jack daniels maistuu paskalle!

phyi stana

Monta vuotta jo juonut ko. merkkiä ja nyt ostettu pullo maistuu hvetin pahalle!

Pistävä bensalle maistua loppumaku.

Onko mahdollista että juomassa jotakin vikaa?
vai onko mun makuastissa muutoksia?

Voiko juoman palauttaa?

21

4637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bensa on pahaa

      Seuraavan kerran kun imet bensaa moposta letkulla, huuhdo tai pese hampaa ennen kuin alat tehdä kuppia. Ei Jack mitään huonoa ole eikä varsinkaan bensan makuista. Juoman voi palauttaa, mutta vai juomattomalta osalta...kipi-kapi kauppaan.

    • kuin kana vedessä

      Makuaisti voi vaihdella ja juomakin ehkä. Jos menisit baariin ja tilaisit siellä JD:n ja maistuisi paremmalta niin voisi epäillä pulloasi ja ehkä verrata baarin pullo: pullotusajankohtaa, valm.eränumeroa tms.?

    • aikansa kutakin...

      Ihmisen maku muuttuu, joskus aika radikaalisti.

      Minä join, vain ja ainoastaan, mallasviskiä n.30 vuoden ajan.

      Muutama vuosi sitten alkoi viski maistumaan todella pahalle, ihan kuin

      hydrauliikkaöljyä olisi hörpännyt.

      Keväällä maistoin taas (Bowmore) ja paskalle se maistui;)

      • Maistomies

        Aika radikaalistipa maku tosiaan muuttuu, jos sama tavara maistuu jonakin hetkenä hydrauliikkaöljylle ja vain muutamaa vuotta myöhemmin paskalle!

        Toisaalta: ehkäpä sitä hydrauliikkaöljyä tehdään nykyisinä kierrätyksen aikoina jo paskastakin, mene ja tiedä.

        Hydrauliikkaöljyä en ole maistanut. Paskaa olen kuin olenkin (kuulemma) maistanut, mutta siitä on aikaa jo yli 60 vuotta eikä itselle jäänyt minkäänlaista makumielikuvaa. Mutta Bowmore on hyvää! Yksi leka tynnyrivahvuista on parhaillaan kaapissa työn alla (on ollut jo pari kuukautta); vaatii tietty lirauksen vettä joukkoon jotta makuhermot saavat parhaat aromit talteen.

        Eilen tulin viimeksi Räävelistä ja täytyy tunnustaa ettei tältä reissulta tarttunut mukaan ainoatakaan single maltia. Muutaman talousviskin (skotti-blended) ohella ostoskoriini eksyi yksi Jim Beam, jota en muista vuosiin edes maistaneeni. Laivalla join ruokailun päälle yhden tynnyrivahvuisen Taliskerin.


    • aikansa kutakin..

      Yli 30 v. kokemuksella voin keroa että hydrauliöljy maistuu pahalle, melko varmasti paskalle.

      Tai, Bowmore viskille;)

    • Herkkusuu...

      On se kummallista että ihmiset tietää miltä p*ska maistuu.....itse en ole sitä maistanut.

      • paistinkääntäjä

        No voi että tosiaan !!!

        Tämä loistava kommentti vaati varmasti tuntien ajatustyön.

        Mikäpä ei kultivoituneelta henkilöltä sujuisi.


    • leobold1

      Ehkä olisi parempi etsiä jotain muuta juotavaa kuin viski. Eihän sitä ole pakko juoda. Esimerkiksi voisi kokeilla vaikkapa mustaviinimarjamehua kuumana. Tai monissa kaupoissa myytävää keltaista limonadia. Ja onhan niitä alkossakin juomia jos humaltua haluaa, esimerkiksi Koskenkorva, Rommiviina tms. Niihin voi sekoittaa niin paljon limonadia tai mehua, ettei kovin pahalle enää maistu.

    • hapanmakupois

      Ulosteen ja hydraulikkaöljyn makuelämys seuraa mielestäni viskejä, brändyjä ja konjakkeja kaikkia oli minkä merkkinen vain, mutta yleensä vasta seuraavana päivänä. Kyseessä ei ole varsinaisesti krapulan oloinen vaan koko suun happamoittava etova sivukarvas maku. Sama pätee kaikissa alkoholeissa, ja sääntöhän kuuluu: mitä kirkkaampaa juoma on, sitä vähemmän siinä on epäpuhtauksia jotka krapulan (tai muun ikävän oloisen maun suussa) aiheuttaa.

      Siirry kirkkaaseen vodkaan niin pääset ulosteen ja hydraulikkaöljyn mauista vaikket ostaisikaan merkkitavaraa, jossa hinnan leijonaosan muodostaa brändi-ilmakupla, alkoholia valmistavan yrityksen osakkeenomistajien osakkeiden arvonnousu ja yleinen välistäveto tuotantohinnan ja myyntihinnan välissä.

      • distillery

        Krapulan aiheuttaa liika juominen ja mahdollinen metanolin nauttiminen epäpuhtaan alkoholin joukossa. Kirkaasta viinasta tulee tasan yhtä paha kankkunuen kuin konjakista - jos sitä juo tarpeeksi.

        Itse en juo kuin muutaman snapsin vuodessa, muuten alkoholi on lähinnä viniä, konjakkia, viskiä tai olutta. Edellisestä kankkusesta on kulunut noin 1.5 vuotta. En yleensä juo niin paljon, että kankkusesta pitäisi kärsiä.

        Kirkaassa viinassa voi olla epäpuhtauksia siinä kuin muissakin alkoholeissakin. Epäpuhtauksia tulee huonosta käymis ja tislausprosessista. Kaikissa viinoissa on jonkin verran epäpuhtauksia...määrät vain ovat niin pieniä, että niillä ei ole mitään merkitystä.


      • eimunjuomamutmuitten
        distillery kirjoitti:

        Krapulan aiheuttaa liika juominen ja mahdollinen metanolin nauttiminen epäpuhtaan alkoholin joukossa. Kirkaasta viinasta tulee tasan yhtä paha kankkunuen kuin konjakista - jos sitä juo tarpeeksi.

        Itse en juo kuin muutaman snapsin vuodessa, muuten alkoholi on lähinnä viniä, konjakkia, viskiä tai olutta. Edellisestä kankkusesta on kulunut noin 1.5 vuotta. En yleensä juo niin paljon, että kankkusesta pitäisi kärsiä.

        Kirkaassa viinassa voi olla epäpuhtauksia siinä kuin muissakin alkoholeissakin. Epäpuhtauksia tulee huonosta käymis ja tislausprosessista. Kaikissa viinoissa on jonkin verran epäpuhtauksia...määrät vain ovat niin pieniä, että niillä ei ole mitään merkitystä.

        klassinen viskinjuojan puolustus ; Ei tule pahaa makua, kirkkaastapas tulee yhtälailla...


    • Jameson

      Kyllä minun mielestä makuaisti vaihtelee hirveästi. Kehon ph. muuttuu, esim musta kahvi kunnon kankkusessa kun promillet on rantautunut nollaan, maistuu minusta hirveälle.

      Jos on lomalla ja hieno ympäristö ja seura, niin kyllä saattaa maistua hyvälle.

      En ole Wiskyn tai konjakin asiantuntija, mutta kyllä nuo kalliit aineet tuntuu olevan jälkipotkun osalta huikean erilaisia. Jos Monopol konjakkia nielaisee reilummin, niin ukko sätkii pitkään `jälkipoltoissa`.

      Toisaalta olen maistanut huokeita brändejä ja erittäin pehmeän makuisia. Joku asiantuntija saattaa osata avata tuota alkoholijuoman tapaa käyttäytyä nielussa, onko se lähes ilmiliekeissä vai jotain muuta.

      • 426 pullotusta

        En ole Wiskyn - kotimaisella kielellä kysessä on reilusti viski. Tarkentavava terminä voidaan käyttää sekoite, mallas tai vastaavaa. USA viskit ovat alkuperältään hieman erilaisia ja nimikin on whiskey, skoteissa ja monessa muussa maassa nimi on whisky, mutta suomessa käytämme nimeä viski.

        Viskien ja muiden jalojuomien käyttäytyminen on monimutkainen asia. Siihen vaikuttavat monet asiat, ennakko-odotukset, suun kemia, aika ja paikka - varsinkin vuodenaika, omat aikaisemmat kokemukset, seura missä nauttiminen tehdään. Viskit ja muut vastaavat juomat vaativat aikaa, hyvän lasin ja mielellään myös hyvän seuran ja sopivan ajankohdan - silloin makuelämys voi olla jotain sellaista kun se on parhaimmillaan.
        Kun ikää on tullut riittävästi oppii (toivottavasti) arvostamaan juoman laatua ja ymmärtää sen, että laatu korvaa määrän. Slainté


    • VSOP supreme

      Jos todellakin Jack maistuu eritteelle tai työkaluvoiteelle, niin olis ehkeis suotavaa
      välttää suuselausta naisen kanssa samaan aikaan tai ennen Jackia.
      Mikäli yllämainittu selvennys syntyneessä tilanteessa auta huuhtele väkinäiset
      maut Hennessyllä ja on muistettava samanaikaisesti poltella parrua molemmissa
      päissä. Suotavaa on välttää veden käyttöä.
      P.S
      Lisätietoja saa nätisti pyydettäessä ja sitä paitsi JACK on paras!

    • bulkkiviinaa

      En koske JD:hen.
      Halpaa bulkkiviskiä.Se on tehty alkkiksia varten.
      Samoin jätän hyllylle muutkin bulkkimerkit alkossa.Siellä valitettavasti joutuu maksamaan jos haluaa jotain parempaa.En kannata alkoa,koska sen linjaukset suosivat määrää laadun kustannuksella.
      Opetelkaa juomaan hemmettisoikoon!

    • jaska-taneli

      Urban dictionarysta lainaus:"commonly referred to as hillbilly idiot juice". Eipä ne amerikassakaan sitä pahemmin arvosta. Toisaalta Lemmy muut alan miehet juo tuota mielellään.

    • VSOP supreme

      Ilmetessä alkio-ongelmat on ed. syytä zzippailla muita JD-laatuja, jalompia. Poistavat ongelmat, mutta 5 to 6 zzipillä Hennessya vedettä.(Vesi veneiden alla)

      P.S. The oldest ultimate top gun very best whiskey manufacturer in US, JACK,

    • AlkoBoikottiin
    • EUsta ilo irti

      Heitäpä pöljälle yksityiskohtia. Tuolla Jack 0,7L 18,90€ ja alkossa sama 33,40€.

      Postitus alkaen 25€ , päättyen 150€.
      Varmaan ainakin kolme pulloa tilattava, että kannattaa?

    • hyi saatana

      Lada ei ole auto, eikä Jack Daniels ole viski.
      Jack Daniels on vaan isolla rahalla tehty tuotemerkki (en laita tähän brändi, koska joku voisi sekoittaa sen konjakin sukuiseen jaloon juomaan); oikean viskin kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Ompahan vaan eräänlaista huonoa pontikkaa, johon on liimattu näyttävä etiketti päälle.

      Makuasioista voi tunnetusti kiistellä, mutta ei päästä yksimielisyyteen.
      Paskan makuun en ota kantaa, mutta itselle tulee päälimmäisenä mielään
      teollisuusalholimainen maku ja formaldehydi. Mutta Jack onkin tarkoitettu
      lantattavaksi suureen määrään jotakin sokeripitoista virvoitusjuomaa, jolloin
      ainoastaan tisleen prosenteilla on väliä mausta viis.

      En ostaisi.

    • VSOP supreme

      Tunnetusti hyvä yhdistelmä huonossa seurassa: 50cl Jackia ja 40cl Carriere VS Fine Champagne Cognac ja edelleenkin vedettä ja huoneen lämmössä. Äreä yhdistelmä, rupee seuralaisellakin tossu vipattamaan. Tosi hallittu darra ja seisokki.
      Jack osaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe