AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Tallentava digiboksi

Tallentava digiboksi

7 Vastausta 2 375 Lukukertaa
Minulla on Philipsin full hd tv jossa sisäänrakennettu digiviritin. Antennitalous. Tarkoituksena hankkia nyt tallentava digiboksi johon sopisi myös plus tv:n katselukortti. Mitä digiboksia suosittelette? Toiveena olisi myös helppokäyttöisyys. Sen verran ymmärsin että ilmeisesti nuo hd-digiboksit eivät näytä plus-tv kanavia. Televisiossani ei ole kortinlukijaa.
HD-digibokseissa Plus-TV-kortti ei tosiaankaan toimi, koska Plus-TV ei tue HD-boksien vaatimaa korttilinkitystä.

Tällä hetkellä myynnissä on pääasiassa Topfieldien TF510/520-sarjan ja Finnsatin FST-05PVR -mallisia tavallisten kanavien tallentavia bokseja. Eipä noissa isoja eroja ole, kannattaa kokeilla liikkeessä ja katsoa itse kaukosäädintä ja ominaisuuksia sekä itselle sopivaa hintaa.

Yksi vaihtehto on vielä Samsungin uusi HD-digiboksi/3D-bluray-yhdistelmäsoitin (BD-E8500), jossa on kaksi viritintä ja paikka korttimoduulille. Siihen voi siis ostaa Plus-TV:tä varten tavallisen kortinlukijan ja HD-kanavia varten voi hankkia myöhemmin linkitettävän CI+-moduuliin. Se on monipuolinen laite, varsinkin jos bluray-soitin puuttuu itseltä.
Saa nähdä, mihin Plus TV:n kuviot lopulta johtaa? Plus TV haluaa vaihtaa salauksen ja jatkossa olisi heillä Viaccess. Nykyinen kortti ei kelpaa CI+ kortinlukijaan, joten ongelmat vaan jatkuvat..
http://www.viestintavirasto.fi/index/asiointi-info/ajankohtaista/uutiset/2012/P_55.html viestintävirasto vaatii selvitystä 1.10. mennessä yhden kortin järjestelmästä. Ei taida sekään onnistua ilman ongelmia? Monissa digibokseissa on vain Conaxille kortinlukija, joten niiden päivitys Viaccessiin on täysin mahdotonta. Lopulta se on katsoja joka maksaa nämä sekoilut?
Hommasin juuri tuon samsungin HD digiboksin jossa 3D bluray soitin (BD-E8500) ja se toimii plustv kortilla. Moduulina Finnsatin Conax CA- moduuli ja hyvin pelittää.
" Yhden kortin järjestelmä" Joo aika kaukana ollaan, nyt kun on jo päästy kahden kortinlukijankin systeemiin, ja meinaa tulla kolmaskin lukija. Tuo yhden kortin systeemi taitaa olla mahdottomuus, siis kortti jolla näkisi pari DNA kanavaa, MTVMaxi, Canal+kanavia ja lisäksi muutamia teräväpiirtokanavia.
Nyt se yhden kortin järjestelmä toimii kun Plustv ja Dna on samaa firmaa, samalle Plustv- kortille saa myös Dnan antenniverkossa lähettävät kanavat.
Haist vittu sit hehehe
No nyt näkyy finnsatissa Plustv kortti, jep !!l Linkitys vaan vanhaan korttiin laitteesta.
 /   /  /  / Tallentava digiboksi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta