AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Asha 311

25 Vastausta 2 210 Lukukertaa
kokemuksia ko. luurista?
Nokia Asha 311 malli on jo tullut kauppoihin. Sitä myy esimerkiksi gigantti.

Kyseinen puhelin soveltuu hyvin peruskäyttöön ja pieneen nettiselailuun. Sen näyttö on myös aika kestävä Gorilla lasin ansiosta.
Semmoinen peruspuhelin on hakusessa, tuossa olisi radio mikä plussaa.306 mallissa ei näyttänyt olevan radiota.

Nokia 500 myös mietinnässä. Täytyy mennä kaupoille vertailemaan
Hei! olen hankkimassa asha 311 ja tahtoisin tietää saako sillä otettua minkälaisia kuvia kun ei ole salamaa? jos sinulla kokemusta?
Sillä saa otettua ok kuvia päivänvalossa, mutta hämärässä laatu alkaa olemaan aika "rakeinen".
Ja siis minulla ei ole kokemuksia kyseisestä mallista mutta näin yleisesti asia on näin.
Nokia 500 olisi parempi vaihtoehto. Siinä on uusi Symbian 3 ja suurempi kosketusnäyttö.
nokia 500:ssa esiasennetuna nokia internet radio josta löytyy tuhansia ulkomaisia ja kuutisen kymmentä kotimaista radio kanavaa,tietysti fm radiokin löytyy..navigointi löytyy,kompassi,sports trackeriä voi käyttää,mm.näitä ei noissa s40 puh. 306 311 ole vaikka hinnat ovat lähes samoja,500:n gigantis 114e
Kosketusnäyttö Ashoihin saa taas hyviä pelejä ja uusia tulee eli ne taitaa olla enempi nuorisolle suunnattuja puhelimia
http://www.puhelinvertailu.com/uutiset.cfm/2012/08/17/nokian_asha-puhelimiin_farmville-firman_peleja
Älypuhelin toimii kokonaisella käyttöjärjestelmällä, kun taas Ashan kaltaisissa peruspuhelimissa sovellustarjonta rajoittuu java-ohjelmistoihin ja nettisovelluksiin"

http://www.talouselama.fi/nokialandia/nokian+kilpailija+suuttui+eivat+nuo+ole+alypuhelimia/a2159818
Asha menee kaupaksi,mutta lumian paska ei kelpaa.
osaisiko joku fiksu kertoa, millä logiikalla asha 311 irtoaa takakansi? alkaa epäilyttää, että on jotenkin viallinen versio, kun on vaikka sun mitä yritetty eikä irtoa.
käännä puhelin naama puoli pöytää vasten. pistä peukalo kauttimen yläpuolelle paina kevyesti ja samalla toisella kädellä liuta ylöspäin eli eteenpäin, itsestäsi pois päin... vuolaa helpooo.
Saako ASHA 311 hankittua Minecraf pelin
ei saa
Pitäisikö Asha 311:lla pystyä katsomaan yuotube-videoita? Omani ei suostu toistamaan vaan jää vain "hyrrä" pyörimään eikä kuvaa näy. Nokia tuen mukaan joku Hd flashplayer pitäis ladata, mutta ei ainakaan Nokia storen playeri käy tähän malliin.
Ei pitäisi pystyä, koska sen selain ei tue flashia.
he älkää hAUKKUKO
Heips! Tosta Nokia Asha 311:kkösestä, niin et onko siinä valmiiksi jo mitään pelejä kun sen ostaa? :) Saako siihen Angry Birdsin, Penguinin, Yoo Ninjan, Pacmanin tai Cut the ropen? :) Ois kiva tietää, vaikuttaa ihan näppärältä kännykältä, ja halpakin.
Ei ainakaan kovinkaan paljon, mutta siihen saa huimat 40 peliä ilmaiseksi: http://fi.wikipedia.org/wiki/Nokia_Asha_311
Ihan turhaan Ashaan rahojasi tuhlaat jos meinaat pelata ja
netissä surfailla.
Osta joku Android puhelin, vaikka ZTE Blade 3.
samaa mieltä ihan turha noita ashan romuja on ostaa kun noin halvalla 149e saa kunnon android älyluurin blade3 isolla näytöllä ja johon saa tuhansia ilmasia pelejä play marketista
Onko normaalia että puhelin kysyy kokoajan kun sen päälle laittaa mobiilidatasta, että ei ole päällä.. Ja nettiin en pääse ellei sitä ole päällä vaikka olen wlan alueella ja se on päällä? siis kyllä facebook ja tällaiset toimii mut millekkään muulle sivustolle ei pääse.
Onko sinulla Yhteys asetuksissa kohta Kaksisuuntainen päällä, sillä puhelin valitsee 3G yhteyden, joka tarvitaan alueelle jossa ei ole Wlan mahdollisuutta
Ostin ite nokia asha 311: sen No näytti hienolta uutena... No ekaks tipahti kerran, ei mitään vikaa... Sit tipahti toisen kerran, ja samantien kaiutin paskask... No Korjaantu kerran sillä että täräytti puhelimen pöytään. Kaiutin alkoi taas toimia, no sitten seuraavaks alko takakuoresta kulua se teksti se nokia ja sit kameran megapixelimäärä... No sitä seuraavaks meni sitten kokonaan kaiutin... Ja sitte rupes netin kanssa olee ongelmia... Ja nyt kun on ollut jo yli puolvuotta käytössä niin toimii edelleen, mutta on saanut naarmuja näyttöön sekä kolhuja... Plus että lagailee harva se päivä ja sitten jos yrittää olla netissä, niin menetää kuuluvuudet... sama ja ei youtube videot toimi, ei vaikka kuinka yrittäisi... Ja plusana tähän kaikkeen, ne oli tehtaalla asentanu näppäimet iha persiilleen... toinen oli iha vinossa ja toinen suorassa... Eli en suosittele ostamaan kysiestä paskaa... Tosin valokuvaamiseen on hyvä puhelin =)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta