AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Ripped hardcore

Ripped hardcore

17 Vastausta 4 378 Lukukertaa
onko kellään laihduttajilla kokemuksia kyseisestä rasvanpolttajasta, onko tehokasta?
Virtaa ainakin tulee ihan mukavasti kofeiinin johdosta (itse en käytä kahvia). Helposti tulee tunne, että on vaan pakko alkaa tekemään jotain, lähteä lenkille, siivottava, heiluttava.. Mitä vaan.
Lisäksi pitää mukavasti nälkää pois, mutta jos ottaa jo aamulla, niin illaksi sitten on ihan järkky nälkä ja tulee syötyä liiankin kanssa. Ongelman oon ratkaissut ottamalla kapselin päiväsaikaan, ei suotta nälätä liikaa illalla, mutta ei kuitenkaan häiritse enää unen saantia se kofeiini.
Ihan oon tykännyt kyseisestä tuotteesta, noin kuukauden kuuri takana.
Onkos paino pudonnut paljon?
Varmasti ois enemmänkin jos oisin enempi vahtinut syömisiä ;) On ollut lusmuilu kausi menossa.. Mutta kyllä varmaan noin pari kiloa kuurin aikana. Tosin pitää huomioida se, että oon jo pudottanut reilut 20kiloa, tässä vaiheessa vedän viimisiä kiloja, jotka yleensä ovat melko tiukassa =p
Noissa on aika paljon kofeiinia, ja se saa aamulla otettuna tikittämään ihan kivasti. Voisi kuvitella, että kulutus kasvaa. Taitaa kuitenkin olla samaa luokkaa kuin kahvi ja chili, eli varsinaista laihtumista noilla ei koskaan havaitse koska se on niin pientä. Punttitreeniin se antaa ihan kivan piristyksen. Masukin voi mennä vähän sekaisin samalla tavalla kuin reilusta kahvin juonnista.

Korvien väliä piristää, mutta ei siis laihduta itsessään. Mulle toi piristys sopii, koska en juo kahvia.

Niin, mikään pilleri ei siis laihduta!
Jos pitäisi valita pillerin ja kahvin/chilin väliltä, valitsisin ilomielin kahvin sekä chilin. Säästyy rahaakin. Ja on kaikenlisäksi aavistuksen verran terveellisempää.
Valitettavasti kahvi ei sovi mun makunysyröille ja hilaa vielä takaisin ylös kun pitäisi lähteä liikkumaan :-(. Chiliä käytän muutenkin paljon, mutta ei sovi aamupuuroon.

Aikaisiin aamuihin tuo on kyllä ihan ehdoton, piristyn kummasti!

Mutta tajusin kyllä pointtisi ja olen muuten samoilla linjoilla. Eipä noista rasvanpolttopillereistä mitään hyötyä laihtumisessa ole eikä laihtumiseen ole oikotietä. Mitä enemmän luomulla sen parempi!
Sama määrä on 2 kahvikupillisessa se ei ole paljoa
Pillereiden tarkoitus ei ole laihdutta ellei oikein urakalla treenaa
Ripped hardcore auttaa rasvan poltosaa ja saa ne liikkumaa JOS TREENAAA.
Joku on näemmä nostut tämän ketjun ylös, joten kerronpa vähän lisää kyseisestä tuotteesta.

Minulle tuli kovat vatsakivut ja -vaivat. Tuntui ettei vatsa kestä enää mitään ruoka-ainetta. Paraneminen alkoi, kun lopetin noiden pillereiden syömisen ja söin kuurin lääkärin kirjoittamia voimakkaita vatsan limakalvoja suojaavaavia lääkettä.

Minulla Ripped Hardcoret siis "rikkovat" lopulta vatsan. Testasin niitä vielä, ja samat vaivat alkoivat saman tien.

Nykyään juon kupin kahvia maidon kanssa aamusella. Se piristää tarpeeksi.
Itse olen nyt 3 aamua ottanut kyseistä pilleriä ja noin 20 min kuluttua alkanut järkyttävät polttelut rinnassa (keuhkoissa). Tuskin keuhkoista rasva palaa ?
Bullshittiä. Juokaa kahvia, pepsi maksia tai mitä tahansa jossa on vähän kofaria ja saa virtaa, tehkää jotain, liikutelkaa varpaita, olkaa pirteitä. Sellainen reipas ote kaikkeen. Riittävät unet että voi olla reipas jne. Ja muistakaa se, että oleellinen asia on vain ja ainoastaan se, että syötte kohtuullisesti. Ei mikään muu.

Raha siinä palaa, ei rasva niinkään.
Ainiinjoo, jos ei kofeiinia muka ole riittämiin, ja sen takia muka tarvii jotain XtraHyberAlumiinifolioRahatPoisPillereitä niin helppos sekä halpa tapa saada lisää kofeiinia on apteekin kofeiinipillerit. Niiden kanssa sitten tasan tarkkaan ohjeiden mukaan, muuten tulee pää kipeäksi jne...
Niissä on tosi vähän kofeiinia, olikohan yhden kahvikupillisen verran. Ne ei oikein toimi.

Ennemmin pari kuppia kahvia ;-)

Äläkä yhtään vähättele alumiinifoliota, se on ihan korvaamaton tarvike pipon vuoraukseen...! Kokeile vaikka, saa olla aikalailla rauhassa muutaman utelun jälkeen.
Mun mielestä toimii siinä määrin, että tulee hirvee tehopiikki kun ottaa ennen salia. Rasvanpoltossa en ole huomannut eroa mutta buusterina toimii. Itsellä tulee hysteerinen olo ja tärinä, niin että on ihan pakko tehdä jotain.
Itse käytin kyseisiä pillereitä viikon verran. Pari päivää oli ihan hyviä, pari päivää vähän polttelua, joka meni hetkessä ohi, ja parina päivänä istuinkin sitten koko aamun vessassa ja maha oli niin pirun kipeä. Parin lepopäivän jälkeen päätin vielä yrittää, ja silloin otin lounaan jälkeen pillerin. Kamalan huonon olon jälkeen lopulta se tulikin ylös. Siihen loppui mun kokeilu. En suosittele.
Kuinka kauan ihmisiä kusetetaan kaiken maailman kalliilla litkuilla joista on enemmän haittaa kuin hyötyä.
No jos on enemmän rahaa kuin järkeä niin siitävaan mutta epäilen että suurimmat asiakkaat ovat mopedisteja.
Joo tää on aivan sairas lääke! Reilun kuukauden käyttäneenä menkat hävinny, seksihalut poissa, ei kestä kosketusta ja masentaa. Treeni ilman tätä lääkettä vituttaa. En suosittele!
 /   /  /  /  / Ripped hardcore
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta