AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / JHT!!!!

JHT!!!!

23 Vastausta 1 173 Lukukertaa
Miten voi JHT:n koko seura olla noin retuperällä? Mikään osa-alue ei ole kunnossa. Miten se voi olla mahdollista, että sinne johtokuntaan ym. tehtäviin pesiytyy vuosi vuoden jälkeen oman edun tavoittelioita. Siinä vuosi tai pari vouhotetaan ja ajetaan oman lapsen asemaa. Ei seurassa voi toimia niin! Täytyy ajatella kokonaisuutta, koko seuran mainetta ja tulevaisuutta. Missä on tekijät joilla sykkii sydän vilpittömästi jääkiekon ja Junkkareiden puolesta? Missä on talkoo ja seurahenkisyys, eikä oman ekon pönkitys. Nyt tuntuu olevan näitä MINÄ MINÄ.-ihmisiä liikaa.
Ja vanhemmat, antakaa lasten harrastaa omasta tahdosta ja hymy huulilla. Älkää vouhottako ja tavoitelko kuuta taivaalta. Harvasta niistä junnuista kuitenkaan kehittyy edes suomi-sarjan tasoista pelaajaa. Lasten ehdoilla, se on kuitenkin vain harrastus.
Jos haluat johtokuntaan niin liity jäseneksi ja mene vuosikokoukseen. Älä esiinny nimettömänä - nimetöntä on vaikea ehdottaa ja kannattaa johtokuntaan. Pidä tuo saarnasi kokouksessa. Niin helppoa se on.
Ei johtokuntaan pääse ellei ole tietyn sukunimen omaavia kohtaan nuoleskilija. Voin sanoa että, tietty perhe koettaa määrätä kaikkia,vaikkei oma lapsi pelaakaan tietyn ikäluokan joukkueessa. Niin silti yrittävät määrätä ketä kuuluu mihinkin. Ja muille annetaan ymmärtää että menkää h....iin suunnilleen. En nimeä kerro,mutta jokainen, jonka junnu pelaa kiekkoa tietää että, 1-3 perhettä masinoi ja määrää. Joten ei sinne johtokuntaan niin vaan mennä :)
Tällä kaudellahan se johtokunta onkin vasta helevetin hyvä, kun kaikki entiset savustettiin ulos jo alkukaudesta kaatamalla paskaa niskaan enemmän kuin kukaan viittii vapaaehtoisesti ottaa vastaan.
Valmennuspäällikölle potkut välittömästi. Seuran johtoon ensi tilassa sellaisia henkilöitä joilla on halua, kykyä ja näkemystä kehittää seuraa ja juniori toimintaa. Edustusjoukkue erilleen junioreista.
Näin pyyteettömiä henkilöitä ei kyllä Kalajoelta löydy, valmentaja on huippu tähän sarjaan mutta valitettavasti suomi-sarjaan tarvitaan vähintään 3 kenttää tasokkaita pelaajia,jht:ssä on vain 1.Maalivahdit on suorastaan erinomaisia.Ei ole poikasten sarja tää.
Ja johtokunta vaikenee.
Jotain pitäis tehrä ja heti!!! No kakkosdivarissa on hyvä painia Ylivieskan kanssa.
Vastuunkantajat esiin välittömästi! Seittämän viime peliä turpiin maalierolla 14-44 HALOO! Pyytentön valmentaja sillehän maksetaan palkkaa tuosta? Onko seuran johtajat tosiaan niin munattomia ettei pysty tekeen tarvittavia ratkasuja? JHT:n joukkuehan on parempi kuin viimevuotinen? Ei oo poikasten sarja mutta vois niitä poikasia opettaa pelaan jos on nii hyvä valmentaja? Mitä on junioreissa tapahtunut? Ei mitään? JHT on yksi harvoista alueemme seuroista joilla on valmennuspäällikkö tämän luulisi näkyvän junioreiden kehityksessä? Mutta EI! Junioreiden ja joukkueiden taso laskee kuin lehmän häntä. Kannattais ottaa lusikka kauniiseen käteen ennenkuin on liian myöhäistä. JHT tekijät esiin!
ehdotan jht:lle uutta nimeä,miten olisi jään höylääjä team?
Ei kait ne junnutkaan kehity 3 kk aikana edustus pelaajiksi, sehän vie vuosia ja pitää myös oppia jyrsiin tuppea vaikka isit ja äiteet on sitä mieltä et poikahan on valmis ja paras.Ostomiehet on ratkaisu mutta maksajia ei löydy.
Onhan siinä valmentaja kehtaa haukkua pelaajat lehtienpalstoilla? Valmentaja on ollut JHT mies jo 8 kuukautta? Missä näkyy kädenjälki? Muutenko edustuksen peli on täyttä kuraa! Junioreiden kehittämisestä ei ole tietoakaan. Ei muutako tuppea puremalla edustusmiehistöön? Tämän hetkiset ostomiehet on aivan tusinatavaraa. Ois edes hankittu kunnon vahvistuksia. Karsintoja odotellessa.
taitaa koko edustusjoukkue purra tuppea ensi kaudella?
Ei pure,vika on löytynyt ja se on korvien välissä sanoo uusi koutsi.Ehkä tuppea purraan tuolla vähän pohjosempana...
Kunnon maalivahteja eikä mitään toneja!
kyllä se on lähellä että edustusjoukkue puree tuppea ensikaudella?
Kyllä siirty tupen purenta pohjosemmaksi. Raahe nyykähti Llujalle
noh jht säily suomi-sarjassa!!oliko hyvä vai huono asia?? saas nähä!joka tapauksesa jos meinaa jht pojat ens kauella suomi-sarjaa pelata nii tarvis vissiin hyvän rahottajan ja uusia pelaajia kentällinen!eikös se ens kauden suomi-sarjaa oo valtakunnallinen heti kauden alusta!ja tottakai uus valmentaja!siinäpä sitä!!
Hei angry birds sinä piiloarvostelija olet tervetullut edustamaan itseäsi ihan omalla nimelläsi ja suurella egollasi JHT.n retuperällä olevia toimintoja. johtokuntaankin voisit ihan kasvotusten tulla kertomaan hienot ideasi toiminnan parantamiseksi.ihan hymyhuulilla luin kirjoitustasi miettien kuka on tämä ujo arvostelija joka ei näe mitään hyvää toiminnassamme toivoisin saavani kuitenkin tämän urhean soturin osoitteen lähettääkseni hänelle hameen olisihan se kiva katsella ensi perjantain JHT.N edustusjoukkueen jatkosarja pelissä jossa taistellaan mahdollisesti jo Suomisarjan mestaruudesta onko hame löytänyt oikeaan osoitteeseen.voisit vaikka tanssia meille ripaskaa koko retuperällä olevan seuran edessä
Kokkolal1:ltä jääny emmerdalen uusinnat katsomatta ja avautuu täälä. Eihän se ole mikään yllätys tuo JHT:n toiminta. Onhan tuota touhua seurattu vuosia. Lapset myy paskapaperia ja edustus nauttii rahoista. Pitäskö kääntää toiste päin? Onneksi on paljon muitakin urheilulaleja joita kalajoella voi harrastaa. kaupunki vois alkaa pikkuhiljaa tukemaan paremmin muuta kuin JHT:tä. Ku ei tosta jääkiekosta tuu mittäää.
Äläs nyt. Joku fanihan itki Kalajoen seudun tekstaripalstalla kun ei kaupunki järjestä ilmaisia fanimatkoja :) Vuosisadan vitsi että kaupungin pitäisi kustantaa halonhakkaajien fanien seuramatkat. Kait se oli joku köyhä kannattaja jolla oma yritys joka haluaa kaupungin maksavan ryyppymatkat jne. Tieten ilmaiset viinaksetkin kaupungin puolesta. Tuo halonhakkaajaksi nimittäminen ei ole pilkkaa. Eikös se maalivahti lyönyt päin näköä mailalla viime pelissä vastustajaa. Ja fanit huuis että hyvä ja verta pakkiin. Näin siis kiekkoilijat ja heidän faninsa. On tosin yleismaailmallinen ilmiö että koetetaan vahingoittaa toista osapuolta. Mutta että kaupnuki maksaisi ilmaiset matkat, hohhoijaa :)
Vuosia on haukuttu JHT:n johtokuntaa. Tämä vuosi toi uudet kasvot ja uudet tuulet.
Valitettavasti juniorit unohdettiin nyt kokonaan. Monta ikäluokkaa kituuttaa ja on vaarassa kadota, kun johtokunnassa keskitytään ensimmäistä kertaa seuran historiassa vain oman egon esille tuomiseen ja edustusjoukkueen toimintaan. Kuka pitää enää nuorten ja lasten puolta? Hävetkää! Kyllä on otsaa arvostella aiemmin mukana olleita, jotka ovat hoitaneet asioita nykyistä kokonaisvaltaisemmin. Nyt kääritään kreditit itselle eikä mietitä seuraa kokonaisuutena. V....taa koko touhu. Nettisivujen päivitys ja seuran sisäinen tiedotus ei toimi. Rahaa ja talkootunteja vain ollaan vailla vaikka mitään ei vastineeksi saada. Edustus on vain yksi joukkue ei koko seura. Toki se tarvitsee toimivan taustaorganisaation itselleen, mutta ei junnujakaan saisi tässä unohtaa kokonaan, kuten tällä kaudella on valitettavasti käynyt.
Se on tosi, erittäin paljon on lopettaneita junnuja. Kun oli esim. Jokinen VS. all stars, siitä piti mennä osa junnuille. Sisäpiiriläisenä voin sanoa ettei yhtään euroa mennyt. Kaikki meni edustusjoukkueelle. Tiedä sitten miksi tapahtumaa mainostettiin tue junnuja periaatteella? Aika outoa kyllä. Muutama vuosi eteenpäin niin näkevät mikä on tulos. Vanhemmilta kyllä vaaditaan talkoisiin osallistumista tai jos ei osallistu joutuu maksamaan älyttömiä. Ja nekin rahat menee edustusjoukkueelle. Junnut maksaa kaiken. Ilmeisesti se on sama asia joka puolella suomea, junnuja rokotetaan. Mutta tuosta allstars tapahtumasta olisi luullut jonkun euron liikenevän junnuille. Vaan ei. Ja sitten Jokinen oli jossain ohjelmassa koulujuttua, liikunta vai mikä se oli. Olisko mennyt jos olisi tiennyt että junnukiekkoiluun tarkoitetut rahat menikin sikariportaalla ja edustusjoukkueelle? Eopäilenpä vaan.
Sulla taitaa olla nyt väärä sisäpiiri. Tiedän 100 % varmuudella, että jokaiselle junnujoukkueelle maksettiin suunnilleen saman verran kuin aikaisempinakin vuosina.

Tapahtuman järjestämisestä aiheutuneiden kulujen jälkeen jokainen joukkue sai työlleen korvauksen. Osa rahoista korvamerkittiin valmentajien yms. junioritoimijoiden kouluttamiseen, jotta rahaa ei käytettäisi vain sen hetkisestä toiminnasta aiheutuviin kuluihin. Näin edellinen johtokunta katsoi junioritoiminnan kehittämisen olevan yhtä tärkeää kuin sen hetkisen toiminnan tukeminen.

Toki edustusjoukkue sai osansa, mutta kokonaispotista suurin osa kuitenkin meni tästä tapahtumasta junioritoimintaan nyt ja tulevaisuudessa. Seuraavassa yleisessä kokouksessahan voi sitten kysyä, onko tuota korvamerkittyä rahaa käytetty siihen tarkoitukseen kuin piti.

Sinun kannattaisi kysyä oman joukkueen rahastonhoitajalta tai joukkueenjohtajalta paljonko oman joukkueen potti on. Se on sama jokaisella junnujoukkueella. Yleisessä kokouksessa käytiin koko tapahtuman tulot ja menot sekä jaettava tuotto läpi. Et ilmeisesti ollut siellä...
 /   /  /  / JHT!!!!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Facebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta