Bahia Feliz

Jason102

Olimme lomalla Finnmatkojen Bahia Felizissa Cran Canarialla ja palasimme juuri reissusta.

Voimme suositella kohdetta lapsiperheille lämpimästi. Oppaan mukaan Bahia Feliz on yksi suurimmista kyseisen matkakonsernin lomakeskuksista ja se näkyi palveluissa. Joka ilta oli lapsille ohjelmaa lavalla, Bamse showta, Show kidsejä ja aikuisillekin show-ohjelmaa. Altaalla oli tarjolla vesijumppaa aikuisille ja lapsille etukäteen varattuna vesipeuhulaa tai uimakoulua iän mukaan. Altaita oli kaikenikäisille alkaen vauvojen 10-12 sentin altaasta, jatkuen 40 sentin altaaseen vähän isommille. Ison altaan toinen pääty oli 95 cm ja toinen 140 cm syvyinen. Aamuisin kun viimeistään klo 8 kävi pyyhkeellä varaamassa aurinkotuolin, niin sai haluamansa paikan, josta pystyi vahtimaan altaalla olevia lapsia auringon paisteessa.

Jos matkabudjetissa on varaa, kannattaa ehdottomasti varata Tres Vidas -nimisestä kokonaisuudesta maaterassilla varustettu huoneisto. Meidän mielestämme parhaita niistäkin olivat ne, joista oli merinäköala ja lyhyt matka altaille ja kauppaan. Näitä ovat esim 261, 259, 257, 255 numeroiset huoneistot. Tres Vidas on mukavasti riittävän kaukana Orquidea hotellin show-lavasta, niin että saa halutessaan nukuttua iltaisin ja öisin. Toisaalta ne ovat rinteessä niin, että terassilla voi ottaa aurinkoa, jos ei halua mennä uima-altaalle.

Hotelli Orquidean kaikki huoneet ovat show-lavan lähellä niin, että iltaisin ja öisin melu voi häiritä nukkumista. Las Pitas rivitalot ovat taas synkässä montussa, jonne ei aurinko oikein paista ja osa niistäkin on aika kaukana.

Vieressä on myös samaan kokonaisuuteen kuuluva Playa Feliz, jonka on ilmeeltään skandinaavinen moderni bungalow alue. Alue näytti olevan ihan ok.

Jos rahaa joutuu nostamaan Bahia Felizissä, niin nostot kannattaa tehdä vain Orquidea tai Playa Feliz hotellien auloista löytyvistä automaateista. Orquiden vieressä olevan kauppa- ja ravintola kompleksissa oleva automaatti siinä cafe espresson vieressä on todella hidas ja saattaa viedä kortin ilman syytä kuten minulla. Minun kohdallani se boottasi itsensä kesken nosto-operaation. Huomasin siinä yhteydessä, että automaatin käyttöjärjestelmä on 90-luvun alusta.

Bahia Felizin vieressä on pienkonelentokenttä. Päivisin lentoliikenne on aktiivista ja se aiheuttaa lentomelua uima-altaille. Joistakin se voi olla häiritsevää.

Hotellissa on WLAN-verkot tarjolla siten, että Orquidean aulassa on ilmainen verkko, johon saa salasanan respasta. Hotellihuoneisiin saa 5 e/vrk maksua vastaan WLAN:n. Tosin kertoivat aulassa, että kuuluuvuus huoneissa on huono. Itse en saanut edes aulassa Macbookiani ja iPadiniä verkkoon kiinni. Nokia Lumia 800 sai taas ongelmitta ja nopeasti verkkoyhteyden.

Alueella on tarjolla all inclusive palvelu jos haluaa. Me teimme itse ruokaa ja kävimme haluamissamme ravintoloissa ja kuppiloissa alueella. All inclusive ravintolat näyttivät minusta lähinnä koulun ruokaloilta, ruon tasosta meille ei tietenkään tullut kokemusta.

Jotain pientä hiottavaa Finnmatkoilla ja hotellikompleksillakin vielä on. Orquidean respassa palvelu oli tympeää koko viikon. Alueella olevassa Sultan ravintolassa asiakkaat saivat palvelua satunnaisessa järjestyksessä ja lapsiperheet saattoivat joutua odottamaan ruokaa 1-2 tuntia tilauksen jälkeen. Tres Vidaksen huoneiston kalusteet oli kalustettu Ikealla. Siitä siis tuli nimitys design huoneistot. Ainoa ongelma vain oli, että tuolien jaloista oli unohtuneet huopatassut ja naapurin tai ylhäällä asuvan tuolin liikuttelu jopa herätti yöllä.
Super kids kerhoja vetivät nuoret lapsettomat aikuiset. Meillä meinasi hermot mennä, kun ensimmäisenä päivänä luulimme saavamme hieman vapaata jatkuvasta lasten hoidosta kun lapsemme olivat Bamse ja Super kids kerhoissa. Olimme uima-altaalla kun super kidsien ohjelmassa olikin keräillä vanhemmilta nimikirjoituksia, aurinkolaseja, viedä vanhempia vetäjien eteen tanssimaan jne. Olisi erinomainen parannus, jos ohjelmaan ei kuuluisi vanhempien "häirintää" uima-altaalla, vaan ihan oikeasti vanhemmatkin saisivat edes sen kaksi tuntia kerhojen aikaan olla rauhassa vaikka vieressä uima-altaalla ovatkin.

6

431

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huh huh

      Jäin kyllä nyt ihmettelemään, millä perusteilla suosittelet tuota paikkaa, koska ainakin minusta tuntui, että siinä oli pääasiasssa vain huonoja puolia. Onneksi omat lapset ovat jo niin isoja, että tuollainen paikka olisi lähinnä kauhukokemus minusta. Mutta hienoa että kerroit kaikista noista asioista noin seikkaperäisesti. Nyt ainakin tietää mikä se on, jos sinne joku on ajatellut menevänsä.

    • kiertäkää kaukaa

      samoilla linjoilla ja kerran 2000 luvun alussa sinne erehdyttiin....Finnmatkojen halvin kohde ja SURKEIN....varmaan maailman huonoin lomakohde....en ainakaan minä tiedä huononpaa...meressä ei voinuy edes uida....ja 2 allasta käytti 3 hotellia...niistä toinen oli vielä kylmä....

    • ei kiinnosta

      onko sinusta Ikean kalusteet joku lisäarvo? Lyön vaikka mistä vetoa että olet todella vähän matkustellut ja se kunnon loma vielä odottaa...se ei ole kyllä Kanarialla lainkaan...käykö joku vielä Kanarialla ja jos käy niin MIKSI?

      • Eikö oikeesti

        Voi sinua höppänää. Kirjoittajahan nimenomaan kirjoitti, että hiottavaa Finnmatkoilla ja hotellikompleksillakin vielä on, ja ymmärtääkseni sen jälkeen hän kirjoitti selvennykseksi esimerkkejä, kuten tuo että Ikean kalusteilla kalustettu huoneisto oli nimetty 'Design huoneistoksi' jne. Pitää osata lukea, jos aikoo kommentoida. Mukavaa kevättä sinullekin.


    • Kiinnostaa hyvinkin

      Kanarialla käy aika monet. Jokseenkin pihalla olet asioista, jos et sitä tiedä, hyvä nimim. 'ei kiinnosta'. Ihmettelen vaan, miksi notkut täällä, jos ei kiinnosta.

      Kannattaa perehtyä vähän asioihin, niin tietää, eikä luule.

    • Jup

      Me olitkin bahia felizissä ja se oli huippu hyvä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe