Powerparkin kehitys

Pettynyt kävijä

Tässä hieman asiakanäkökulmaa Powerparkissa koettuna.
Olen vieraillut huvipuistossa säännöllisesti sen historian alusta saakka.
Huvipuiston viihdetarjonta laitepuolella ja oheispalveluissa on kehittynyt koko ajan myönteisesti ja se on saanut varmasti ihmisiä liikkeelle näkemään ja kokeilemaan uutta.

Onko silti tullut jokin raja vastaan, kun uusia laitteita ei enää kyetä rahoittamaan entisellä mallilla ja asiakasvirran kasvulla, vaan hinnoitteluvoiman painopiste on siirtynyt kaikkeen mahdolliseen maksullisesta pysäköinnistä alkaen.
Alueelle pääsystäkin joutuu pulittamaan jo 7 e ja yksittäinen laite on saman hintainen.
Käyn alueella yleensä sunnuntaisin, jolloin siellä luulisi olevan porukkaa, kun sääkin on suosinut. Havaintoni viimeksi oli, että onpa hiljaista.

Omaan kokemukseeni perustuen voin sanoa, että hinnoittelu on ylittänyt tietyn mukavuusrajan, jolloin se alkaa toimimaan itseään vastaan. Yksittäisiä laitelippujakaan en viitsi enää ostaa. Paras tunnelma tulee ihmisistä ja kun väkeä ei ole, viihtyvyyskin heikkenee. Aika monta jäätelönmyyntikojua oli suljettuna kesälomakaudella elokuun alussa melkein helteessä ja kahviakaan ei ilmeisesti saanut enää kuin alueen ravintolasta.
Kuulin, että Särkänniemikin kärsii samasta ongelmasta uudistuksista huolimatta, kävijämäärät ovat jääneet alle odotusten, kun pakotetaan ostamaan kallis päivälippu.

Omistaja ei ilmeisesti tajua hinnoittelullaan karkoittaneensa alueelta sen asiakaspotentiaalin, joka tulee sinne toistuvasti mieluiten lähinnä vain nauttimaan kesästä, elämästä ympärillä ja syömään kunnolla tai maistelemaan kesäherkkuja, tuoden samalla mahdollisesti muutaman muunkin asiakkaan tai lapsensa mukanaan.
Itse kuulun ainakin tähän kategoriaan. Ennen tuli käytyä alueella jopa 5-6 kertaa kesässä mm. ajamassa cartingia. Nyt sekin on jäänyt väliin, kun päästäkseen syömään on ensin maksettava 7 e ja nälkäiselle asiakkaalle paikalla ei ole enää mitään tarjottavaa, kun buffet-ravintolakin on historiaa.
Salaatteja suosivana ei ole järkevää maksaa painohinnoitellusta ruokailusta tuplahintaa. Kerran kävin ja ehkä viimeisen.. taidanpa seuraavaksi käydä jossain muualla tankkaamassa itseni ennen..jos vielä tulen. Ruuhkaa ei ollut, kun yksin sai parvekkeella syödä jäähtyneitä pizzapaloja. Sopii pieniruokaisille.

Pelkkä laitetarjonta ei riitä monituisille asiakkaille enää lisäarvoksi, kun ylihinnoiteltu asiakaskokemus jää kokonaisuutena huonoksi.
Toivottavasti muut eivät ole kokeneet samoin.
Jos paikka pyörii näinkin, niin hyvä, hinnoittelu on silloin kohdillaan.

Suosittelen kuitenkin, että asiakaskokemuksen suuntaa olisi syytä vaihtaa huvipuiston toiminnan ja tulevaisuuden turvaamiseksi.

1

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stadin perhe

      Itsekin olen vakiokävija Power Parkissa ja mielestäni paikka on jatkanut kehitystään hyvään suuntaan. Meidän perhe yleensä majoittatuu siellä ja joka vuodelle on löytynyt kiva mökki. Niissä on korkea taso ja ymmärtäähän sen toki että maksaa. Ite panostaisin enemmän ruokapaikkoihin jos saisin valita ensi vuoden siloitukset. Powerissa on paljon väkeä ja suosittelen hyvissä ajoissa varaamaan yöpymisen. Nyt viikonloppuna ei ole mitään tiloja kun seillä on rekka tapahtuma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe