Ravintolat Suonenjoella

Delffiini

Mitä mieltä olet paikallisten ravintoloiden palveluista?

142

8051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kasi ja pavi!

      Kasibaarissa on paras palvelu. Ainaki jamon ja marin ollessa töissä. Iisveen paviljonki on kanssa hyvä henkilökunnan suhteen. kuussa ja karnessa täyttä P*SKAA, nyrpeitä naamoja ja itteensä täynnä olevia lunttuja.

      • santeri6

        Ei ihme että taas palvelu kiinnostaa, tais mennä tuollakin pariskunnalla Wincapitaan jonkun verran.


    • vetelysvaan

      Ei Suonenjoella ole yhtään ravintolaa. Muutamia kaljakuppiloita vielä starttirahalla pyörii. Niissä istuu kylän syrjäytyneet.

    • Normijuttu

      Hei!
      Ei Suonenjoella erota syrjäytynyttä normiasukkaasta, joten ihan sama missä istut sillä samat turvonneet naamat siellä istuu illasta toiseen :(

    • Kantaaaa-Asiakas

      Kyllä Kasibar ja palvijonki on ne parhaat paikat tällä paikkakunnalla. Carne ainoana tanssipaikkana menettänyt pisteitä mun silmissä sen takia, kun tällä nykyisellä Dj:llä tuntuu olevan aika suppea biisilista. Feel Q:ssa edelleen turpa rullalla olevat myyjät. Niille palvellaan iloisesti, ketkä on kavereita, sekä kuuluvat tähän "inside-jengiin" Joo ei kiitos sille paikalle. Kasibarista en keksi yhtään negatiivista asiaa. Ihanat myyjät ja muutenkin loistava paikka poiketa lasilliselle.

    • www

      Mistä palvelusta??? ei ole lähin Jyväskylässä..

    • tia

      Samaa mieltä, että pavilla ja kasissa mukava istua. Samat naamat ne on kaikkialla, mutta aika iloisia ja mukavan oloisia em. paikoissa. Feel Q:n henkilökunnasta osa tätä "suosin inside porukkaa" asiakaspalvelijoita, mutta on siellä pari sellaistakin, jotka ottaa kaikki vastaan yhtä iloisesti. Vai onko kyse paikan omistajista?
      Carne ihan kiva paikka, sen mitä käynyt, mutta kovin vähän ihmisiä monesti siellä.
      Rautalammille ei onneksi ole paljon matkaa, joten Morton vie voiton näistä Suonenjoen kuppiloista.

      • Lipasenkos taas

        Moi Tia ! Olet kasin kaunein nainen !

        Vieläkös muistat ne lämpöiset hetkemme ?

        Nähdään pain !

        Terv; Jorma


    • Aika syvältä.

      Kyllähän se vaan niin on, että Q:ssa ei ole enää tunnelmaa laisinkaan. Ennen tuli oltua siellä paljonkin, mutta sitten se meni ihan pipariks; ei meininkiä ja todellakin omistajaa lukuunottamatta hlö.kunta on aina naama nutturalla.

      Kasissa on ihan hubaa aika ajoin, onhan sielläkin ne omat kärttynsä, mutta kai ne kuuluu asiaan paikassa kuin paikassa. Vanha Kasi teki kuitenkin paremman vaikutuksen kuin nykyinen hallimainen ja liian valoisa tila. Tosin muuttohan oli pakkonakki, joten ei voi mitään. Meininki on kuitenkin kylän paras.

      Carnen keskenkasvuinen DJ voisi oikeasti soittaa joskus jotain muutakin kuin Märkää, Gangnam styleä ja niitä paria muuta biisiä, jotka hänen listallaan ovat. Jos löytyis edes muutama Top 10 biisi muutamilta eri vuosilta, niin se voisi piristää kummasti elämää tanssilattialla. Jos tanssilattia on tyhjä, niin eikö siitä pitäisi ottaa opiksi?

      Ylipäätään Suonenjoen baari-meininki on niin lussahtaneen kuollutta, että tällä menollahan voisi vaikka raitistua entisestään. Jokainen kerta on pettymys. Onneksi on kuljettajia, onneksi on autoja ja onneksi on ennen kaikkea meininkimestoja vielä jossain ajomatkan päässä.

    • galilei3

      kasin aina elämäänsä kyllästynyt ammattitaidoton blokkari-"järkkäri"(?) ei oikein säväytä.

      • piluasaanut

        se aivotonko? ei mikään nätti mutta pilluhan se silläkin on helppo kuulema


    • thunder5

      todellakin olen myös sitä mieltä että feel q:n myyjät ovat nirppanokkaisia(artoa lukuun ottamatta), ja heillä tämä oma 'inside' porukka joille ainoastaan ollaan mukavia.
      jos työ ei kiinnosta niin eikö heidänkin olisi jo aika vaihtaa alaa tai edes työpaikkaa.. kyllä asiakas palveluun pitäisi panostaa. koskaan ei hymyä näy, ainoastaan arvostelevia katseita ja tympeää ilmapiiriä.
      pitäisi omistajallakin olla sen verran älliä että potkisi nämä työhönsä kyllästyneet emännät sieltä ulos ja hymyilevämpiä naamoja tilalle. huomaa että suurinosa näistä naikkosissa on töissä vain ja ainoastaan sen takia kun omistaja sattuu olemaan heidän ystävänsä, ei mietitä ollenkaan loppuun heidän työtapaa..
      onhan se ymmärrettävää ettei ystävilleen potkuja kehtaa antaa.. :)

    • surkeaa surkeaa

      veikkaanpa että kun nämä q:n myyjät lukee tätä heidän asenteensa muuttuu täysin teennäiseksi.. hymyä tulee, jokseenkin ei aitoa... hahahha

      • Aika syvältä.

        Toivotaan, että edes sitten epäaitoa ystävällisyyttä kerran aitoon eivät kykene.


      • Pepsodentti-identti
        Aika syvältä. kirjoitti:

        Toivotaan, että edes sitten epäaitoa ystävällisyyttä kerran aitoon eivät kykene.

        Sitä odotellessa.... Taitaa ientulehdus vaivata jokaista


    • paraspalvelu

      pavilla paras palvelu !! :)

      • make äss

        Palvelu ihan jees, mutta ne Iisveen pulit joutais vittuun,,, esim. pappa hujanen, on muuten tullut poikaansa..


    • gogogo8bar

      mieluummin kusen muuntajaan ku menen kuuhun nykyää. santun aikaan oli oikeesti hyvä meno

      • hhahhaaa

        Ja portsarit komeita!!!


    • Hienoa meininkiä

      Joo kyllä on niin oikein kommentoitu feel q 'tarjoilijattaria'. Voisi kyllä omistajakin miettiä millaista kuvaa nämä hänen työntekijänsä antaa paikalle. Muutenkin kun uusi kasibaari häneltä varmaan asiakkaita vienyt, niin nämä naikkoset ajavat ne viimeisetkin pois. Ei näiden ämmien 'inside' porukka varmaan baaria ikuisuuksia pystyssä pidä.

    • Näin o

      Feel Q ainakin juoruämmiä usein puolillaan, jos sinne joskus sattuu eksymään.. Samat tyypit.

    • pettynyt5

      mitäs mieltä ootte kahvila Nella vai Nalla iisvedellä?

    • Piikalikat

      Carneen voisi olla yli viisikymppisiltä miehiltä pääsy kielletty, Kasi hyvä paikka, Ja Kuuhun voisivat tulla itseensä täynnä olevat tyypit ja pissikset,Pavi hyvä :)

    • Kestin kelladisko

      8-baarissa oli sitä jotain vanhassa paikassa, liekö sitten ollut vanhaa Flamingon henkeä Tasen jäljiltä? Nykyinen paikka (ent. Alko) on ajatuksena kiva ja kutkuttava mutta valitettavasti hieman flegmaattinen ja hengetön. Tila toimi paremmin Alkona (nykyinen Alko, K-kaupan "sisällä" on ankea ja ahdas, kuin joku ruotsinlaivan pieni täxfrii-myymälä). Henkilökunta 8-baarissa varmaan on paikkakunnan parasta kaartia asiakasystävällisyyden osalta ja musiikki ihan OK silloin kun olen käynyt.

      Carnevaalissa oli vielä joskus 2000-2005 ihan siedettävät musiikit kun venakoita vonkasin ja sainkin, mutta eipä paljon kiinnosta kuunnella "sukka irti" tai "anna sitä märkää" - räppäilyä, "tahdooon, rakastella sinuaaaa" jne. sitä yhtä ja samaa paskan ikuista toistoa. Hei oikeesti, hommatkaa sinne uutta musaa!

      Fiil Quussa oli viileän tyylikäs tunnelma kun Kääriäis Jani & kumppanit remppasivat paikan Unskin Pubin jälkeen, ja kyllähän sittemmin myös Santtu sai loihdittua oivan meiningin paikkaan. Tällöin väkeä riitti ja kassakone kilisi. Taisipa olla Fiil Quun "kultainen aika" silloin. Oikea vetonaula ja menomesta. Nyttemmin ei kiinnosta, sanonkin Kummelia mukaillen: pitäkää tunkkinne.

      Valko-Apina ei innosta, tosin ainoa "siisti" paikka aikuisille. Kaikesta huolimatta Valko-Apina on se paikka mihin menen vieraiden kanssa, sitä ei tarvitse hävetä. Boonuksena ruokakeittiö, tosin ehkä taso hieman laskenut viime aikoina?

      Iisveden Paviljongin jätän kommentoimatta koska vain muutaman kerran siellä olen käynyt, enkä lähde yksittäisten kokemusten pohjalta paikkaa arvioimaan...

      Loppukaneettina totean kaipaavani vanhaa kunnon Kestiä ja Mustaa Pekkaa. Kyllä niissä vaan oli se oma henkensä 1980-luvulla ja ehkä vielä jotenkin myös 1990-luvun alussa. Patakunkku myös oli hyvä. Siellä kun tilasi havaijin leikkeen niin eipä ollut paremmasta väliä. Jälkiruoaksi jäätelöannos hienossa kulhossa.

    • mämämä

      joopa. jos kyse on vain juopumisesta niin kai sitä voi käydä missä hyvänsä. jos viihtymistä peräänkuulutetaan niin ei oikein iske kuin kasi ja sekin vain tunnelmaltaan, todellakin flegmaattinen sisusta, kuten edelläkin mainittiin.

    • pississ

      Karne taitaa olla nykyisin näiden parikymppisten paikka enemmälti. Ja totta, että siellä on näitä keski-iän kynnyksellä olevia alkoholisoituneita miehiä kyyläämässä nuorta lihaa. Välillä oikein inhottaa katsoa sitä touhua.

      • primadonna5

        Tosi juttu. Johonkin on nyt hukkunut sellainen yli 25 vuotiaita miellyttävä paikka jossa voisi vaikka tanssiakkin (kyllähän se carne muuten menisi, mutta se deejii tympii). Eikös quussa päässyt ennen ihan discoilemaankin karaoken välissä?


    • musiikkia2

      Mikähän paikka uskaltaisi ottaa ohjelmistoonsa jotakin muuta kuin karaokea, on näitä esiintyjiä nähty pienemmilläkin kylillä. Täällä suonenjoella oli joskus aikoinaaan tällaista toimintaa. En tarkoita tällä jotakin tuntematonta joka ei vedä paikkaan yhtään asiakkaita.

      • aahhah

        Ei kukaan. Kukaan ei viitsi maksaa sitä lippua sinne.
        Olen samaa mieltä tämän toisen kirjoittelijan kanssa siitä, että Suonenjoella on HYVÄ baaritarjonta kun vertaa paikan kokoa. Ikävää ettei sinne saa kukaan perustettua oikeaa yökerhoa neljään asti johtuen AVI:n linjauksista. Tai no peeässä nyt saa tietysti mitä haluaa, mutta muut.


      • huithai
        aahhah kirjoitti:

        Ei kukaan. Kukaan ei viitsi maksaa sitä lippua sinne.
        Olen samaa mieltä tämän toisen kirjoittelijan kanssa siitä, että Suonenjoella on HYVÄ baaritarjonta kun vertaa paikan kokoa. Ikävää ettei sinne saa kukaan perustettua oikeaa yökerhoa neljään asti johtuen AVI:n linjauksista. Tai no peeässä nyt saa tietysti mitä haluaa, mutta muut.

        Mielestäsi Suonenjoella on hyvä baaritarjonta silti pyydät siihen aukioloaikojen muutosta et taida olla tyytyväinen.


    • vaeltaja4

      Suomen läpikotaisin kiertäneenä väittäisin että Suonenjoen ravintola tarjonta on tosi positiivinen verrattuna moniin suomalaisiin saman kokoluokan paikkakuntiin...
      Suonenjoella löytyy kuitenkin paikkoja niin nuorisolle kun varttuneemmallekin väelle, eli jokaiselle on jotain! Turha mitään "Onneloita" odottaa näin pienille paikkakunnille. Elävää musiikkia toki voisi olla enemmän, mut mahdoton yhtälö sekin, jos maksavaa yleisöä ei ole! Kunnon bändi maksaa sen verran, et melko monta olut tuoppia ois myytävä jotta saa edes kulut pois. Kaikissa Suonenjoen kuppiloissa on kaiken kaikkiaan hyvä palvelu oman kokemukseni mukaan.

      • huuoooppo

        Juoppoja sekä iisveden suistoalueella ,että suonenjoen hölmölässä!!!!


    • ZiipaaDuu

      Pavi on paras paikka laulaa sekä Valkoapilassa on mukava käydä silloin tällöin.
      FeelQ:ssa työntekijät ovat tosiaan naama norsun veellä aina sellaisille ihmisille jotka siellä käyvät harvemmin. Ymmärrän kyllä jos ulkopaikkakuntalaisia ei ko. Quu kiinnosta. Sana kiirii nopeasti ja tälläisiä paikkoja vältellään.
      Arto on ainoa henkilö Quussa joka on ystävällinen ja mukava asiakkailleen.
      Pitäisi varmaan kuulua siihen bilistä pelaavaan kantasakkiin niin saisi muiltakin palvelua.
      Ennen itsekkin viihdyin Quussa, mut en enää.
      Kasi on menny alaspäin myös uusien tilojen myötä, vaikka vanha paikka olikin hieman rähjäinen.

      Kuulemma FeelQ:n henkilökunta on ollut pahoillaan lukiessaan palautetta. No josko risut antavat pontta asiakastyöskentelyyn.. TOIVOTAAN niin, jotta viitsisi viedä joskus ulkopaikkakunnalta tulevia vieraita sinnekkin :)

      • MiuMau999

        Odotan innolla seuraavaa kertaa, kun menen käymään Q:ssa. Jos tämä viestiketju tepsi oikeesti siihen, että tulevaisuudessa saa aidosti iloista palvelua, niin nostan hattua ja saatan käväistä useamminkin :)


    • hymyQ

      No on syytäkin olla pahoillaan. On se kumma kun asiakaspalveluammatissa pitää olla ku sitruunan persiiseensä tunkenu! Hymyä kiitos tai harkitkaa alan vaihtoa! Ei se, että osaa kaataa viinaa ja laskea olutta, tee hyvää työntekijää, kyllä siihen vaaditaan paljon muutakin!

      • juniper78

        Itse olen ainakin saanut hyvää palvelua Carnevaalia lukuunottamatta. Ystävien ja omienkin kokemusten perusteella Paviljongilla ollut aina mahtava palvelu ja karaokevetäjä erottuu edukseen. Kasibaaristakin jäänyt aina positiivinen olo. Kaiken kaikkiaan maata kiertäneenä Suonenjoella ei ole mitään hävettävää.


      • Syömään kunnolla
        juniper78 kirjoitti:

        Itse olen ainakin saanut hyvää palvelua Carnevaalia lukuunottamatta. Ystävien ja omienkin kokemusten perusteella Paviljongilla ollut aina mahtava palvelu ja karaokevetäjä erottuu edukseen. Kasibaaristakin jäänyt aina positiivinen olo. Kaiken kaikkiaan maata kiertäneenä Suonenjoella ei ole mitään hävettävää.

        Onko Suonenjoella oikeaa ravintolaa? Siis ravintolaa jossa voi saada toivomiaan ruokia. Vai pitääkö mennä Kuopioon syömään? Muutin 60-luvun lopulla töihin muualle, kun kyllästyin suonenjokelaiseen vetelehtimiseen. Nyt eläkeläisenä käyn joskus siellä, ja kun en tunne enää kylää omakseni niin tarvitsen apua, jos haluan juhlistaa kyläilyäni ja kutsua paikkakunnalla edelleen eläviä ystäviäni illanistujaisiin.


      • apinapa apina
        Syömään kunnolla kirjoitti:

        Onko Suonenjoella oikeaa ravintolaa? Siis ravintolaa jossa voi saada toivomiaan ruokia. Vai pitääkö mennä Kuopioon syömään? Muutin 60-luvun lopulla töihin muualle, kun kyllästyin suonenjokelaiseen vetelehtimiseen. Nyt eläkeläisenä käyn joskus siellä, ja kun en tunne enää kylää omakseni niin tarvitsen apua, jos haluan juhlistaa kyläilyäni ja kutsua paikkakunnalla edelleen eläviä ystäviäni illanistujaisiin.

        Valkoapila??


    • jee...

      Suonenjoella en ole nähnyt ruokalistallista ravintolaa. Lähin paikka on Rautalammilla ja siellä ravintolapalvelu on esimerkillistä. Kiitos Morttonin tarjoilijattarille.

    • Hilipatihallaa

      MÄKKÄRI ON YLIVOIMAISESTI YKKÖNEN, ei tarvitse odotella paljoa eikä jännitellä sitä no milläs päällä se täkäläinen baarimestari on. Vie mcäkkäriin vieraat ja kannata samalla hyväntekeväisyyttä. Toki ymmärrän jos tämä ehdotus on liian vaatimaton, mutta säästyt monelta kommunikaatio ongelmalta.

    • huhhuht

      Uskon että eise hymy noilla palkoilla jotka ns. hyväksikäytetyt nuoret tytöt saavat ole herkässä.On työnantajassakin vikaa. Nuorten täytyisi puolustaa etujaan eikä tehdä ilmaista työtä.Itse jäisin pois ja katsoisin kuinka se työnantaja hymyilee työssään.

      • Hilima0

        Ja sitäpaitsi, kukkaan ei pakota olemaan siellä työpaikassa, jos siellä niin paskaa on.


    • niksunnaksun

      No eihän se hemmetti vieköön asiakkaan vika oo jos työnantaja hyväksikäyttäjä, miksi se asiakkaaseen pitää purkaa ynseytenä. Itellensähän siinä hallaa tekee, porukka ei käy joten ei töitäkään.

    • Kanuuuunaa

      Vaan kyllä jukin Kanuuna Bubi asemakadulla oli aikoinaan paras ! Hirveä kanuuna aamulla oli............

    • ....

      Suonenjoella ei tällähetkellä taida olla montakaan kunnollista ruokaravintolaa. Ainoastaan tulee mieleen ensimmäisinä Valkoapila, Mestarinkulma,
      Kahvila Aurora.. Tietysti Suonenjoella on muitakin ruokailupaikkoja, mutta tuossa on mitkä itselle tulee mieleen läheltä keskustaa.

      Omien kokemusten perusteella voin sanoa, että tällähetkellä paras paikka ruokailun suhteen Suonenjoella on ravintola Valkoapila. Ruoka on hyvää ja maittavaa. Muutenkin paikan yleisilmapiiri on varsin viihtyisä. Ainoa miinus paikassa on se, että kiivaimpina ruuhka aikoina meinaa olla vähän ahdasta pöytäpaikkojen vähäisyyden vuoksi, mutta kesä-aikana on onneksi käytössä ulkoterassi jossa pystyy juomaan kahvinsa tai lounastamaan.

      • huurre jääkaappi

        Joo sikäli asiallinen paikka että ruokalistatkin ovat ajan tasalla netissä. Joissain ruokapaikoissa kun on vielä tyyliin v. 2011 isänpäivän lounaslistat netissä niin ei paljon huvita lähteä käymään. Mielellään etukäteen katson nimittäin että mitä on tarjolla, ikävä mennä turhaan paikan päälle jos sitten ruokalistalla ei löydy sopivaa syötävää.

        Täytyy muistaa että Suonenjoenkin väestörakenne on ikäjakaumaltaan ja laadultaan parhaat päivänsä nähnyt, paljon vanhaa porukkaa ja 20-30 -vuotiaiden porukkaa lähestulkoot loistaa poissaolollaan. Siltä pohjalta on nykyajan tyyliin sanottuna "haastavaa" lähteä "kehittämään toimintaa". Tässä kohtaa tosin tarkoitan kehittämisellä parantamista enkä alasajoa tai huonontamista.


      • huurre jääkaappi
        huurre jääkaappi kirjoitti:

        Joo sikäli asiallinen paikka että ruokalistatkin ovat ajan tasalla netissä. Joissain ruokapaikoissa kun on vielä tyyliin v. 2011 isänpäivän lounaslistat netissä niin ei paljon huvita lähteä käymään. Mielellään etukäteen katson nimittäin että mitä on tarjolla, ikävä mennä turhaan paikan päälle jos sitten ruokalistalla ei löydy sopivaa syötävää.

        Täytyy muistaa että Suonenjoenkin väestörakenne on ikäjakaumaltaan ja laadultaan parhaat päivänsä nähnyt, paljon vanhaa porukkaa ja 20-30 -vuotiaiden porukkaa lähestulkoot loistaa poissaolollaan. Siltä pohjalta on nykyajan tyyliin sanottuna "haastavaa" lähteä "kehittämään toimintaa". Tässä kohtaa tosin tarkoitan kehittämisellä parantamista enkä alasajoa tai huonontamista.

        Kirjoitusvihreitä pukkaa, tarkoitin että 20-30-vuotiaat lähestulkoon loistavat poissaolollaan (eli heitä ei ole kovin paljoa täällä, ja luulisin nimenomaan kyseisen ikäluokan olevan yleensä sen kaikista aktiivisin baarissakäyvä).


    • sandesles

      Ei ole kylläkään kannattavaa bisnestä toimia sen mukaan mitä netissä kirjoitetaan. Se olisi mahdollisimman huono liikeidea ottaa neuvoa nettikeskustelijoilta siitä millainen ravintolan tulisi olla. Se varma tie konkurssiin.

      Jos voi tehdä ravintolan imagolle hyvääkin näyttää hapanta naamalla jollekin onnettomalle västys luuserille, joka tulee testaamaan vain ravintolaan omaa viehätysvoimaansa ja karismaansa tarjoilijoitten edessä. Eihän se siinä pitäisi olla baaritiskillä sen kummoisempi kuin kaupungilla pöllöillessä.

      Mutta sillehän ei sitten voi mitään jos ravintolaan tulee oikeasti hienoja ja vaikuttavia ihmisiä eikä vain ihmisiä, jotka ovat kaupungin riesa.

    • --------

      Nyt on saatu keskustelurinkiin varmaankin joku ravintolayrittajä joka neuvoo näyttämään hapantanaamaa jollekin luuseri vätyksille. Ovatko nämä hienot ja vaikuttavat ihmiset sitten jotakin oikein hyviä kavereita tai jotain muita,joille esim. tarjoilu pelaa baaritiskilla paremmin.

    • no jo on

      Siis pitäisikö hienoille ja vaikuttaville ihmisille olla erikoistarjoilu ja luusereille sitten naama myrtsinä. Tämähän on ilmiselvää RASISMIA luusereita kohtaan. Ja kyllä ne luuserin roposetkin valitettavasti kelpaavat ja pitävät putiikkia pystyssä.
      Asiakaspalvelu on a ja o ravintolassa, kaikille tasa-arvoista.

    • kasbama

      Bisnes on bisnestä ja moose on mooses. Ei ole kannattavaa bisnestä suosia persaukisia luusereita baarissa. He karkottavat maksavia asiakkaita ja luovat paikalle huonon maineen.

      Eri asia on sitten jos paikka tavoittelee tietoisesti räkälän mainetta. Joskin silloin ei asiakaspalvelulla ole niinkään väliä, kunhan vain myydään eikä anneta porttikieltoa jos vähän mekkaloi.

      Hienot ihmiset tulevat ravintolaan fiksussa seurassa eikä orpona katselemaan että jos työntekijät edes heitä hieman kunnioittaisi ja imartelisi vaikkei mitään imarreltavaa ole.

      • räkälänluuseri

        Kaikki sjoen paikat on sitten kai räkälöitä ja niissä käy vain persaukisia luusereita. Eihän sjoella edes ole yhtä ravintolallista HIENOJA ihmisiä.

        Kyllä se monasti menee niin, että juuri se hienoperse tulee yksinään orpona istumaan ja köyhä luuseri istuu mukavassa kaveriporukassa ja tulee vielä uudelleenkin. Kumpi sitten lie tuo enemmän tuohta kuppilaan.

        Muutenkin todella asianmukaista kategorisoida ihmiset hienouden mukaan. Onneksi, et tainnut olla paikallinen ravintoloitsija, olisit melko pian konkassa.


      • LiisaKukkanen
        räkälänluuseri kirjoitti:

        Kaikki sjoen paikat on sitten kai räkälöitä ja niissä käy vain persaukisia luusereita. Eihän sjoella edes ole yhtä ravintolallista HIENOJA ihmisiä.

        Kyllä se monasti menee niin, että juuri se hienoperse tulee yksinään orpona istumaan ja köyhä luuseri istuu mukavassa kaveriporukassa ja tulee vielä uudelleenkin. Kumpi sitten lie tuo enemmän tuohta kuppilaan.

        Muutenkin todella asianmukaista kategorisoida ihmiset hienouden mukaan. Onneksi, et tainnut olla paikallinen ravintoloitsija, olisit melko pian konkassa.

        Jep jep, Suonenjoen yökerhon omistajan alkoholissa on kaksi prosenttia verta. Eipä jäädy pakkasella.


    • Yäk.

      Mikä se oli alkuperainen kysymys?Aletaan jo kirjoitella PISNEKSESTÄ.

    • ---------

      Ennen oli ennen nyt on nyt!

    • huurre jääkaappi

      Ravintolalla, juottolalla, baarilla, kapakalla, tavernalla, diskolla, yökerholla ja kahvilalla on oikeus valita asiakkaansa. Toisin sanoen, on oikeus poistaa ei-toivottu asiakas. Niin että jos kerran joku epätoivoinen luuseri uhkaa pilata paikan maineen ja karkottaa ne haluttavat asiakkaat pois, niin ei muuta kuin ohjatkaa ei-toivottu asiakas ulos ja sanokaa että sä et sovi tähän meidän skeneen. Helpointa on hoitaa homma niin että ovimies valikoi, kuka pääsee sisälle ja kuka ei. Jännä muuten että Suomessa asiakkaiden toivotaan luovan paikan tunnelman. Kun taas jossain Etelä-Euroopassa on sisäänheittäjät, jotka suorastaan imuroivat ihmisiä sisään ravintoloihin ja diskoihin. Ehkä siellä ajatellaan että paikan tehtävä on luoda tunnelma jossa ihmiset viihtyvät (esim. sisustuksen ja musiikin avulla).

      • yhyy...

        Joko sjoella olevilla ravintoloilla on valmiudet alkaa lajitella asiakaitaan pärstäkertoimen mukaan. Saattaa muuten tulla nopeasti asiakaskato ja todenmukaisesti myös konkka.


      • näin o
        yhyy... kirjoitti:

        Joko sjoella olevilla ravintoloilla on valmiudet alkaa lajitella asiakaitaan pärstäkertoimen mukaan. Saattaa muuten tulla nopeasti asiakaskato ja todenmukaisesti myös konkka.

        Kasibaariin saataas enemmän porukkaa jos olisi bändejä soittamassa useammin.


      • jep jep
        näin o kirjoitti:

        Kasibaariin saataas enemmän porukkaa jos olisi bändejä soittamassa useammin.

        Samaa mieltä.


    • eikä mikään baari

      Auroran kahvilassa oli kiva käydä, löytyy paikallista jätskiä ja vaikka ois kaverilla joku ruokavalio rajoite (niitä on monilla ja minkäs teet, sit vaan pitää olla tarkkana) niin löytyy silloinkin jotain herkkua.... toki eihän se mikään ruokapaikka olekaan...

    • kyllästynyt 591

      Onneksi on läheisiä paikkakuntia Suonenjoen ympärillä josta voi etsiä mieleistään ravintolapalvelua.

      • veronmaksaja4

        On toki, mutta mieluummin minä verorahani kantaisin oman kunnan juottoloihin ihan vaan kannatuksen vuoksi. Taitaa olla kuitenkin parempi ostaa viinansa paikallisista kaupoista ja juoda kotonaan; ei mene verorahat muihin kyliin eikä tule paha mieli huonosta baaritarjonnasta.


    • ravuri1

      mistä vitun palvelusta, jos sitä haluaa täytyy laukata Jyväskylään..

    • puliukko2

      Aika alaarvosia kuppiloita, ravintoloita ei ole koko kylällä..

      • Kysyn vaan

        Eikös siellä Suonenjoella ole kahvila-ravintola Koskelon Matkailukeskus?
        Saako sieltä kunnon ruokaa, mikä on meininki?


      • ärsyttää!
        Kysyn vaan kirjoitti:

        Eikös siellä Suonenjoella ole kahvila-ravintola Koskelon Matkailukeskus?
        Saako sieltä kunnon ruokaa, mikä on meininki?

        Olkaa juopot tyytyväisiä, että edes saatte sitä viinaa! Ihme valittajia. Juokaa kotonanne niin ei tartte muiden nähdä tollasten liikehdintää. Viinaa, viinaa, viinaa.


      • sitä mitä tilaa
        ärsyttää! kirjoitti:

        Olkaa juopot tyytyväisiä, että edes saatte sitä viinaa! Ihme valittajia. Juokaa kotonanne niin ei tartte muiden nähdä tollasten liikehdintää. Viinaa, viinaa, viinaa.

        Voi vittu teidän piipittäjien kanssa :-D


      • Never again
        Kysyn vaan kirjoitti:

        Eikös siellä Suonenjoella ole kahvila-ravintola Koskelon Matkailukeskus?
        Saako sieltä kunnon ruokaa, mikä on meininki?

        Koskelo on epäsiisti räkälä, roskat ja ruuantähteet lojuvat pitkin lattioita.


    • kakkakkakaa

      Kännissä on kiva olla!

    • bläääääääääh

      FeelQ joutaisi lopettaa. Huonot työntekijät.

    • jooseppi-k

      mut ihan nussittava on se yks silmälas päinen kimuli feelissä :P

    • juu-u.

      Ai L.H nimikirjaimet omistava? Juu ei paha ollenkaan

      • 3+9

        No ei kai sitä rutapersettä viihtis. Se punatukkanen tyttö on nätimpi.


    • jooseppi-k

      juu suattaspa olla sama :D

    • no niinpä

      Eli suonenjoella pittää männä pelkästään seurueessa yökerhoon hahaha,no sitten sinkkujen ei kannata mennä sinne kuuhun seuraa etsimään pällistelemään
      ollenkaan. Järjestäkää sinkuille erikseen iltamia he he linjaautokuljetuksilla
      mutta nyt kaiken kuulleena en taida kyllä sinne eksyä. Älkää huolehtiko muita paikkoja kyllä löydän ja varmasti parempia ja kaikkiin olen päässyt sisälle charmini
      hurmaa kyllä kapakoissa kyllä vaikkakin välillä yksikseni liikunkin
      paljon ollut naisia matkan varrella olen työssä käyvä veronmaksaja ja tienaan paremmin kuin quun työntekijät,mutta yksin älkää sinne eksykö heittäävät pihalle

      • ex suonenjokelainen

        Pakko nyt kerrankin kehua oli nimittäin ainakin viime lauantaina feel q ssa aivan mieletön meininki. Taisi olla uusia tyttöjä töissä sen verran näytti työn teko kiinnostavan ja ainakin me saatiin todella hyvää palvelua kaikilta kolmelta.näyttivät iloisilta vaikka asiakkaat humalassa ja taisi joku terassillekin sammua. Kiitos tytöt!


    • RobinDaHood

      Wau! Hienoa jos kerran vuodessa palvelu pelaa ja hymyjäkin sataa.

      • itkujahammastenkiris

        Se on kerran enemmän vuodessa kuin muissa baareissa. Anteeksi halleissa.


    • hyhhyhkuhaisee

      on niin hapanta naamaa myyjänaiset että liekkö kaikilla hiivasieni tai klamydia kun aina on naamat mutrulla..paitsi kanta-asiakas juopoille..

    • Helpotusta aina

      Mut vaikka ne quun työntekijä naiset näyttää nyrpeiltä nii niiltä saa sitä nyrpeetä ala juttua helposti..kiitos siitä tytöt jakesällä taas tavataan.. ;)

    • Edustakaa enemmän!!

      Nyrpeitäkö? Liian laimea sana näille parille Feel Q:n työntekijä naikkoselle.
      Työajan ulkopuolella edustetaan baaria oikein olan takaa tappelemalla ja hajottamalla autoja ympäri kännissä, unohtamatta sitä että tunkeudutaan vanhempien ja toisten isovanhempien asuntoon/piha alueelle tappelemaan ja repimään talon asukkaita ulos.. Aivan mahtavaa toimintaa tytöt...

    • kuutamonvakkari

      hahah, totta, Q:n naispuolisilta myyjiltä ei hymyä irtoa vaikka kuinka olis nätti keli pihalla ja aurinko paistais. aina sama mutru suu meininki siellä...

      • mr. handsome

        Missä baarissa ne sinkkunaiset bilettää Suonenjoella? Komea mies vois viihdyttää jotain upeaa rotunaista.


    • gangnamstyle1

      Ei ole kovin montaa vaihtoehtoa. Carnevaali on satunnaisesti ihan hyväkin lihatiski.

      • Gulinaristi

        Suonenjoella ei kunnon ruokaravintolaa missään!! Ei ole ollut ainakaan 15 vuoteen, sitä joutuu ajamaan aina muualle: kuopioon, rautalammille, ehkä myös tervoon jos se uusi paikka jaksaa päästä alkua pidemmälle!


    • Kuutamo=paskaa

      nähty kun eräs Qn tarjoilija emäntä sylkee asiakkaan kahviin... hyi jumalauke mitä touhua. on jääny käynnit nykyään käymättä.. eikä koskaan hymyäkään irtova.. vaikka kuinka koittaa hymyillä ja jutella..

    • Mikkomikko987

      Mimmonen lienee se jonkun Mikon ravintola siellä jalkalantiellä...kokemuksia????

    • Armas7

      Minusta on hirmusen kivvoo ja mukavoo pittee kotona ravintolailta ja silleesti, on vuan minun mielpitteen.

    • rockola1

      Pysy kotona vaan senkin himatuikku, ei tollaasii böndiksii kaivata missään, varmasti hierot ittees koivun kylykeennii ja päkätät männessäs!!!!! FUCK YOUUUUU!!!! VITTUUUU!

      • homojoki666

        Sisäsiittosten homojen homopaskaa!


      • paskajoki

        Sisäsiittosten homojen homopaskaa!


      • WROOOOOM..

        KUULE perkele, mistäs se leipä tulee jos ei sen böndiksen pellolta? Pitäskö kaikki tuua ulkomailta HÄH HÄH PERKELE! Saa se himatuikku olla, mutta ei saa vittuilla yli! HÄH HÄH MITÄÄÄÄÄÄ?


      • takin neppari
        WROOOOOM.. kirjoitti:

        KUULE perkele, mistäs se leipä tulee jos ei sen böndiksen pellolta? Pitäskö kaikki tuua ulkomailta HÄH HÄH PERKELE! Saa se himatuikku olla, mutta ei saa vittuilla yli! HÄH HÄH MITÄÄÄÄÄÄ?

        Kuulkaa nimimerkit Wroom ja rokkola1, olette molemmat ääliöitä!


    • zetterberg69

      se yks netta on täys luuska ei vittu mikä kovaääninen nulikka, mieluummin kuuntelis moottorisahaa 24/7. karvanaama tuomas samaa kastia, on vaan niin perkeleen homo äijä että oksettaa!

      PASKAJOKI!

      • rapistiiii

        homoaurora on oma lukunsa, miut muuten raiskattii joskus carnes mut ei periaattees haitannu ;-)


      • kasvalutkaisoks

        täysin faktaa, ihan kunnon narttu:D
        luulee olevansa niin suosittu punapää mutta tosiasiassa seläntakana ihmiset juoruavat niiiiin paljon hänestä että oksat poies!!!


      • pajahomo
        kasvalutkaisoks kirjoitti:

        täysin faktaa, ihan kunnon narttu:D
        luulee olevansa niin suosittu punapää mutta tosiasiassa seläntakana ihmiset juoruavat niiiiin paljon hänestä että oksat poies!!!

        Mitä mieltä olet homo karvanaamasta?


      • punapäänarttu

        hahah ihan samaa mieltä, luulee olevansa kyllä jotain ihan muuta kun on, olevinaan suosittu, mutta kaikki kaverinsakkin puukottavat selkään :D hahha! ei jumalauta, vieläkö sillä on se valkonen kilunen mitsu jonka kyydissä istuu 98-99 vuonna syntyneet tenut :D ja sama karvanaama taitaa olla miesystävänäkin.. jonka seläntakana nussii kuulemma ketä vaan :D


      • suonenjoenexpunapää
        punapäänarttu kirjoitti:

        hahah ihan samaa mieltä, luulee olevansa kyllä jotain ihan muuta kun on, olevinaan suosittu, mutta kaikki kaverinsakkin puukottavat selkään :D hahha! ei jumalauta, vieläkö sillä on se valkonen kilunen mitsu jonka kyydissä istuu 98-99 vuonna syntyneet tenut :D ja sama karvanaama taitaa olla miesystävänäkin.. jonka seläntakana nussii kuulemma ketä vaan :D

        on nykyään blondi, tuassiissa


      • nauraja

        Kukas täällä puhuu? Eiköhän tuo kannattas teijän puhua ihan omilla nimillä nuita haukkuma juttujanne? Jos kerran itse olette niin aikuisia. :-)


    • auroras raiskattu

      aurorassa sain muuten persettä n.60v mieheltä pari kk sitten. oli ihan paikallisia. ottaen huomioon että olen 15v poika niin ei tuntunut kivalta. vieläkin joutuu laittaa bepanthenia mustalle aukolle.

      raiskaukseks varmaan lasketaan mut no hard feelings sen verran kusinen mesta muutenkin.

      • auroras raiskattu

        niin siis sovittiin että saan hieman kosketella miestä kun olen homo, mutta tää karju osoittautu raavaaksi raiskaajaksi joten sit mentiin. en pysty vieläkään istumaan kunnolla.


    • ihanaaa

      carne on paras paikka sielä on parhaat poket

    • En mennyt töihin

      carneenhan pääs joskus kaheksan vuotta sitten töihin kun antoi omistajalle pimperoa vähäsen ja suostui tekemään työt alle TESsin palkkataulukoiden..ilman lomakorvauksia tottakai!

      • miesmiehimys

        Juu ja persekkin kelpas :)
        Menin töihin :)


      • komea mies
        miesmiehimys kirjoitti:

        Juu ja persekkin kelpas :)
        Menin töihin :)

        Meen perjantaina kasibaariin ja pokaan kauneimman naisen sieltä mukaani. Sitten juomme luonani vähän punaviiniä ja mulla varma saanti. Hah, jätkät on kateellisia.


      • villekasbuarist
        komea mies kirjoitti:

        Meen perjantaina kasibaariin ja pokaan kauneimman naisen sieltä mukaani. Sitten juomme luonani vähän punaviiniä ja mulla varma saanti. Hah, jätkät on kateellisia.

        Meen perjantaina kasibaariin ja pokaan bodatuimman amiksen sieltä mukaani. Sitten juomme luonani vähän punaviiniä ja mulla varma saanti. Hah, jätkät on kateellisia.

        -korjasin realistiseks..


      • SinikkaAlkosta
        villekasbuarist kirjoitti:

        Meen perjantaina kasibaariin ja pokaan bodatuimman amiksen sieltä mukaani. Sitten juomme luonani vähän punaviiniä ja mulla varma saanti. Hah, jätkät on kateellisia.

        -korjasin realistiseks..

        Meen perjantaina alkoon ja pokaan halvimman viinapullon sieltä mukaani. Sitten lantraan sen luonani vähän vedellä ja mulla varma känni. Hah, jätkät on kateellisia.

        -korjasin realistiseks..


      • iisveden tomppa
        SinikkaAlkosta kirjoitti:

        Meen perjantaina alkoon ja pokaan halvimman viinapullon sieltä mukaani. Sitten lantraan sen luonani vähän vedellä ja mulla varma känni. Hah, jätkät on kateellisia.

        -korjasin realistiseks..

        Meen perjantaina kotiin iisvedelle ja avaan netistä jonkun pornosivun. Sitten juon yksinään vähän pontikkaa ja mulla varma saanti. Hah, jätkät on kateellisia.

        -korjasin realistiseks..


      • Kuolatkaa hönöt
        iisveden tomppa kirjoitti:

        Meen perjantaina kotiin iisvedelle ja avaan netistä jonkun pornosivun. Sitten juon yksinään vähän pontikkaa ja mulla varma saanti. Hah, jätkät on kateellisia.

        -korjasin realistiseks..

        Vihjailen vähän Winkka-voitoillani, meen perjantaina mihin tahansa baariin/nettideittisaitille/harrasteporukkaa, avaan vähän toppatakkia ja mulla olis varma saanti keneltä tahansa - mutten v-ttu viiti panna ketään lähiseudun hönöä vaikka hah, koko Sisä-Savo olisi sille kateellinen.


        -mulle realismia


      • KaisaRuusu

        Taitaa olla kovassa tuiskeessa koko ajan.


      • Tujaus sisään
        KaisaRuusu kirjoitti:

        Taitaa olla kovassa tuiskeessa koko ajan.

        Mut siitä huollimatta mahtava sängyssä !


      • Sex-sex66
        Tujaus sisään kirjoitti:

        Mut siitä huollimatta mahtava sängyssä !

        Naiset tekevät miehestä sen, mitä hän on sängyssä.

        - sananlasku -


    • muuan eläjä

      ei kaikki kauniit naiset ole yhden illan huoria varmaan suonenjoellakaan

      • hahahahahahahahahaha

        Kyllä on.


      • Muilkii pil.........

        Koskas olet nähnyt kauniin naisen suonenjoella.

        Hiukan vinkkejä kaivataan ? Kiitos.


    • oollalaa

      Se kalju poke on syötävän hyvännäköinen

      • apinaa poke

        Onneks sitä simpsonin näköstä kävelevää apinaa ei ole näkynyt ovella ja toivottavasti einäykkään vittu mikä urrpo


      • iugiyug
        apinaa poke kirjoitti:

        Onneks sitä simpsonin näköstä kävelevää apinaa ei ole näkynyt ovella ja toivottavasti einäykkään vittu mikä urrpo

        Booki


    • pöllöheterotonsperma

      "Kun väännän tästä vivusta sinusta tulee oikea spermatykki!"

    • ugabuga

      Eikös kaikki poket polveudu ns. puuttuvista lenkeistä?

    • tasonoussut

      Mielestäni Carneval on erittäin mukava paikka! Siellä soi hyvä musiikki, portsarit ovat erittäin ammattitaitoisia ja muutamat uudet työntekijät tiskin takana tuovat eloa baariin. Ainoana miinuksena antaisin joka perjantai olevat teemaillat! Ei niissäkään sinänsä mitään vikaa ole, jos olisivat edes hyviä teemoja!

      Ja onkohan tänä vuonna tulossa vuotuiset karaoken SM-kisat? Toivottavasti!

    • Feel Q= Kakkaa

      Kyllä carnevaaliin mielellään menee, toisin kun feel q kapakkaan. Paikka kuhisee itseään täynnä olevia bimboja tiskin takana. En tarkoita omistajaa vaan neitejä ketkä tiskillä tarjoilevat. Hyi mitä touhua, hävetkää!

    • valkovuokko:::::

      Karnevaalissa teinit ja homot joka viikonloppu. Aikuisempi meno enemmän Guussa ja Kasissa.

      • Haluan 69

        Mikänkä niminen kaunis hiukan himottavan pyörähtäva tummatukkainen tarjoilia on ?

        Utelias asiakas !

        Ihana ihminen kertakaikkiaan.

        Halaukset Hänelle


    • kusee

      Kyllä tuo carnevaalin touhu on ihan älytöntä. Tiskin takana sekä ovella,meneehän sr jos veressä 3%. Pitäs saada kilpaileva"tanssiravintola" Suonenjoelle.

      • voivoiii

        Ja mikäköhän vika siinä ovella on ja tiskillä kerro lisää


    • JH841

      Tervetuloa Suonenjoelle, astu peremmälle Feel Q-nimiseen baariin, mikäli haluat erittäin asiakaspalvelutaitoista palvelua, hymyä ei tule, ole hyvää ei kuulu, eikä kuittiakaan anneta.
      Pari nuorta myyjää, nuori mies ja nuori tumma nainen, kiinnitä eritoten huomiota heidän käytökseen, matkivat juopuneita asiakkaita, pilkkaavat joitakin asiakkaita kovaan ääneen ja mikäli lennät ulos baarista(oli syytä tai ei) he nauravat, haukkuvat ja pilkkaavat sinua muille asiakkailleen.
      Ja poke, ennen oli asiallinen, mukava ringo pokena, osasi hommansa, sen jälkeen tumma laihempi poika joka myöskin mukava ja nyt...... mitähän tästä edes voisi sanoa, mikäli haluat hyvää palvelua sekä hymyä nykyiseltä järjestyksenvalvojalta sinun täytyy olla hänen hyvä ystävänsä tai vaihtoehtoisesti perseenlipomisella ja lahjomisella pääset myös pitkälle..
      Astu siis peremmälle savon sydämmeen, feel q:hun josta löydät palvelualan ammattilaiset.

      • Kyselevä

        Entäs pääasia, se viina??? Saako sitä?


      • osui Ja upposi

        Hahhaha veit kyllä sanat suustani :D en ymmärrä miksi niinkin mukava omistaja palkkaa tollast väkee, kyllä feel q;n toiminta ihmetyttää monia pitkin kyliä. Harvoin mitään positiivista paikasta kuulee ja se johtuu kyllä ihan vaan siitä miten he käyttäytyvät asiakkaita kohtaan, heidän ystävät saavat myös käyttäytyä miten haluaavat..


      • 363.33
        osui Ja upposi kirjoitti:

        Hahhaha veit kyllä sanat suustani :D en ymmärrä miksi niinkin mukava omistaja palkkaa tollast väkee, kyllä feel q;n toiminta ihmetyttää monia pitkin kyliä. Harvoin mitään positiivista paikasta kuulee ja se johtuu kyllä ihan vaan siitä miten he käyttäytyvät asiakkaita kohtaan, heidän ystävät saavat myös käyttäytyä miten haluaavat..

        Oli siellä kuka tahansa töissä niin kaikki on Urpoja ja apinoita, mikäs noissa nyt?
        Vitja minkälaisia pokeja, tarjoilijoita, sekin dj on haukuttu täällä. No ei tuo nyt haittaa saahan sitä paskaa jauhaa. Haha pysyn poissa poken hommista.Voisitte ottaa vuokraukkoja pokeksi niitä voi vaihtaa herran viikkoon.


    • uudisasukas

      suomen surkein baari löytyy burger stationin vierestä ''väliköstä'', ainakin huononpaa asiakaspalvelua saa etsiä.

    • entinen doku

      90 luvulla ravintola meininki oli ihan o.k... tästä nykyisestä ei ole hajuakaan

      • Ala lal laa

        Risumajaan taitaa paistaa vähän liian kirkkaasti?


    • carnevaliin käy aina

      Siis Carneval on paras, koska se on kaupungin hotelli. Mikään minkä omistaa suomenruotsaleinen, ei voi olla huono.

      Suosin carnea jo sen miellyttävän henkilökunnan vuoksi. Boogien jälkeen on löydetty aivan ihana uusi portsari.

    • harvoin

      itse pidän valkoapilasta.joskus harvoin,kun olen käynyt en ole pettynyt.

    • Kukapalie

      Kukas se yks naekkone joka ol töessä feel q, joka lähti takas ulkomaille...Kerkes olla monen suonenjokelaesen ukon kanssa..!

      • Annamarie1234

        Varmaan merkkeliä tarkotat?


      • Möykkymöy

        Joo just se!


    • faselli

      Onko Mehi´s sportti baari suljettu?

    • Valkoapila66

      Valkoapila on paras ravintola suonenjoella!
      Tarjoilu pelaa

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe