan uusien laulujen sanoja paperistaan, se on aika oudon näköistä esittämistä että "vetää muka täysillä" ja sitten joka välissä on kurkkimassa sanoja. Pahimpana mokana pidin uuden levyn nimikkokappaleessa "Meidän paikka" tullutta mokaa...ensin matti villitsi yleisöä taputtamaan välisoiton aikana ja kun piti alkaa laulamaan vielä kertosäettä niin se alkoi näin: "Hei tää on meidän paikka onnenpotku, meno ja meininki syntyy kuin itsestään" Oikein se olisi mennyt siis "Tää meidän kesäpaikka on meille onnenpotku jne." Iän piikkiin tietysti voi laittaa, mutta kyllä artistin täytyy osata laulujensa sanat kun tulee keikoille palkkaa ottamaan, ja onhan heillä ollut aikaa harjoitella sanoja...minäkin opettelin 8 biisin sanat ulkoa viikossa levyn julkaisun jälkeen, niitä en viitsinyt opetella mistä vähiten pidin.

    • jaskan kaveri

      Kun Matti ja Teppo tekevät omat biisinsä alusta loppuun itse, on mielestäni heidän ikioma asiansa miten he keikoilla sitten sanat laulavat peräkkäin. Ole onnellinen että olet kuullut jotain ainutlaatuista jota levyiltä ei kuule :) Tämähän on vain rikkaus että laulut elävät ja muuttuvat!

    • gt

      Parhaat albumit 2000-luvulta ovat Ensimmäinen ja Hänelle.

      • AurinkoinenTurku

        Ja nyt pukkaa sitten uutta levyä....Kaupoissa perjantaina 3.10.2014.
        Levyn nimi on jo kaikkien arvaama Yksinoikeudella ja levyn muina kappaleina on mm. täydellinen yö.
        Youtubesta voi käydä katsomassa, siellä on joku käynyt keikalla jossa ovat uudelta levyltä biisejä laulaneet, hakusanaksi tuo täydellinen yö ja toinen on joku "pikkuinen".


    • AurinkoinenTurku

      Ehkä pienenä pettymyksenä uudella levyllä on vain 10 biisiä, joka on vähiten mitä matin ja tepon albumilla on ollut, mutta parempi ettei ole kahta heikkoa biisiä täytteenä..tässä biisien nimet:
      1. Nyt pidetään hauskaa, 2. Kaunotar Aavikon, 3. Syli täynnä sympatiaa, 4. Pikkuinen, 5. Toisenlainen nainen, 6. Mun elämää, 7. Vanha kettu, 8. Yksinoikeudella, 9. Niihin hetkiin, 10. Täydellinen yö.

    • jaskan kaveri

      Nyt taisi tulla enemmän huti. Yksinoikedella-levyn sanoittajat ovat olleet laskuhumalassa ja runosuoni tökkii paikka paikoin niin että korvaan käy kipeää. V-P Lehto ja joku toinen mies nimeltään Jasmin Hertzberg sanoittajina. Ja se on sitten sitä äijä-sössöä. Levyn parhaat (ainoat?) piisit Nyt pidetään hauskaa!, Pikkuinen sekä Ressun ja Jussi Rainion Mun elämää. Ehkä se jopa levyn paras. Matti Ruohosen sävellykset ovat menevän tarttuvia ja HYVIÄ mutta nuo tökkivät sanoitukset pilaavat koko lopputuloksen. Harmi. Edellinen levy oli 10, tämä vain 6.

    • ei oo kaivattu

      Eipä oo kaivattu. En oo koskaan ostanut Matin Ja Tepon levyjä ,enkä aio vastakaan ostaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1967
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      51
      1701
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1617
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1547
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe