Kirppismyynti epätoivoista

kirppisfani

Olen jo muutamaan otteeseen vienyt myytävää tavaraa itsepalvelukirpputorille, enimmäkseen naisten vaatteita, eikä kauppa käy. Pariin kertaan en ole edes omilleni päässyt, vaan nettosaldo on jäänyt negatiiviseksi. Missä vika? Vaatteet ovat olleet ehjiä ja puhtaita sekä hinnat hyvin edullisia (0,50-2 €, lisäksi muutamia uudenveroisia vaatteita joissa tätä korkeampi hinta). Ilmeisesti kirpputoreilla on aikuisten vaatteista ylitarjontaa kysyntään nähden?

Suurin osa vaatteista on isokokoisia (42/44-50), siinäkö vika? Toisaalta välillä kuulee valitettavan, että kirppiksillä ei myydä isompia kokoja, mutta sitten kun niitä on tarjolla, eivät mene. Voi myös olla, että oikeat ostajat eivät ole näitä löytäneet, mikä siihen neuvoksi? Laittaisinko jonkun "myös isoja kokoja"-lapun viereen? Kuitenkin jotkut ovat sanoneet, että eivät haluaisi shoppailla minkään "isot koot"-lapun alla.

Ajattelin vielä kerran lähitulevaisuudessa yrittää (nyt eri paikassa), ennen kuin kokonaan luovutan. Kirpputorien idea on kuitenkin niin mainio, tykkään sekä kierrellä ostajana että laittaa omia hyväkuntoisia vanhoja tavaroita/vaatteita tarjolle.

35

8747

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Väsy iskee

      Totta turiset, eipä kirpputorimyynnillä tavan ihminen tiliä tee, ainakaan aikuisten vaatteilla. Ja harvapa sieltä isoja rahoja odottaakaan.
      Mieleisen vaatteen löytäminen siitä "sekasorrosta" on monelle turhan työläs
      homma. Olis varmaan järkeä laittaa näkyvät lappu tai lappuja josta näkyy koot ja muutkin oleelliset asiat . Ja riittävän isot laput kun on isoja vaatteetkin.(Minkähän takia pitikin kirjoittaa nuo 4 viimeistä sanaa.)
      Minä vien seuraavan vaatesatsin johonkin hyväntekeväisyyteen , kaipa ne vaatteet menevät johonkin hyötykäyttöön.Jos ei muuhu niin vaikka lämpölaitokseen tai lumpuiksi.

    • z??

      hirveetä läjää vaatteita ei kannata pöydässä pitää,.muutama kerrallaan nätisti esillä.
      pöydäs olis hyvä olla jotain vanhaa keräily/koriste/käyttötavaraa vetonaulana.

      • Kirppiksen pitäjä

        Tästä olen hippasen eri mieltä. Mikään ei ole pahempi moka kuin vajaa pöytä. Näyttää siltä että on jo viety parhaat päältä = ei houkuta. Muita vähemmän olennaisia syitä huonolle menestykselle on väärän vuodenajan kamat, kalliit hinnat, erikoiskokoiset vaatteet, rumat turhaketavarat, liian täysi pöytä, nukkaset & kulahtaneet kotivaatteet. Miesten vaatteet menee paljon huonommin ku lasten ja naisten.


    • riuttala76

      Itse en kirpputoreilta juurikaan etsi kuin edullisia ja hyviä DVD-levyjä, videokasetteja ja Playstation 2.n pelejä. Toki joskus saattaa edullinen hyvä takki, farkut tai kenkäpari sattua kohdalle ja saatan niihinkin rahaa laittaa. En vain oikein tajua miten hyväkuntoisia hyviä videokasetteja voisi myydä 50 sentin hinnalla ja jäädä pöydän vuokran jälkeen voitolle? Lapsena ostin hyvin paljon videokasetteja ja
      kaupoissa hinnat yhteen aikaan oli aika vakiotasoa eli pahvikantiset 99 markkaa ja muovikantiset 149 markkaa. Esim. 149 markan Terminator elokuva minulla edelleen tallessa ja en ikinä ole sitä ostosta katunut. Ostajana mulle on yhtä juhlaa löytää hyvä elokuva 50 sentillä kun ala-asteikäisenä noin 25 euron videokasetti oli muka huippulöytö ja nyt voin halutessani tehdä huippulöytöjä 50 sentillä!

    • yh-mama

      vaatteiden pitää olla tän ajan trendien mukaisia.ei pelkkä puhtaus ja ehjäisyys riitä.

    • sementtiina

      Mulla on kyllä pelkästään positiivisia kokemuksia kirppiskaupasta,oon myynyt tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa ja vaatteita ym.jo vuoden ajan,ei kyllä parempaa bisnestä ookkaan kuin tämä.Yhtään viikkoa ei ole ollut miinuksella myynti,vaikka oon pyytänyt kovempaakin hintaa esim.uusista vaatteista.ostan paljon vaatteita,joku jää aina sellaiseksi ostokseksi ettei tuu pidettyä,niin pistää kiertoon,kyllä se jollekki sopii.Sit käyn huutokaupoissa,niistä huutaa halvalla kotitaloustavaraa,ja myy kirpparilla.Moni tuttu tekee myös niin.Kiva pikku bisnes.

    • 17+8

      Kuka hveletti vie kirpputorille tavaraa kun joku pöytä maksaa 35e/viikko.

      Parempaa näkyvyyttä saa tavaroilleen kun myy tori.fi tai huuto.net, eikä tarvitse maksella mistään pöydästä josta käteen jääkin sitten varmaan miinusta.

      • sementtiina

        Meillä päin maksaaa 35e 2 viikkoa,ja aina on jäänyt voitolle,kun tarkkailee kahden viikon tulosta.Se on kummaa tuo ajattelu joillakin,ajatellaan MITEN KALLISTA SE ON,muttei katota asiaa kokonaisuuden kannalta.Ja kannatetaan samalla hyvin pyörivää mukavaa oman paikkakunnan kirppistä.Minulle se on mukava,ainoa harrastus,ja ihmisten kohtaamispaikka,ja omistaja on ainoa kontakti,jonka kanssa vaihdan kuulumisia aina kun käyn,tosi mukava ihminen!


    • eikiitosnettirojulle

      Minä taas olen kirppareiden kannalla. Olen joskus selaillut huvikseni huutonettiäkin, mutta en aio maksaa tähtitieteellisiä postikuluja ja tilata tuotteita, joiden kuntoa ei pääse itse tarkistamaan ja kun aina ei voi olla varma, saako tuotetta lainkaan.
      Ei yhtään auta, vaikka joku kledju olisi kuinka halpa, kun maksat kulut.

      • 17+8

        Niissä on kyllä myös nouto tuotteita, kuten tori.fi taitaa melkein pelkästään olla.

        Myin tässä 2viikon aikana tarpeettomia tavaroita huuto.net ja tori.fi kautta ja tienasin 200€, olishan se perseestä jos tuosta olis kirpputorille joutunut maksamaan 70€, ekä varmasti olisi saanut yhtä nopeasti kaupaksi puolet tavaroista olisi varmaan varastettu.


    • lkdjao

      Vaatteiden menekkiin voi vaikuttaa ainakin seuraavat:

      - vaatteet vanhentuneita/poissa muodista. Uuden veroiset´, mutta 2000-luvun alun mallia tai vanhempia olevat vaatteet ei mene kaupaksi millään hinnalla
      - värit haalistuneet, pinta nyppyyntynyt vaikka vaate sinällään olisi ehjä ja käyttökelpoinen. Kuka ihme näitä edes vie kirpparille? Jokaisella löytyy jo ns.mökkivaatteita omasta takaa.
      - hinnat eivät ole kohdillaan. En itse maksa "uuden veroisena" kirpparilla myytävästä tuotteesta samaa hintaa kuin kaupassa..tuotteesta kun puuttuu esimerkiksi takuu täysin. Kirppari on kirppari ja hintojen on mielestäni oltava kauppoja selvästi alhaisemmat.
      - äärikoon vaatteille, niin pienille kuin isoille, on vähemmän ottajia. Sama tilanne myös kaupassa uusilla vaatteilla.
      - myyntipiste on sekasorron vallassa. Kirppareilla moni penkoo pöytiä eikä laita katsottuaan vaatteita takaisin nätisti paikalleen. Tämä edellyttää päivittäistä siivouskäyntiä myyjän puolelta.
      -myyt väärän vuodenajan vaatteita. Näin kesä/heinäkuussa eivät toppavaatteet käy kaupaksi.

      Tarkista siis ainakin nämä, kun pohdit miksi kauppa ei käy. :)

    • ....

      Aikuisten vaatteet (siis oikeasti aikuisten, ei parikymppisten "aikuisten") eivät mene kaupaksi elleivät ole jotain todella erikoisen hienoa. Vaatteita ostavat eniten kirppareilta nuoret ja vaatteiden täytyy silloin olla trendikkäitä ja hyväkuntoisia. Jos kyse on muotivaatteista joita nuoretkin käyttävät niin silloin tuo koko on yksi asia joka heikentää menekkiä, suurin osa nuorista tytöistähän on xs-kokoa.

      Muodikkaat nuortenmerkit pientä kokoa taas menevät todella hyvin kaupaksi jos hinta on tarpeeksi alhainen. Henkkamaukkaa tai GinaTricotia ei voi myydä kuin parilla eurolla.

    • Tiu.

      Mitä itse olen kirppareilla keirrellyt, niin tuntuma on, että kirppareille laitetaan myyntiin hirveän paljon tavaraa, joka todellakaan ei kelpaa kenellekään. Pöytä toisensa jälkeen tuntuu olevan just tätä kamaa täynnä. Kutsun sitä omassa mielessäni "näöttömäksi tavaraksi," se tarkoittaa kamaa, jota kaikilla on nurkissaan muutenkin ja jota ei oikeastaan edes huomaa.

      Just sitä tiimarikrääsäksi sanottua rompetta, vaikkei välttämättä olekaan Tiimarin tuotteita. Kaiken maailman koristekuppia ja pientä sälää, vanhoja halpismukeja ja Yves Rocherin tilausten mukana joskus ajat sitten tulleita kylkiäisiä, joita kukaan ei kaipaa. Ikivanhoja matkamuistoja, mainossälää jne. Nuoret neitoset ostelivat aikanaan omaan asuntoonsa innoissaan kaikkea halpaa ja pikkusievää, nyt nuorina perheenäiteinä he haluavat siitä eroon, mutta ongelma on, että niin haluavat kaikki muutkin. Ehkä 90-lukukin tulee joskus muotiin, mutta ne haaleanpunaiset verhot luultavasti eivät kuitenkaan. Monet yrittää epätoivoisesti myydä jopa kulahtaneita muovikukkiaan. Ostaako oikeasti kukaan?

      Usein ihmettelee hinnoittelua. Ei kaikki vanha ole arvokasta. Eikä antiikkia. Keräilen harrastelijamaisesti vanhoja lasilautasia, mutta ostamisen ehtona on, että lautasen pitää olla ehjä, sen pitää olla nätti ja hinta alle kaksi euroa. Kivan pinon olen saanut kerätyksikin, käytän niitä milloin missäkin tarkoituksessa. Vaikka näkisin miten kauniin lautasen, mutta hinta on 2 euroa tai yli, en osta. Joku raja pitää olla. Minusta vanha käytetty lasilautanen ei saa maksaa siitä enempää, ellei kyseessä ole designtuote, ja niistä ei ole kyse.

      Mistä ihmiset on ostaneet ne kauheat piikkikärkiset rotantappopiikkarit, joita näkee lähes joka ikisellä kirpputorilla? En minä ole nähnyt sellaisia ikinä kenkäkaupoissakaan, mutta nyt sellaisia myydään kirppareilla joka päivä. Kamalan näköisiä, linttaantuneita ja kulahtaneita, veikkaan, ettei kukaan osta, ellei sitten johonkin pelleilytarkoitukseen.

      Ja sitten ne omatekoiset taide-esineet. Että huh huh vaan. Kun ei se oma silmäkään oikein näkymästä nauti, niin kuvitellaan kai, että joku toinen tykkää ja maksaa. On ihmiset luovia, kyllä. Milloin mitäkin on yritetty innolla väkästää, aina ei tiedä, mitä ko. tekele esittää. Kerrankin oli myytäväksi pantu jonkinlainen puupölkky, jota oli vähän veistelty johonkin mutoon, ja lopuksi maalattu kultamaalilla koko hökötys. Hintalapussa luki "taide esine."

      Viime kesänä oli eräällä kirpputorilla myytävänä vessanpytyn kansi. Lapussa luki "käyttämätön." Kannessa oli paskaroiskeita. Jotain moraalia toivoisi myyjiltäkin. No, se pöytä oli muutenkin täynnä kaikenlaista likaista ja epäsiistiä, onneksi ei tullut edes kosketuksi mihinkään, riitti kun näki.

      Parhaiten menee kaupaksi kunnon käyttötavara ja muusta sellainen, millä on edes hieman harvinaisuusarvoa. Sanotaan, että aika tavaran kaupitsee, mutta kyllä joillakin kirpputoreilla näkee liikkeen omissa pöydissä niitä samoja kamoja vuodesta toiseen, ei ole aika kaupannut.

      Ja hinnan on oltava halpa. Periaatehan on, että tavara pois omista käsistä. Kurjaa tässä on tietenkin se, että pöytävuokrat on useimmiten liian isot. Kyllä kirpputorimyyjänkin on edes pieni voitto käteensä saatava, muuten ei ole koko jutulla mitään mieltä. Mutta liian suurtakaan voittoa ei kannata tavoitella, silloin jää tavarat käsiin. Käytetty tavara on aina käytettyä, ja vaikka itse arvottaisikin jonkun tavaran kalliiksi, ostaja voi olla ihan eri mieltä. Ja hänhän se ratkaisee, jääkö tavara pöytään vai ei.

      • voivainkummastella

        Hyviä esiemerkkejä. Bongasin kirppikseltä myynnissä läjän yli kaksi vuotta sitten vanhentuneita teepaketteja. Myös tyhjät shampoopullot on aika ihmeellinen myyntiartikkeli.


    • Marihh

      Mä epäilen vahvasti, että nämä kommentoijat, joiden mukaan kirppispöydän pitäminen kannattaa ovat itse kirpparilla töissä, omistavat kirpparin tai ovat kirppisyrittäjän kavereita.

      Itellä pöytä tällä hetkellä niinkin suositussa kirppiksessä kuin pirkan kirpputorikeskus. Se joka paloi joku kuukausi sitten. Tarjola on ehjää, puhdasta ja tahratonta lastenvaatetta ja uudenveroisen näköisiä pääasiassas tietokirjoja. Eikä kauppa juuri käy. Lastenvaatteiden hinnat 30 sentistä viiteen euroon. Koot selkeästi esillä, myös hintalapuissa, pöytä hyvällä paikalla, hyvä vuodenaika.

      Kun itse olen kiertänyt kirpparia niin ajattelin, että omat puhtaat vaatteeni riistettäisiin kädestä, sen verran sielläkin on myynnissä tahraista ja risaa. Mutta ei riistetä, ei. Loppupäivinä myytävä puoleen hintaan, jottei tarvitse kotiin kantaa. Mutta niillä hinnoilla työmäärässä ei ole mitään järkeä. Kaikkien vaatteiden peseminen, silittäminen, hinnoittelu, tavaroiden kantaminen ja pöydän siistiminen. Bensat. Ei kannata todellakaan.

      Kirpparimyynti kannattaa jos joku muu on antanut ne vaatteet lahjaksi, ne ovat kahden vuoden sisällä ostettuja ja kaikki vähän käytettyjä sekä oikeita merkkejä. Mutta pop, meandi jne saa paremman hinnan netissä eikä tarvitse nähdä vaivaa tavaran viennistä ja maksaa pöytävuokraa 38 euroa 6 päivää.

      Eli siis älkää uskoko niitä jotka kertoo että kannattaa. Ei kannata. Ei todellakaan. Myykää netissä ja lahjoittakaa loput pois. Ei kannata tehdä taksvärkkiä vieraalle yrittäjälle.

      Kuppien ja rihkaman myyntiin en osaa ottaa kantaa, ehkä se kannattaa sitten. Mutta kannattaa muistaa että aina siitä tavarasta on maksettu kun se on kotiin kannettu. Mulla on pöydässä vaatteita, jotka olen itse ostanut pojalle kirpparilta, mutta ovat jääneet käyttämättä ja yritän myydä ostohinnalla pois. Ei mene. Eli sekään ei toimi, että arvioi mitä itse olisi valmis maksamaan ja laittaa hinnan sen mukaan.

      • Marihh

        Niin ja lisätään että netissä olen its myynty risan kameran, lähes risan kannettavan radion, käytettyjä vauvan puruleluja yms. Näitä en edes lähtenyt yrittämään kirpparilla myyntiä. Jostain syystä tällä hetkellä kauppa käy paremmin netissä. Vaikka lastenvaatteita kun yritin netin kautta, niin ei ne sielläkään juuri liikkuneet. Jatkossa aion olla hemmetin tarkka etten osta pojalle yhtään mitään ylimääräistä.


    • timppatee1

      Moi.
      Meillä Porvoossa Kevätkirppis ja auppa käy.
      Tule kokeilemaan.
      www.kevatkirppis.fi
      Avaamme myös uuden Itsemyyntikirpputorin Roihupeltoon.
      Tule itse myymään.
      www.favorit.fi'
      ¨
      Timppa

    • eett

      Hyvin kirjoitettu, tuntuu että pitäs antaa vähän rahaa mukaan ,että kelpais, ja olen myynyt monessa paikassa, sekä itsepalvelussa , että itse tiskin takana, mutta kun ei niin ei. Myynnissä hyvää Arabiaa , eikä hinnalla pilattu, joskus vaatteita myös koruja , mutta aika on mitä on, ilmaiseksi pitäis kaikki antaa. maahanmuuttaja taustaiset tarjoaa kaikesta 50 senttiä, sama mitä pyydät. Oi niitä aikoja kun kirpparilta tuli kotiin ja oli rahaa taskussa.

    • Marihh

      Ja tuossa taas pari kommenttiä tllä jonkun kirpparin mainos, että muka kannattaa. Älkää uskoko näitä mainoksia!

    • ei aina onnistu

      Edellä eräs kirjoittaja ihmetteli, etteivät tietokirjat mene kaupaksi. Minä en ihmettele yhtään. Tietokirjoilla ei ole minkäänlaista arvoa netin aikana. Kirjoissa oleva tieto vanhenee hyvin nopeasti. Olen myynyt kirjoja ronttikauppana halukkaille ostajille, tietokirjoja he eivät ota ilmaiseksikaan, koska eivät viitsi niitä turhan päiten kantaa, kun kukaan ei niitä halua.

      Aloittaja ihmetteli huonoa kirppistiliään ja kertoi, että joskus on mennyt miinuksen puolellekin. Kerroit itse, että pääasiassa vaatemyyntisi hinnat ovat puolesta eurosta kahteen. Kuka tahansa voi laskea, ettei pelkästään tällaisella myynnillä ole kannattavuutta. Kuinka monta vaatetta joudut myymään 0,50 e kappalehintaan, jotta saat edes pöytävuokrasi kerättyä?

      Pelkät vaatepöydät eivät herätä mielenkiintoa. Vaikka itsekin olen kiinnostunut ostamaan vaatteita kirppikseltä, vetävät puoleensa paremmin pöydät, joissa on sekalaista tavaraa tarjolla.

      Olen itse pitänyt kirppispöytiä, nytkin on kahden viikon myynti menossa. Tavaraa on mennyt hyvin kaupaksi ja tulen tekemään hyvän tilin. Pöydästä on hävinnyt
      -kodin tekstiilejä: verhoja ja pöytäliinoja
      -elektroniikkaa
      -autoiluun liittyvää tavaraa
      -Aku Ankka -kirjoja
      -astioita, mm. kahvipannuja
      -barbie-nukkeja
      -vaatteita: mm. kaksi naisten kevättakkia jne

      Minulla on menossa lisää tavaraa pöydälle, mutta en vie niitä vielä, vaikka joka päivä on tullut käytyäkin ja vietyä aina jotain mukanaan. Nyt kun ensimmäinen viikko loppuu ja uusi alkaa, uudistan pöydän uusilla tavaroilla, koska kirpparilla käy paljon samoja ihmisiä. Näin vältän sen, ettei asiakkaille jää tunnetta: "Nuo tavarat olen jo nähnyt, ne on seisoneet siinä jo viikon".

      Mitkä tavarat eivät ole tehneet kauppaansa:
      -dekkarikirjat, mm. Agatha Christiet, hinta on euron kappale, mutta ei kun ei.
      Samoin muut kovakantiset kirjat eivät ole ainakaan vielä löytäneet omistajaansa.
      -naisten paitapuserot, 1 e/kpl (hyväkuntoisia, puhtaita, jopa muodikkaita)
      -korut (erilaisia helmiä, korviksia jne) vaihtelevin hinnoin

    • ,,,,,

      Paitapuserot menevät heti täälläpäin, varsinkin hiukan isommat koot.

    • kirppistelyä

      jos kirpparilla meinaisi hurjat voitot tehdä, niin sehän on heti veronalaista tuloa.

      Eiköhän se ole ihan harrastuksen kantilta otettava, koska eihän se ole vain pöytävuokra mikä pitäisi kattaa vaan se tavaroiden ja vaatteiden puhdistukseen kuluva aika, lajittelu, bensakulut...

      ja sekin vielä päälle, kun käy omaa pöytää siivoamassa niin helposti tulee ostettua jotain myös :)

      Mulla on pitkästä aikaa tavaraa myynnissä, saa nähdä miten menee vai meneekö ollenkaan.
      Kun periaatteessa kesä on kaupalle huonoa aikaa, mutta tämä kirppis vilkkaan kesäkaupungin keskustassa ja myynnissä juuri kesäistä tavaraa, niin voi käydä miten vain.

      Vähän mietityttää muutama vaate, että pitäisikö käydä piilottamassa penkomislaatikon pohjalle, kun ovat siinä kunnossa että itse kyllä käyttäisin jos mahtuisivat ja ehkä sen euron tai enemmän voisin maksaakin, jos samassa kunnossa kyseisen omassa koossa löytäisi, mutta ovatko kuitenkaan niin myytävän näköisiä, ettei huononna sitten niitä rekin parempia vaatteita pelkällä olemassaolollaan.

      Tavoite on saada tavarat kiertoon, ja jos hyvin käy, sen verran yli että saa vaikka viikon ruoat ostettua.

      Ja noista tietokirjoista, tietokirjasarjat ei myy, mutta kyllä lasten tietokirjat varmasti menee kun hinta on oikein :) Siis ne sellaiset isot mutta kapeat kuvakirjat eri teemoilla, mm Merirosvot, Dinosaurukset, Avaruus jne. ei se yksinkertaistettu dinosaurustieto nyt niin äkkiä vanhene, ja kuvia ne pienet mielellään katselee. Minä ainakin ennemmin isken sellaisen lapselle käteen, kuin netin jossa äkkiä dinosaurussivustolta ollaankin eksytty jonnekin aivan muualle.

    • Kirppisfani

      Meilläpäin monet pitävä jatkuvasti kirppispöytää,itelläkin on ollut tämä harrastus jo kolmatta vuotta,eikä ole ollut yhtään miinusmerkkistä viikkoa.Myös vaatteita menee ihan mukavasti,isoa kokoa varsinkin,hinnat 1-10e.Toki sitä pöytää pitää käydä siistimässä pari kertaa viikossa,ja valikoiman on oltava monipuolinen.Esim.aikakausi lehtiä en tilaa enää,ostan aina kirppikseltä,sieltä löytää uusiakin numeroita,jotka voi kierrättää sitten kun on lukenut.

    • Mikään ei ole pahempi kuin yli tursuava pöytä! Olen siis totaalisesti eri mieltä kommentoijan kanssa joka sanoi että paha moka tyhjempi pöytä.
      Vika voi olla siinä hyvinkin että sulla on ollut liikaa tavaraa kerralla, ihmiset (en myöskään minä) jaksa penkoa jos "hengarit" tiukilla. Mielummin vajaa kuin täysi.
      Sillä kumma juttu ettei isokokoiset vaatteet mene kaupaksi
      , pitäis mennä.

      Ja voi tehdä tiliä k-torilla, todellakin, tosin en tee sitä vaatteilla. 200e/vko.

    • iiso-ita

      ISOT KOOT! Joku valitti ettei kukaan tahdo isoja kokoja...jos on netti ja naamakirja niin etsimään ryhmää ...mikäs sen nimi nyt onkaan...kirppis isot likat, kurkatkaas sinne! kirppis isosisko se olikin, sori

    • kirppisseniori

      Mä olen myyskennellyt kirppiksillä tavaraa vuodesta 2005 säännöllisen epäsäännöllisesti. Useimmiten on sentään jäänyt plussalle, mutta pari kertaa on käynyt niin, että on joutunut itse maksumieheksi ja sen jälkeen ko. paikka kyllä menee mustalle listalle niin myynti- kuin ostomilelessäkin.

      Vaatteita en juuri myy enkä osta. Joten niistä en osaa sanoa. Sen harvan kerran kun on ollut vaatteita niin eipä noi tunnu menevän vaikka kuinka halvalla koittaisi.
      Parhaiten sen sijaan on menneet kaupaksi porno-dvd leffat, tavalliset dvd-leffat, työkalut, vanhat radiot ja muu retro, rautakauppatavara esim kaasulämmitin, elektroniikka (ei kuitenkaan mitkään vanhat telkkarit vaan esim digi videokamera), lasten lelut, kiina-krääsä eli esim. laserpointterit, laserkynät., UV-valot, avaimenperäfikkarit, taskulamput. Kännykätkin yleensä menee.
      Eli pitää olla kiinnostavaa ja käyttökelpoista tavaraa. Ei kukaan halua enää rojua tai vanhoja lumppuja nurkkiinsa.

      Sen verran aika on muuttunut, etten usko että dvd-leffat enää on sellainen rahasampo kuin joskus aikanaan. Kaiken saa netistä.
      Edelleenkin kuitenkin kauppaa saa tehtyä jos asiakaskunta on oikeanlaista.
      Paras yhden viikon tienesti on varmaan ollut n, 150 euron verran.

    • Viime viikon myynti 260e. ai ei tee tiliä : ) Jos sen osaa tekee....

    • siistiä

      Tampereen keskustorikin täynnä 5€ rättejä. Siistikää torit, että niissä voisi ostaa jotain kunnollista, suomalaista. Auringon polttamat tpaidat ja shortsit on nähty, kuka niitä edes ostaa. Tuokaa suomalaisia tuotteita esille toreille, saisi viedä tuliaisiksi kuunnon tavaraa. Joka tori täynnä samaa virttynyttä piip maan tavaraa, 8 teltaa Tampereen torilla tätä samaa soopaa. Kierrän torit kaukaa. Ihmiset on opetettu että toreilta saa kaikki 3€/kpl. Minusta torit kunniaan ja tuotteet sen mukaan. Krääsä pois jo tänä kesänä. Matonkuteeksi Martoille nuo rätit.

    • Nainenn30

      Viikossa tienasin 350€. Myin lähinnä kovakantisia kirjoja, sisustustavaraa ja naisten vaatteita.

      • höpötystä

        Joku kirppiksenpitäjä siinä taas mainostaa. Kun olen kiertänyt kirppiksiä melkein 20 vuotta ahkerasti ja itsekin ollut myymässä, voin sanoa, että kukaan ei tienaa viikossa tuota summaa tai satoja euroja eikä varsinkaan vaatteilla saa juuri mitään. Uusikin käyttämätön merkkivaate parilla eurolla on vaikea saada kaupaksi, kun ihmisillä on vaatteita niin paljon.


    • kivaharrastus

      Meilläpäin kyllä kauppa käy.Minulla on tällä hetkellä kaksi pöytää,ja viikon tili on noin 150e.Lomalaisia on paljon nyt liikkeellä,ja rehellinen kirpparinpitäjä,joka tilittää tulot ilman että vetäisi välistä..näitäkin on nähty!

    • meilläpäin

      Jayksikään tässäkään ketjussa ei kerro missä kirppispöytää pitävät..."meilläpäin" ei oikein riitä kertomaan käykö kauppa hyvin/huonosti justiin itä-Suomes vai pohjanmaalla tms.

      • Järjestelijä

        Tampereen keskustassa kirppiksellä viikon nettosaldo n. 200 € (kokemusta parilta viikolta): naisten isokokoisia vaatteita, huiveja, ponchoja, akukirjoja, kenkiä, laukkuja, muutamia kodintuotteita, pehmoleluja, hajuvesiä ja pukukoruja. Nuortenvaatteita muutama, ei lastenvaatteita. Pöytä sillisalaatti, idea: kaikille jotakin. Toimii kohtuullisesti. Ei merkkivaatteita, mutta vaatteet parilta, kolmelta viime vuodelta, ei kovin vanhoja. Tuntipalkkaa ei tosiaan kannata laskea, mutta harrastuksena ok.


    • Moi oon tämmönen tyttö joka myy aika halvalla tarroja hinnaksi olen laittanut 50cent - 4€ se vähän riippuu siitä että kuinka iso se tarra on ja jos sä ostat vaikka 3 niin se maksaa 1.75

    • Anonyymi

      Myyn tarroja aika halvalla tarroja hinnaksi olen laittanut 50cent - 4€se riippuu vähän siitä koosta ja jos ostat vaikka 3 niin se maksaa 1.75 ja mitä enemmän niin sitä enemmän maksaa ja se nousee vain 25 centtiä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe