AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Laki on laki!

37 Vastausta 501 Lukukertaa
Todella törkeää hyväksyä susien tappo! Laki on laki ja sitä on noudatettava. Samalla ajatus maailmalla pedofiilit ja rattijuopot toimivat ja eivät pidä tekojaan rikollisina. Yksikään sivistynyt ihminen ei voi hyväksyä tuollaista lainrikkomista. Yhteiskunta ei toimi täydellisesti ja susi lupien saannissa on puutteita. Se on fakta, mutta entä jos jokainen joka havaitsee jonkun puutteen ja ottaa lain omiin käsiin!

esim miksi en saisi ampua hirveä omasta metsästä, kasvattaa kannapista, ampua teeriä talvella....

Nolla toleranssi kaikkeen lain rikkomiseen!
Todella hyvä, että jäivät kiinni. Vehkeet valtiolle, pitkät tuomiot, isot sakot ja korvaukset eikä ikään enään lupaa metsästää minkään näköstä elukkaa! S**tana! Laki on laki myös perholaisille.
Ja paskat. Sudet sais kaikki tappaa.
Tiedämpä pari kovaa susi vihaaja, jotka perustelevat käsitystään ihmisten turvallisuudella. Molemmilla on tuomiot rattijuopumuksesta toisella useita. Rattijuopot tappavat yli 10 ihmisiä vuodessa Susi luoja ties milloin. Siis ei se ihmisten suojelusta ole kiinni jokainen susien ampumista puoltava rattijuoppo miten perustelet oman toimintasi olet isompi uhka ihmiselle kuin susi! Menetkö hoitoon! Et vaan luet suomi24 kaljoissa ja lähdet baariin rähisemään susista? Tällaista sakkia on moni susi vihaaja!!!
Taas joku lestadiolainen kaappijuoppo vauhdissa, näkee susijuoppoja vieraita kieli puhuessaan.
haista sinä paska! äläkä vedä lestadiolaisia näihin asioihin.. itse olet piilohomo!
Lestaatit taas humalassa ovat viellä kaappihomoja se totta mitä sanoit
OLEN SITÄ MIELTÄ ETTÄ JÄTTÄKÄÄ TUO OSKUNNON ASIA POIS TÄSTÄ. TUO ON TÖRKEÄÄ ETTÄ JOKA TILANTEESSA VEDETÄÄN LESTADIOLAISUUS. ALKAA TUNTUMAAN JO SILTÄ ETTÄ NÄISSÄ ESIINTYY KUNNIANLOUKKAUSTA. MIETTIÄKÄÄ AIKUISET IHMISET MITÄ TÄNNE KIRJOTTELETTE. VAI OLETTEKO JOTAI PIENIÄ KERSOJA JOTKA EI YMMÄRRÄ MUUTENKAA MISTÄÄN MITÄÄN,.
KORJAAN.. USKONNON ASIA!
Sehän se täällä on paljon noita lestaatteja jotka kirjoitta paskaa aina ovat hyvin katteellisä normaaaleille ihmisille ei lestaatit ole mikään uskonto se on lahko
Paskat ne mitään muuta suojele kuin omia metsästyskoiriaan!!! Noista susista ollu ihmisille mitään haittaa!

Hävettää sanoa että PERHO kuuluu keski-pohjanmaahan. eikö sitä voida liittää venäjään kun tavat sopisivat sinne hyvin!!!
Kokkolassa seurakuntahan kerää vaatteita lähetettäväksi vähäosaisille Itään eli oletan, että Perhoon. Tilanne on tosi paha nälkiintyneet Perholaiset ovat jo turvautuneet salametsästykseen saadakseen nahkoja ja lihaa.
Sehän se täällä on paljon noita lestaatteja jotka kirjoitta ,paskoo aina ovat hyvin katteellisä normaaaleille ihmisille ei lestaatit ole mikään uskonto se on lahko
mäkin tiedän monta susipuolustajaa, jotka ovat lastenraiskaajia. Perustelevat tekemisiään: "eihän peto mitään luonteelleen voi." Tällaista sakkia on moni susipuolustaja.
sudet kuoppaan ja armotta! Tappajille mitalit!
Tämä laki on EU:n hirmuhallinnon meille pakottama. Suomen on siis mahdollisimman pian erottava tämä EU-mafian alaisuudessa. Silloin voimme tehdä lakimme omien tarpeidemme mukaisesti ja hävittää kaikki sudet ja karhut.
SINUSTA PITÄS LUVATA TAPPORAHA, OLET PALJON HYÖDYTTÖMÄMPI YHTEISKUNNALLE KUIN SUSI. OIS NASTAA AJAA SINUA MOOTTORIKELKALLA TAKAA. SAISIT JUOSTA NIIN PALJON, ETTÄ JÄISI TÄMMÖINEN TURHA KIRJOITTELU VÄHEMMÄLLE. ODOTELLAAN UUTTA LAKIA.
Perho = perseenreikä
niin olisko se tuo Perho sinun nimesi, todellakin on synonyymi. sehän sinä olet ollut aina.muistasit edes joskus pyyhkästä, on niin rivon näköinen, kun roiskeet on levinny. HYI
Toivottavasti poliisi peruu kaikkien 17 rikollisen aseluvat. Itse koen suurta turvattomuuden tunnetta kun Perhossa on niin paljon rikollisia asemiehiä. Eihän rikollisilla saa olla aseita.
Kaikilta syyllisiksi tuomituila menee,aseet ja kaikki pyyntiin käytetyt välineet valtiolle ja tulopuolelle,isot sakot ja korvaukset,ikävä kyllä?Miksi vaahdota muutamasta,kapisesta ja sekarotuisesta sudesta?Vähät messusitte,koulusurmista ja useista perhesurmista?Näyttää,että suden henki arvokkaampi,kuin ihmisen?
Jahdin pääjärjestäjää saattaa odottaa ehdotonkin tuomio. Nyt puhutaan kuitenkin 2000 luvun isoimmasta salametsästysoperaatiosta, joka oli selvästi organisoitu. Lisäksi kyseiset sudet eivät olleet aiheuttaneet mitään uhkaa tai niihin ei oltu haettu lupaa. Eli mitään lieventäviä asianhaaroja ei ole!

Laki antaa mahdollisuuden 4 vuoden tuomioon minimi 4 kk. Kokkolassa käräjillä ja Vaasan hovissa ei tunneta samaa sympatiaa kuin Perhossa vaan käytössä on Suomen lakikirja.

http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2011/20110232

Törkeä metsästysrikos
Törkeä laittoman saaliin kätkeminen
Ampuma-aserikos / rike
Moottoriajoneuvon käytttö metsästyksessä

Uusi kovempi laki tuli voimaan vajaa vuosi sitten. Ja näin isoa ennakkotapausta ei ole.
Ei pojat ymmärtäneet mihin lähtivät. Mitä uutisissa on puhuttu niin on poliisilla vahva juttu. On kuolleet eläimet, pyssyt ja 17 epäiltyä. Syyttäjä hakee varmasti vankeustuomiota jos juttu on noin vahvoilla! Saadaan vaan kylälle mehevä riita jos ja kun joku puhuu suunsa puhtaaksi!
Ei ole kuin 16 epäiltyä enää
Notta mikäs sille yhrelle tuli, hukkako vei??
Paljon surullisempaa :( kävi sille yhelle.
Montako Perholaista ne sudet ovat tappaneet?

Entäs, montako Perholaista juopottelut ovat ottaneet hengiltä?

Kumpi on siis vaarallisempi ihmiselle, ihminen vai susi?
Kun valtio ei anna sudentappolupia, niin on pakko rikkoa lakia. Ja käytettävä kaikkia keinoja petojen vähentämiseen, jopa sellaisia, jotka tuottavat eläimelle tarpeetonta tuskaa. toisin olisi, jos saataisiin lailliset tappoluvat. Eli, HYVÄ VIHREET!!
Nautittavan suuri haloo nousi tästä :D mielenkiinnolla odotan tuomionlukua ja mahdollista lisäseuraamusta työpaikan suhteen tämän Perhon kunnan työntekijän tapauksessa. Nimen jo tiedänkin :) niinkuin varmaan kaikki muutkin. Tyyppihän on joku teknisen puolen esimies/johtaja kait?
Tästä jutusta ei sankarin viittaa saa kenellekkään .
Iliman moottorikelkkoja olis pullamössömetsästäjät olleet susille pelekkää
metsämölinää . Raukkamaista toimintaa ja joutivat kiini jäädäkkin .
Nyt kun suret seuraa riistaa tuli luulo " et meidän peuroja syö ne " siinä
muuta sitten ei tarvittukka möhömaha metsästäjille !

Tosimies kaataa suren ja myy taljan !!!
Koirasusia väitetään olevan noiden. Tarkempi tutkimus tehdään jossain Ameriikoissa näistä ja tulokset tulee ensi jouluksi. Koirasuden tappamisesta ei rankaista, mutta esim. aseen kuljetus maastossa moottorikelkalla on laitonta. Koirasusien hävittäminen ei ole metsästystä, joten metsästyslakia ei sovelleta. Vaaran tuottamisesta taas voidaan tuomiota odottaa.
Isoja tuomioita ei siis tule, jos saalis on koirasusi, mutta saattaapi siltikin pyssyä ja kelkkaa siirtyä valtion piikkiin huutokaupattavaksi.
Laki on laki. Mutta kovin hitaanlaisesti maa- ja metsätalousministerit reagoivat asioihin. Pitääkö jonkun päästä hengestään, susien toimesta? Hatun noston arvoinen teko susien tappajilta. Sudet eivät kuulu kenenkään pihapiireihin tai lasten koulutielle tai ihmisten lenkkipoluille. Susi on hieno eläin, mutta se kuuluu metsään, sinne salomaille. Totuttuaan ihmisten hajuun, niistä kehittyy röyhkeitä petoja. Laki on laki, mutta poikkeuslupiakin voidaan myöntää. Olen nähnyt kuvan hirvikoirasta,jonka susi tappoi kesken hirvenpyynnin,suolet oli syöty,pää ja jalat jätetty. Te susien puollustajat, käsi sydämelle: olisiko kiva näky, jos siinä olisi sinun koirasi tai peräti lapsesi ollut tilalla?
Suksi vaan, olen nähnyt hirven jonka "metsästäjät" olivat tappaneet salaa.
Parhaat palat viety, suolet pihalla.
Nälkäänsä varmaan tappoivat. Tulevat tosi röyhkeiksi ilman valvontaa, Pakuilla ajelevat metsäautoteillä ja tekevät tekonsa.
Näistäkin vihiä, kukaan ei uskalla puuttua kun pelkäävät näitä enemmänkin varmaan kun sutta.
Nollatolerannssi rikollisuuteen..
- Tarkoitatko vain täydellisen omantunnon puuttumisen hyväksyminen ja hallitseminen reinkarnaatio 2 alueen muodostamiseksi? Tämä on rauhanomaisuuden toimi, väkivaltaisuuden erityis-alueelle, joka johtuu kosmeettisten häiriöiden käyttämisestä itsensä puolustamiseen, ihmisen puolustautumiseen.
On hirvittävän tärkeää omaksua, koston, raivon sekä vihan tien tukemisen sijaan, hieman sisimmällisempiä ja siten eettisempiä keinoja, kuten oikean ja väärän erottaminen. Sekä sen pysyminen ihmisen ominaisuudessa, inhimillisyyden ja läheisyyden arvoiksi, yksityis-elämäksi sekä sen kunnioittamiseksi.
Tällaisiin asioihin ei voi tungetella hallitsemiseksi, ja siten älyllisyyden muodostamatta jättämiseksi, ihan yleis-sivistyksen arvoille, ja siihen perustuvalle järjestelmälle.
Miten on kun laki kieltää myös kettutarhoille tehtävät iskut, samanhenkiset iskut muihin tuotantoeläintiloihin sekä tunkeutumiset esim. ydinvoimala-työmaalle? Vai ovatko nämä asiat sittenkin hyväksyttäviä. Pyhittäkö tarkoitus keinot eikä laki olekkaan aina laki?
Rangaistuksen saavat myös kettutytöt ,,,, jos jäävät kiini .
Nähdäkseni turkistarhoille tunkeutuneet on myös itse kertoneet ja saaneet
rangaistuksensa lakien mukaan .

Että lopettakaa tuo sairaitten teon puollustelu . kele ,, kukaan täyspäinen
tollasessa ole mukana .
Aika harva kettutarha iskuihin osallistuneista on itseasiassa jäänyt kiinni, lieneekö syy tekijöiden kyvykkyydessä vai muussa. Toisaalta kettutyttöjen tai ydinvoimala-aktivistienkaan kiinniottamiseen käytetyt voimavarat eivät ole edes olleet samalla tasolla Perhon tapauksen kanssa. Vai onko kettutyttöjä jahdattu poliisin ja rajavartioston voimin?

Kummassakin tapauksessa on rikottu lakia, siitä ei ole epäilystä. Mutta onko Perhon susijahti lopulta sen kummempi asia kuin kettutarhaisku? Kummassakin on kysymys asiasta, jota vastustetaan ja kun lailliset keinot vaikuttamiseen loppuvat, turvaudutaan laittomiin. Medialle toinen on kuitenkin suuri rikos ja toinen vain kansalaistottelemattomuutta.
Kettutytöillä on piukka pimpsa ja punaset karvat. kivoja plikkoja . tuskin pasi runnila on päässy??

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta