Käykö muille näin? Kusipulma sheivaamisesta.

voi elämän kevät

Eli vähän nolo juttu kerrottavaksi. Ennen kuin rupesin muutama vuosi sitten sheivaamaan posliiniksi, ei ollut mitään ongelmaa. Kusi meni suoraan pönttöön niin kuin kuuluukin.

Kun poistin karvat, niin kusi alkoikin virrata kovin helposti pitkin pakaroita, vähintään toista. Siis mennä tosi leveältä "ihoa myöten" ennen kuin se lähti alaspäin. Tämähän kastelee koko perseen, mitä saa sitten kuivata jälkeenpäin monella kourallisella paperia ja jos inhottaa niin suihkutella.

On tosi tarkkaa, missä kulmassa pöntöllä pitää istua, ettei noin kävisi, ja vaikka olen sheivannut jo aika pitkään niin vieläkään ei mene aina oikein. Ongelma kasvoi raskaana ollessani, jolloin kusi meni joka kerta vähän miten sattui, kun ei ollut karvoja ohjaamassa sitä suoraan alas eikä perseen poskille. Ongelma jäi vähän pahemmaksi raskauden jälkeenkin ja nyt kun olen toista kertaa raskaana, on taas sama paha pulma.

Että sattuuko tämmöistä teille muille aktiivisheivaajille vai olenko mä ainoa mutantti anatomialtani? Siis ei pöntöllä lorottelun pitäisi olla tällaista asennon puolesta millimetreistä kiinni olevaa ydinfysiikkaa. Raskaana ollessa piti oikean eteenpäin kallistuskulman lisäksi olla vielä sivuttainkin tietyllä tavalla kallellaan, että virtasi suurin piirtein oikein.

Joo oli nolo juttu, mut oli pakko avautua jos vaikka löytyisi vertaistukea :/ Ei ollu provo vaan ihan on oikeasti todellinen ongelma. Helppo ratkaisu olisi tietysti luopua posliinista, mutta kun ehdin oppia vuosien varrella inhoamaan myös niitä karvoja ja sitä miten ne kastui kusella käydessä, niihin tarttui kuukautisveri ym. Ja kun mulle kasvaa vielä hillitön puska niin ei hyvää päivää vaan. Nyt saa alaosaston sentään kokonaan kuivaksi nopeasti paperilla, mutta ei sen kusen silti tarttisi valua pissatessa pitkin persettä :((

Ei tästä kehtaa oikeasti kysyä mistään muualta kuin nimettömänä netissä :( Eikä kukaan muu siitä tiedä koska kuivaan ja pesen, mutta itseä haittaa.

5

496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi elämän kevät

      V*tun siveä sivu kun ei voi edes kirjoittaa sanoja K-U-S-I ja P-E-R-S-E ilman että sensuroidaan noilla v*tun tähdillä.

    • Xyy

      Hmm, onko virtsa suihku voimakasta vai vaan lörötystä?
      Jos virtsasuihku on kovinkin heikkoa, ja siitä johtuu tuo ympäriinsä löröttäminen niin silloin suosittelen kääntymään lääkärin puoleen asiassa. Jos suihku on taas voimakasta niin ongelma voi todellakin olla anatominen, eli joko häpyhuulet tai klitoriksen huppu peräti voi peittää virtsatien ja siitä syntyy sitten roiskiminen.

      Ongelmat ovat voinneet tosiaankin ilmetä ihan ajelemisesta johtuenkin, esim. miehillä jotka ovat ympärileikattu. Terskan normaali iho muuttuu pikkuhiljaa pysyvästi, normaalisti iho on ohut, kimmoisa ja kostea. Taas ympärileikattu iho on paksumpi, tunnottomampi, ja kuivahko.

      Normaalisti karvat suojaavat kainaloita ja genitaali aluetta joka on tunnetusti herkkää ihoa. Kun ajelee säännöllisesti, on väistämätöntä että kainaloiden ja genitaali alueen ihoon tulee muutoksia, iho kovettuu, tulee paksummaksi.
      Tuntoherkkyys myös katoaa pikkuhiljaa joissain tapauksissa.

      Jos on ulkonevat häpyhuulet esim. Häpyhuulien iho on voinnut kovettua ja "sulkeutua" virtsateiden peitoksi. Sama voi käsittääkseni tapahtua klitoriksen hupun kanssa. Eli niin sanotun naisten Esinahan kanssa.

      • voi elämän kevät

        Ahaa, voi kyllä johtua siitä että toinen sisempi häpyhuuli on todella pitkä ja aina ulompien häppäreiden ulkopuolelle asti "roikkuva". Aiheuttaa myös kipua hankautumalla kaikkiin housuihin kävellessä ja välillä ihan muutenkin. Karvat silloin kun ne oli jotenkin suojasivat eikä kipua ollut niin paljon. Toinen taas on normaali eikä näy ulompien häppäreiden välistä ollenkaan.

        Karvaturrina siis karvat kai ohjasivat suihkun oikein tuosta toisesta häppäristä huolimatta. Damn, eihän tähän sitten auta kuin mennä kirurgille noiden kanssa, että korjataan se toispuoleisesti roikkuva. Synnytyksen jälkeen vasta tietysti.

        Ei lörise heikosti eikä ole epätavallisen voimakas suihkukaan. Ihan tavallinen. Menee vaan silti pitkin persettä.

        Mietinkin tässä, että jos mies tietäisi tästä. On todella tiukka siitä, että posliini pitää olla. Jos ei ole niin siitä muistutetaan ja jupistaan niin kauan ettei sitä jaksa kukaan. Tai vonkaa jatkuvasti että hän sheivaa jos en itse muka viitsi. Ilman hänen vaatimustaan en varmaan olisi edes ikinä ruvennut pitämään posliinia, mutta tosiaan tässä suhteessa ajan mittaan sisäistin ajatuksen, että karvat ovat epätoivottavia ja totuin itsekin siihen tietynlaiseen puhtauden tunteeseen... joka tosin on nykyisin lähinnä näennäistä koska minulla on joka vessareissun jälkeen täysin k*usinen p*erse :((

        En luonnollisestikaan ole edes hiiskahtanut tästä k*usipulmasta, koska on varmaan onnellisempi kun ei tiedä. Voisi mennä vaikka halut. En ole varma miten herkkä hän olisi tuollaisen asian suhteen ja tulisiko hysteeriseksi siitä, että otanko kokonaisen p*rsesuihkun joka kerta kun käyn kusella, ennen kuin koskee pitkällä tikullakaan.


    • aattelin vain

      Yksi syy valuvaan pissaan voi olla myös se että synnytyksen jälkeen alapääsi ei ole enää samanlainen kuin ennen synnytystä. Ei ne karvat kuitenkaan niin paljon ohjaa että se pelkästään siitä johtuisi

    • Xyy

      Tämä nyt on vain mielipiteeni, mutta miehesi on sairas.
      Painostaminen ei ensinnäkään kuulu terveeseen suhteeseen.
      Muutenkin kuulostaa todella epäillyttävältä noin voimakas painostus asiaan, jätän kuitenkin sanomatta mitä ajatuksia se herättää.

      Mutta noin ongelmaasi ylipäätänsä, todennäköisesti ongelmaan ei ole mitään helppoa ratkaisua. Todennäköisintä on että ongelma johtuu nimen omaan raskaudesta eikä niinkään karvojen poistosta. Mutta kuten itse sanoit, hankaus ja kipu oli lievempää karvoituksen kanssa.

      Ota rohkeasti yhteyttä lääkäriin ja keskustele ongelmasta ja mahdollisista tavoista korjata se.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe