Kokemuksia Matka Veijalaisesta?

mie vaan

Millaisia kokemuksia teillä on Matka Veijalaisen firman reissuilta?

http://www.matkaveijalainen.fi/

Eniten kiinnostaisi Pärnuun reissut, mutta myös Norjaan kohdistuvat matkat.

15

3986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matka on nautinto

      Olen ollut monia kertoja Veijalaisen matkalla! Homma toimii erittäin hyvin palvelu parasta. Samoin kylpylämatkat. Autot parhaita mitä Suomen teillä liikkuu! Ei ole ollut valittamista mistään. SUOSITTELEN

      • Savonlinnalainen 2

        Olen ollut myös Vejalaisen makoilla ja homma on hoitunut hyvin,mutta nyt on liittymäkuljetuksesta huonoja kokemuksia ,joka ei ole tietenkään matkanjärejestäjän
        .syytä kun olis pitänyt tiedottaa,miten se toimii.Menimme Pärnuun 2viiikkoa sitten Savonlinnasta,auto oli etuajassa kun nousimme auton penkeillä nukkui tyynyineen ja peittoineen1 henkilö,eikä ollut paikkoja ,kun pyysin istumapaikkaa ,mies muraisi,ettei tänne turpakäkäjijä ole tultu pitämään,eikä ole paikkoja.saatiin paikat.Kuljettaja ei toivotellut tervetulleiksi ,viimmeisten noustua autoon,ei ilmoitellut taukopaikoista.Läestytyämme Eteläsatamaa tavarat meni yli tässä autossa. Tallinassa oli tarkoitus siirtyä Veijalaisen autoon,mutta siinä ei ollut tilaa meille 7 hengelle matka jatkui taksilla .Takaisin tultiin taas taksilla,mutta taas oli paikat autossa tiukassa,yksikin sanoi ole istunut tässä yksin aina ja istun edelleen.Vessan luota löytyi paikat ykitellen vessa haisi hirveälle,oli kyllä sellainen jatkoliittymä matka ,että tuskin olemme enää sellaisessa liittymäkuljetuksessa ja olisimme kaivanneet ennen matkaa tästä tietoa


    • parinkunta P-K:sta

      Olemme olleet kaksi kertaa mukana Veijalaisen matkalla. Toinen Euroopassa, Iso-Britannia, Ranska, Belgia ja Hollanti ja toinen matka Tallinassa. Yrittäjä itse kuljettajana molemmissa.
      Kaikki on toiminut 10 pisteen arvoisesti. Palvelu on ollut erityisen hyvää.
      Kunhan "rahaannumme", menemme Veijalaisen matkalle Eurooppaan uudelleenkin.
      Voin suositella.

    • suosittelen1

      Olen ollut kerran Veijalaisen matkalla Euroopassa, Aapo oli ajamassa. Autot on komeita ja isoja. Kaikki toimi Hienosti.

    • VEHMERSALMELAINEN

      Olemme olleet VEIJALAISTEN MATKOILLA N. KYMMENKUNTA KERTAA JA AINA ON OLLUT YHTÄ HAUSKAA JA MUKAVAA, SEKÄ PALVELU ON OLLUT ERINOMAISTA. TARKOITUS ON LÄHTEÄ MAALISKUUSSA TAAS UUDELLE RETKELLE

      • matkaajamummo

        Olemme olleet kaksi kertaa Veijalaisen matkoilla. Mukavia ja hyvin hoidettuja matkoja, hyvät bussit ja hotellit käytössä. Matka on vaan harmiksemme niin täynnä ohjelmaa, ettei omaa aikaa ole ollenkaan, ostoksia ehtii tehdä vain niissä paikoissa mihin matkanjärjestäjä vie tutustumaan. Miinuksena se, että ollaan oltu hotellilla niin myöhään että mennään suoraan illalliselle.


    • Juhlamatkailija

      Olimme Pärnussa Veijalaisen 20 v juhlamatkalla, asiat olivat kaiken kaikkiaan hyvin järjestetty muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Kuljettaja ei informoinut asioista riittävästi ainakaan ensikertalaiset olivat ymmällä, Vikingissä kylpytakkeja sai vaan jotkut, huoneesseemme sanottiin saavan kylpytakin viideksi päiväksi 20 E henkilö.
      Viina ralli tullen mennen ei tuntunut miellyttävän monia muitakaan, olisi voinut viedä siksi aikaa ostoksille muualle, jotka eivät halua ostaa viinaa. Sitten se hieno juhla, tervetulomaljoja oli myös alkoholittomia, mutta pöytiin tarjotun alkoholin tilalle ei saanut mitään alkoholitonta tarjoilijat käskivät ostamaan tiskiltä jos haluaa alkoholitonta, olihan pöydissä sentään vettä. Juhlaruoka oli maukas ja riittävä kiitos siitä vaikka itsehän olimme sen matkan hinnassa maksaneet.
      Olemme olleet monella Veijalaisen matkalla ja järjestäneet ryhmiäkin reisuun ja tulemme käyttämään palveluitanne edelleenkin.

    • esa.jr

      Olimme Pärnynreissulla,JO 2006 (tsunamiaikaan)ja Joulumatka 5vrk. Suijui loistavasti niin Hotellin kuin matkojenkin suhteen..😎

      • AY.ukko

        Mikä tsunami oli vuonna 2006. Yleensä puhutaan v. 2004 tapahtuneesta tsunamista.


    • hesalaiset

      Olimme helmikuussa Veijalaisen Pakkasta pakoon Albufeiraan -matkalla Cerro Mar Atlantico -hotellissa. Huonoja kokemuksia maastosta: hotelli erittäin korkealla mäellä, Atlantico-hotellista matkaa 200 metriä Cerro Mar hotellille jossa ravintolat, respat ja muut palvelut. Matkatoimiston esittely hotellista ja maastosta ei riittävä.
      Matkalaisia majoitettiin sekä kaksioihin ja yksiöihin, sama matkahinta kuitenkin kaikilla. Yksiöt Atlanticossa kylmiä kun saavuttiin sinne, lämmitystä ei saatu kuntoon, lämmityksenä irtopatterit "neljän tähden" hotellissa, yksitoista päivää juoksi korjaajia, jonka jälkeen saatiin vaihdettua huonetta.
      Huoneistoissa erittäin puutteelliset keittiö-välineet ja aikansa eläneet sohvat ja kalusteet. Yksiössä ruoka-pöytä puolipimeässä eteisessä.
      Yksi kokemus matka-Veijalaisesta riitti.

    • ei-enää-ikinä

      huono - kuljettaja aapo veti baanalla tuhatta ja sataa, en enää ikinä mene tämän matkanjärjestäjän reissulle - ei ole rahalle vastinetta, ne vain otetaan, mutta vastine on halvat illalliset ja kurjat moottoritie kuppilat kuljettajan valitsemilla pysähdyspaikoilla

    • Anonyymi

      Linja-autot on niillä herkästi särkyvää sorttia. Useampi pidempi matka tullut tehtyä, ja usein on linja-auto särkynyt matkalle. Ei naurata, kun matka jatkuu pikkubussilla, matkalaukut sylissä. Sellaista nukkavierua ja nuukailevaa meininkiä kautta linjan. Juomapaketit ja istumapaikkojen varaus törkyhintaisia.

      • Anonyymi

        Joo ja kaiken huippu kun koronan takia matkat peruttin ja keskeytettiin, niin ei maksa rahoja takaisin asiakkaille. Toiset ehtivät maksaa koko matkan ja jäivät nuolemaan näppejään. Ei näillä ihmisillä ole omaatuntoa. Toivottavasti ahneella on paskanen loppu. Ei jatkoon - tämän lafkan palveluita ei enää tarvita!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ja kaiken huippu kun koronan takia matkat peruttin ja keskeytettiin, niin ei maksa rahoja takaisin asiakkaille. Toiset ehtivät maksaa koko matkan ja jäivät nuolemaan näppejään. Ei näillä ihmisillä ole omaatuntoa. Toivottavasti ahneella on paskanen loppu. Ei jatkoon - tämän lafkan palveluita ei enää tarvita!!!!

        Minunkin rahani jäivät sinne. Hyvähän niillä on taksifirmoja ostella. Vanhan isännän aikana ei tällaista olisi päässyt tapahtumaan.... mutta pojasta polvi pahenee. En suosittele !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ja kaiken huippu kun koronan takia matkat peruttin ja keskeytettiin, niin ei maksa rahoja takaisin asiakkaille. Toiset ehtivät maksaa koko matkan ja jäivät nuolemaan näppejään. Ei näillä ihmisillä ole omaatuntoa. Toivottavasti ahneella on paskanen loppu. Ei jatkoon - tämän lafkan palveluita ei enää tarvita!!!!

        Ei ole tullut peruutuneesta Ahvenanmaan retkestä rahoja takaisi Ps Liekkö jo konkursissa koko firma !!! ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe