Auttakaa ! Lukekaa tää juttu !

Auttakaa

Joo . oon 14v poika PK seudulta , mulle alko joku Hanna pistää Spostia , kopioin ne tähän suoraan : ite en oo lähetelly sille yhtään mitään O__o ( Paitsi jotain mitä vittuu yms..)

Viesti 1:

Hei rakas ystäväni.

Minun ilo tavata ja miten teet tänään?
Nimeni on Hanna Kabamba, yksi nuori tyttö. Olen helppo menossa, rehellinen, huolehtiva, kohtelias, nöyrä, hellä, rauhallinen ja etsii kypsä henkilö, huumorintajuinen ja rakkaudesta, vaan koska se nähdään niin hauskaa, näin profiilisi päällä selaamisen ja päätti yhteyttä. Minä haluaisin meidän olevan ystäviä. Ota yhteyttä minuun yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen, minä yksityiskohtia itsestäni teille minun seuraavan vastauksen sinuakin. Toivottavasti kuulla sinusta pikimmin. Kiitos ja on kiva päivä.

Ystävällisin terveisin.
Hanna

Viesti 2:

Hyvä!
Millainen oli yön yli siellä omassa maassa, uskon sinulla oli mukava nukkui viime yönä, ja ilmapiiri oli erittäin hyvä tänään Suomessa? Kaivaa sää oli hieman lämmintä täällä tänään Dakarissa Senegalissa.

Nimeni on Hanna Kabamba, olen (23) vuotta, yksi (koskaan naimisissa ennen), messuilla iho, 1.73cm. Välin ikä ei väliä todellista suhdetta, joten olen tyytyväinen ikäsi. Olen parantua Goma, etelään Kongon demokraattisessa tasavallassa Keski-Afrikassa.Muodollinen siirtomaa Belgian. Ja nyt asun Dakarissa seurauksena sisällissota, joka oli taistellut kotimaassani.
Oma myöhään isä, Frederick Damian Kabamba. Hän oli poliitikko ja johtaja [Kabamba polttoaineasema rajalliset, öljy-ja kaasuyhtiö] Kinshasassa, pääkaupunki oman maani, Kongon demokraattisessa tasavallassa, ennen kapinalliset hyökkäsivät meidän talo yksi varhain aamulla ja tappoi isäni ampui kahdesti äitini jalka kylmäverisesti. Jälkeen ilmaantuvuus, onnistuin äitini kanssa ja tehdä tiemme Senegaliin. Ennen äitini myöhemmin luopua kuolemaan, koska loukkaantumiseen bullet ja puutteellisen hoidon.

Nyt olen yksin täällä Senegalissa, jossa elän nyt pakolaisena. Haluaisin tietää enemmän sinusta. Sinun mieltymyksiään, harrastukset ja mitä teet tällä hetkellä. Kerron enemmän itsestäni minun ensi postitse. Liitteenä tässä on minun kuvani, ja minä myös haluaisin olla sinun. Toivon kuulevani sinusta pian.
Ystävällisin terveisin.
Hanna ( Pisti kaks kuvaa siihe , tummaihoinen nainen)



Jatkan seuraavaa viestii :

17

2361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Auttakaa

      Viesti 3:
      Rakas
      Olen hyvin iloinen vastauksessanne postini. Mitä teet tänään? ja miten on teidän yö ja tunnelma siellä kanssasi? Toivottavasti hyvin. Minulle sää on lämmin täällä Dakarissa Senegalissa, koska se käyttää jonkin verran tällaisina aikoina. Joka tapauksessa, ei ole hauskaa minulle, koska kunnossa olisin päin täällä juuri nyt.

      Samalla tällä leirillä emme saa mennä ulos leiristä joka viikonpäivä. Se on aivan kuin yksi pysyä vankilassa, ja toivon jumalten armosta minä tulen tänne pian. Minulla ei ole mitään sukulaisia ​​nyt jota voin mennä kaikki minun sukulaiset karkasi keskellä sodan ainoa henkilö, minulla on nyt pastori Joseph Kolo, joka on pastori ja hyväntekeväisyys operaation (Christ kaikille kirkon) täällä Leirin hän on erittäin mukava jokaiselle täällä pakolaisleirillä. Pastori Puhelinnumero on
      ( 221-763 91 64 10 ), jos soittaa ja kertoa hänelle, että haluat puhua minulle, hän lähettää minulle on hostellissa. Kun pakolainen täällä minulla ei ole mitään oikeutta tai etuoikeus jokin asia olla rahaa tai mitä tahansa, koska se on vastoin lakia tämän maan.

      Haluan palata opintojeni koska minulla on vain osallistui ensimmäinen vuosi ennen traaginen tapaus, joka johtaa minun olla tässä tilanteessa nyt tapahtui. Kuunnelkaa tätä (mikä se on salaisuus, minun ja sinun), minulla on edesmennyt isäni tiliotteen ja kuolintodistus luonani jonka minä lähetän sinulle myöhemmin, sillä kun hän oli elossa hän talletettu noin paljon rahaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa pankkiin jota hän käytti nimeäni koska lähiomainen, kyseisen määrän on £ 9,7 miljoonaa puntaa (yhdeksän miljoonaa seitsemänsataa tuhatta Englannin puntaa)

      Joten minä teitä auttaa minua siirtämään rahat tilillesi, ja siitä voit lähettää rahaa minulle, että saan matkustaa asiakirjat ja lentolippujen tulla yli tavata sinut. Pidin tätä salassa ihmiset leirillä, koska pelkään menettää tätä rahaa, jos he saavat tietää siitä. Joten, kun otetaan huomioon edellä minä teitä pitämään sen itse ja älä kerro sitä kenellekään pelkään menettää elämääni ja rahaa, jos ihmiset saa tietää siitä. Muista, annan sinulle kaikki nämä tiedot, koska luottamus I syrjäytetyn teitä. Pidän rehellinen ja ymmärtäväinen kansa, totuudenmukaista ja avarakatseinen ihminen, totuuden ja ahkera.

      Samalla minä haluan sinun soittaa minulle kuten sanoin on jakaa kertoa. Hauskaa päivää ja ajattele minua. Odotetaan kuulla sinusta pian
      sinun ikuisesti rakkaudessa.
      Hanna

      Viesti 4:

      Rakas,
      Kiitän teitä niistä tänäkin päivänä. Ja aion käyttää tätä parhaat mahdollisuudet kertoa, että Jumala on valinnut sinut auttamaan minua muun muassa miesten ihmeessä sen nyt jäljellä sinulle ja Jumalalle joka ohjasi sinua auttamaan minua ulos tästä ahdingosta löysin itseni. Tiedän, että olet mies, aion riippuvainen ja luottaa elämäni, joten tarpeetonta tarkastella toisen miehen.
      Ota En ole kertonut kenellekään paitsi teille olemassaolosta rahat
      ja minä haluaisin ystävällisesti pitämään sen salassa muihin ihmisiin koska sitä (rahaa) kaikki katseet siihen. Muista Minä luotan sinuun, siksi annan sinulle kaikki nämä tiedot on. rakkauteni on sinä itse.
      Tämä raha ja ainoa asia, he kertoivat minulle on etsiä ulkomaisen kumppanin, joka seisoo minun puolesta, koska minun pakolaisaseman ja lait tämän country.You on 15% koko rahan auttaa minua, ja loput rahat hallinnoi sinä ja minä liiketoimintaa valintasi.
      Tässä yhteydessä minä haluan ottamaan yhteyttä pankkiin välittömästi tämän tiedon, kerro heille, että olet minun ulkomaisen kumppanin ja haluat tietää mahdollisuuksia auttaa minua siirtoon (£ 9,7 miljoonaa puntaa) talletettu edesmennyt isäni josta olen lähiomainen tilisi omassa maassa.
      Yhteystiedot informations pankki on seuraava,

      Barclays Bank OF LONDON PLC.
      Sähköpostiosoite: ([email protected])
      Nimi siirto virkamies on herra Charles. S. Doyle
      Puhelinnumero - tai -
      Faksin numero - .
      Osoite No1 kirkonkylä paikka Lontoossa.
      Ja edesmennyt isäni tilinumero on: --

      Ota ne nyt siirröstä £ 9,7 miljoonaa Englannin puntaa tallettamia my
      myöhään isä jonka olen lähiomaisille. Olen maped pois 15% teidän apua ja 5% kaikista kuluista, jotka voivat keksiä tähän siirtoon. Rakas Olen iloinen, että Jumala on tuonut teidät nähdä minut pois tästä tilanteesta, ja lupaan olla kiltti ja yhtä lailla
      Tarvitsen sinua kaikilla elämäni alueella sekä sijoittaa rahat koska olen vielä liian
      nuoria hallitsemaan tätä rahamäärää.
      Kuten sanoin aikaisemmin, tämä leiri on kuin vankila, ja rukoukseni on siirtyä pois täältä mahdollisimman pian. Varmista, että otat yhteyttä pankkiin, niin että siirtymisen jälkeen voit lähettää rahaa tililtä minun valmistan matkustusasiakirjat tavata sinua maassa.
      Odotetaan kuulla sinusta pikimmin!.
      Yours ikuisesti rakkaudessa.
      Hanna



      siis se anto jotai tommosia mulle siis mitä vittua oikeesti?

    • ex-mix-max

      Poika 14 v. Kun tällaisia tulee, niin hävitä ne heti. Tässä on takana huijausyritys, rahan saaminen sinulta. Melkein kaikki ovat saaneet tällaisia emaileja. Niitä ei suinkaan lähettele jotkut tytöt, vaan isot äijät, jotka käyttävät kaikkia konsteja saadakseen sinulta ja muilta rahaa.
      Ne äijät kirjoittelee aina kirjeitä, jotka antavat kuvan, että ovat kauniita tyttöjä, mutta tosiasiassa ovat rikollisia. Niihin ei pidä vastata edes kiroamalla, ei yhtään mitään. Laita emailiisi näiden kohdalle, että ne eivät pääse edes tuleviin emaileihisi. Ja jos pääsee, poista heti roskikseen.
      Ne voi myös ilmoittaa sille firmalle, josta sinulla on netti.

    • Auttakaa

      tossa viimesessä viestissä kertoo jostain tilistä ja siinä on tilinumerot ja kaikki , ja siinähän lukee että ota sieltä ja lähetä sille tai jotain O__o

      • älä vastaa mitään

        Hävität tuollaiset viestit vastaamatta. Selvää huijausta.


    • tai jotain..

      Voithan vastata sille että Suomessa sinun ikäinen on alaikäinen ja ei saa hoitaa aikuisten pankkiasioita itse, että sinulla ei ole lupa hoitaa hänen asioita ja hänen täytyy etsiä 18 v. täyttänyt henkilö.

      • No ei.

        Väärin. Viestin vastaanottajat eivät ymmärrä eivätkä välitä, vaikka poika kirjoittelisi niille mitä loruja, vaan kaikki vastaukset tulkitaan kiinnostukseksi, ja spämmiviestien tulo ja tämä automaattiviestein jatkettu rahankerjuu senkun jatkuu. Nämä viestit kannattaa tuhota heti.

        ...tosin mediajutuista päätellen aina vain löytyy niitä valitettavia hölmöjä, jotka varoituksista huolimatta syytävät rahojaan ulkomaanhuijareille, ja sitten itketäänkin jo menetettyä omaisuutta poliisille...


    • Kalastelua

      Näitä kalasteluviestejähän riittää eikä niihin kannata reagoida kuin delete napilla..
      Tässä viimeisimmät minun postiin tulleet:

      Hei rakas ystävä.
      Oma ilo tavata teidät, ja miten teet tänään?
      Nimeni on Jamila Kabamba, yksi nuori tyttö 23 vuotta vanha, helppo menossa,
      rehellinen, huolehtiva, kohtelias, nöyrä, rakastava, rauhallinen ja
      etsimällä kypsä henkilö huumorintajuinen ja rakkautta,
      ***************
      Hei rakas ystävä.
      Oma ilo tavata teidät, ja miten teet tänään?
      Nimeni on Alima Omar Nkaje, yksi nuori tyttö 23 vuotta vanha, helppo menossa
      , rehellinen, huolehtiva, kohtelias, nöyrä, rakastava, rauhallinen ja
      etsimällä kypsä henkilö huumorintajuinen ja rakkautta,
      *********************
      Rakas ystava,
      Olen sinuun yhteytta perustuu luottamukseen, ja toivon, etta annatte minulle takaisin luottamus olen antanut teille. En etsi mitaan muuta kuin joku on Jumalan pelko, ja joka ymmartaa hengellisia vaikutuksia kasittelyyn tarkoitetut rahat leviamista Jumalan tyota.
      Nimeni on Paul Simonin 58 vuotta vanha London kansalainen sairastavan pitkaan aivosyovan ongelma. on 29 paivana elokuuta 2002, vaimoni ja ainoa poika oli mukana kohtalokas auto kaatuu, valitettavasti he kuolivat ennen kuin ne voitiin kiirehti sairaalaan.
      ***********************
      Vuodesta Dr.George AllenOma pääoma pääanalyytikkoLondon Regional OfficeUBS Investment Bank London.
      Hei ystävä,
      Nimeni on Dr.George Allen päässä Harlesden North West London. Työskentelen UBS Investment Bank Iso-Britannia. Olen kirjallisesti sinua työhuoneestani että tulee olemaan valtava hyötyä meille molemmille. Minun osasto, joka Equity pääanalyytikko, huomasin hylätty summa £ 15,4 miljoonan Great British punta
      *************************
      Dr. Paresh Mashru
      Operations / aluejohtajan Egg Pankki Oyj
      1Waterhouse Square 138-142 Holborn
      London, Iso-Britannia

      Hyvää päivää, rakas!
      Miten sinä ja perheesi? Toivon kirjeeni vastaa sinua parhaiten tuulella
      tänään. Nimeni on tohtori Paresh Mashru, I'am Operation / aluehallinnon
      johtaja Egg Banking plc, Lontoo. Päätin hakea huippusalainen ja
      luottamuksellista yhteistyötä kanssanne toteuttamiseen kaupan käsitellä
      tässä kuvatut-alla, niin meidän molempien eduksi. Aikana vuosittain pankin
      tarkastukset, löysin hylätyn / hakenut varoja, summa £ 21,5 miljoonaa
      puntaa
      **********************
      Vuodesta Dr.Simon Watson,
      Odotan kirjeeni tavata sinut terveenä ja hienoin tuulella tänään, nimeni on Dr.Simon Watson, apulaisjohtaja UBS Investment Bank London Branch. Päätin hakea luottamuksellista yhteistyötä kanssanne toteuttamiseen Kaupan tässä kuvatut-alle meidän molempien edun ja kehotan teitä pitämään sen huippusalainen luonteen takia tämän tapahtuman. Vuoden tilintarkastus pankkitilien meidän pankissa, huomasin lunastamatta rahasto kokonaismäärä £ 15.000,000.00 EUR

      *********************
      Rakas ystävä, on vakava ajatus, päätin sinuun henkilökohtaisesti
      Olen Michael Anderson, johtaja Private & Business asiakkaiden CM Limited,
      Iso-Britannia. Sopimussuhteisen henkilöstön Perez ja Hamilton teihin
      yhteyttä aiemmin koskevat Mr. Moser Ellis Bar-Lev, ja sijoitus asetettiin
      johtomme 9 vuotta sitten. Haluaisin kunnioittavasti pyytää, että pidät
      sisällöstä postin luottamuksellisia ja kunnioittaa tietojen luotettavuuden
      tulet seurauksena tämän viestin. Minä yhteyttä riippumatta meidän
      tutkimuksen ja painopiste syystä tämän tiedonannon. Haluaisin intiimi
      sinulle tiettyjä seikkoja, jotka olisi mielestäni kiinnostaa sinua.
      **************************
      Lдhettдjд: James Sandham(ESQ.)
      Arden Chambers.
      2 John Street,
      London, WC1N 2ES
      Iso-Britannia.

      Hei,
      Tervehdys sinulle ja perheellesi. Olen lдhettдnyt sinulle aiemmin ilman vastausta sinun, minun nimet ovat James Sandham, olen asianajaja ja yrityksen neuvonantajana. Yksi ulkomaisten asiakkaiden (nimi salassa) kuoli muutama vuosi sitten eikд perheenjдsen sijaitsi tддllд Lontoossa tai kotimaassaan.

      • jatkoa edelliseen

        Ja kun katsoo sähköpostin reitityslogia niin huomaa että Nigeriasta näyttää nuo englantilaispankkien johtajatkin viestejään kirjoittelevan eivätkä suinkaan omalta työpaikaltaan :)


    • Kova kovaa vasten,,

      Sain vastaanvanlaisia kirjeitä, tosin vaan Malesiasta. Kerro olevasi alaikäinen ja selitä, että olet tallentanut nämä kaikki kirjeet ja tulet luovuttamaan nämä kirjeet suomen Valtiolliselle poliisille (Suojelupolisi).
      Kirjoita mieluummin, jos pystyt kirje englanniksi,

      Vanha suomalainen sananlasku,.. pieru tommosille nokkaan...

    • 13+11

      Lakkaa kirjautumasta nettipornosivustoille omalla sähköpostiosoitteellasi niin eiköhän viestien tulo vähene. Mutta tapaus Hanna sinun on hoideltava kunniallisesti loppuun. Ehdotan, että puhut asiasta vanhempiesi kanssa - kyllä he ymmärtävät :)

      • 20+20

        Sähköpostiosoitteethan ovat hämärämiesten kauppatavaraa ja niitä haalitaan erityisesti tietomurtojen yhteydessä joten et voi välttyä siltä että oma sähköpostiosoitekkin joutuu jossain vaiheessa hämärämiesten postituslistoille.
        Kaikkien suomi24 riesaksihan tällaiset sähköpostit lähes hyppäsivät silmille kun Suomi24 sivulle murtauduttiin jokin aika sitten eli täytyy vain kestää tilanne ja deletoida tällaiset viestit.

        "Mutta tapaus Hanna sinun on hoideltava kunniallisesti "

        Mitä sä tolla tarkoitat?
        Vai tarkoitatko kuitenkin tapaus Jamilaa vaiko kenties tapaus Alimaa vai mitä niitä muita nimiä olikaan :).


        Hei rakas ystäväni.
        Minun ilo tavata ja miten teet tänään?
        Nimeni on Hanna Kabamba, yksi nuori tyttö. Olen helppo menossa,
        rehellinen, huolehtiva, kohtelias, nöyrä, hellä, rauhallinen ja etsii kypsä henkilö, huumorintajuinen ja rakkaudesta,
        -----------------
        Hei rakas ystävä.
        Oma ilo tavata teidät, ja miten teet tänään?
        Nimeni on Jamila Kabamba, yksi nuori tyttö 23 vuotta vanha, helppo menossa,
        rehellinen, huolehtiva, kohtelias, nöyrä, rakastava, rauhallinen ja
        etsimällä kypsä henkilö huumorintajuinen ja rakkautta,
        ------------------
        Hei rakas ystävä.
        Oma ilo tavata teidät, ja miten teet tänään?
        Nimeni on Alima Omar Nkaje, yksi nuori tyttö 23 vuotta vanha, helppo menossa
        rehellinen, huolehtiva, kohtelias, nöyrä, rakastava, rauhallinen ja
        etsimällä kypsä henkilö huumorintajuinen ja rakkautta,


    • Ei, ei.

      Aloittaja:

      Kuten sinulle jo kerrottiin, nuo rahankalasteluviestit ovat koneellisesti suomen kielelle käännettyjä (siksi huonoa kieltä) ja niiden tarkoitus on kerätä länsimaista rahaa ulkomaisten rikollisten tileille. Viestin lähettäjä ei ole lemmenkipeä nainen, vaan rikollisjärjestö. Viestit alkavat aina samalla tavalla treffiviesteinä, mutta jo toisessa tai kolmannessa viestissä aletaan puhumaan rahasta. Älä hyvä poika vastaile näihin viesteihin mitään, sillä on aivan sama vaikka kirjoittaisit "hölöpöhöpöldldödlööpöö", toisessa päässä oleva ei sitä ymmärrä eikä välitä vaikka kirjoittaisit mitä ja millä kielellä tahansa, samansisältöiset vihjailevat treffi-/rahankeruuviestit jatkuvat silti. Paina suoraan deleteä näille. Netistä löytyy kymmenittäin keskustelupalstoja, joilla onnettomat huijatut ihmettelevät näitä viestejä ja pahimmissa tapauksissa menettämiään rahoja.

      Tervettä järkeä pitää käyttää, erityisesti netissä.

    • Xman
    • RoskienKerääjä

      Tuollainen viesti tuli tänään ja olen 33-vuotias nainen :D Aiemminkin tullut samankaltaisia ja aina naiselta, joka etsii rakkautta ;) Kerran oli kuvat mukana.

    • Ilmoita poliisille

      Tee poliisille rikosilmoitus äläkä vastaa näihin viesteihin. Äläkä missään nimessä siirra rahaa tai anna tilitietojasi! Tyypillinen huijauskirje, ehkä tarkoituksella ovat siirtyneet kalastelemaan alaikäisiä.

    • pedomagnet

      Itellekki jotkut kunnon pedobearit tulee aina lähettelee jotai viestejä heti ku meseen kirjaudun... Paikallahan he eivät itse yleensä ole, kone niitä viestejä lähettelee. Normaalisti tulee linkkejä porno sivuille sun muuta pervoa puhetta. Välillä on kiva ruveta vittuilemaan kun joku viestien lähettäjistä on paikalla ja vastaa vittuilu viesteihini. Jotkut ovat naisia, jotka vain yrittävät saada miehiä lankeamaan mahdollisesti viruksia sisältäville sivuilleen. Eli ei kannata näihin vastata, lähettävät vaan lisää. Alkaa suotta aina suututtamaan tuollainen ahdistelu...

    • asiaan perehtynyt

      simon watson ja georg allen huijareita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      421
      2934
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2246
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      340
      1911
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1883
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1727
    6. 158
      1202
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1197
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1130
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1042
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      917
    Aihe