AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Että nainen voi olla tyhmä

Että nainen voi olla tyhmä

33 Vastausta 365 Lukukertaa
Se tässä ihmetyttää että kun on kuitenkin kyse ihan hyvännäköisestä naisesta niin miksi h..sä se on antanut Olli-pollin kusettaa itseään? Jestas sentään:

"Osa veloista otettiin seurustelusuhteen aikana Banerjeen nimiin Saarelan maksukyvyttömyyden vuoksi"

http://www.iltalehti.fi/viihde/2013081917385169_vi.shtml

Kaitpa se on sitä kun on taiteilija-status vaikkei olisi koskaan oikein mitään saanut aikaiseksi niin se riittää vai onko se Ollin moottoripyöräharrastus joka saa pään sekoamaan? No kyllä Jenni varmaan helposti löytää tai varmaan jo löytänytkin jonkun itseään elättämään korvaukseksi. Tuolla näkyykin turvallista aisuria etsivän eronsa jälkeen:

http://www.anna.fi/annakka/haluan-turvallisen-suhteen/
Koska YTM ja nainen saa rauhallisen ATM-aisurin rupsahdettuaan. Sitten voi muistella kiikkustuolissa yhdessä ATM:n kanssa naisen panoseikkeiluja nuoruudessaan.
Banerjee ei rupsahda vielä pariinkymmeneen vuoteen, sen verran hyvät geenit. Mutta Saarela alkaa olla jämä-ainesta, sen verran sekoillut. Se ei enää kelpaa kuin bimboille, jotka hakee kuuluisuutta Ollipollin varjolla.
Eikä kelpaa Jennikään enää kaikille, luuli tasonsa nousevan tailteilijaohjaajan rinnalla mutta suoritti nolon mahalaskun, Ollilta jämät, pthyi h..i sanoo sellaiset jotka ei aisuriksi halua.
Aisuri tarkoittaa miestä, jota vaimo pettää kaikkien tietäessä asian. Mistä tiedät, että Jenni on pettäjä-tyyppiä?
Niin no ei välttämättä olekaan mutta tässä tapauksessa voidaan katsoa pettämisen tapahtuneen jo etukäteen kun on mennyt Ollin kelkkaan kusetettavaksi, siiitä tulisi niin aisurimainen olo että ihan sama asia.
Jos Banerjee on järkevä, se valitsee seuraavaksi varakkaan ei-julkkisen. Vaikka jonkun lääkärin.
Eikös se Tanja Karpelakin valinnut varakkaan ja fiksun liikemiehen Ollin jälkeen ja nyt pyörittävät koirhoitolaa, Tanjan villien vuosien jälkeen kokeiltuaan kaikenlaista sukankuluttajaa päätyi fiksuun perusmieheen. Ollissa on jotain mikä saa naiset viimeinkin lopettamaan juoksunsa sen jälkeen ovat hänen kanssaan viettäneet taiteilijaelämää.
On ylipäätään tyhmää seukata julkkisten kanssa. Silloin on aina myöhemmin kaikkien tuntema jonkun jämä, oli sitten Tuksun jämä tai Ollipollin.
Aito YTM.
"Otan myös selville, miten mies reagoi pettymyksiin. Voin sanoa, etten pääse treffeille, ja seuraan raivostuuko mies vai sopiiko hän rennosti uudet treffit."
Oikein hyvä testi. Tota pitääkin käyttää ja varmaan on tullut ajattelematta noin testattuakin. Sekopäiset kuumakallet karsiintuu mukavasti. Eihän treffiajankohta todellakaan aina voi sopia molemmille. Miksi siitä hernettä nenään ottaa? Jos ottaa, on vähän dilledong, ja sietääkin saada pakit.
Pelailemalla et saa kuin pelimiehiä, koska pelimiehet tietävät nämä naisten "testailut" ja osaavat suhtautua niihin sopivan viileästi.

Pelimiehillä saattaa olla samaan aikaan monta naista kierrossa, niin yksi peruttu treffi olisi vain hyvä, koska silloin jää enemmän aikaa muille naisille.

Kannattaa olla rehellinen, koska valhe paljastuu kuitenkin jossain vaiheessa. Toisaalta, jos nainen pelailisi, niin en usko, että hän on tosissaan liikenteessä, koska kuka haluaisi olla epärehellinen ihastukselleen.
Ei se olekaan testi. Jos treffiajankohta ei naiselle sovi, miehen suhtautuminen kertoo _jotain_. Ainakin sellainen karsiutuu, joka sitä ei osaa ottaa aikuismaisesti. Pelimiehet eivät siinä vielä ehkä karsiudu, mutta vauvamaiset kuumakallet kuitenkin.
Jösses. Ja Olli oli ennen Panerjeeta Kampelan kanssa. Kenetköhän se nyt on saanut?
<<< Se tässä ihmetyttää että kun on kuitenkin kyse ihan hyvännäköisestä naisesta niin miksi h..sä se on antanut Olli-pollin kusettaa itseään? <<<

Onko sinun mielestäsi hyvä ulkonäkö takuu fiksuudesta?
Hyvännäköisellä naisella on varaa valita enemmän.
Sitä on vallan naistenlehtiä alettu lukea. Eipä tuo Saarelakaan mikään timantinhioja ole, varastaa jostain Anttilasta päiväpeittoja ja ottaa rakkaustatuoinniksi naisensa nimen. Siinä sitä selvitettävää keski-ikäiselle miehelle.
No niinpä mutta naisiin tuntuu taiteilija uppoavan kuin häkä tatskoineen :D
Minusta hänellä on todella vastenmieliset kylmät silmät. En voisi todellakaan ihastua häneen. Puhumattakaan tekemisistä ja sekoiluista.
siksi minäkin tuon avauksen laitoin kun vähän ihmetyttää miten tuollainen veloissa kieriskelevä ei edes kovin hyvännäköinen mies tuntuu kippaavan ja pyörittävän hyvännäköisiä naisia miten huvittaa mutta sehän vain todistaa naisten kaksinaamaisuutta, "etsin hyvää ja kunnollista miestä" onkin "haluan jännäjyystäritaiteilijan kohtelevan minua kuin p..aa"
Ai Saarelako on kipannut naisia? Olen käsittänyt, että naiset ovat kipanneet hänet.

Täytyyhän hänellä tietysti jotain hurmaustaitoja olla, kun Karpela ja Banerjee ovat menneet lankaan. Luonnevikaiset on noissa tavista valovuosien päässä edellä, koska he eivät tunne huonoa omaatuntoa tai epäröi vähääkään ottaa suuren rakastajan roolia. Samaa miestyyppiä on kaikkien rumilusten törkymöykky, Jussi Parviainen.

Jos tyypin naishistoria ei kestä kriittistä tarkastelua, jos on sorruttu rikoksiin, ja kyseisellä törhöllä on degeneroituneella tavalla ruma ja välinpitämätön turpa, ei kannata pysähtyä edes juttusille vaan jatkaa cocktailinsa kanssa eteenpäin.
Olli joka väärentelee panacod-reseptejä ja yleisesti apinoi, saa kauniita naisia. Jenny Rostein hänen uusin, ilmeilmeisesti kihloissakin jo. Tässä heidän blogi:
http://motoristbride.blogspot.fi/?m=1
Veikkauksia, kuinka kauan tämä uusi suhde kestää? Nainen vaikutti suhteellisen nuorelta, ainakin Saarelan lerpahtaneeseen olemukseen verrattuna.

Panacod-reseptin väärentäminen on kyllä kaiken tyhmyyden huippu, sikäli kun totaalisessa tyhmyydessä mitään huippukohtia on. Ymmärtäisin jos olisi jotain varsinaisesti huumeeksi luokiteltavaa yrittänyt väärennetyllä reseptillä saada, mutta että tavallista särkylääkettä jota kirjoittaa kuka tahansa lääkäri pyydettäessä.
Ei ole tavallinen särkylääke vaan kodeiini pohjainen PKV-lääke. Eikä lekurit mtn reseptiautomaatteja ole.
Paljon käytetty eli tavallinen särkylääke se on, tosin reseptillä saatava. Reseptin saa kyllä jos haluaa.
Panacod on voimakkaasti koukuttava, että kyllä reseptit loppuu aika pian. Muutaman voi saada putkeen, riippuu tietysti vähän vammojen laadusta..

Tuli taannoin joku ohjelma telkusta, missä nuori nainen oli panacod-koukusta toipumassa. Oli vedellyt vuosia monta kymmentä pilleriä päivässä..että ilmeisesti kunnon narkkikamaa on.

Yhden olen maistanut, mutta tuli niin kummallinen olo, että kärsin mieluummin kivuista. Jostain syystä lääkärit haluaisivat sitä minulle usein kirjoitella..Ruotoni on siis oikeasti monesta kohdin enemmän tai vähemmän "palasina".

Joku lääkekoukku tai tokkura tästä nyt vielä puuttuisi :D
"Jos tyypin naishistoria ei kestä kriittistä tarkastelua, jos on sorruttu rikoksiin, ja kyseisellä törhöllä on degeneroituneella tavalla ruma ja välinpitämätön turpa, ei kannata pysähtyä edes juttusille vaan jatkaa cocktailinsa kanssa eteenpäin

Juuri siihen te naiset pysähdytte kikattelemaan jotta rumaturpainen herra taiteilija saa pyykiä paskaiset kenkänsä juhlamekkonne helmaan, "kunnon" mies nurkassa seurailee tilannetta murheissaan.
ja sitten on vielä tämä kitisevä "mies" osasto joka ei mene edes sinne baariin.....
Ihan turha sinne on mennä, en ole sieltä koskaan pillua saanut enkä saa. ATM=ATM=ATM. Tulen sieltä joka tapauksessa yksin kotiin ja otan munan käteen ja RUNK RUNK RUNK RUNK RUNKKAAN! Joten yhtä hyvin voin jättää sen baarivaiheen väliin ja ryypätä ja runkata kotona, säästyy rahat eikä vituta kun joutuu vierestä katsomaan miten huoranvittua pistetään jakoon vähäjärkisille panopelleille.
Onhan niitä niin miehiä kuin naisiakin jotka hölmöyttään pistävät tuhansia jollekin edes näkemättä.
Käyttäjätuki on jo vastaanottanut ilmoituksen asiattomasta viestistä.
Tyhmä ämmä, paska äijä. Nyt ainakin tiedämme OS:n käyttävän naisten hyväuskoisuutta ja helppa talouspolitiikaa hyväkseen.
 /   /  / Että nainen voi olla tyhmä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
34 v. Satakunta
29 v. E-Karjala
38 v. Uusimaa
39 v. K-Suomi
35 v. Uusimaa
48 v. Uusimaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta