AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Miksi Tampereen toimeentulohakemus kestää yli 10 arkipäivää?

Miksi Tampereen toimeentulohakemus kestää yli 10 arkipäivää?

5 Vastausta 77 Lukukertaa
Käsittämätöntä ei sormellaakaan koskettu hakemukseen 10 arkipäivän sisällä. Ei mahda mitään voi voi. On se kumma ettei ihmisillä ole oikeuksia suomenmaassa.
´´Miksi Tampereen toimeentulohakemus kestää yli 10 arkipäivää?´´

tiedätkö mitä!? mää mietin just ihan samaa, itse vein hakemuksen 16 päivä Huhtikuuta Hatanpäälle J-rapun postilaatikkoon ja kirjoitin hakemukseen että haluaisin rahat 30.04 tilille mutta PASKANVITUT eihän ne tänään tullu ja nyt sitten joutuu olemaan selvinpäin koko helvetin Vapun! vaikka toisaalta se on hyvä niin ei oo huomenaamulla krapulaa! :)
Eikös toi oo ihan normi juttu että tuet maksetaan kuun eka päivä ja tässä tapauksessa siis vasta toinen päivä.
Ei siellä mitään tollasia käsitellä et m'ä haluisin rahat sillon ja sillon ne tulee aina kuun eka arkipäivä ja täts it.
No kyllä se silti kestää. Itse vein samaiseen laatikkoon 17. päivä ja oli huhtikuun hakemus vaan ei ole rahoja vieläkään näkynyt. En pysty laskuja maksamaan esim. vuokraa ennenkuin saan rahat ja täten taas toukokuunkin hakemuksen saan laitettua ties koska.
On siellä Tampereella kummaa touhua. Joku tolkku pitäisi teidän sinne heille saada keinolla tai toisella. Täällä pk-seudulla saa onneksi päätökset aina luvatussa viikossa. Taitaa Tampereella olla pulaa käsittelijöistä, varmaan moni lopettanut sossuissa duunit ja uusia eivät ole ottaneet tai saaneet tilalle.
Missään kaupungissa ei oikeasti ole pulaa käsittelijöistä. Kyse on köyhien aktivoinnista. Esim. tampere voisi aivan hyvin järjestää hätäisille jonotussysteemillä toimivan sossun, josta rahat saisi saman tien jos kaikki lippulappuset ovat mukana. Niille ketkä pystyvät odottamaan, olisi tuo 7 pv purettava. Jos on kauan köyhä, osaa toki arvioida pienet tulonsa oikein pääasia että laput tulevat takaisin ennenkuin ne täytyy taas palauttaa. Eli kerran kuussa. Vain niillä joiden ainoa tulo on ttt, heillä tulisi olla varma tieto maksupäivästä.
 /   /  /  / Miksi Tampereen toimeentulohakemus kestää yli 10 arkipäivää?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta