Nurmeksen Poliisin käytöksestä...!

-Ei ole oikein-

Nurmeksen poliisissa ei ole kuin 4hlö jotka ovat asiallisia, muut ovat täysin toista luokkaa; suorastaan työhönsä ja (ehkä) elämäänsä kyllästyneitä ja tietysti asiakkaisiinsa varmasti. En tarkoita tällästä sanoa pahalla mutta kritisoin silti.
Partiot ovat yleensä niin, nii-iin rehvakkaita, kuin Euroopan omistajia ja tulevat kotiin aina yleensä ilman kotietsintälupaa. Marssivat sisälle, pilkkaavat, haukkuvat, kiusaavat eivätkä osoita minkäänlaista myötätuntoa ikävissäkään asioissa paitsi nämä eräät mainitsemani hlö:t; 3 mies poliisia ja yksi nainen: JP, MT, MT, ja naispoliisi MM. Siitä kiitokset heille.
Poliisi vala EI merkitse näille muille mitään!!
Vaikka kyse olisi miten pienestä asiasta niin marssivat sisään todellakin kuin omaan kotiinsa.
Oikein VALLANTÄYTEYS paistaa heistä läpi!
En yhtään ihmettele miksi Nurmeksessa vihataan poliiseja näin paljon ja ihmiset ovat katkeria heille sillä niin olen minäkin.
Onkohan heillä minkäänlaista OMAATUNTOA?
Ja onhan mullakin tiedossa paljon ihmisiä joita poliisi on "rääkännyt" itsetuhon partaalle, tark. henkisesti.
Niin, onkohan heillä sitä omaatuntoa vai ei?
Epäilen vahvasti ettei todellakaan ole, käytös on sitä luokkaa.
Toivoisin ASIALLISEMPAA käytöstä virkavallalta.
Murhaajat ja raiskaajat ym. saavat kulkea vapaalla jalalla aikalailla mutta ns. pikku rikolliset otetaan kynsiin ja hampaisiin kiinni ja heitä jahdataan mielinmäärin.
Onko tämä oikein?!
Minun mielestäni EI OLE!

96

7001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omalla käytöksellä

      Sitä saa mitä tilaa.

      • saa tilaamattakin

        Ja joskus saa tilaamattakin. Joitain vuosia sitten töistä tultua ja väsyneenä kotona oli näitä ynseitä Euroopanomistaja poliiseja, muka ratsaamassa " laitonta " mopoa. Hermostuin siihen ynseään käytökseen ja muistutin että tämä tontti ja talo on minun. Huudettiin naama punasena puolin ja toisin. Mopo oli laillinen. Anteeksipyyntöä ei tullut.


      • kummallista

        Kysy seuraavalla kerralla poliisien virkakortteja vai mitä ne ovat. Eu:n liittymisen jälkeen on ilmennyt lukemani perusteella koteihin pyrkiviä "poliiseiksi" esittäytyneitä henkilöitä, jotka ovat osoittautuneet valepoliiseiksi.
        Kerran asumassani talossa kävi 2 poliisin puvussa olevaa miestä poliisin virkatehtävään hälytettynä, mutta he olivat ihan saman näköisiä kuin nämä pari TV:n tunnettua miesnäyttelijää, toinen kotoisin Riihimäeltä.


    • säästösyyt

      Miksi olet joutunut poliisin kanssa tekemisiin.Itse olen omaa tyhmyyttäni ajanut joskus ylinopeutta ja saanut sakot aiheesta.Ei ne yleensä syyttä ole häiritsemässä,kun muutenkin on miehistöpulaa säästösyistä.

      • Senkin Rikollinen!

        Silloinhan olet syyllistynyt rikokseen. Ja nyt olet täällä toisia neuvomassa ja opastamassa. HÄPEÄ RIKOLLINEN!


      • teit rikoksen!

        säästösyyt nm: olet syyllistynyt RIKOKSEEN! Tosin lievään mutta rikokseen silti. Positiivista on se että myönnät tehneesi rikoksen, yleensähän rikos kielletään.


    • Sehän kyrsii

      Poliisin kotietsinnässä pienviljelys keskeytyy.

    • Täh onko hä

      Onkos rötöstelijät teillä.MINKÄÄN NÄKÖISTÄ OMATUNTOA HÄH ONKO HÄH ONKO HÄH.Ei ole oikein.HÄH ONKO HÄH OIKEIN HÄH

      • Typerykselle

        TYPERYS@


      • Anonyymi
        Typerykselle kirjoitti:

        TYPERYS@

        Pylleerrys


    • Nusen lakeja

      En yhtään ihmehtele rötöstelijöitä poliisia myöten nusessa pidetään silmällä.H lvetin revastelijat syyttömäksi tekeytyvät rikosten tekemisten jälkeen.

    • tyhmät pässit asiall

      Pässit, isopäiset pässit. Puhuiko kirjoittaja itsestään? Esim. minä olen joutunut todistamaan tapausta kun olin vieraana tuttavani luona kun polisiit tuli kuin kommandojoukko sisään etsien kai varastettua tavaraa. Sitä ei löytynyt eli oli aiheeton etsintä. Sanon vaan että poliisien käytös oli törkeätä. Sitäpaitsi tuttavani oli täysin syytön, oli ollut ihan toisella paikkakunnallla rikoksen tapahtuessa. Minä yritin selvittää asiaa mutta uhkaus kuului että pidä turpas kiinni tai viedään putkaan. Oikea syyllinen löytyi aikoinaan mutta anteeksipyyntöä ei poliisi esittänyt tuttavallaneni. Niin ja tuttavallani eikä mulla ole minkäänlaista rikosrekisteriä.

    • Hyvät tavat

      Kylläpä nämä kirjoittajat jotka aloitukseen vastasivat ovat niin teko pyhiä että nyt oikeesti ihan naurattaa. Poliisit tekevät tärkeää työtä mutta käytös voisi silti olla siistimpää.
      Hyvä käytös kun ei maksa mitään!

    • p ö kilö

      Nurmeksen aivottomat pökilöt taas vauhdissa. Kotietsintää ei tulla mopojen takia tekemään. Niihin on eri syyt.

      Aloittaja varmasti taparikollinen, ja kyllähän se kyrsii, kun laiton elämäntyyli tuo hankaluuksia. Silti poliisin pitäisi olla kiva, vaikka itse on valinnut rikollisen tien.

      Varmaan sama tyyppi, mikä valittaa kaikesta.

    • lue aku ankkaa tyhmä

      Voi vittu mistä näitä tyhmiä pässejä löytyy? Etkö sinä perkeleen aivoinvalidi tajua että kyseessä on kaksi (2 siis 2) tapausta ja kaksi kirjoittajaa. Väitinkö minä että tässä mopo tapauksessa oli kyse kotietsinnästä? En, vaan kirjoitin ihan selvästi että olivat tärkeänä ratsaamassa mopoa. 99,99999 lukijoista ymmärsi tämän mutta sinä et. Ja kun olet älyltäsi niin heikkolahjainen ja , anteeksi tämä, myös tyhmä niin parempi kun et ota kantaa asioihin joista et ymmärrä höykäsenpöläystä. Mee vaikka lukeen niitä Aku Ankkojasi ja Nalle Puhejasi.

      • koti etsintä

        Joo, ne siis tuli olohuoneestasi etsimään mopoa? Otahan lääkkeesi.


      • lue Nalle Puhia
        koti etsintä kirjoitti:

        Joo, ne siis tuli olohuoneestasi etsimään mopoa? Otahan lääkkeesi.

        Voi vittu miten tyhmä oot. Mun tontillani, minähän sanoin. Että sinäkö säilytät mopoasi olohuoneessa, no en ihmettele. oot sinä vaan niin tyhmä. Mee jo Nalle Puhin seuraan. Pyydä myös äiteetä lukemaan iltasatu.


    • ennen vanh.

      Kyllä poliisin tavat on muuttuneet sitten 70, luvun ei pamppu heilu enää herkästi ja
      humalaiset saa olla rauhassa raitilla

    • Nrs:lainen perhe

      Muutama vuosi sitten poliisi ilmoitti perheellemme menehtyneestä omaisestamme.
      Ei tullut osanottoja, ei surunvalitteluja.

      Toista perheenjäsentämme kiusataan jatkuvalla pysäyttämisellä, puhaltamisella.
      Vaan kun puhaltaa nollat niin puhaltaa nollat. Mutta aina silti vaan.

      Tälläinen kosketus meillä on Nrs poliisiin.

      • peili kertoo

        Katso peiliin, vika löytyy sieltä.


      • peilit kertoo kaiken
        peili kertoo kirjoitti:

        Katso peiliin, vika löytyy sieltä.

        Ai vika löytyy kirjoittajasta vai löytyisikö se siitä sinun omasta peilistä mitä tykkäät niin toljotella. vai löytyisikö se sittenkin sieltä linnanmäen peilihallista?


      • Peili kertoo??
        peili kertoo kirjoitti:

        Katso peiliin, vika löytyy sieltä.

        Puhut itsestäsi?


    • Lakia lukenut

      Nurmeksen "rikos"poliisia ei näytä kiinnostavan varkaus asioiden tutkiminen. Vaikka sanot varkaan nimen niin ei selviä vaan tutkinta lopetetaan ennenkuin se on alkanutkaan. Kaikenmaailman "rotan käpälät" saa varastella toisten tavaroita joutumatta vastuuseen. Lain mukaan poliisilla on velvollisuus kerätä näyttö varasta vastaan, tämä koskee myös Nurmeksen "rikos" poliisia. Että tällaisia (oman navan) tutkijoita verovaroilla.

      • yritä uudestaan!

        Lakia lukenut: harmi jos on näin, ymmärrän ärtymyksesi. Jos edes vähän lohduttaa niin lue alempana kertomuksia entisajan poliiseista! Pena potki minuakin se oli tunnettu siitä, pamputti ja potki. Vihaan vieläkin sitä, jos on vainaja niin yritän antaa anteeksi... Koita saada se varkaustapaus uudestaan vireille? Kuitennii nykyiset poliisit on fiksumpia kuin ennen, jospa ne rupeaisi tutkimaan? Lykkyä tykö!


    • Aarnio..

      No Tiainen ja Salonen sekä naispoliisit on ihan asiallisia, mitä muutaman kerran olen joutunut puhallusratsiaan.
      Mutta entäs tämä tapaus Aarnio? JOS (?) epäilykset pitävät paikkansa on melko konna poliisiksi, nythän Aarniota epäillään huumekaupasta, oikeus ratkaisee onko syytteissä perää.
      Ja hän on vielä huumepoliisiin päällikkö!

      • Aarnio..

        Tarkennan Aarnio juttua. Ei liity millään tavoin Nurmeksen poliisiin. Ihmetyttää vain jos Helsingin huumepoliisin päällikkö myy itse huumeita, sehän on vain vasta epäily mutta vahvasti näyttää että jotain rikoksia on tehnyt.
        Onneksi Nurmeksen poliisi ei varmasti syyllistyisi tuollaiseen.
        Aarnio on valittu muun muassa Vuoden Poliisiksi!
        No, oli syyllinen tai ei, maine on mennyt loppuiäksi.


      • pesku77

        Vai ei muka liity, heh... no, kaikki ei tiedä kaikkea. hyvä niin...


      • Anonyymi
        Aarnio.. kirjoitti:

        Tarkennan Aarnio juttua. Ei liity millään tavoin Nurmeksen poliisiin. Ihmetyttää vain jos Helsingin huumepoliisin päällikkö myy itse huumeita, sehän on vain vasta epäily mutta vahvasti näyttää että jotain rikoksia on tehnyt.
        Onneksi Nurmeksen poliisi ei varmasti syyllistyisi tuollaiseen.
        Aarnio on valittu muun muassa Vuoden Poliisiksi!
        No, oli syyllinen tai ei, maine on mennyt loppuiäksi.

        Aarnio juttu liittyy nurmeksen poliisiin siinä mielessä, että UB on poliisien itsensä tekemä/järjestelemä jengi. UB myös möi huumeita nurmekseen johon poliisi ei tietenkään puuttunut. Aarnio oli vain pikku tekiä tässä kuviossa mutta antoi kasvot hommalle ja otti syyt niskoilleen.


        "Onneksi Nurmeksen poliisi ei varmasti syyllistyisi tuollaiseen.
        Aarnio on valittu muun muassa Vuoden Poliisiksi!

        Ironiaa vuonna 2014.


      • Anonyymi

        Samanlaisia sikoja kaikki


    • ongelmaton

      Minulla ainakin on vankka usko poliisin oikeudenmukaiseen toimintaan. Ei tule ongelmia,jos ei aiheuta ongelmia,eikös ole aika yksinkertaista.

      • suomessaokpoliisit

        On niitä poliisejakin tuomittu rikoksista, ei tosin Nurmeksessa.
        Aarnio tapaus pilaa osittain poliisin mainetta jos todetaan syylliseksi.
        Jos verrataan Suomen poliisia muiden maiden poliiseihin niin Suomen poliisi on kärkijoukkoa koko maailman mittakaavassa.


      • asdfghjvbn

        Oliko tuo toissa vuoden tilasto .Poliisi teki eniten rikoksia ammatti henkilistö määrään verrattuna suomessa. Poliisien suurin työ on omien rikosten tutkinta. Tuon aarnio keissin on lähellä 30 miljoonaa ja eikä loppua näy.


    • Mopo henkilö

      Roininen on yleisen mielpiteen mukaan täysi mulkku.

      • Derbikiihtyy

        Samoin kalinainen ja tiainen ja se vitun puupää meriläinen


      • Anonyymi
        Derbikiihtyy kirjoitti:

        Samoin kalinainen ja tiainen ja se vitun puupää meriläinen

        Sikojen aatelia


      • Anonyymi
        Derbikiihtyy kirjoitti:

        Samoin kalinainen ja tiainen ja se vitun puupää meriläinen

        Ei näistä ole mihinkään ovat heikkoja eivätkä osaa tapella nössöjä kaikki viranomaiset ja laihoja vielläpä🤣🤭😂


    • Pena K oli psykopaat

      No niin oli muuan Pentti K:n, pahoinpiteli putkaan joutuneita, minuakin. Silloinhan joutui putkaan jos oli vahvasti päihtynyt.
      Minun rikos oli kun sammuin porttikäytävään. Se oli 70-lukua.
      Nyt en enää ole juonut vuosikymmeniin.
      Kyllä nykypoliisit on ihan erilaisia kuin 70-luvun pässit.
      Pamppu heilui herkästi ennen. Niin sillä Penalla oli lempinimi: KaljaK----en, kait se ajoi kalja autoa ennen kuin pääsi poliisin ammattiin ihmisiä hakkaamaan.
      Nyt on poliisit sivistyneitä eikä pamppu heilu ilman syytä.

    • Ratasmopo

      Juoppoja rytkiä oli 60 luvun poliisit järestään, vieläkin joku niistä hengittää, luulis hävettävän, jos yleensä älyävät.??

      • tyhmiä,väkivaltaisia

        Rapajuoppoja, väkivaltaisia (oli plussaa jos oli luonnevikainen jos halusi poliisiksi), osa oikeasti tyhmiä, kait silloin pääsi poliisiksi muutaman viikon kurssilla? Plussaa oli lukutaito ja agressiivinen luonne. Tietysi vahva pamppukäsi piti olla.


      • Anonyymi

        Niimpä


    • EI NE HÄPEÄ!

      Ei ne häpeä. Olivat niin moukkamaisia ja tyhmiä. Se Pena josta ylempänä kerrottiin on vissiin jo vainaja, niin joku kertoi mutta en ole asiasta varma. Jos on niin pamputtamiset on loppuneet ja vastaa tekemisistään Luojan edessä kuten me kaikki. Ei mullakaan ole hyviä muistoja entisajan poliiseista, olin nimitäin itsekin putkassa "liiallisen humalatilan" takia! Muita "rikoksia" en ole tehnyt! Entäs se yksi nimismies joka ajelee kai vieläkin Volvolla: voi Luoja miten se oli ns. "tärkeä", olevinaan! 10 pistettä nykypoliiseille, 70-lukulaisile -0!

      • Nrs-poliisit on ok!

        Saanko arvata? Oliko kyse nimismiehestä 80-luvulla? Käytetäänpä hänestä keksittyä nimeä, en viitsi oikeaa nimeä laittaa. Sanotaan vaikka häntä nimellä " Tunturila "! Juu, oli omavaltainen ja käytökseltään öykkäri!
        Julkisuuden kipeä. Sehän kirjoitti " näytelmiäkin ", televisiossa oikein näytettiin ja kansa nauroi sille näytelmälle vai onko oikea termi ohjelma? Kansa ei nauranut sille että sepitelmä oli hauska vaan koska se oli niin typerä käsikirjoitus!
        Ja vieläkin katse on kuin p-rulla, luuleekohan se että on vielä valtaa tai ei muista ettei enää ole nimismies..
        Kyllä Karhu on jees ja komissario Arponen sekä muutkin Nurmeksen poliisit ja ihan kaikki ovat okei tyyppejä, ei ole kenestäkään pahaa sanottavaa ainakaan minulla!


    • Anglia64

      Mitä mieltä Karhusta? Pena oli hyvä poliisi.

      • qwerst

        Ihan ok on Karhu. Pena oli mulkkujen mulkku jos sen käsiin joutui.. Jos on manan majoilla niin pyydän anteeksi.. On voinut olla siviilissä mukavakin ja vaikka kuin hyvä mies lie ollutkaan sitä en kiellä.
        Mutta jos joutui juoppoputkaan niin kaikki pelkäsi että vahtivuorossa on Pentti. Tietysti jos ajatellaan niin onhan poliisin ammatti henkisesti raskasta joten Penan käytös voi johtua siitäkin ja mistä sen tietää mitä murheita hänellä oli, se Penan puolustukseksi.
        Jos on mennyt pois niin pahoittelen kirjoitustani ja annan anteeksi hänelle..


    • Mokomista

      Mopo tapaus! ;))))))

    • liity jäseneksi

      Niinhän se on, että jos joudut kerran Nurmeksen poliisien kanssa tekemisiin jostain laittomuudesta, esim. ylinopeudesta tai tai pienessä pöhnässä ajamisesta, niin takuulla tietyt paskalakit aina kyttää ja pysäyttää. Ja senkin tiedän, kun eräs muija antoi pakit eräälle naimisissa olevalle poliisille, niin tämä poliisi rupesi kyttäämään pakkien antavan naisen miestä, antoi sille sakkoa milloin mistäkin pikku rikkeestä ja kyttäsi mennen tullen. Palveluammatissa ovat, mutta palvelu ei ole asiallista.

      • Elcapito

        Sehän on se onneton nyhverö kalinainen,joka kuvittelee olevansa kovakin pukunsa turvin onneton vinku heinä koko tyyppi.Tuollaiset poliisit pitäisi laittaa muutamaksi vuodeksi vankilaan isojen poikien seuraan niin tulisi takaisin neitinä,kun jätkät vetäisi sitä hanuriin 😁


    • TÄÄÄH AAHHH

      AAALISEKSI!

      • Anonyymi

        Sepä se. Poliisia kiinnostaa pikkutyttöjen ja poikien persereikä. Joten pitäkää huoli lapsistanne, kukaan muu ei pidä.


    • Nyt poliiisit vittu

      Tiesittekö ette ei ne oo vain nurmeksen poliiseja vaan toimivat koko lähimaastossa. Mutta eikö poliiseilla ole tosiaan muuta tekemistä kuin kytätä mopoja ja pitää ratsiaa.

    • Roininenvk

      Miksi viritätte mopoja? Odotakaa kun ikää on 18v.. Silloin saa ajaa nopeusrajoitusten mukaan:)

    • vaihtoon

      Samalla on kyllä vaihdettava alla olevaa kalustoa.

      • Roininenvk

        Anteksi kun jäi kyseinen asia miettimättä. Onko joku tentti mikä pitää suorittaa kun on 18v.


    • aamunaika

      Menneet on menneitä..60-70 luvulla ei tunnettu tämmöstä nykyajan termiä = asiakaspalvelu..Silloin kaikki valtion ja kunnan palveluksessa olevat olivat ns. diktaatoreja..He olivat herroja ja hidalkoja..Tavallinen ihminen asiakkaana ei ollut heille mitään, katsottiin päästä varpaisiin..Haukuttiin, nöyryytettiin ja alistettiin. Eihän siihen aikaan uskaltanut mennä kunnan virastoon kuin hattu kourassa nöyränä kysymään kenties jotain pientäkin asiaa..Päivääkään ei sanottu..Samoin silloinen poliisin toimintakin oli lähinnä kytätä pontikkatehtaita ja agressiisesti viedä ihmisiä putkaan...eivätpä tainu muusta välittää...Toista on nykyään..
      Tekevät duunia mm. täällä Lieksassa ampumalla viattoman joutsenen...niin töitä riittää edelleen, vaikka pontikankeitto taitaa olla jo historiaa...

    • nytpoliisitonIHMISIÄ

      Kyllä on poliisitkin sivistyneitä verrattuna 60 ja 70 luvun poliiseihin. Onhan vieläkin Suomessa poliiseja jotka ovat väkivaltaisia mutta ei niitä paljon ole eikä ainakaan Nurmeksessa. Tunnen erään miehen joka pahoinpideltiin putkassa niin se oli ainut joka uskalsi tehdä rikosilmoituksen!
      Sitä ihmeteltiin ja jopa varoitettiin että poliisit kostavat mutta teki se silti sen!
      Oikein KRP:n poliisit tutkivat sen. Tulos: Felix Huplilta tuli kirje jossa todettiin: EI AIHETTA TOIMENPITEISIIN!
      Oli kyllä pahasti hakattu. Ei ollut rikollinen vaan joutui liian humalan takia putkaan. Vielä on elossa ja teki pitkän uran eräässä yrityksessä eli ihan kunnon mies se oli ja on nytkin.
      Niin, sai se jotain uhkauksia siltä poliisilta mutta se sanoi että jos kostat niin asiasta tulee julkinen, soitti Hymylehteenkin mutta perui jutun kun kostoa ei tullutkaan.
      Nyt on Nurmeksen poliisit IHMISIÄ, silloin osa ei ollut, tosin joku kunnollinenkin oli joukossa. Yllä kerrottiin miten tavalliseen ihmiseen suhtauduttiin, se pitää paikkansa.
      Ja katsastusmiehet oli ihan kauheita, heistä joskus kerron enemmän!

      • Vanhanliitonmiehet

        Nurmeksen poliiseista ei ole mihinkään yhden iskun kun antaa niin tipahtavat kenttään ja onneksi yksi kyttäsika kuoli täältä syöpään on yksi sika vähempi maailmassa.Piti oikeen kakku kahvit porukalla juoda sen kunniaksi 😁😀🙌🙆


      • Anonyymi
        Vanhanliitonmiehet kirjoitti:

        Nurmeksen poliiseista ei ole mihinkään yhden iskun kun antaa niin tipahtavat kenttään ja onneksi yksi kyttäsika kuoli täältä syöpään on yksi sika vähempi maailmassa.Piti oikeen kakku kahvit porukalla juoda sen kunniaksi 😁😀🙌🙆

        Kyllä täälläkin kahvit laittettiin. Oli tuskallinen kuolema kun kuulema myrkytettiin.


    • nytpoliisitonIHMISIÄ

      Kyllä on poliisitkin sivistyneitä verrattuna 60 ja 70 luvun poliiseihin. Onhan vieläkin Suomessa poliiseja jotka ovat väkivaltaisia mutta ei niitä paljon ole eikä ainakaan Nurmeksessa. Tunnen erään miehen joka pahoinpideltiin putkassa niin se oli ainut joka uskalsi tehdä rikosilmoituksen!
      Sitä ihmeteltiin ja jopa varoitettiin että poliisit kostavat mutta teki se silti sen!
      Oikein KRP:n poliisit tutkivat sen. Tulos: Felix Huplilta tuli kirje jossa todettiin: EI AIHETTA TOIMENPITEISIIN!
      Oli kyllä pahasti hakattu. Ei ollut rikollinen vaan joutui liian humalan takia putkaan. Vielä on elossa ja teki pitkän uran eräässä yrityksessä eli ihan kunnon mies se oli ja on nytkin.
      Niin, sai se jotain uhkauksia siltä poliisilta mutta se sanoi että jos kostat niin asiasta tulee julkinen, soitti Hymylehteenkin mutta perui jutun kun kostoa ei tullutkaan.
      Nyt on Nurmeksen poliisit IHMISIÄ, silloin osa ei ollut, tosin joku kunnollinenkin oli joukossa. Yllä kerrottiin miten tavalliseen ihmiseen suhtauduttiin, se pitää paikkansa.
      Ja katsastusmiehet oli ihan kauheita, heistä joskus kerron enemmän!

      • nytpoliisitonIHMISIÄ

        Sori, lähti jostain syystä sama viesti kahteen kertaan ensin ei millään "suostunut" lähtemään mutta sitten innostui kone liikaa ja lähti kahteen kertaan, onkohan tietsikka kohta uusilla?


      • aamurusko
        nytpoliisitonIHMISIÄ kirjoitti:

        Sori, lähti jostain syystä sama viesti kahteen kertaan ensin ei millään "suostunut" lähtemään mutta sitten innostui kone liikaa ja lähti kahteen kertaan, onkohan tietsikka kohta uusilla?

        Katsastusmiehet ja poliisit oli samasta muotista valettuja 60-70 luvulla..Poliisit oli virkaansa pää täynnä ja katsastusmiehet kusta korvien välissä..Katsokaa vaikka KÄTKÄLÄISEN autonkatsastus..iSilloin nöyryytettiin kansalaisia ja laitettiin köyhät kyykkyyn.......


    • aamupäivä

      Eihän nykypoliisiin mene töihin ku NARSISTISET persoonat--Saavat laittaa köyhät kyykkyyn..Ajetaan yhteiskunnan (veronmaksajien) kustantamilla kyytilöillä..bensoilla, autoilla

      • aamurusko

        Nurmeksessa oli aikoinaan poliisina kolme kovaa KOOTA..Kekkonen, Kukkonen ja Kokkonen..


      • Pahoinpiteliminutkin
        aamurusko kirjoitti:

        Nurmeksessa oli aikoinaan poliisina kolme kovaa KOOTA..Kekkonen, Kukkonen ja Kokkonen..

        Ei kai ollut Kekkonen nimistä poliisia? En ainakaan muista. Kukkonen taisi olla ihan ok. Viimeksi mainitusta on jo kirjoitettu ja voin vahvistaa että hirveätä oli joutua silloin putkaan jos ko. oli työvuorossa. Ei sekään jokaista tietenkään pamputtanut jos sattui tuttu mies tai naapuri jne.


    • näitä tyhmiä riittää

      itkijä joka aloitit ketjun vedä kyttä oikeuteen jos on aiheettomasti tullut ilman kotietsintälupaa sisälle.lain mukaan ei saa tulla ja se on virkavallan väärinkäyttöä.kaverin luona kerran olin ja taisi bileet olla sen verran äänekkäät että virkavalta oli ovella,niin ei päästäny sisään kun ei ollu kyseistä lupaa,vaan lähtivät kiltisti pois.syytä vaan itseäsi jos lakia et osaa.ei ne asianajajat turhaan nurmeksessakaan ole.

      • Kyöstitpomoo

        Nurmeksen asianajat yhtä vitun tyhmiä,kuin poliisit


    • timotimppa

      Yle: Kahta korkeassa asemassa olevaa Lounais-Suomen poliisilaitoksen poliisia epäillään useista rikoksista
      Ylen mukaan poliiseja epäillään työturvallisuusrikoksista ja virkavelvollisuuden rikkomisesta.
      28.2.2019 11.11

      Lounais-Suomen poliisilaitoksen poliisipäällikkö Tapio Huttusta ja apulaispoliisipäällikkö Teijo Ristolaa epäillään Ylen mukaan useista rikoksista ja heidän toimistaan on aloitettu esitutkinta.

      Poliisimiehiä epäillään työturvallisuusrikoksista ja virkavelvollisuuden rikkomisesta, lisäksi apulaispoliisipäällikköä epäillään myös työsyrjinnästä. Yle kertoo poliisien olleen puuttumatta työpaikkakiusaamiseen ja mahdollistaneen Turun poliisiasemalla tapahtuneen epäasiallisen kohtelun ja häirinnän.

      Ylen mukaan asiasta meneillään olevassa esitutkinnassa on kyse samoista asioista, joita Lounais-Suomen aluehallintavirasto selvitti jo viime vuonna. Tuolloin kaksi poliisia oli tehnyt aluehallintavirastoon valvontapyynnön työpaikkakiusaamisesta. Noiden kahden poliisin mukaan kiusaaja olisi ollut Teijo Ristola.

      Yle kertoo toisen kiusaamisesta aluehallintovirastoon kannelleen poliisin tehneen asiasta myöhemmin myös rikosilmoituksen.

      Avin tarkastuksessa havaittiin poliisilaitoksella esiintyneen häirintää ja epäasiallista kohtelua. Nousi epäilyksiä, että poliisin työnjohto oli kohdellut alaisia epäasiallisesti ja lisäksi aluehallintovirasto otti kantaa naisten huonoon kohteluun.

    • ytr

      ...

    • Kääk

      Kumma kun vastaanotto on lukkojen takana nykyisin, sehän oli aulassa. Nyt olisi asiaa heille mutta en tosiaankaan voi mennä sinne ja kirjeisiin eivät vastaa. Eduskuntaan kai se kysymys ja pyyntö pitää laittaa.

    • Anonyymi

      Kaikki viranomaiset pelkäävät siksi ovat lukkojen takana🤣🤭😂

      • Anonyymi

        Ja ovat älyltään vajakkeja ruikukeppejä


      • Anonyymi

        Pedofiilejä pelottaa. Pelko nakertaa poliisisian mieltä kuin rotta.

        Aina kun näet poliisi auton, niin katso sitä pitkään. Se antaa singnaalin että sinä tiedät. Voit myös osoittaa sormella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pedofiilejä pelottaa. Pelko nakertaa poliisisian mieltä kuin rotta.

        Aina kun näet poliisi auton, niin katso sitä pitkään. Se antaa singnaalin että sinä tiedät. Voit myös osoittaa sormella.

        Lapsikauppa Suomessa ja maailmalla. Hyväkun tähän asiaan herätään.
        https://www.youtube.com/watch?v=PgD9IAoPw7A


    • Anonyymi

      Lisää tälläisiä 😍🤩

      Nyt on kunnon asennetta

      Poliisin virka-autoja ammuttiin
      Kuopion poliisiaseman Niiralankadun puoleisella parkkialueella olleita virka-autoja ammuttiin ampuma-aseella keskiviikkoiltana 15.9.2022 noin kello 21.15

      Epäilty tekijä ajoi paikalle pienellä punaisella henkilöautolla, ampui kohti pysäköityjä poliisiautoja ja poistui paikalta välittömästi teon jälkeen. Havaintojen mukaan auto poistui Niiralankatua Kuopion yliopistollisen sairaalan suuntaan.

      Hätäkeskukseen ilmoituksen teki ampumisen kuullut sivullinen henkilö.

      Ampuminen ei aiheuttanut henkilövahinkoja, mutta tämän hetken tiedon mukaan ainakin kahteen poliisin virka-autoon tuli vaurioita.

      Lue lisää

      Vastaavanlainen ampumistapaus Kuopion poliisiaseman pihalla sattui elokuun lopussa 2021.

      Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja
      Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijähavaintoja tapaukseen liittyen. Mikäli näit tai kuulit ampumisen Niiralankadulla olevan grilliravintolan takana olevalla parkkialueella tai tiedät tapauksesta muutoin, niin ilmoita tietosi Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

      Poliisi tutkii tapausta tässä vaiheessa muun muassa vahingontekona ja ampuma-aserikoksena. Rikosnimikkeet täsmentyvät tutkinnan edetessä

      • Anonyymi

        Pylkkänen. Haverinen. Leskinen. Porokka sopimattomia ja röyhkeitä. Mopot oli näitten vihamiehiä, sain sen kokea kun olin nuori, nyt ovat luulessa kaatuvaa porukkaa mutta vieläkin kyttäävät?


      • Anonyymi

        Joku kostaa lasten raiskaajille.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku kostaa lasten raiskaajille.

        Niitähän he on


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku kostaa lasten raiskaajille.

        Niimpä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nouseva trendi, toivottavasti sian veri virtaa josain vaiheessa.

        Pedarilaitoksen ikkunoita hajotettu.
        https://www.kaleva.fi/joku-rikkoi-yolla-nelja-oulun-keskustan-poliisiase/4906495

        Mopomiitissä nuoret heittelivät pedareita kivillä.
        https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009062580.html?fbclid=IwAR1KM9VyfcKwgsMluB3bhvgX8iG9EGNURA_KwmGZ0O-GU1l7MbMl9Lmhi9w

        Ja tämä Kuopion tapaus. Pedofiilien autoja ammuttiin.
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009073949.html

        Oikein on ampua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nouseva trendi, toivottavasti sian veri virtaa josain vaiheessa.

        Pedarilaitoksen ikkunoita hajotettu.
        https://www.kaleva.fi/joku-rikkoi-yolla-nelja-oulun-keskustan-poliisiase/4906495

        Mopomiitissä nuoret heittelivät pedareita kivillä.
        https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009062580.html?fbclid=IwAR1KM9VyfcKwgsMluB3bhvgX8iG9EGNURA_KwmGZ0O-GU1l7MbMl9Lmhi9w

        Ja tämä Kuopion tapaus. Pedofiilien autoja ammuttiin.
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009073949.html

        Meininki kohdillaan hienoa 👍


      • Anonyymi

        Hienoa ruotsista mallia


    • Anonyymi

      Täällä taitaa huutaa itku potku raivareita kaikki Nurmeksen mustalaiset ja muut vähä älyset kun joutuu lakia kuuntelemaan

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rikosilmoitus kirjattu

    • Anonyymi

      Herrasmies sopimukset tarjouksella

    • Anonyymi

      Ollaan niin Herraa isoa herraa

    • Anonyymi

      Saisivat opetella käyttämään valtaansa oikein

    • Anonyymi

      Kunhan nyt viimein lopettaisivat sen vähemmistön pyörittävän huumekaupan Nurmeksessa. Diilaavat ihan avoimesti kotiinkuljetuksella "paketteja". Tämä jatkunut vuosia, autotkin jätetään ovien eteen, poliisia ei kiinnosta.

      • Anonyymi

        Sitäpä se juuri on


      • Anonyymi

        Tavallisesti


    • Anonyymi

      Yli mielisiä

    • Anonyymi

      Siitä se lähtee

    • Anonyymi

      Teidän velvollisuus

    • Anonyymi

      M. Porokka oli aikoinaan aina kimpussa, liekkö ollut ihastunut?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe