Ryssät ja vessat

steril.

Tiedättekö yhtään kuinka paljon taudit on lisääntyneet kun ryssät valloitti Lappeenrannan. Minulla on aina tököttipullo mukana kun käyn kaupungilla sitlä varalta että joutuu käymään vessassa, myös ovien kahvoihin en koske puhdistamatta käsiä kun tiedän kuinka tautista porukkaa nää on.

40

1169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jr12

      ? no jo on???? paljaallahan mie aina naapuria.....

      • kypärät päähän

        et kai ainakaa pikisaaressa paljaalla pistele.... siel on kuulemma jonkinmoinen tauti puhjennu. puol kaupunkia jos käy samalla kololla ni ei hyvää seuraa.


    • 5+6

      true, myös luteet jotka hävitettiin suomesta ajat sitten on tullut takaisin ryssien mukana

    • ksksksk

      Mitkä taudit ovat lisääntyneet ja mistä tiedät mistä ne ovat tulleet? Maailmalla matkaillaan paljon. Kuinka monet käyvät esim. Thaimaassa ja kuinka paljon taas siellä käy väkeä eri puolilta maailmaa, ja kaikki käyttävät samoja vessoja ja muita palveluja ;-)

      Luteet eivät ole koskaan hävinneet Suomesta kuten eivät täitkään, mutta nykyään niiden osalta hygienia on huolimatonta. Täitä on tavattu esim. koululaisissa.

      Ja kun nimittelet venäläisiä, väitteesi tulee sitäkin uskomattomammaksi.

      • steril.

        Opettele sinä ryssä käyttämään Googlea äläkä minulta kysele.


      • bjkyguyiuouioiuyouy

        nimittelet venäläisiä, väitteesi tulee sitäkin uskomattomammaksi.........no miks ne haisee???????????kaiken päälle kaadetaan 6 pulloohajuvettä niskaa ettei paskahaise tai lähinnä ominais haju.(kaali)


    • Haha.,

      Tuollaiset kukkahattutädit sais uittaa pas.kassa.

    • Kulttuuri sanelee

      Venäläisillä,ainakin osalla näyttää olevan puutteita vessassa käymisessä Suomessa.Onhan se erikoista kun paskalla käydään,niin pyyhkimispaperit laitetaan roskikseen,ei pönttöön.Esitänkin,ettei julkisiin tiloihin,mihin kuuluvat niin huoltoasemat kuin kauppakeskuksienkin kahviloiden vessat laitettaisi roskapönttöjä kasipyyhepapereille,vaan ne sijoitettaisiin vain wc:n ulkopuolelle pesualtaiden läheisyyteen.Tyhmemmänkin pitäisi tajuta,että pyyhkimispaperit kuuluvat vessanpönttöön.

      • kvg ;)

        Sitä olen "ihmetellyt mm. härmäläisten tankeros Lontoota suosivien paikoissa mm. " Kreikassa, Espanjassa.Turkissa, ... " miksi PITÄISI laittaa paperi roskikseen eikä pönttöön, eikö pöntö vedä vai onko se tapa joka ei tapa :D


      • kvg ;) kirjoitti:

        Sitä olen "ihmetellyt mm. härmäläisten tankeros Lontoota suosivien paikoissa mm. " Kreikassa, Espanjassa.Turkissa, ... " miksi PITÄISI laittaa paperi roskikseen eikä pönttöön, eikö pöntö vedä vai onko se tapa joka ei tapa :D

        Vessanpytty ei ole teleportti toiseen ulottuvuuteen, vaikka moni niin luulee.

        Jokapaikassa maailmassa ei ole samanlaiset viemäriverkostot ja/tai jätevedenkäsittelylaitokset kuin meillä.

        Ei se vessapaperi mitenkään mystisesti katoa tästä mailmasta kun vetäisee vessanpytyn nupista.

        Esim: Lappeenrannan jätevedenpuhdistamollakin kai joudutaan erottamaan jätevedestä kaikki aine, joka ei ole nestettä. Jäteveden erotuksen tuloksena Lappeenrannan vesi oy:lle kasaantunee joka ikinen rullallinen vessapaperia joka heidän viemäriverkkoonsa vedetään kaikki muu viemäreihin kuulumaton roina jonka ihmiset vetää pytyistään alas tahallaan taikka ymmärtämättömyyttään.

        Arvaan hatusta, että meillä vedetään 75 rullaa paperia pönttöön vuodessa /2 hlö. Se tekisi sitten jotain luokkaa 1 875 000 rullallista paperia vuodessa Lappeenrannan kokoisen kaupungin jätevedenpuhdistamolle. He toimittanevat sen pois jonnekin kaatopaikalle varmaan rekka-autoilla tai traktoreilla. Nestejäte kai puolestaan valutetaan puhdistettuna johonkin paikalliseen jokeen.. Nam nam :-)
        Mieti miten joku Kreikkalainen Ateena pärjää, jos paperit tungetaan pyttyyn...onkohan siellä varmaan jotkut 3000 vuotta vanhat savi-viemäriputket vielä käytössä..

        Lähi-Venäjällä luulen kaiken viemärimoskan valuvan semmoisenaan suoraan itämereen. Pietarikin on niin vanha kapunki, että siellä varmaan on jotain tiilisiä viemäriverkostoja vielä käytössä. Paperi tukkii ne varmaan välittömästi.

        (huom. en ole perehtynyt asiaan muuten kuin lehtiä lukemalla ja telkkua katsomalla, mutta luulen ymmärtäväni asian ytimen)


      • Intiassakuukinonkuumempi

        Sattumalta satuin Delhissä, Intiassa, v 1982 näkemään sikäläisen viemäriputken sisälle. Oli valurautaputki, jossa törrötti parikin tuumaa pitkiä valurautapiikkejä sisäänpäin. Kyllä niihin vessapaperi tarttuu eri hanakasti kuin sileään Uponaaliin.

        Näin sitten viemärinpuhdistajiakin työssään. Viemäri oli kadulla jalkakäytävän ja ajoradan liitoksessa ajoradan puolella. Noin 20 cm kanttiinsa oleva kouru, jonka päällä kovin ohuelta näyttävä betonilaattakansi. Kaveri siitä mustaa mönjää paljain käsin nosteli ämpäriin...


    • Kukkahattutäti

      Menkää siivoamaan niitä vessoja, jotain vastinetta tuillenne, urpot. Pääsette myös suurimmasta huolestanne.

    • kgh

      Monessa maassa vessat eivät vedä yhtä hyvin kuin meillä tai vedenpuhdistus on heikompaa. Siksi paperit roskiin eikä pönttöön esim. kreikassa.
      Selkeät käyttöohjeet vessoihin, siltä päästään ongelmista!

    • maikki4

      Aika noloa tulla tänne julistamaan että on steriili.

      • huussi

        :D.....steriiliydestä ei kai kukaan valittanutkaan siinä viestissä....se ihan toinen juttu...noi vessahommat ihan eri juttu :D


      • raikki5

        Aika noloa tulla tänne jauhamaan p.askaa. Mene sinne vessaan.


    • Montako oktaavia?

      Äänentaso nousi steriloinnin jälkeen?

    • sosdem-piiri

      Miten päästäisiin noista ryssistä eroon? Riittääkö pelkkä halveksunta?

      • Mikään ei auta

        Ne aikoo jyrätä meitin.


      • khjkhuhkgyt6r67u
        Mikään ei auta kirjoitti:

        Ne aikoo jyrätä meitin.

        ne o jyränny jo...


    • pete4

      ottakaa muhun yhteyttä hoidetaan ne syöpäläiset.

    • mattsper

      Sairas tyyppi, ei oo pakko nussia ja nuolla !?

      • slipover

        Minkäs sille mies mahtaa, että pimppa tuntuu kielessä ja pippelissä yhtä mukavalta...


    • Gulg

      Jopas muutamilla riittää vessakiinnostusta. Ammatiksenneko te niitä vessoja tarkkailette, ootteko kaikki vessan siivojia?

      Enpäole ehtinyt vessoissa kulkemaan niin paljon että olisivat päässeet huolenaiheiksi.

      Katsokaa miten paljon venäläisten matkailu on tuonut rahaa varsinkin Etelä-Karjalaan. Vessojen siivouksestakin maksetaan.

      • Röpökkä

        Millä tavalla se Venäläisten tuoma raha näkyy Lappeenrantalaisten hyvinvoinnissa? Onko hyvinvointia se, että kaupungista rakennetaan Venäläisten leikkikenttää ja paikallisasukit toimivat maskotteina?
        Vähittäismyynnin muotisana " asiakaslähtöinen " olisi realistisempi muodossa " Venälaislähtöinen "

        Kuvottavaa moinen huoraaminen...


      • etsilleen

        Mutta kun ei makseta. Siitä maksetaan kyllä mutta ne siivotaan tiettyinä aikoina oli kuinka kusessa tahansa joten ei siitä siivoojat rikastu.
        Paskat ne mitään rahaa ole tuoneet tänne. Enemmän niihin hupenee kuin muka tuovat.
        En ole vessan siivooja (mikä ammatti on muuten hyvinkin tärkeä jonka huomaa viimeistään jos sinne menee ryssän jälkeen) mutta pakosta joudun niitä käyttämään kun olen kauempaa liikkeellä ja pissihätä tulee kun monta tuntia shoppailen.


      • Rahavirrat taitaa mennä jonnekin mitä tavan pulliaiselle ei kerrota.
        Kauppa ilmeisesti venäläisten avustuksella tuottaa nykyisin niin hyvin, että ainakin isommilla kauppaliikkeillä ja kenties myöskin kauppakeskuksilla luulisi olevan sen verran tuloja, että vessoja voitaisiin siivota jopa hieman nykyistä paremmin.

        Monissa paikoissa ulkomailla on yleisissä vessoissa rahastava vessavahti paikan päällä. HÄNEN vastuullaan on, että vessa on siivottu asiakkaan jäljiltä. Meillä se on taas jonkun kiinnisaamattoman yrityksen vastuulla ja sopimusten varassa.

        Mielestäni on aika härskiä, että esim: Prisman kaltaisessa kauppakeskuksessa on vessat sellaisessa kunnossa, että kusi voi levitä kengänpohjissa jokapaikkaan.


    • suomipoika1

      Kaupan ja matkailupalveluiden venäläisasiakkaat kerryttävät Etelä-Karjalan kuntien yhteenlaskettuja verotuloja reilulla seitsemällä miljoonalla eurolla vuodessa. Tästä noin kuusi miljoonaa euroa tulee venäläismatkailijoilta ja loput tukkukaupan vientikaupasta.

      Luvut selviävät Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK :n tekemästä tutkimuksesta, joka perustui yritysten antamiin tietoihin venäläisten asiakkaiden osuudesta liikevaihdossa. Tutkimuksen tilasivat kymmenkunta Etelä-Karjalan kuntaa ja kauppakamari.

      Tutkimuksen mukaan venäläiset asiakkaat tuottivat vuonna 2012 Etelä-Karjalan kaupalle sekä majoitus- ja ravitsemusalalle 497 miljoonan euron liikevaihdon.

      Lappeenrannan että Imatran tavoitteena on kaksinkertaistaa vuoteen 2020 mennessä venäläismatkailun verotulovaikutus.

      Niin että älkää kitiskö vaan siisvotkaa vessatkin, palkan te siitäkin saatte.

      • Röpökkä

        Kysymys kuuluukin, millä tavalla tämä kaikki näyttäytyy Perus Etelä-karjalaisen arjessa? Millä tapaa arkemme oli suotuisampaa aikana, kun rajat oli kiinni?

        Kuka näistä Venäläisten rahoista loppuviimein hyötyy? Pertsa Mattilasta?


    • haista pas tai kaksi

      Haista sinä paska tutkimuksineen,veroja piti korottaa vaikka 497 miljoonaa tuli rahaa
      kyllä sinä olet aika durak ruskien perseen nuolija,
      teeppä uusu tutkimus missä ne rahat on

    • Pakkasukko

      "Kuka näistä Venäläisten rahoista loppuviimein hyötyy? Pertsa Mattilasta?"

      Kaikkihan niistä hyötyy. Ilman niitäkin verotus olisi vielä korkeampi.

    • vessakirjotus

      Osaisko joku kääntää venäjäksi: kaikki osaa kusta lattialle, mutta sankarit osaa paskantaa kattoon!

      • Suomi poika

        Varokaa!!!Kaupunki täynnä rusakkoja!!


    • Huolestunut

      onkohan ne vessat aiheuttanu sinne pikisaareen sitä mahdollisesti kaupungin suurinta HIV epidemiaa?

    • Ukko Pakkanen

      Pakkasukko kävi täällä vessassa ja jätti jälkeensä muhkean läjän toivottaen hyvää joulua ja uutta vuotta.

      Веселого Рождества и счастливого нового года

      • pommittaja

        Kiitos Pakkas-Ukko..näköjään sinne Prisman parkkiin laskit,kun yksi rusakko siihen liukastui....sattuipa miina oikeaan osoitteeseen...


    • Näin on
    • Jätäläjääää

      Ryssät tuo rahaa suomeen, lisää työpaikkoja suomeen. jossain vaiheessa sotahullu mulkkku putin on puolustamassa omiaan ja valtaa e-karjalan.
      Onhan tää loputon lista, maailman töykeintä kansaa, epäkehtoliaita. Luulevat että suomalaiset luulee venäjän olevan pelkkää moskovaa tai pietaria vaikka totuus on että maa on 90% saakelin ruma, likanen, kunnostamaton jäteläjä.. Jokainen joka joskus venäjällä on käynyt on nähnyt paikkoja mitä suomessa ei näe missään... Saa nähä millon venäjä päivittää ittensä 2000luvulle.

      UGH OLEN PUHUNUT, kiitos

    • fami

      poistakaa tämä viesti saataana kusipäät!

    • disco

      Poistakaa tämä ilmei-st koi viesti. Miksi tellä palstalla aina kiroillan!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe