Sama kassa -syndrooma

Kylmät kädet

Tuo on tuttu ongelma varmasti jokaiselle alkoholistille -ei kehtaa ostaa laatikkoa samalta neidiltä, kuin viime kerralla, eli eilen.

38

470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kassaongelmaa

      Pienen kaupan ongelma, ison marketin kassa ei muista mitä kukin osti. Eikö sulla ole isompaa kauppaa lähellä? Toisaalta, ketä kiinnostaa, rahalla maksat laatikkosi ja kassan pitäisi tyytyä siihen ja varmaan niin tekeekin.

      Mulla oli eilen ja vissiin jo edellispäivänä sama kassaneiti kuin tänään.

      • Kylmät kädet

        Ne voi luulla, että välitän alkoholia, vaikka karu totuus on, että juon itse ne kaikki. En koskaan edes tarjoa.

        Paitsi veljelle ja seinänaapurille.


      • jenniepk
        Kylmät kädet kirjoitti:

        Ne voi luulla, että välitän alkoholia, vaikka karu totuus on, että juon itse ne kaikki. En koskaan edes tarjoa.

        Paitsi veljelle ja seinänaapurille.

        En usko että luulee.


    • Mie vuan ...

      Minullakin on " sama kassa" syndrooma ja joudun sen takia ajelemaan monien eri kauppojen välillä ( siis käyn yhden kerran viikossa alkossa ), En vaan halua asioida kahtena viikkona peräkkäin saman henkilön kanssa, ja vuosien mittaan vaan kaikki naamat tulee tutuksi. Kauheinta on, kun ne alkaa vaihdella työpisteitä ja koskaan ei tiedä, kuka tulee vastaan....

      • Pipopäässäpakkasella

        Laittakaa välillä toisenlainen, vaikka iso ja kirjava, pipo tai silmälasit, niin ei ehkä tunnistetta.


      • pullberg
        Pipopäässäpakkasella kirjoitti:

        Laittakaa välillä toisenlainen, vaikka iso ja kirjava, pipo tai silmälasit, niin ei ehkä tunnistetta.

        Tuo on hyvä idea.Minullakin oli tänään paksu kaulahuivi,värikäs pipo,silmälasit,metsurin takki ja ajamaton parta.Tuskin kukaan tunnisti minua tänään.


      • Pipopäässäpakkasella
        pullberg kirjoitti:

        Tuo on hyvä idea.Minullakin oli tänään paksu kaulahuivi,värikäs pipo,silmälasit,metsurin takki ja ajamaton parta.Tuskin kukaan tunnisti minua tänään.

        Joo. Hyvä myöskin keino on laittaa poskiin isot pumpulitukot, siinä tulee ihan oudon näköiseksi pallinaamaksi. Ja plussana vielä että ääni muuttuu samalla.
        Opin tämän Marlon Brandolta Kummisetä elokuvasta.


      • herkuttelija38

        Mulla sama homma, tässä kaupungissa on 2 alkoa ja kun yritän maskina käydä peräpäivinä eri alkoissa, niin siellä voi olla sama myyjä, joka samalla tajuaa että salailen juomistani. Siinä on puolin ja toisin aika kankea myyntitapahtuma.


    • Vapisevatkädet

      Itellä on onneksi 5 minuutin kävelimatkan säteellä 5 kauppaa. Cittari, Prisma, Ässä ja kaksi K-markettia R-kioski. Kierrän niitä joka viikko tyyliin kerta kussakin jolloin kassat kuvittelevat minun hakevan olutta vain kerran viikossa vaikka haen keskimäärin viidesti sen kontin : )

      Rankkaa ja laskelmallista, mutta mitäpä sitä ei alkkis tekisi.

      Tuntuu, että ainakin yhdessä kaupassa ne ovat lyöneet vetoa, että aina kun käyn, ostan olutta koska tuijottelevat ja hymyilevät kassat toisillen kun ilmestyn konttini kanssa tiskille.... vai olenko vainoharhainen.. varmaan kumpaakin...

      • Duurijuoppo

        Ne saattaa jopa huolestua jos et ilmesty käyntipäivänäsi.


      • vapisevatkädet
        Duurijuoppo kirjoitti:

        Ne saattaa jopa huolestua jos et ilmesty käyntipäivänäsi.

        Totta :)

        Joskus on mukava mennä kauppaan ja ostaa kaikkea terveellistä vain ja mennä ylpeänä tiskille. Katselevat, että jopas jopas, kaverihan on aloittanut terveelliset elämäntavat ilman tietoa, että hain 30min aiemmin toisesta kaupasta lavan kaljaa ja pizzaa kännimätöksi.


      • kaupassa kävin
        vapisevatkädet kirjoitti:

        Totta :)

        Joskus on mukava mennä kauppaan ja ostaa kaikkea terveellistä vain ja mennä ylpeänä tiskille. Katselevat, että jopas jopas, kaverihan on aloittanut terveelliset elämäntavat ilman tietoa, että hain 30min aiemmin toisesta kaupasta lavan kaljaa ja pizzaa kännimätöksi.

        Te ootte ihania!
        Ei tähän voi kommentoida, että kun äsken hain kaljalastin, kassajonossa - tutun kassan eessä - tuli ripulit housuun. Kassa toivotti hyvää itsenäispäivää!


    • jenniepk

      Joo tuttu ongelma. Aina sitä yrittää kiertää eri kaupat mutta liian usein sattunut just se yksi kassa joka on AINA siellä. :D Jopa huvittavaakin kun näin ajattelee.. Kerran tapasin baarissa yhen kassa tytön, siinä kännissä sitten jotain kertoilin että hävettää kun ostan aina kaljaa.Hän sanoi etten kuulemma edes osta niin paljoa kuin jotku vanhat juopot, jotka käy siellä melkein joka päivä. Kivaa :D

    • Kylmät kädet

      En tiedä, onko se masentuneen vai alkoholisoituneen ihmisen ominaisuus, että ylipäätään täysin tuntemattomien ihmisten kanssa on paljon helpompi olla tekemisissä, kuin tuttujen.

      • Pro tenu

        Masentuneen alkoholistin yleinen ongelma.

        Voi muuten johtua asbergerin syndroomastakin:

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Aspergerin_oireyhtymä

        Ite olen masentunut ja alkoholisoitunut asbergeri, jotan enenpi istuskelen olohuoneessa kiskomassa keskiketterää, kuin kuljen kerholla löylykauhaterapiassa. Asberger ei ole sairaus, enenpi ominaisuus. Sen tunnusmerkkejä on nimenomaan, että ei viihdy ihmisten parissa ja sosiaaliset tilanteet pelottavat. Siihen kun noi pari muuta pikkuvaivaa, joita tosin voi hoitaakkin, ei se juuri muuta perusongelmaa, koska asbergeriin ei ole olemassa mitään lääkkeitä. Monet aspit sensijaan alkavat narkkaamaan ja juopottelemaan nimenomaan pystyäkseen paremmin sosiaaliseen kanssakäyntiin. Monesti aspeja pidetään vaan yksinkertaisesti ujoina, ei se huonosti ilmaistu ole sekään.


    • Kylmät kädet
      • Karpo on Kuninkas

        "transistori" ! Nykyään se on sixpack Suomessakin.


    • ei vaan tajua

      jos ryyppää niin häpeä pois. En tajua teitä.

      • K k

        En koskaan osta selvin päin, jos sitä tarkoitit?

        Monesti hoitanut viinaostokseni tosi asiallisesti kiitos-hei-ja-kassakin-hymyili-meiningillä, vaikka juonut sitä ennen 20 tölkkiä tyhjään mahaan.


    • kilju maistuu

      Tehkää kiljua, ei tarvi ostaa kun hiivaa ja sokeria kerran kuukaudessa!

    • oltu on ja kuultu

      Marketin kassaa ei mikään voisi vähempää kiinnostaa kuin jonkun vieraan ostokset. Hän ajattelee seuraavaa taukoa, työvuoron loppumista, seuraavia vapaapäiviä, lomaa, suunnittelee omia ostoksiaan/illanviettoaan/matkaansa, jos on vanha, niin eläkkeellepääsyään. Hänelle on ihan sama mitä tavaraa hän lukijan edestä vilauttelee.

      • kyl kyl

        Niin, voi vaikka tyhjentää samalla kassit hihnalle samalla kun vilauttaa tavaraa.


    • oluen ystävä

      Lähikaupassa on ollut jo viikon sama muija kassalla kun olen hakenut olutta.

      Alkuviikosta vielä hymyili ystävällisesti mutta nyt alkaa mennä naama mutrulle.

      Ei kehtaa enää käydä vähään aikaan :(

      • neuvo.

        Laita palautetta epäystävällisestä kassasta, niin muija erotetaan tai hän alkaa hymyilemään. Voit muuten sanoakin siitä hänelle, että jos hymy ei ala löytymään, niin valitat hänen esimiehille.


    • Darkweb

      En kerta kaikkiaan käsitä, miten näin älykäs kansa kuin Suomi, ei voi poistaa tätä viimeaikaisintakin kieltolakia, joka koskee pilveä*

      Pilvi
      Kukka
      Hamppu
      Marihuana
      Kannabis

      Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Esim. Kylmis on niin monta kertaa julkisesti myöntänyt, että vaihtaisi Alkoholihelvettinsä Pilveen, jos mahdollista. Darkwebissä niin paljon huijareita, että huumeiden osto tuskin onnistuu rappioalkoholistilta.

      • '''''''''''''''

        En suosittele pilveä alkoholin vaihtoehdoksi. Pilvestä menee nimittäin niin sekaisin että huh huh!!! Sama juhla on nappien kanssa. Alkoholi on siinä mielessä kohtuuhyvä todellisuuspako, kun siitä tulee morkkis ja katumus.


      • no dope

        Menepä kannabishomo takaisin sinne omalle osastollesi.


    • '''''''''''''''

      Pitää käyttää eri kauppoja. Ja sitten on vielä se, kun Lidlissä on eri kassoja, niin taktikoi ettei mene saman kassan saarnaa kuuntelemaan.

    • Normaalit kädet

      Heh.. täällä pk-seudulla onneksi on noita alkoja melkein joka ostarilla. Paikalliset tuntee jo ja tietää että vanatallinnia ja valkkaripöniköitä menee. Mut siinäpähän kattelee ja naureskelee. Nyt meinasin pitää vähän breikkiä. Viime viikon saldo oli vain yksi selvinpäin päivä. Tällä viikolla tarkoitus oli tulla tasan 7 kpl.

    • Normaalit kädet

      Siis 6 päivää. nyt meni pari.. HIK!

    • sana kiertää

      Pienessä kaupungissa jo pelkkä hylsyjen palautus tuottaa haasteita varsinkin jos niitä pääsee kertymään enemmän. Heti on mummot ääneen kuiskimassa että noin paljon pulloja.

      Siitä ei kestä kauan kun taktikointi kauppoja vaihtelemalla pannaan merkille ja jo tuulikaapissa kuuluu kuisketta että taas se juoppo on menossa hakemaan kaljaa vaikka kävisit hakemassa pätkän lauantaimakkaraa...

      Juopon mainetta saakin sitten kantaa joka päivä koko loppuelämän eikä siitä voi päästä eroon.

      • hohhoijaa taas

        Ja mitä helvetin väliä sillä on, mitä mummot tai kukaan muukaan sun pullo- tai tölkkimäärästä ajattelee tai kuiskii keskenään? Mua ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa. Elätkö muutenkin sen mukaan tai sitä varoen, mitä muut susta ajattelee?


    • eri kassa

      Lähden ostamaan s-marketista suositellut 17 päiväannosta. Toivottavasti ei ole sama kassa :(

    • bentsoidi

      Tuttua on, mutta bentsot auttavat tähän vaivaan on hyvin.

      • Bentsoidi

        Bentsot auttavat vaivaan hyvin.


      • Tämä_on_fakta

        Bentsodiatsepiini koukuttaa pahemmin, kuin tupakka ja alkoholi yhteensä, sekä sekakäyttöön sortuu uhri satavarmasti. Silloin se oikea Helvetti vasta alkaakin.


    • nostatte aivan turhia vanhoja viestiketjuja esille!

      • X-huonekaverisi

        Mene takaisin Ridikselle.
        Se on sinun kotisi.
        Olet viettänyt vuosia siellä samaten sosiaalisairaalassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe