ensi syksynä Agadiriin

28 kerta

Aurinkomatkat aloittaa seuramatkat Agadiriin 16.10. 2013

48

4557

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • travelbag

      Mista sait tiedon, onko aivan totta siis ?!!! Jatkuukohan se lapi talven sitten?

    • alaana

      Mahtavaa! On tätä odotettukin! Varaan heti matkan. Onko kenelläkään kokemusta noista listalla olevista hotelleista?

    • parga

      Minusta kaikki hotellit vaikuttaa hyviltä. Läpi talven näkyy jatkuvan - lennot ke. Eikä mitään pahanhintaisiakaan matkoja näytä olevan.

    • Reisssumies

      Kiitos tiedosta! Aivan loistavaa. Meidän perhe lähtee Marokkoon, on kyllä kovasti toivottu, että Marokko palaisi takaisin valmismatkakohteeksi.

    • @sara@

      Aurinkomatkoilla nyt myynnissä olevat hotellit ovat kaikki hyviä eli ihan sama minkä niistä valitsee niin tuskin tulee pettymyksiä. Ei ole enää niitä takavuosien surkeita lääviä (esim. Sud Bahia) Ja matkoja tosiaan aletaan tehdä 16.10.2013 ja matkat jatkuvat 5.3.2014 saakka. Ihanaa että taas pääsee suoraan Suomesta Agadiriin.

    • a-gari

      Marokossa en ole koskaan käynyt mutta nyt se ensivisiitti voi olla mahdollista,hienoa että Agadir on taas matkanjärjestäjän listalla.Egyptissä olen ollut,Marokossa taitaa olla hieman samanlaista? Siis kerjäämistä,huijaamista..ei vaan,siis aurinkoa ja ystävällisyyttä

      • Useasti käyty

        Marokko on ihana maa. Agadir kiva, jossa näkee myös paikallista, kun lähtee rannan hotellialueilta vähän muuallekkin. Huijausta ja vähän kerjäystä on mutta jos pitää maalaisjärjen mukana, hoksottimet hereillä niin pärjää. Paikallinen ruoka mahtavaa. Syökää paikoissa, jossa näkee paikallisia - ruoka silloin edullista ja hyvää. Harvoin olen saanut pöpöjä. Vähemmän kun Egyptissä käydessä.
        Miinuksena että sää ei ole niin hyvä kun Egyptissä. Talvella viileät yöt ja päivällä parikymppiä. Tuulee myös aika-ajoin. Muttei ole liian kuuma sitten, jaksaa kävellä.


    • duhddddhhhdddde

      joo itse olen käynyt marokossa ja siellä agadirissä vuonna 1990 ja 2004 tuona aikana kaupunki ei ollut juuri muuttunut , ekan kerran asuin rannan lähellä turisti aluella ja toisen kerran talbazin aluaeella (paikallisten asuin alue , mutta myös vähän turisti toimintaa kävelymatkan 1-2 km rannasta) kiva maa suosittelen ja tuon jälkimmäisen käynnin jälkeen marokko jäi pois suomalaisten matkatoimistohen listoilta , varmaan lähinnä egyptin kovan suosion takia. egyptissä itse käynyt 4 kertaa ja egypti varmasti pysyy marokon edellä jatkossakin koska siellä on talvella selvästi lämpimämpää , sinne on todella edullisia matkoja ja egyptin historia ja nähtävyydet selvästi paremmat kuin marokon , mutta kyllä vaihtelun vuoksi vois taas harkita marokossa käyntiä. agadirin mukavan pieni paikka etäisyyksien suhteen , voi kävellen liikkua varsin hyvin , mutta kuitenkin agadirissä monenlaista toimintaa ja aktiviteettiä !

    • travelbag

      Kuinka sita nyt verrataan Egyptin nahtavyyksia Marokkoon ? Milla kriteerilla?
      Marokko ei ole vain Agadir, mika kaupunki mielestani plastiikka kuvakortti, turistipaikka, ranta huono, sumua yms. Agadirista voi tehda pienia matkoja muuallekin, jos todella haluaa tutustua maan kulttuuriin.
      Sita paitsi, Marokko on paljon turvallisempi maa kuin Egypti (lue sanomalehdet!)

    • a-gari

      Aika hyvältä vaikuttaa Aurinkomatkojen hotellivalikoima Agadirissa,lähellä rantaa ja hintataso halvempi kuin kanarialla ja egyptissä.Olisiko jollain kokemusta Al Moggar Garden Beach-hotellista? Agadirin rannan päässä näkyy kuvissa aika korkea kukkula mutta varsinainen komea vuoristo taitaa olla aika kaukana?

      • kalevi.

        Muutama vuosi sitten olin majoittuneena ko hotelliin.Yleisvaikutelma oli positiivinen. Huone oli tuolloin hieman "kulahtanut", mutta kun matkasta on muutamia vuosia niin uskon, että tuunausta on tapahtunut.respan tila on avara ja valoisa. En muista oliko talossa hissejä.Jos ei ollut niin siirtyminen huoneisiin ja alakerran baaritiloihin tapahtui leveähköjä kierreportaita pitkin.Huonetilat on sijoitettu amfiteatterimaisesti pääosin meren ja auringon suuntaan. Allasalue on laaja ja mukavan näköinen. Alueelta oli/on toinen portti suoraan rantabulevardille.Baaritilojen yhteydessä oli näyttämö, jossa oli kerran viikossa? ohjelmaa.Henkilökunta oli ystävällistä.Nyt vielä korostan, että nämä tiedot ovat muutaman vuoden takaa Aurinkomatkojen aikaa.
        Tuon kukkulan nimi josta mainittiin on Kasbah.Sieltä ylhäältä on huikeat näkymät ympärillä olevaan.Käynti Kasbahillä sisältynee myöskin nyt kaupunkikierrokseen.Kaupunkiin näkyy kyllä myöskin lumihuippuinen vuoristo. (Marrakechin lähellä on myöskin laskettelukeskus, jonka nimeä en nyt muista!!!)


    • Manu Baba

      Runsaan kuukauden kuluttua Casablancaan ja syksyllä Agadiriin!

    • Marokon kauhu!

      hienoa pääsee viimeinkin suoraan MAROKKOON!

    • Vai Hiihtamaan

      Ei Marrakechin lahella voi hiihtaa, voi luoja, anna mun kaikki kestaa. Marrakech on keskella Marokkoa, hiihtokeskukset on pohjoisessa.

      • kalevi.

        Kestettävä se vaan on. En nyt tarkkaan tiedä etäisyyttä Marrakechin ja hiihtokeskuksen välillä, mutta siellä se on.Jos olette lentäneet suoraan Helsingistä Agadiriin niin huomaatte että Finnair tavallisesti lentää Marran ohi. Marrakech sijaitsee vuoriston keskuudessa ja ennen Agadiria maasto muuttuu alavaksi.


    • kille1000

      Laskettelukeskus Oukaïmeden on noin 80 km Marrakechistä etelään(itään). Eli siis todellakin siellä missä on aavikkoa on myös korkeat vuoret. Atlas vuoret menee viistosti läpi koko Marokon etelästä koilliseen jatkuen Tunisiaan asti.

    • @sara@

      Siitä hiihtämisestä Marokossa voipi lueskella vaikka täältä: http://www.lonelyplanet.com/africa/travel-tips-and-articles/11909
      "vai hiihtämään" ei ole tainnut koskaan käydä Marokossa. Ei ne vuoret aina ole pohjoisessa niin ku meillä täällä Suomessa, tai siis eihän meillä ei edes oikeita vuoria olekaan jos tarkkoja ollaan. :)

    • a-gari

      Muistaako joku vielä oliko siellä myös paikallisia retkimyyjiä katujen varsilla vai täytyykö tyytyä matkanjärjestäjän omiin retkiin? Ja oliko retkitarjonta paikallisilla laajempi?

    • 20+3

      Norweigian on lentänyt koko talven Hgistä Marrakech'iin edullisesti :)
      Netistä saa hotellit varattua itsekin

      • @sara@

        Norwegian juu kyllä lentää Tukholman kautta Marrakeshiin mutta onhan tuo paljon mukavampaa lentää ilman vaihtoja ja bussimatkaa suoraan Helsingistä Agadiriin. Itse lensin pari kertaa Easyjetillä Pariisin kautta Agadiriin (meno-paluu n. 150€) mutta sittenpä Easyjet lopetti. Nyt pääsee kalliisti mutta suoraa Finnairilla. Mies lentää yleensä Saksan kautta Agadiriin mutta hintaa kertyy nopeesti 400€ meno-paluu.


    • Casa Casa

      Agadiriin siis. Keväällä oltiin Casablancassa! Kiva paikka sekin.

    • travelbag

      Ei Casablancassa ole mitaan erityista, paitsi tuo kuuluisa Hassan II moskeija.
      On paljon mielenkiintoisempia kohteita, yleensa turistit jattavat Casan valiin.

      Tiedoksi: matka Marrakechista Agadiriin on aika vuoristoista, ei siis laakeaa, varsinainen hammada alkaa Agadirin etelapuolelta, ja jatkuu sitten Lansi Saharaan saakka.

    • Alaana

      Casablanca on ihana. Nautin sen tunnelmasta, ihmisistä ja istuin kahviloissa katsomassa meininkiä. Turistirysä Agadir ei eroa muista turistirysistä. Casablanca oli melko aito. Marrakechissä on liikaa turistimeininkiä. Essaouiran vanha kaupunki oli upea.

    • Tahtoo sinne

      Mikä on lämpimin vuoden aika matkustaa kyseiseen paikkaan tuo aikavälihän taitaa olla loka-maaliskuu?!

    • Terveisia Agadirista:Aurinkomatkar aloitti taas:Viikko on mennyt ja taalla on TAYSIN RAUHALLISTA:Sitten viiden vuoden edellisen kaynnin, on kaupunki muuttunut edukseen:Paljon rakennetaan uutta:Hintatasossa ei ole suuriakaan muutkosia:Dirhamin kurssi oli tullessa 1 euro oli 10;9 dirhamia ja kurssi on kaikkialla sama:Olen huomannut taalla useasti sen etta odottaessani kadun ylitysta suojatiella niin paikallisbussin tullessa se pysahtyy suojatie eteen, ja kuljettaja nayttaa minille kadellaan etta yli vaan:Samalla han tyontaa vasemman katensa ikkunasta ja heiluttaa sita merkiksi toista kaistaa tulevalla etta bussin edfessa on tulija:No ei kaikki tee nain:Viheliaista kun en loyda noita a/n ja O/n ylamerkkeja:Ei sitten talla eraa muuta: kalevi

    • plaaah!

      Ai Marrakechissä turistimeininkiä? Et ole sitten paljoa katsellut kaupunkia. :)

    • alanmies___

      Keskiviikkona palasin Agadirista. Vieläkin on maha kipeänä.
      Alkoi maanantaina, lääkärillä kävi paikan päällä.

      En kyllä suosittele al moggar hotellia, hotelle vetelee viimeisiään ja epäilen että ruoka mitä tarjottiin illallisella oli pilaantunutta.
      Nettiyhteys todella heikko.

      • sairastuneet

        moro

        Me palasimme Agadirista, al Moggar hotellista 23.10. koko perheemme sairastui kovaan vatsatautiin, korkea kuume nousi heti kotiintulo-päivänä... kampylobakteeri löytyi syyksi, nyt kova antibiootti-kuuri menossa... epäilemme myös hotellia taudin aiheuttajaksi.

        Hotellihuoneemme parvekkeen liukuovi ei mennyt lukkoon, respasta lupasivat korjata oven, mutta kukaan ei koskaan sitä tehnyt.
        Parvekkeen valkoiset kalusteet oli niin paksussa pölyssä, että niissä ei voinut lainkaan istua.

        Marrakechin retki oli sunnuntaina, lähtö aamulla 06.00 kävimme tilaamassa aamiaisbokseja aamuksi, kun hotellin aamiainen alkoi kuudelta. Neuvonnassa sanoivat, että voimme 05.30 mennä syömään, ennen retkelle lähtöä. Aamulla henkilökunta söi itse aamupalaa, mutta meitä ei meinattu päästää sisään. Neuvottelun jälkeen pääsimme varttia vaille syömään, kiireellä pari croisanttia ja kuppi kahvia, enempää ei ehtinyt, sitten juosten yläkertaan ja kadulle retkibussiin.

        Jos aamiaiselle meni ennen 08.00 ei ollut ollenkaan varmaa, oliko munakkaan paistajat tulleet.
        Päivällinen alkoi 18.30 vasta silloin alkoivat lämmittämään paistolevyjä pihvejä tai muuta liharuokaa varten, eli sai odottaa pitkään...

        En todella suosittele kenellekään al Moggar-hotellia !


      • 50 maata. Nyt marokko
        sairastuneet kirjoitti:

        moro

        Me palasimme Agadirista, al Moggar hotellista 23.10. koko perheemme sairastui kovaan vatsatautiin, korkea kuume nousi heti kotiintulo-päivänä... kampylobakteeri löytyi syyksi, nyt kova antibiootti-kuuri menossa... epäilemme myös hotellia taudin aiheuttajaksi.

        Hotellihuoneemme parvekkeen liukuovi ei mennyt lukkoon, respasta lupasivat korjata oven, mutta kukaan ei koskaan sitä tehnyt.
        Parvekkeen valkoiset kalusteet oli niin paksussa pölyssä, että niissä ei voinut lainkaan istua.

        Marrakechin retki oli sunnuntaina, lähtö aamulla 06.00 kävimme tilaamassa aamiaisbokseja aamuksi, kun hotellin aamiainen alkoi kuudelta. Neuvonnassa sanoivat, että voimme 05.30 mennä syömään, ennen retkelle lähtöä. Aamulla henkilökunta söi itse aamupalaa, mutta meitä ei meinattu päästää sisään. Neuvottelun jälkeen pääsimme varttia vaille syömään, kiireellä pari croisanttia ja kuppi kahvia, enempää ei ehtinyt, sitten juosten yläkertaan ja kadulle retkibussiin.

        Jos aamiaiselle meni ennen 08.00 ei ollut ollenkaan varmaa, oliko munakkaan paistajat tulleet.
        Päivällinen alkoi 18.30 vasta silloin alkoivat lämmittämään paistolevyjä pihvejä tai muuta liharuokaa varten, eli sai odottaa pitkään...

        En todella suosittele kenellekään al Moggar-hotellia !

        Moi.

        Te ketkä olette nyt tulleet agadirista niin voisitteko ystävällisesti hiukan kertoa kokemuksia hinnoista ja muusta.
        Ollaan jouluksi menossa perheen kanssa.


      • Myös Al Moggarissa
        sairastuneet kirjoitti:

        moro

        Me palasimme Agadirista, al Moggar hotellista 23.10. koko perheemme sairastui kovaan vatsatautiin, korkea kuume nousi heti kotiintulo-päivänä... kampylobakteeri löytyi syyksi, nyt kova antibiootti-kuuri menossa... epäilemme myös hotellia taudin aiheuttajaksi.

        Hotellihuoneemme parvekkeen liukuovi ei mennyt lukkoon, respasta lupasivat korjata oven, mutta kukaan ei koskaan sitä tehnyt.
        Parvekkeen valkoiset kalusteet oli niin paksussa pölyssä, että niissä ei voinut lainkaan istua.

        Marrakechin retki oli sunnuntaina, lähtö aamulla 06.00 kävimme tilaamassa aamiaisbokseja aamuksi, kun hotellin aamiainen alkoi kuudelta. Neuvonnassa sanoivat, että voimme 05.30 mennä syömään, ennen retkelle lähtöä. Aamulla henkilökunta söi itse aamupalaa, mutta meitä ei meinattu päästää sisään. Neuvottelun jälkeen pääsimme varttia vaille syömään, kiireellä pari croisanttia ja kuppi kahvia, enempää ei ehtinyt, sitten juosten yläkertaan ja kadulle retkibussiin.

        Jos aamiaiselle meni ennen 08.00 ei ollut ollenkaan varmaa, oliko munakkaan paistajat tulleet.
        Päivällinen alkoi 18.30 vasta silloin alkoivat lämmittämään paistolevyjä pihvejä tai muuta liharuokaa varten, eli sai odottaa pitkään...

        En todella suosittele kenellekään al Moggar-hotellia !

        Palasimme 6.11-13 Agaridistä,vietimme 2 viikkoa k.o.hotellissa.Vatsataudista ei tietoakaan,meillä oli täysihoito hotellissa.
        Minun mielstäni hinta/laatusuhde kohdallaan.(Huom.pitäähän yleensä afrikan maissa katsoa mitä pistää suuhunsa.)2 viikkoa n.825 €/täyshoito.
        Onko paljon ?Uima-altaan ympäristö parveke oli kyllä likaiset.
        lämpötila 23-32 astetta,yöllä 15-24 astetta.Suosittelen halpaa lomaa hakeville kohdetta.
        ps.Rahanvaihto kentällä 3% kalliinpaa kuin hotellissa.n.10,6/10,9 dirh./€


      • Kalevi
        sairastuneet kirjoitti:

        moro

        Me palasimme Agadirista, al Moggar hotellista 23.10. koko perheemme sairastui kovaan vatsatautiin, korkea kuume nousi heti kotiintulo-päivänä... kampylobakteeri löytyi syyksi, nyt kova antibiootti-kuuri menossa... epäilemme myös hotellia taudin aiheuttajaksi.

        Hotellihuoneemme parvekkeen liukuovi ei mennyt lukkoon, respasta lupasivat korjata oven, mutta kukaan ei koskaan sitä tehnyt.
        Parvekkeen valkoiset kalusteet oli niin paksussa pölyssä, että niissä ei voinut lainkaan istua.

        Marrakechin retki oli sunnuntaina, lähtö aamulla 06.00 kävimme tilaamassa aamiaisbokseja aamuksi, kun hotellin aamiainen alkoi kuudelta. Neuvonnassa sanoivat, että voimme 05.30 mennä syömään, ennen retkelle lähtöä. Aamulla henkilökunta söi itse aamupalaa, mutta meitä ei meinattu päästää sisään. Neuvottelun jälkeen pääsimme varttia vaille syömään, kiireellä pari croisanttia ja kuppi kahvia, enempää ei ehtinyt, sitten juosten yläkertaan ja kadulle retkibussiin.

        Jos aamiaiselle meni ennen 08.00 ei ollut ollenkaan varmaa, oliko munakkaan paistajat tulleet.
        Päivällinen alkoi 18.30 vasta silloin alkoivat lämmittämään paistolevyjä pihvejä tai muuta liharuokaa varten, eli sai odottaa pitkään...

        En todella suosittele kenellekään al Moggar-hotellia !

        Valitan että lomanne meni pilalle vatsaongelmien vuoksi.Minä olin kolme viikkoa samassa hotellissa,ja palasin kotiin viime keskiviikkona.Vuosia sitten olin samassa hotellissa eikä kummallaklaan kerralla ollut vatsaongelmia.Kun olemme poissa kotimaasta niin on hyvin tärkeää kiinnittää huomiota siihen mitä ja missä kulloinkin syömme tai juomme.Mitä sitten tulee mainitsemiinne puutteisiin niin ihmettelen miksi kirjoitatte niistä nyt. Tämä ei ole rakentavaa vaan pitemminkin provosoivaa.Aurinkomatkojen opas päivysti hotellissa ensimmäisellä viikolla kolme kertaa ,ja myöhemmillä viikoilla kaksi kertaa viikossa.Lisäksi on puhelinyhteys.Puut-teista pitää ilmoittamaan mahdollisimman pian oppaille.Mitä sitte tulee ruokailussa olevista puutteista niin minulla on hieman eri kokemus kuin kirjoittajalla.Menin aamiaiselle melko säännöllisesti noin kello 7.40 am, ja munakasta oli saatavissa.Illalliselle menin myös kutakuinkin säännöllisesti ennen kello 7 pm,jalämmintä ruokaa oli saatavissa.Hyvät ystävät kun emme ole suomessa vaan lomalla vieraassa maassa, niin onko niin kamalan tarkkaa,jos ruokailussa ajat vähän heittääkin.Emmekö ole lomalla ja lataamassa omia akkujamme sekä tutustumassa toiseen kulttuurin.Toivotan kaille hyvää syksyä.


    • Family

      Heippa
      Helmikuussa ollaan lähdössä ekaa kertaa Marokkoon,Agadiriin.
      Hotelli Atlas Amadil toimii majapaikkana.Onko kellään kokemusta kyseisestä majoitusliikkeestä?Mitäköhän All Inclusive maksaa?Sen saa lisähinnasta paikan päällä..
      Onko tekemistä teineille?Mukana 15 ja 16-vuotiaat..
      Retkisuosituksia?Aurinkomatkojen/Paikallisten retkikokemuksia?Entä hintataso kaupoissa?
      Kaikki tieto otetaan kiitollisena vastaan :)

      • Leni

        Heippa Family,
        Lue otsikon "Syksyllä 2013 Agadirissä käyneitä" alta viestejä,niin saat jo paljon tietoa. Olin joulukuussa viikon Agadirissa. Olo oli turvallista ja ihmiset hyvin ystävällisiä,joitakin kaupustelijoita oli rantakadulla,mutta kun ei ryhtynyt puheisiin,lähtivät pois. Kaupoissa halvempaa kuin Suomessa. Kannattaa osallistua Aurinkomatkojen kaikille retkille. Näkee siten paljon mielenkiintoisia asioita.En tiedä,onko erityistä tekemistä teini-ikäisille,mutta jo kaupunkiin ja maahan tutustuminen on hauskaa. Ja älä unohda ostaa Arganöljyä. Retkillä saa halvempia tuotteita kuin itse Agadirista.Siellä ohjataaan luontaistuotekauppoihin.Kädet kannattaa pestä usein ja käyttää käsidesiä,niin ei tule ripulia. Hyvää matkaa teille!


      • Family
        Leni kirjoitti:

        Heippa Family,
        Lue otsikon "Syksyllä 2013 Agadirissä käyneitä" alta viestejä,niin saat jo paljon tietoa. Olin joulukuussa viikon Agadirissa. Olo oli turvallista ja ihmiset hyvin ystävällisiä,joitakin kaupustelijoita oli rantakadulla,mutta kun ei ryhtynyt puheisiin,lähtivät pois. Kaupoissa halvempaa kuin Suomessa. Kannattaa osallistua Aurinkomatkojen kaikille retkille. Näkee siten paljon mielenkiintoisia asioita.En tiedä,onko erityistä tekemistä teini-ikäisille,mutta jo kaupunkiin ja maahan tutustuminen on hauskaa. Ja älä unohda ostaa Arganöljyä. Retkillä saa halvempia tuotteita kuin itse Agadirista.Siellä ohjataaan luontaistuotekauppoihin.Kädet kannattaa pestä usein ja käyttää käsidesiä,niin ei tule ripulia. Hyvää matkaa teille!

        Kiitos sinille Leni :)


      • kis1

        moi! me lähdemme samaan hoteliin 12.02 onko teillä sama päivä siellä tavataan.Meillä on puolihoito aamiainen ja illallinen.


      • polka1
        kis1 kirjoitti:

        moi! me lähdemme samaan hoteliin 12.02 onko teillä sama päivä siellä tavataan.Meillä on puolihoito aamiainen ja illallinen.

        Mikä mahtaa olla lämpötilä tällä hetkellä??


    • kaksi 70 v.reissaaja

      Olin marraskuussa Agadirissa, matkalaukun lukko särkyi jonka huomasin VASTAhotellilla ilmoitin seuraavana päivänä oppaalle ,vastaus oli ilmoittakaa finairille! Maaliskuussa olin uudelleen.huoneen vaihdon aikana Vaimoni korut hävisivät peilikapöydän laatikosta , löytyIvät myöhemmin siivoojan työpuvun taskusta. ilmoitin Herraoppaalle, ei kannanottoa!!! Sairastuimme Campylobacterin aiheuttamaan vatsatautiin ,olisimme tarvinneet tulkkia kun lääkäri tuli hotelliin ,opas ei suostunut tulkiksi vaikka oli paikalla, vaan käski soittaa palvelunumeroon jos tulee kielivaikeuksia .Tässä kokemuksiani Al Moggar hotellista ja Aurinkomatkojen oppaiden palvelualttiudesta , joita OLI 5.PAIKALLA

      • juujuu???

        Korut löytyivät siivoojan taskusta, ihanko totta??? Eikä opas suostunut tulkiksi, mitä???


      • Pona
        juujuu??? kirjoitti:

        Korut löytyivät siivoojan taskusta, ihanko totta??? Eikä opas suostunut tulkiksi, mitä???

        Moro, Tammikuussa matka Agadiriin ja hoteli BEST WESTERN Odyssee Park Hotel, onko kyseisessä hotellissa olleita, olisi kiva kuulla mielipiteitä siitä. Kiitos.


      • pippa1
        Pona kirjoitti:

        Moro, Tammikuussa matka Agadiriin ja hoteli BEST WESTERN Odyssee Park Hotel, onko kyseisessä hotellissa olleita, olisi kiva kuulla mielipiteitä siitä. Kiitos.

        Olimme viime vuonna kyseissä hotellissa puolihoidolla. Hotelli on hyvällä paikalla, henkilökunta on mukavaa ja ruoka todella hyvää. Menemme joulukuussa uudelleen samaan hotelliin.


      • Pona
        pippa1 kirjoitti:

        Olimme viime vuonna kyseissä hotellissa puolihoidolla. Hotelli on hyvällä paikalla, henkilökunta on mukavaa ja ruoka todella hyvää. Menemme joulukuussa uudelleen samaan hotelliin.

        Moi, Puolihoito näemmä tarkoittaa aamiaista ja illallista? Millaista teillä oli kävellä ympäri paikkoja siis saako rauhassa kävellä vai onko Egypti meininki päällä? Minkälainen hintataso suomeen verrattuna, ruoat, juomat ym? Kiitos jälleen:)


      • pippa1
        Pona kirjoitti:

        Moi, Puolihoito näemmä tarkoittaa aamiaista ja illallista? Millaista teillä oli kävellä ympäri paikkoja siis saako rauhassa kävellä vai onko Egypti meininki päällä? Minkälainen hintataso suomeen verrattuna, ruoat, juomat ym? Kiitos jälleen:)

        Me kävelimme ympäri Agadiriiä ja saimme olla rauhassa (ranta alueella joka mahdottaman pitkä siellä tulee kaupuskelijoita,mutta jättävät rauhaan kun ei vastaa mitään). Hintataso Suomeen verrattuna on paljon alhaisempi. Löysin vanhoja esitteitä monien vuosien takaa, joissa ei dirhamin kurssi euroon verrattuna ole juurikaan muuttunut. Retket ovat hyviä kuulee hyödyllistä tietoa.


    • Miumaaauu

      Onko tämän talven osalta tuoreita kokemuksia? Kiitos!

      • ötökkä

        Onko ollut lude ongelmaa hotelleissa? Kammoan niitä ötököitä..


    • NainenAgadirissa

      Olin maaliskuun lopulla AlMoggarissa. Hinta-laatu suhteeltaan hyvä hotelli. Allasalueessa ei moitittavaa. Huone kulahtanut, mutta muuten perus siisti. Kannattaa ostaa kassakaappi käyttöön niin ei tarvi miettiä rahojen ja passien katoamista. Aamiaisella oli tarjolla vain croisantteja ja munakasta. Hotellissa oli myös grillin tyylinen ruokapaikka. Valuutanvaihto onnistui kätevästi ja hyvällä kurssilla hotellilla.

      Rantakadulla ei ollut kerjäläisiä, mutta olimmekin siellä lomakauden ulkopuolella. Hotellialueen ulkopuolella ei uskalla naisena kulkea ilman miestä. Paikalliset pysähtyvät autolla kohdalle ja huutelevat tai tulevat suoraan luokse. Oli kyllä pelottavaa. AlMoggarin pojat lähtivät mielellään turistien mukaan iltaisin viihteelle, mikä lisäsi kyllä turvallisuuden tunnetta.

    • Jatkoaedelliseen

      Maaliskuun lopulla aurinkoa pystyi ottamaan pari tuntia, jolloin oli n. 22c. Muina aikoina oli viileää n. 17c ja tuuli niin paljon, että takkia olisi tarvinnut.

      Alkoholia sai hotellin baarista, keskustan lukuisista baareista ja kaupoista. Julkinen juopottelu ja näkyvä humalatila ei kuitenkaan ole suotavaa.

      Otin Aurinkomatkojen äkkilähdön ja viikko maksoi 450€ aamupalalla lentokenttäkuljetuksineen. Tuli nähtyä, mutta ei ole tarvetta takaisin Agadiriin eikä kyllä Marokkoonkaan.

      • jocke

        Se on totta että Agadirissä ei nää sitä Suomalaista ryyppykulttuuria,että kontaten kotiin.Ilmat on kuitenkin paremmat Tammi -Helmi-Maaliskuusa ,kuin kanarialla.Olen asunut Agadirissä vuodesta 2003.6 kk joka vuosi.Olen hyvin tyytyväinen ympäristöön sekä Berberi kavereihini,Joten ei kun vain matkaan.Terve tuloa :)


    • jänskättävä_maa

      No kyllä on ihan VIILTÄVÄN ihanaa touhua taas mokkakellimaassa! Kannattaa todella suosia näitä maita turistina, eihän siellä kaikkia tapeta, monet selviää hengissäkin!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe