Huomenta-ketju

kys1

Kokemuksia Huomenta-yrittäjyydestä?

10

2208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älä mene

      Älä mene mihinkään ketjuun. ÄLÄ MENE.

      On aivan turhaa maksaa millekkään ketjulle omasta työstään.
      Itsellisenä asiakkaiden hankkiminen voi olla aluksi vaikeaa, mutta kun niitä sitten saa, niin kaikki tulot jäävät itselle.
      Ketju ottaa aina omansa päältä ja ketjusta riippuen maksaa täytyy huononkin työtilanteen aikana. Ketju antaa yleensä alkutyökohteet, mutta ei välttämättä anna mitään tukea jos näitä kohteita menettää.
      Jotkut ketjut vaativat vaikkapa autoon (ketjun kautta hankittuun?) ketjun tunnukset, yhtenäiset työasut, työvälineet, siivousaineet yms. Ja kaikki tämä maksaa ylihintaa verrattuna itse hankittuihin.

      Huomenta-ketjusta en tiedä juurikaan muuta, kuin että entinen naapurini kuului siihen. Oli joutunut lopettamaan. Syytä ei kertonut, mutta oli hieman katkera.
      Laatutakuu-ketjun yrittäjiä olen tavannut muutaman kerran. Kaikki ovat olleet tyytymättömiä. Muutama jopa purskahti itkuun kertoessaan vaikeuksistaan ketjun kanssa.
      Ihmiset ovat tietenkin erilaisia ja kokevat asiat eri tavalla.

      Jos yrittäjyydestä haaveilet, niin kannattaa hieman opiskella asiaa. Netistä löytyy monenlaista materiaalia ja aivan ilmaiseksi.
      Asiakkaiden hankinta on aluksi vaikein asia. Jos ja kun tekee työnsä hyvin, niin hyvä maine leviää ja asiakasmäärä lisääntyy hyvinkin nopeasti.
      Kirjanpidon voi antaa tilitoimiston huoleksi, jos itse ei osaa. On kohtuu hintaista (ketjun hoitama kirjanpito maksaa paljon enemmän).

      Työvälineet alkuun pääsemiseksi eivät maksa paljoakaan. Hyvä imuri, pesumoppeja välineineen, pesuliinoja ja pesuaineita yms. pientä. Kulkuväline olisi hyvä olla jo ennestään. Mainontaan menee aluksi ehkä hieman.
      Alkupääomaa olisi kuitenkin oltava sen verran, että tulee toimeen muutaman kuukauden ilman tuloja (jos toiminta käynnistyy nihkeästi).

      Kun rekisteröit oman toiminimen tai muun yhtiön, niin kohta alkavat netin luettelofirmat soittelemaaan. Älä osallistu yhteenkään.
      Hanki nauhoitusohjelma puhelimeesi. Nauhoituksella voit todistaa, että et sopinut näkyvyydestä luettelofirman kanssa (todella epärehellisiä), lisäksi asiakkaiden kanssa käymiäsi keskusteluja voit käyttää tarvittaessa todisteena, jos asiat menevät solmuun asiakkaan epärehellisyyden vuoksi (ei ole harvinaista).

      Vakuutusasiat kannattaa laittaa kuntoon. Vastuuvakuutus töppäyksien takia ja eläkevakuutus eläkeikää, tapaturmaa ja sairastumista varten. Vapaaehtoinen tapaturmavakuutus on oikeastaan tarpeeton ja turha kuluerä.
      Maksetun eläkemaksun mukaan saa eläkkeen ja sairauden tai tapaturman sattuessa sairauspäivärahan (yrittäjä-palstalla moni kertoo maksavansa vain pienimmän mahdollisen maksun. Jos ja kun heille sitten sattuu tapaturma, sairaus tai he jäävät eläkkeelle, niin veronmaksajat joutuvat yleensä maksamaan heille toimeentulotukea).

      Yrittäjänä oleminen vaatii tietynlaista luonnetta tai asennoitumista. Täytyy olla halu oppia uutta, pitkä pinna, tunnollinen, kyky ratkaista ongelmia, rohkea, kyky sietää loukkauksia ja suoranaista halveksuntaa tai kateutta yms. Ja ennenkaikkea ennakkoluuloton.

      Tämä pätee itselliseen yrittäjään ja myös ketjussa toimivaan.
      Jos siis näitä kykyjä omaa, niin oma yritys on ketjua parempi vaihtoehto.

      Minä olen itsellinen, siis omaan pussiini tienaava.
      Alkuvaikeuksien jälkeen olen tyytyväinen työaikoihini ja tienesteihini.
      Joskus päivä on pitkä ja joskus lyhyt.
      Tienaan n. 3 - 4 kertaa enemmän, kuin toisen palveluksessa ollessani.

      Suosittelen kaikille itselliseksi ryhtymistä.

      Huomenta-ketjusta tässä ei kerrottu juurikaan mitään.
      Itsellinen yrittäjyys on mielestäni parempaa.
      Vaikkakin kirjoitukseni voi lisätä kilpailua itseäni vastaan, niin ei haittaa.
      Onnellinen yrittäjä on parempi yhteiskunnalle ja minulle, kuin onneton (ketjulainen).

      Kirjoitukseni perustuu kantapään kautta opittuun.

      Jos jaksoit lukea tekstin loppuun asti, niin Sinussa on ainesta itselliseksi yrittäjäksi.

      • kys1

        Kiitos vastauksesta! =)


    • hemmetin hemmetti

      Ketjusta ei ole mitään muuta kuin harmia. Nimimerkillä kokemusta on yli 6v.
      Töitäkin sais mutta se tyssääntyy siihen ketjun perimään ketjumaksuun. Hommia saa painaa niska limassa eikä siitä hyödy kuin tämä ketju. Ketjun ainoa tarkoitus onkin saada yrittäjäjästä kaikki mahdollinen hyöty, eikä se piittaa yrittäjän hyvinvoinnista tai toimeentulosta tuon taivaallista. Pitäs lailla kieltää tämmönen toiminta sehän ei ole muta kuin laillista orjuuttamista.

      • Olen täysin samaa mieltä kokemusta on tästä firmasta,maksat ketjumaksua et saa mitään tuke ostat asiakkaat kalliisti,teet n.6kk ennenkuin alat saamaan tuottoa näistä paikoista,jos menetät se on sinun tappio ketjua ei kiinnosta sinun bisneksesi.
        Tuntivelotukset tippuneet 5vuodessa 20% kun samana aikana kiinteät kulut ovat kokoajan kasvaneet vakuutukset,YEL, autokulut ym.. joten yrittäjälle jää aina vähemmän.Et pysty kilpailemaan villien yrittäjien kanssa koska maksat 18% ketjumaksua,kirjanpitomaksut ovat ihan poskettomat eikä siinä saa mitään verosuunnittelua tai mikä yritysmuoto ois paras tai onko auto oma vai firman ym...
        Nämä asiat selvitetään yleensä yrittäjälle hyvin tarkasti ennen yrityksen alkamista.
        Ketjun toiminta on todella epärehellistä,uhkailua ja ketju aiheutti vain ongemia.
        Alussa puhuttiin ketjun tuesta,sitä vaan ei ole.Ketjun johdossa aivan väärät ihmiset.ei mitään kokemuksia ketjutoiminnasta ja sen kehittämisestä!!! onneksi pääsin kuivin jaloin tästä,en hyväksy tällaista kusettamista ja epärehellisyyttä minua ja muita kohtaan!! Osaan hoitaa asiakkaat hyvin ja hoitaa hommani en kaipaa muita jotka vain pilaavat ja rahastavat yritystäni!! Nyt onnellinen ja helpottunut YES!!!


      • 18pros

        just tuolleen on asiat,onneks älysin lopettaa.


      • 18pros kirjoitti:

        just tuolleen on asiat,onneks älysin lopettaa.

        Olen täysin samaa mieltä,itsellä 6v kokemus ja parasta oli kun pääsin kuivin jaloin pois.Täyttä kusetusta tuo yritys on valovuoden jäljessä nykyajan kehityksestä ja etenkin siitä miten yhteistyötä tänään tehdään, nykyaikana kun tehdään yhteistyötä siinä katsotaan,että molemmat pärjäävät,ovat tyytyväisiä. Huomenta-ketjulle tärkeintä kusetus ja itselle kaikki,yrittäjä ei oo mitään Tämä on kuin 70-livulta.
        Nämä Huomenta-ketjun "esimiehet" ei mitään tajua johtamisesta/ketjutoiminnasta ei ketjun kehittämisestä ammattitaidottomia väärin valittu henkilökunta. Uhkailua,sopimusten rikkomista ym... Miten L&T pitää tällaisia palkkalistoilla??


      • Anonyymi
        kawa73 kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä,itsellä 6v kokemus ja parasta oli kun pääsin kuivin jaloin pois.Täyttä kusetusta tuo yritys on valovuoden jäljessä nykyajan kehityksestä ja etenkin siitä miten yhteistyötä tänään tehdään, nykyaikana kun tehdään yhteistyötä siinä katsotaan,että molemmat pärjäävät,ovat tyytyväisiä. Huomenta-ketjulle tärkeintä kusetus ja itselle kaikki,yrittäjä ei oo mitään Tämä on kuin 70-livulta.
        Nämä Huomenta-ketjun "esimiehet" ei mitään tajua johtamisesta/ketjutoiminnasta ei ketjun kehittämisestä ammattitaidottomia väärin valittu henkilökunta. Uhkailua,sopimusten rikkomista ym... Miten L&T pitää tällaisia palkkalistoilla??

        Oot kyllä niin oikeassa, sama kohtelu myös työntekijöitä ja asiakkaita kohtaan eli ei vain Huomenta yrittäjiä.


    • ompom

      Sitä innostuu alussa kun myyjä kauppaa siivousketju jutskaa, mutta älä mene.
      Olen samaa mieltä edellisen kanssa, et lailla pitäs kieltää.

      • Älä mene

        Ei,Ei.Kokemusta toisesta ketjusta on ja en suosittele!


    • varovaro

      Kokemusta on. En suosittele. Pitkäaikainen vitutus ja yö unien menetys. Voitto menee muiden taskuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe