AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / JHT!!!!

JHT!!!!

19 Vastausta 1 002 Lukukertaa
Miten voi JHT:n koko seura olla noin retuperällä? Mikään osa-alue ei ole kunnossa. Miten se voi olla mahdollista, että sinne johtokuntaan ym. tehtäviin pesiytyy vuosi vuoden jälkeen oman edun tavoittelioita. Siinä vuosi tai pari vouhotetaan ja ajetaan oman lapsen asemaa. Ei seurassa voi toimia niin! Täytyy ajatella kokonaisuutta, koko seuran mainetta ja tulevaisuutta. Missä on tekijät joilla sykkii sydän vilpittömästi jääkiekon ja Junkkareiden puolesta? Missä on talkoo ja seurahenkisyys, eikä oman ekon pönkitys. Nyt tuntuu olevan näitä MINÄ MINÄ.-ihmisiä liikaa.
Ja vanhemmat, antakaa lasten harrastaa omasta tahdosta ja hymy huulilla. Älkää vouhottako ja tavoitelko kuuta taivaalta. Harvasta niistä junnuista kuitenkaan kehittyy edes suomi-sarjan tasoista pelaajaa. Lasten ehdoilla, se on kuitenkin vain harrastus.
Jos haluat johtokuntaan niin liity jäseneksi ja mene vuosikokoukseen. Älä esiinny nimettömänä - nimetöntä on vaikea ehdottaa ja kannattaa johtokuntaan. Pidä tuo saarnasi kokouksessa. Niin helppoa se on.
Ei johtokuntaan pääse ellei ole tietyn sukunimen omaavia kohtaan nuoleskilija. Voin sanoa että, tietty perhe koettaa määrätä kaikkia,vaikkei oma lapsi pelaakaan tietyn ikäluokan joukkueessa. Niin silti yrittävät määrätä ketä kuuluu mihinkin. Ja muille annetaan ymmärtää että menkää h....iin suunnilleen. En nimeä kerro,mutta jokainen, jonka junnu pelaa kiekkoa tietää että, 1-3 perhettä masinoi ja määrää. Joten ei sinne johtokuntaan niin vaan mennä :)
Valmennuspäällikölle potkut välittömästi. Seuran johtoon ensi tilassa sellaisia henkilöitä joilla on halua, kykyä ja näkemystä kehittää seuraa ja juniori toimintaa. Edustusjoukkue erilleen junioreista.
Näin pyyteettömiä henkilöitä ei kyllä Kalajoelta löydy, valmentaja on huippu tähän sarjaan mutta valitettavasti suomi-sarjaan tarvitaan vähintään 3 kenttää tasokkaita pelaajia,jht:ssä on vain 1.Maalivahdit on suorastaan erinomaisia.Ei ole poikasten sarja tää.
Ja johtokunta vaikenee.
Jotain pitäis tehrä ja heti!!! No kakkosdivarissa on hyvä painia Ylivieskan kanssa.
Vastuunkantajat esiin välittömästi! Seittämän viime peliä turpiin maalierolla 14-44 HALOO! Pyytentön valmentaja sillehän maksetaan palkkaa tuosta? Onko seuran johtajat tosiaan niin munattomia ettei pysty tekeen tarvittavia ratkasuja? JHT:n joukkuehan on parempi kuin viimevuotinen? Ei oo poikasten sarja mutta vois niitä poikasia opettaa pelaan jos on nii hyvä valmentaja? Mitä on junioreissa tapahtunut? Ei mitään? JHT on yksi harvoista alueemme seuroista joilla on valmennuspäällikkö tämän luulisi näkyvän junioreiden kehityksessä? Mutta EI! Junioreiden ja joukkueiden taso laskee kuin lehmän häntä. Kannattais ottaa lusikka kauniiseen käteen ennenkuin on liian myöhäistä. JHT tekijät esiin!
ehdotan jht:lle uutta nimeä,miten olisi jään höylääjä team?
Ei kait ne junnutkaan kehity 3 kk aikana edustus pelaajiksi, sehän vie vuosia ja pitää myös oppia jyrsiin tuppea vaikka isit ja äiteet on sitä mieltä et poikahan on valmis ja paras.Ostomiehet on ratkaisu mutta maksajia ei löydy.
Onhan siinä valmentaja kehtaa haukkua pelaajat lehtienpalstoilla? Valmentaja on ollut JHT mies jo 8 kuukautta? Missä näkyy kädenjälki? Muutenko edustuksen peli on täyttä kuraa! Junioreiden kehittämisestä ei ole tietoakaan. Ei muutako tuppea puremalla edustusmiehistöön? Tämän hetkiset ostomiehet on aivan tusinatavaraa. Ois edes hankittu kunnon vahvistuksia. Karsintoja odotellessa.
taitaa koko edustusjoukkue purra tuppea ensi kaudella?
Ei pure,vika on löytynyt ja se on korvien välissä sanoo uusi koutsi.Ehkä tuppea purraan tuolla vähän pohjosempana...
Kunnon maalivahteja eikä mitään toneja!
kyllä se on lähellä että edustusjoukkue puree tuppea ensikaudella?
Kyllä siirty tupen purenta pohjosemmaksi. Raahe nyykähti Llujalle
noh jht säily suomi-sarjassa!!oliko hyvä vai huono asia?? saas nähä!joka tapauksesa jos meinaa jht pojat ens kauella suomi-sarjaa pelata nii tarvis vissiin hyvän rahottajan ja uusia pelaajia kentällinen!eikös se ens kauden suomi-sarjaa oo valtakunnallinen heti kauden alusta!ja tottakai uus valmentaja!siinäpä sitä!!
Hei angry birds sinä piiloarvostelija olet tervetullut edustamaan itseäsi ihan omalla nimelläsi ja suurella egollasi JHT.n retuperällä olevia toimintoja. johtokuntaankin voisit ihan kasvotusten tulla kertomaan hienot ideasi toiminnan parantamiseksi.ihan hymyhuulilla luin kirjoitustasi miettien kuka on tämä ujo arvostelija joka ei näe mitään hyvää toiminnassamme toivoisin saavani kuitenkin tämän urhean soturin osoitteen lähettääkseni hänelle hameen olisihan se kiva katsella ensi perjantain JHT.N edustusjoukkueen jatkosarja pelissä jossa taistellaan mahdollisesti jo Suomisarjan mestaruudesta onko hame löytänyt oikeaan osoitteeseen.voisit vaikka tanssia meille ripaskaa koko retuperällä olevan seuran edessä
Kokkolal1:ltä jääny emmerdalen uusinnat katsomatta ja avautuu täälä. Eihän se ole mikään yllätys tuo JHT:n toiminta. Onhan tuota touhua seurattu vuosia. Lapset myy paskapaperia ja edustus nauttii rahoista. Pitäskö kääntää toiste päin? Onneksi on paljon muitakin urheilulaleja joita kalajoella voi harrastaa. kaupunki vois alkaa pikkuhiljaa tukemaan paremmin muuta kuin JHT:tä. Ku ei tosta jääkiekosta tuu mittäää.
Äläs nyt. Joku fanihan itki Kalajoen seudun tekstaripalstalla kun ei kaupunki järjestä ilmaisia fanimatkoja :) Vuosisadan vitsi että kaupungin pitäisi kustantaa halonhakkaajien fanien seuramatkat. Kait se oli joku köyhä kannattaja jolla oma yritys joka haluaa kaupungin maksavan ryyppymatkat jne. Tieten ilmaiset viinaksetkin kaupungin puolesta. Tuo halonhakkaajaksi nimittäminen ei ole pilkkaa. Eikös se maalivahti lyönyt päin näköä mailalla viime pelissä vastustajaa. Ja fanit huuis että hyvä ja verta pakkiin. Näin siis kiekkoilijat ja heidän faninsa. On tosin yleismaailmallinen ilmiö että koetetaan vahingoittaa toista osapuolta. Mutta että kaupnuki maksaisi ilmaiset matkat, hohhoijaa :)
 /   /  /  / JHT!!!!

Keskusteluhaku

Laaja hakuFacebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta