Äitiysvaatteet..

December

Törmäsin tänään ihan uuteen ongelmaan..Kävin kiertelemässä kauppojen äityisvaateosastoja (mm. Lindex, H&M) tarkoituksenani ostaa äitiyshousut.
Raskausviikkoja on nyt 18 1 ja vatsa on jo sen verran iso että vanhoista housuista ei mene enää kuin parit jalkaan ja nekin nipin napin..

Mutta kaikissa äitiyshousuissa on niin iso se vatsan kohdalle tuleva alue, että ihan kuin ne kaikki olisi tarkoitettu viimeisillään raskaana oleville.. Pitääkö siis siihen asti, kunnes vatsa on ihan valtaisa, ostaa vain normaaleja vaatteita isompi kokoisina? Sekin tuntuu tyhmälle.. Mitäs te muut olette tehneet? Missä vaiheessa yleensäkin olette ostaneet äippävaatteita?

11

17738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mm.

      heippa vaan!
      itseä käytin ekassa raskaudessa ihan normaaleja housuja aika loppusuoralle -tosin massukaan ei ollu kovin iso. toisessa raskaudessa sitten maha pullahti aika nopeesti ja mammahousut tuli ajankohtaisemmaksi aikaisemmin...
      kuitenkin, yksi vaihtoehto voisi olla, että ostatkin nk. normaalit houtus, mutta isompaa kokoa kuin tavallisesti (on malleja, joissa vyötärö on sopivan korkea, että kasvava massu mahtuu alle) ja toisaalta sitten äippähousuissa on usein "säätövara", ett' housuja voi sitten säätää kasvavan mahan mukaan.
      ensisijaisesti kuitenkin kokeile niitä "tavallisisa" vähän isompia housuja... :)
      onnea odotukseen!

      • äitiyshousut

        varmasti löydät hyvät.. ainakin hyviä malleja on, kun kattelin.. minä olen ommellu parille kaverille äitiyshousut... normaali kaavoja muuttamalla saa hyvät... Madaltaa vyötäröä ja laittaa pidemmän resorin niin saa vatsan päällekki...


    • kahden lapsen äiti

      ainakin teetin ompelijalla housut, joissa oli sellainen säädettävä vyötärö. Ne tehtiin aika raskauden alkuvaiheessa ja niin paljon oli säätövaraa, että mahtuivat loppuun asti. Niihin ommeltiin sellainen kisko sinne vyötärökaitaleeseen. Onnea odotukseen!

    • Rv 22

      Itselleni kävi niin, että kauhistuin ensinnäkin olematonta äitiysvaatteiden valikoimaa täällä pohjoisessa ja aivan sama mitä sovitin, niin kaikki tuntui siltä kuin olisi liian isot vaatteet päällä, vaikka koko oli 36/38 eli ne äitiysvaatteet on kai todellakin tarkoitettu vasta ihan loppuvaiheeseen.

      Itselläni mahtuu verkkareiden lisäksi vielä yhdet housut jalkaan eli pakko olisi löytää jotkut pöksyt tähän väliajalle, sillä ne äitiyshousut fiksuine säätövaroineen ei kuitenkaan istu vielä raskauden tässä vaiheessa.

      Tuttavani tosin pitää lantiomallin farkkuja edelleen ja la on kuukauden kuluttua eli sekin on yks vaihtoehto, mutta ei ehkä minun mieleen.

    • ***

      Moi!
      Mä en tiedä, kuinka hassulta mä muiden silmiin näytän, mutta itsehän olen ostanut äitiyshousut, kun omat ei enää mahdu, mut niissä kyllä on vielä vattan kohdalla kasvun varaa... Mut ei ne hirveesti lökötä, mut kuiteski vähä. Ennemmin pidän niitä, kuin sinkuvat pöksyt pistän jalkaani. vaikeahan siinä on sitten olla, jos pöksyt kiristää.
      Ihan miten sinusta itsestäsi hyvältä tuntuu.
      Olen rv 16 6

    • äiti82 ja la 2.1.2005

      itse käytin alussa vaan suurempia alushousuja,paitsi vatsa pomppas esiin jo viikolla 13,toista siis odotan.Esikoisesta sain äitiysvaatteita käyttää siinä 15 viikon jälkeen,olen aika hoikka niin ehkä vatsa sen takii tulee nopeammin esinn.

    • mie

      Moikka!

      Olen rv 14, ja juuri kävin parit äitiyshousut ostamassa. (Tosin niitäkään en olis ostanu jos eivät olis olleet huimassa alennuksessa.)

      Ja huomasin saman kuin sinä: niissä todellakin on aika iso vatsan alue. Toiset housuni on sellaiset, että niitä ei voi käyttää vasta kuin aika loppuvaiheessa, mut toisissa on säätönyöri. Vatsa mulla pömpöttää jonkun verran, mut hyvin ne istuu päälle. Ja kun laittaa löysemmän paidan päälle, niin se "ylimääränen" housuista ei näy.

      Mutta yhtälailla voi ostaa tavallisia housuja isommassa koossa vaan.

    • G75

      Mä haluaisin sellaiset lappuhaalarit raskaana oleville tarkoitetut,vaikka maha on vielä suht pieni,mutta selvästi kasvanut.Tietääkö kukaan mistä sellaisia löytyisi?H&M:ltä en löytänyt....
      Muuten olen pitänyt melko normaaleja vaatteita mitä ennenkin raskautta,farkut tosin jo kiristää.Ostin onlysta kivoja kevyitä löysiä kesähousuja joissa on matala vyötärö ja nyörillä voi säädellä vyötäröä.
      Mites kun on yhdet pakolliset juhlat syyskuun alussa,miten pukeutua sinne?!!!?kääk....Vinkkejä?Masu on silloin jo selvästi isompi...Mitään telttoja en suostu päälleni laittamaan,kun muutenkin olen "muodin orja",toisaalta en halua masuani peitelläkkään!

      • Tyttö24

        Kattelin keväällä Lindexin mainosta jossa oli TOSI makeet lappuhaalarit!


      • December
        Tyttö24 kirjoitti:

        Kattelin keväällä Lindexin mainosta jossa oli TOSI makeet lappuhaalarit!

        ..Kaikille vastauksista ja vinkeistä! Joo Lindexiltä löytyy laaja valikoima niitä äippähaalareita, itsekin meinaan ostaa kunhan masu on "tarpeeksi" iso :)


    • www.9kk.fi

      www.9kk.fi

      Täältä löytyy edulliset ja kauniit äitiysvaatteet ja imetysvaatteet

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe