"Vakuutuslääkäreiden nimet julki?"

avoimuus alkamassa?

Joko viimeinkin? Tänään A-studiossa.

"Vakuutuslääkäreiden nimet julki?"
Tänään 28.1.2013 klo 21.00 Yle TV1
Uusinta tiistaina 29.1.2013 klo 14.30 Yle TV1

Tulossa katseltavaksi nettiin. Tämä ohjelma tulee katsottavaksi nettiin ohjelman ensiesityksen jälkeen. Nettikatseluajan pituus, 4 viikkoa, on riippuvainen tekijänoikeuksista.

13

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • masa551

      Onkos tämä joku uutinen? Johan ne nimet julkaistiin viime vuonna Hymy-lehdessä.

    • Yle petti

      Ohjelmatiedot oli Ylen kusetusta.Katsoin koko puolituntisen eikä mitään juttua vakuutuslääkäreistä ollut A-ass ohjelmassa?
      Joku voiteli Ylen ja juttu hyllytettiin?

      • Hyvä Yle

        Eilen se ohjelma tuli ja tänään tiistaina klo 14.30 uusinta.
        Yle areenassa voi katsoa myös myöhemmin.


    • lääkärin huijaama

      Joo itsekin jäin odottamaan vakuutuslääkäreistä kertovaa juttua. Ohjelman trailerissa se oli, mutta varsinaisessa esityksessä ei. Kuulostaa oudolta ja jopa pelottavalta. Onko heillä niin paljon valtaa ja rahaa, että he tukkivat jopa ylen suun aiheesta. Olisi kiva kuulla joku selvitys asiasta.

    • Nalle rules ja Kätei

      Kokoomuksen vaalirahoitus tekee tehtävänsä. Pääministeri pitää huolen ettei Sampo-konsernia ja sen omistamaa Ifiä loukkaa kukaan Kukkoilija.

    • ei aina salaliittoja

      eikös ohjelmaa siirretty vain myöhempään ajankohtaan?

      • odotellaan

        Ainakin Yle toisinaan sanoo että ohjelma siirretään jonnekin tulevaisuuteen sen tarkemmin ajankohtaa kertomatta.
        Nyt pitää vain odottaa ja katsoa että tuleeko ohjelmaa vai ei?


    • Vakuutusyhtiöpäivä

      Kyllä se vielä tulee. Vakuutusyhtiössä on lääkäreitä myöten paljon asiaa, joka ei kestä päivänvaloa. Katsokaan esim. Pohjola Vakuutusyhtiön asiamiestoiminta ei kestä päivänvaloa. Siellä on räikeää tietoa Pohjola Vakuutusyhtiön toiminnasta. Olisi muuten yhden ajankohtaisohjelman paikka.

    • lisää vertaistukea

      Mielestäni ihan hyvä lähestymiskulma isoon kokonaisuuteen. Hienoa olisi, jos vakuutusyhtiöt itse tulisivat kertomaan näistä, käsittääkseni, lakisääteisiin eli pakollisiin vakuutuksiin liittyvistä koukeroista.

      keskiviikkona, helmikuuta 06, 2013
      Vakuutuslääkärit - Suomi 2017

      "4.2.2013 ulostulleen A-studion jälkeen olemme saaneet valtavan määrän yhteydenottoja! Kiitoksia niistä. Puramme ruuhkaa pikku hiljaa. Olemme pyytäneet tiedonvälittämiseen apua ja nyt saaneet sitä.

      Viime yön aikana, jos kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, niin monien kysymää ja tietosuojavaltuutetun hyväksymässä muodossa olevaa vakuutuslääkäritietoa löytyy tästä alla olevasta linkistä. Kyseessä on Suomi 2017 ajatushautomon meille tarjoama väliaikainen alusta. Suomihan täyttää vajaan viiden (5) vuoden kuluttua 100 vuotta. Ja olisihan se hienoa, jos pitkään päättäjienkin tiedossa olleet epäkohdat olisivat viimeistään tuolloin ratkaistut.

      > Vakuutuslääkärilista -

      Artikkeliin on kasattu muutakin asiakokonaisuuteen liittyvää tietoa.

      Suosittelemme myös lukemaan Suomi 2017 > "Perustuslaki" - artikkelin. Jonka sisällön raskautta ei kannata vakuutustaistelujen alkupäässä olevien säikähtää, vaan sulatella ajan kanssa pikku hiljaa. Tärkeintä on saada pikaisesti vahvistus korkealta tasolta siihen, että millä pelikirjalla lakisääteisiä vakuutus- ja sosiaaliturvan asioita hoidetaan.

      Vakuutusongelmaisten liitto ry:n ja Oikeusturva - yhteisön kotisivujen ollessa ilkivallan takia alhaalla, niin suosittelemme vertaistuen ja -avun saamisessa muun muassa seuraavia järjestöjä:"

      http://ajankuva.blogspot.fi/2013/02/vakuutuslaakarit-suomi-2017.html

    • Soita ja kysy

      Tiesitkö että sinulla on oikeus saada tietoosi tapaustasi käsitelleen vakuutuslääkärin nimi ja oikeus pyytää lääkärin merkinnät vakuutusyhtiön papereista kirjallisena, pitäväthän he yllä rekisteritietoja sinusta. Soita vakuutusyhtiön hylkypäätöksen käsittelijälle ja pyydä nämä asiat. Voit näyttää ne omalle työkyvyttömyyden todenneelle lääkärille ja keskustella asiasta mikä mättää. Vakuutuslääkärin nimen voi myös mukavasti vuotaa netin keskustelupalstoille ja hänen kytköksistään muihin instansseihin voi käyttää netin hakukoneita. Jos tämä pitää yksityisvastaanottoa ja oma pörssi on kunnossa niin eikun varaamaan aika, niin pääsee testaamaan ammattitaitoa ja tekemään vaikka valituksen tai jotain muuta kivaa...

    • Käy Yhtiössä ja kysy

      Tuo oli hyvä tietoa - Soita ja kysy. Varsinkin jos hylkynä tulleessa päätöksessä ei ole tosiasiallisia perusteluja. Tai päätös on vastoin potilaan esittämää näyttöä.

      Kandee myös pyytää kaikki vakuutusyhtiössä olevat asiakirjat nähtäväkseen. Lähimpään omaa asuinpaikkaa olevaan Yhtiön toimipisteeseen. Myös käynti Yhtiön pääkonttorissa, jossa alkuperäisiä papereita yleensä säilytetään on mahdollinen. Kopiothan sai ainakin ennen asianomaisena veloituksetta.

      Sitten poimintaa tuosta aiemmin linkatusta Oikeusturvan ajankuvasta. Tätä juttua edeltää Lääkäriliiton Heikki Pälveen haastattelu. Hänen mukaansa hommat sujuvat vakuutusasioissa kuin tanssi...


      - 47 vuotta sitten. Vuonna 1966 tuli Yleltä > Vakuutusasia on sydämen asia - niminen ohjelma, joka on katsottavissa tuon linkin kautta Ylen Elävässä arkistossa.

      - Nyt eletään vuotta 2013 ja tuntuu siltä, että vakuutusalaan tarvitaan taas iso joukko parannuksia. Todellisia parannuksia. Ja nimenomaan vakuutettujen/potilaiden näkökulmasta katsottuna.

      * * * *


      - Vielä muutaman päivän ajan Yle Areenassa. A-studiossa tullut jakso, 4.2.2013, erittäin merkittävää julkista valtaa käyttävien vakuutuslääkärien tietojen julkisuudesta.

      Suora linkki > "Pitäisikö vakuutuslääkäritiedot julkistaa?"
      - toiminnassa 4.3. 2013 asti

      - Aamu-tv:n uutisten 5.2.2013 pääaiheena olivat vakuutuslääkärit. Tästä > linkistä - vakuutusoikeutta ja vakuutuslääkäreitä käsitelleeseen uutiseen, joka on katsottavissa Yle Areenalla 5.2.2014 asti.

      http://ajankuva.blogspot.fi/2013/02/a-studio.html
      tiistaina, helmikuuta 26, 2013
      A-studio

    • nok

      hiljaista on ollut loppuvuosi ylellä....?

    • eduskuntavaalit

      Tulisikohan Yleltä nyt kattava yhteenveto aiheesta? Onhan tämä kho:n päätös Suomen historian yksi merkittävimmistä. Nyt vain tarvitaan näyttöä siitä, että meillä on vallanpitäjistä riippumattomia tiedotusvälineitä. Edes yksi. Tästä alkuun:

      Kanava →
      Korkein hallinto – oikeus | Osa 5/5
      Julkaistu toukokuu 27, 2014
      by Suomi 2017 - Suomi 2.0

      "Tiistaina 20.5.2014, kello 9:02, korkein hallinto-oikeus julkaisi nettisivuillaan vuosikirjapäätöksen. Erittäin merkittävän sellaisen. Kyse on lakisääteisissä eli pakollisissa vakuutuksissa, erittäin merkittävää, julkista valtaa, valtaosin yksityisissä vakuutusyhtiöissä käyttävien vakuutuslääkärien tietojen julkisuudesta käydyn oikeuskiistan ratkaisusta. Kaikkine vaiheineen kiista vei 3,5 vuotta aikaa. Vakuutusyhtiöiden vastustaessa avoimuutta raivoisasti.

      Vastassa olleista yhtiöistä Valtiokonttori tyytyi Helsingin hallinto-oikeuden antamaan päätökseen 10/2012 ja toimitti vakuutuslääkäritietonsa Vakuutusongelmaisten liitolle (nykyisin Oikeutta vakuutetuille ry) 12/2012.

      Muun muassa tällaisella potilaiden/vakuutettujen vastineella (2.1.2012) asiassa edettiin ja lopulta voitettiin Helsingin hallinto-oikeudessa: http://suomi2017.wordpress.com/2014/05/27/korkein-hallinto-oikeus-osa-55/ "

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe