Bostoninterrieri tai mopsi hinta

?hinta?

Hei,

koirien hintoja ei kuulema saa kysyä kasvattajalta, joten kysyn täältä. Mitä olette maksaneet kunnollisesta (=terve paperit omaava) bostoninterrierin tai mopsin pennusta?

30

5938

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .......

      Musta mopsi uros 1500€.

    • ...

      Bostoninterrierin pentu 2000€

    • bostoni

      Bostoninterrierin hinta haarukka pyörii aika isolla haarukalla halvimman saa n.1500€ ja kallein n.3000€.

      Tuttavillani on bostoneita ja heillä bostonit ovat maksaneet hyvistä vanhemmista n1900-2200€.

    • Rotupin oppi
    • Hintansa väärtti

      Meidän bostoninterrieri maksoi 3v sitten 1800€. Ja tällähetkellä kyseiseltä kasvattajalta hinta on 2500€. Mutta on kyllä hintansa väärtti! Ja terveempiä kuin mopsit. Mutta toimintaa ja liikuntaa bostoni kaipaa huomattavasti enemmän kuin mopsit. Meillä on myös sekarotuinen jossa mopsia 3/4 ja griffonia 1/4osaa.

    • raaka arska

      2000 € v.2010 maksoin bossusta.

      • guhw

        bossut 2000-2600€, mutta tulevat halvemmiksi elämänsä aikana. Mopsin saat helpommin ja halvemmalla 1200-1600€, mutta mopsin lääkärikulut voi nousta taivaisiin. Bossu kaipaa liikuntaa ja toimintaa enemmän kuin mopsi, sopii vaikka agilityyn, mutta molemmista on myös sohvaperunaksi. Bossua en suosittele jos et pidä liikunnasta. Minulla on ollut molempia. Useammin näkee terveen bossun kuin terveen mopsin. Mopsin kanssa pitää olla tiukkana ettei ruoki liikaa, ovat ahmatteja kaikki jotka itse tiedän!


    • joel tue w

      Meillä on bostoninterrieereitä 2. toinen makso 5000€ ja toinen4000€

    • hullu maailma

      Kuka helvetti maksaa noin paljon sairaaksi jalostetusta räksyrakista, joka ei kykene edes suojelemaan omistajaansa, vaan pyörii jaloissa??

      • Pietu3

        Juu, kyllä 4000-5000 euroa on kova hinta bostonista, mutta tuosta räksyrakista olisin erimieltä...ei ole räksyttävää sorttia, ainakaan minun tuntemani.


      • Jäävi

        Eikös tämä ollutkin seurakoirapalsta eikä suojelukoirapalsta, ne on kato erikseen.


      • koiran puolesta

        Jos miettii koiran hintaa ei sitä kannata ollenkaan ottaa. Tietenkin pitää miettiä ostaako tuhannella eurolla kalliimman vai halvemman mutta jos siinä vaiheessa tulee raha vastaan niin ÄLKÄÄ OTTAKO!! Terveilläkin rotuyksilöillä saattaa yhtäkkiä tulla lääkärin ym. Tarve ja sitten joko maksat kiltisti tai viet piikille. Miettikkää ihmiset hyvät myös sitä että se raha mikä menee koiraan on myös teiltä pois. Älkää siis valittako kun tulee sadan euron laskuja väjän väliä!!


      • aefsadsfs
        koiran puolesta kirjoitti:

        Jos miettii koiran hintaa ei sitä kannata ollenkaan ottaa. Tietenkin pitää miettiä ostaako tuhannella eurolla kalliimman vai halvemman mutta jos siinä vaiheessa tulee raha vastaan niin ÄLKÄÄ OTTAKO!! Terveilläkin rotuyksilöillä saattaa yhtäkkiä tulla lääkärin ym. Tarve ja sitten joko maksat kiltisti tai viet piikille. Miettikkää ihmiset hyvät myös sitä että se raha mikä menee koiraan on myös teiltä pois. Älkää siis valittako kun tulee sadan euron laskuja väjän väliä!!

        Se raha, joka maksetaan pennusta, tukee kasvattajia.

        On järjetöntä maksaa keskipalkkaisen ihmisen KUUKAUDEN TULOJA koirasta, jonka olemassaolo on eläinsuojelurikkomus.


    • juu niin varmaan
    • Mopsinomistaja

      Meidän mopsi on kyllä varmaan yksi maailman kilteimpiä koiria joten suosittelen hankkimaan mopsin koska ovatl tosi hyviä seuraksi tai harrastamiseen! Jaksaa mennä pitkiäkin lenkkejä mutta tyytyy myös sohvaperunana oloon. Meidän mopsi maksoi 1000euroa ja on ollut kyllä ihan terve!

    • Bostoniin ihastunut

      Tyttärelläni on nyt puolivuotias Bostoni. Aivan ihana luonne, joka kaipaa liikuntaa, mutta viihtyy myös sohvalla.Ei hauku kuin todella tarvittaessa, joten sopii myös kerrostaloasumiseen.En olisi voinut ikinä kuvitella, miten ihana voi luonne olla. Itsellä oli Mopsi ja eli 13-vuotiaaksi. Tämäkään Mopsi ei ollut sairaaloinen. Liikkumisesta piti ja rakasti vieressä nukkumista.

    • bostoniomistaja

      Itselläni tällä hetkellä yksi bostoninterrieri uros jonka lennätin tsekeistä tänne suomeen ja hintaa oli 2000e. Suomen bosu hinnat on sitä 2500e luokkaa

    • hansu__

      siis mitä ihmettä.. mikä maksaa bostonissa noin paljon?!?

      • fgtftg

        Ne eivät lisäänny kunnolla.

        Jossain rodussa narttu synnyttää 12 pentua kerralla ja ne myydään 800€/kpl.

        Bostoninterrieri kuuluu rotuihin, joissa pentuja tulee 1-3.

        Siitä voi itse laskea...


    • Ranskis

      Voisko joku bostonin omistaja kertttoo rodun terveydestä? :) Kiinnostaa kovasti tietää koska rotu kiinnostaa. Muutaman vuoden päästä vois ehkä sellasen laittaa, jos ei oo ihan hirveen sairas rotu.

    • täti

      Meidän perhepiirissä on nyt reilun vuoden ikäinen bostoni. Kerran on ollut korvatulehdus ja hieman ihottumaa, kun leveä panta on ollut kaulassa. Muuten on terve, reipas, vilkas, erittäin sopeutuvainen myös emännän lomaillessa hoitopaikkaan minun luonani. Olen lukenut viestejä, että on oikea tuholainen, mutta ei ole hajottanut paikkoja, ei purrut kenkiä eikä huonekaluja. Kova on kyllä leikkimään ja touhua pitää olla. Välillä on laitettava "päiväunille", ettei ala käymään ylikierroksilla. Tarvitsee myös lepoa, vaikka mielellään käy myös pitkiäkin lenkkejä. Ei ole nirsoillut vesisateellakaan ulkona ollessa ja kovalla kaatosateella laitetaan sadetakki päälle. Talvella kovalla pakkasella ja tuulella on talvitakki, mutta lumessa tykkää kyllä temmeltää. Poikakoira kyllä on hieman kokeillut nyt rajojaan, että kuka määrää, mutta koirakouluun mennessä tämäkin uhittelu on poistunut. Ammattilainen neuvoi, miten näitä huonoja tapoja voidaan kitkeä pois. Nyt osaa pikku-poika jo käyttäytyä kiltisti eikä enää leiki pomoa. Työtä on koiran kanssa tehty, mutta sehän onkin harrastus eikä vain nurkkaan hankittu kapistus. Koska koiran luonne on vilkas, ei tahdo kovin pitkään jaksaa koulutusta kerrallaan, mutta pieniä pätkiä kerrallaan joka päivä. Olen seurannut tätä touhua sivusta ja harmittelen vain, etten voi itse ottaa bostonin pentua, koska en pysty niin paljon enää ikäni puolesta liikkumaan, mutta saan nauttia "hoitotätinä" pieniä pätkiä silloin tällöin ja nautin niistä hetkistä. Pikku-poika on ihana luonne ja niin avoimesti ottaa koko suvun vastaa ilman ennakkoluuloja. On kuin pieni lapsi, jolla ei ole taka-ajatuksia. Suosittelen rodun ottamista.

    • Gremlins16

      2 bostonia, toinen 2200,- ja toimen 2500,- brindle värin vuoksi. Ihan paras rotu ikinä. Inhimillinen, joskus liiankin. Pusutellaan, nukkuu vieressä, peiton alla. Ei hauku, juuri ollenkaan. Karvaa ei lähde, jos ruokavalio kohdallaan. Eivät ole sairastanut. Ruoka kuri on pidettävä tarkkaan, maha reagoi ihmisen ruokaan. Ei makupaloja, paitsi hammastankoja. Raaka-ravintoka acana possu tai kalkkuna. Turkki yksinkertainen, palelee herkästi. Pesu helppoa, kuivaa hetkessä.

    • eiymmärrä

      Mitä tarkoittaa brindlen värin vuoksi? Brindleiltähän ne melkein kaikki näyttää.

      • Gremlings16

        Brindle on ruskeemusta "juovikas", "tiikeriraitamainen". Kaikkea ei tarvitse ymmärtää :)


      • hxhjhcc
        Gremlings16 kirjoitti:

        Brindle on ruskeemusta "juovikas", "tiikeriraitamainen". Kaikkea ei tarvitse ymmärtää :)

        Sinä nyt et ainakaan kaikkea ymmärrä. Sinulta ei kysytty mikä on brindle, vaan pikemminkin miten koira maksoi 300e enemmän vain värin vuoksi? Naurettavaa pyytää ja maksaa väristä. Ymmärtäisin, jos se olisi superhyperharvinainen erikoisväri, mutta ei. Muutenkaan noista rohisijoista maksaminen ja varsinkin niiden kasvattaminen on epäilyttävää puuhaa.


      • Gremlings16 kirjoitti:

        Brindle on ruskeemusta "juovikas", "tiikeriraitamainen". Kaikkea ei tarvitse ymmärtää :)

        En minäkään kaikkea ymmärrä, mutta en tätäkään :D
        Eli miksi kasvattaja pyysi brindlestä enemmän? Brindle tosiaan on yleisin väri ja muita sallittuja taasen on aika vähän... Toki hulluhan ei ole se, kuka pyytää ja niinpoispäin :D

        Tuo ylempänä mainittu 4000 ja 5000 taisi olla vitsi...


    • Oikea.väri

      molossi kirjoitti: "Eli miksi kasvattaja pyysi brindlestä enemmän? Brindle tosiaan on yleisin väri ja muita sallittuja taasen on aika vähän."

      Joo, todella vähän! Brindle valkoisin merkein ja musta valkoisin merkein ovat ainoat bostonille hyväksytyt värit. Lisäksi valkoisten merkkien laajuus ja sijainti on rotumääritelmässä todella tarkkaan määritelty. Itse asiassa Niinistön Lennulla naaman valkoinen pläsi on liian leveä! Toivottavasti Sauli on saanut alennusta värin takia! :D

      (Katso: Lennu koira kuvat, tai http://www.mtv.fi/viihde/seurapiirit/artikkeli/mika-virne-niiniston-lennu-koira-paasi-kansainvaliselle-huumorisivustolle/6240844

      Nyt puheena olevan "brindlen takia" maksetulle kalliimmalle hinnalle ei nykyisin ole muuta selitystä kuin se, että brinlevalkoinen on halutumpi väri kuin mustavalkoinen. Ennen sama asetelma oli myös rotumääritelmässä. Siellä se ilmoitettiin niin, että kehässä kahdesta muutoin samanarvoisesta koirasta brindlen tuli voittaa. Nykyisin ovat samanarvoiset, tai ainakin pitäisi olla,

      https://www.google.fi/search?q=bostoninterrieri&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjRh7mhpe_TAhWCBywKHUVBCEsQiR4IigE&biw=1544&bih=750#imgrc=LixnaPrr-adLCM:

    • "Brindle valkoisin merkein ja musta valkoisin merkein ovat ainoat bostonille hyväksytyt värit." Myös seal on hyväksytty.
      Rotumääritelmässä /jtossa on yhä edelleen maininta , että brindle menee eteen (siis mainitussa asiassa).
      Jos joku kasvattaja on pyytänyt enemmän brindeväristä (joka siis on yleisin), niin taitaapi olla ihan keksitty peruste. Olisikin ollut mielenkiintoista saada perusteet... Itse kun en ole ikinä kuullut moisesta...
      Kukaan kun ei pysty ihan pikkupennusta varmaksi sanomaan, millainen ulkonäöstä tulee varmasti. Ja pelkkä väri kun ei vielä ratkaise mitään. Oli se sitten mikä, jos hyväksytyn sisälle menee.

    • Anonyymi

      Paljonko Bostonin terrieri maksaa?

      • Anonyymi

        Tällä hetkellä Kennelliiton pentulistalla kaksi pentuetta, 2300€ ja 2400€


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe