Karaokejärjestelmät ammattikäyttöön???

Alle 25.000€

Ammattikäyttöön lienee saatavana seuraavat valmiit ohjelmistot/laitteet

MelPlayer 3
MoodMedia
Maestro Music
KSF
DJ Online

Mutta onko mihinkään noista saatavan esim. kosketusnäytöllistä "lisäyksikköä" millä asiakkaat voisi itse ilmottautua, mutta niin että ei pääsisi muuten sörkkimään ohjelmaa, eli lisäkoneella voisi hakea laulun nimen, ja antaa oman nimen???

Jos ei, niin mikä noista muuten sitten mahtaisi olla paras?

49

3759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zach

      MoodMedia on vain vuokrakäyttöön. Maestro on sekä myynti että vuokra. KSF on vain myynti. DJ Online on vain vuokra. Näiden lisäksi on vielä Kara-Master, joka on sekä myynti että vuokra. Mikä on paras, sitä on jo vaikeampi sanoa. Ehkä myynnissä olevista KSF, mutta se on hinnakkain mukana tulevan kosketusnäytön takia. Maestro ja Kara-Master on vain ohjelmistoja, kumpikin on asiallisia ja riittävän hyviä.

      Oletko tutustunut eSongbookiin? Se on hyvä työkalu sekä listoihin että varauksiin.

    • karaokekaravaanari

      Hei!

      Mikäli olet hankkimassa laitteita, niin miksipä et hankkisi valmista pakettia ja kekat kaupan päälle, mikäli vaikutat oikealaa puolen suomea.

      Mikäli haluat lisätietojan niin laitappa jotain yhteystietoa, niin laitan lisäinfoa sitten.
      Kyseessä on ammattilaitteisto ja n. 7500 biisiä koneessa.

    • KSF best

      Pakko sanoa että paras/helpoin noista on KSF siinä toki on muutama puute, esim. se että laite on suuniteltu käytettäväksi AINOSTAAN kosketusnäytöllä, ja tämän takia biisihaussa ja ilmottautumisessa muutama ylimääräinen napin painalmus, vaikka käyttisi ulkoista näppäimistöä ja hiirtä... no ei se montaa sekuntia vie, mutta kuitenkin, lisäksi muutamassa kohdassa joutuu painamaan liikaa erilaisia "varmistusruutaja" tuttuja tietokonekäytöstä että kun haluaa tehdä jotain, kysyy järjestelmä omassa ikkunassa "tehdäänkö"

      Tuollaista omaa "ilmottautumistietokonetta" ei taida olla vielä käytössä... voisi kyllä olla ihan kiva idea, että baarissa olisi jossain tisikillä esim muutama tablet tietokone josta voisi hakea ja ilmottautua....

      KFS:ssä myös se huono, että ei voi hakea erikseen laulun tai esittäjän nimellä, ei nyt iso ongelma, mutta jossain kappaleissa hidstaa hitusen hakemista...

      MoodMedian laite tuntuu muuten aika usein soittavan taustamusiikkina juuri lauletun artistin jonkun toisen kappaleen... onkohan tämä sattumaa, tai ohjelmoitu juttu, itse en ole ko. laitteeseen päässyt tutustumaan paremmin niin en tiedä

    • ei automaateille!

      Tuolla summalla saat jo ohjelmapalveluita tuottavalta yritykseltä.tasokkaat karaokepalvelut ammattitaitoisineen juontajineen jo pirun pitkäksi aikaa.

      • ref516ef5erw

        Oikeestaan ei saa....

        joku kunnon karaokejärjestelmä esim Mood Media maksaa 20 tonnia.

        Sitten vielä 3-4 kanavainen mikseripyötä

        muutamia kaijuttima

        Pari mikrofonia

        ja tietenkin vahvistin

        Että kyllä sillä 25 tonnilla ne laitteet just ja just saa


      • uuWatvat
        ref516ef5erw kirjoitti:

        Oikeestaan ei saa....

        joku kunnon karaokejärjestelmä esim Mood Media maksaa 20 tonnia.

        Sitten vielä 3-4 kanavainen mikseripyötä

        muutamia kaijuttima

        Pari mikrofonia

        ja tietenkin vahvistin

        Että kyllä sillä 25 tonnilla ne laitteet just ja just saa

        Mitä v*****n KAIJUTTIMIA????????


      • sivistys-sanakirjast
        uuWatvat kirjoitti:

        Mitä v*****n KAIJUTTIMIA????????

        mukaan .....................

        Rimmaavat sanat: mikä rimmaa ' KAIJUTIN ' sanan kanssa?

        kaijutin rimmaa näiden kanssa:

        haihdutin, hiilihapposammutin, hilavitkutin, houkutin, ilmankostutin, jauhesammutin, juoksutin, kaasutin, kaiutin, killutin...

        että oliskohan tuo "ammattilainen" kenties kuitenkin ollut hankkimassa

        KAIUTTIMIA? ??


      • Sivistys-sanakirjast
        uuWatvat kirjoitti:

        Mitä v*****n KAIJUTTIMIA????????

        Määritelmää sanalle "KAIJUTIN " ei löytynyt.


      • Hömppä
        sivistys-sanakirjast kirjoitti:

        mukaan .....................

        Rimmaavat sanat: mikä rimmaa ' KAIJUTIN ' sanan kanssa?

        kaijutin rimmaa näiden kanssa:

        haihdutin, hiilihapposammutin, hilavitkutin, houkutin, ilmankostutin, jauhesammutin, juoksutin, kaasutin, kaiutin, killutin...

        että oliskohan tuo "ammattilainen" kenties kuitenkin ollut hankkimassa

        KAIUTTIMIA? ??

        Mikä v.....n "sivistys-sanakirja"??? Se on suomeksi "sivistyssanakirja".


    • Poppaloora8

      Mestro taitaa olla suosituin noista?

      Oma kokemus laitteista Turun seudulta on:

      MelPlayer 2/3 Silja Baltic Princes, Portsa ja Kaarinan Tori Pub

      MoodMedia. Grace ja Amorella

      Maestro, Baltic Princes, Silja Galaxy, Cocolobo, Bryssel, Steet Bar 95,

      KSF, Pelimies

      DJ Online, Messukeskus ja Suxes

      Levyt ja soitin: Vapari, Höveli, Bambu garden,

      Mutta paras noista silti on MoodMedia, siinä on useita kappaleita mitä ei ole missään muussa järjestelmässä. esim Lasten liikennelaulu ja Poppaloora

    • 154554656

      KSF soittimeen on tullut tuo lisäominaisuus, eli voidaan ottaa tietokone/tabletti millä voidaan etsiä kappaleita ja lisätä ne itse listalle.....

    • M Music

      Taitaa Maestro ja Melplayer 2/3/4 olla suosituin

      MoodMedian kone lähinnä hifistelyyn missä kaiken pitää olla vimpan päälle

      KSF on taas helppokäyttöinen laite, sopii baaritiskille kassakoneen viereen

      DJ Online on taasen enemmänkin satunnaiseen käyttöön ihan OK

      Eli jos jotain pitää hankkia, niin Maestro

    • Haluan ilmoituksen

      Ota se minkä saat.

      Selkein on KSF

      MoodMedia ja Maestro aika samalaisia. Molemmissa voi haetun kappaleen heti heittää listalla mihin paikkaan vain. Melplayerissa ja KSF:ssä tämä ei onnistu, koska ruudulla on joko laulajalista tai kappalelista.

      KSF:ssä ja maestrossa on taas taustamusiikin hallinta todella helppoa, joten laite sopii myös DJ käyttöön... Mood Mediaan saa taasen toiminnon että soittaa taustamusiikkina saman esittäjän toisen kappaleen, mikä on laulettu äsken.

      Kosketusnäytön kanssa käytettäväksi sopii vain hyvin MoodMedia ja KSF

      Maestrossa etuna on se, että kappaleiden välillä saa näyttöön listan 25€ hinnalla, missä näkyy kymmeniä seuraavia laulajia, heidän esiintymisaika ja laulujonon pituus.

      Eli jokaisessa on jotain mitä toisessa ei... Eli maestro on lähes paras, vaikka ei kosketusnäytölle sovellukaan... Huonoin on MelPlayer, TODELLA sekava käyttöliittymä, jossa aina ruudulla paljon kaikkea ylimääräistä krääsää.

      DJ Onlinesta? ei ole kokemusta... Ehkä siinä yhdistetty kaikkien huonot, tai hyvä puolet?? Joku voi kertoa jos on päässyt kokeilemaan

      • http://keskustelu.su

        Jos haluaa listalle JOKAISEN karaokekappaleen, ainut valinta on MoodMedia laajennuksineen... silloin saa kappaleitä mitä muilla ei ole... Tosin yksi kappale uupuu "tulin minä kaapista ulos" löytyy sentään KSF:n koneesta... No kaikkea ei voi saada


    • DJ Roivas

      Maestrosta ja Melplayeristä kokemusta löytyy, Mastro on hellppo siirtää playeri ikkuna screenille ja suurentaa ja sitten toimiikin jo skreenissä koko ruudulla kokoajan. Melplayerissä on se etu että dj:llä on oma video siinä soittimessa. Helpottaa omien vetojen vetämistä kun ei tarvi lähtee dj boksista vekeen. Melplayerissä on parempi laulajien nimen laitto, listaa saa suoraan muokattua hiiren klikkauksella. Transponointi on huonompi melplayerissä, sillä henkilökohtaista transponointi mahista ei ole vaan pitää laittaa nimen eteen esim -2 jotta muistaa kappaleen aikaan transponoida. Maestrossa joutuu tupla klikkamaan nimen kohdalla mutta siinä samalla aukeaa transponointi ominaisuus kyseiselle kappaleelle. Eli saa nimen lisäksi kappaleen ajaksi transponoinnin suoraa asetettua. Maestrossa ei ole DJ:lle omaa biisinäyttöä ellei kopioi skreenit mutta sitten menetätä mahiksen editoida kappaleita jne biisin aikana. Itse pidän molempia aika samanvertaisina ja molemmilla keikka hoituu ongelmitta.

      • Dj ike

        Vähän väärin meni

        Maestroon saa oman "pikkunäytön" juontajalle, valikon "mikseri" kautta, sen saa myös piiloon jos ei tartte sitä. Molemmilla koneilla onnistuu myös se että käytetään vain "juontokoneen" näyttöä, eli kappaleen videon saa koko näytön kokoiseksi juontokoneeseen, kiva ominaisuus pikkukeiloilla, ei tartte kantaa ylimäärästä näyttöä mukaan.

        Maestron saa myös tilaan jossa kappaletta lisättäessä se kysyy laulajan nimen ja sävelkorkeuden. Näitä voi myös muokata kummassakin järjestelmässä.

        Maestron isoin bonus on tuo helppo ja laaja taustamusa, parhaimmillaan saa samaan ruutuun näkymään samaan aikaa karaokeahaun, karaokelistan, taustamusiikkihaun ja taustamusiikkilistan.

        Lisäksi maestrossa rullaa ruudun yläreunassa seuraavien laualjien nimet, ja jos ei ole käytössä taustamusiikkia niin saa kappaleiden väliin "infotaulun" missä näkee 10 seuraavaa laulajaa, heidän esitysajan ja jonon yhteensä, siis yleisölle näkyvä tieto.

        Huonoin ominaisuus maestrossa on se että "laulajajono" on törkeän lyhyt lähes aina, koska näytössä on liikaa kaikkea turhaa. Lisäksi maestrossa on todella moni toiminto tehty vaikeaksi ja hankalasti löydettäväksi, kuten esim. tuon DJ:n pikkukuvan näkyminen.

        Maestrossa kivaa on myös se, että laulun voi "raahata" mihin kohtaa jonoa ikinä tykkää ilmottautumisvaiheessa, niin taustamusiikissa kuin karaokessakin.

        KSF lähes täydellinen, mutta käyttöliittymä tehty liikaa kosketusnäyttöä ajatellen

        Moodia käyttänyt pari kertaa, selkeä liittymä, oikealla kappalehaku, vasemmalla laulujono ja käyttönäppäimet, saa sijoitettua esikatselut, mikserit yms. mihin kohtaan vain, ja piilotettua turhia ominaisuuksia ja lisäksi voi järjestää soittolistaa "raahaamalla" eli ehdottomasti eniten omiin tarpeisiin muokattavissa oleva soitin


        DJ onllinea en ole ikinä päässyt vielä tiskin taakse koittamaan


      • "Hei,"Hei,"Hei,"Hei,
        Dj ike kirjoitti:

        Vähän väärin meni

        Maestroon saa oman "pikkunäytön" juontajalle, valikon "mikseri" kautta, sen saa myös piiloon jos ei tartte sitä. Molemmilla koneilla onnistuu myös se että käytetään vain "juontokoneen" näyttöä, eli kappaleen videon saa koko näytön kokoiseksi juontokoneeseen, kiva ominaisuus pikkukeiloilla, ei tartte kantaa ylimäärästä näyttöä mukaan.

        Maestron saa myös tilaan jossa kappaletta lisättäessä se kysyy laulajan nimen ja sävelkorkeuden. Näitä voi myös muokata kummassakin järjestelmässä.

        Maestron isoin bonus on tuo helppo ja laaja taustamusa, parhaimmillaan saa samaan ruutuun näkymään samaan aikaa karaokeahaun, karaokelistan, taustamusiikkihaun ja taustamusiikkilistan.

        Lisäksi maestrossa rullaa ruudun yläreunassa seuraavien laualjien nimet, ja jos ei ole käytössä taustamusiikkia niin saa kappaleiden väliin "infotaulun" missä näkee 10 seuraavaa laulajaa, heidän esitysajan ja jonon yhteensä, siis yleisölle näkyvä tieto.

        Huonoin ominaisuus maestrossa on se että "laulajajono" on törkeän lyhyt lähes aina, koska näytössä on liikaa kaikkea turhaa. Lisäksi maestrossa on todella moni toiminto tehty vaikeaksi ja hankalasti löydettäväksi, kuten esim. tuon DJ:n pikkukuvan näkyminen.

        Maestrossa kivaa on myös se, että laulun voi "raahata" mihin kohtaa jonoa ikinä tykkää ilmottautumisvaiheessa, niin taustamusiikissa kuin karaokessakin.

        KSF lähes täydellinen, mutta käyttöliittymä tehty liikaa kosketusnäyttöä ajatellen

        Moodia käyttänyt pari kertaa, selkeä liittymä, oikealla kappalehaku, vasemmalla laulujono ja käyttönäppäimet, saa sijoitettua esikatselut, mikserit yms. mihin kohtaan vain, ja piilotettua turhia ominaisuuksia ja lisäksi voi järjestää soittolistaa "raahaamalla" eli ehdottomasti eniten omiin tarpeisiin muokattavissa oleva soitin


        DJ onllinea en ole ikinä päässyt vielä tiskin taakse koittamaan

        DJ online lähes sama kuin Maestro, tosin käyttöliittymä on selkeämpi, ja helpompi, ja listat samalla lailla kuin MoodMediassa.

        Isoin ongelma DJ:ssä on se, että ei ole "ehdottavaa" hakua lainkaan, eikä voi hakea erikseen esittäjällä, tai kappaleella. Jos halua esim. laulaa kappaleen YÖ tai Ei niin tulee satoja hakutulosta.

        Eli maestrossa olisi potentiaali parhaaksi, mutta se on niiin sekavakäyttöinen. Maestrossa voi tosiaan hakea kappaleen nimellä, esittäjän nimellä, tai koodilla, ja jokaiselle oma hakukenttä.

        Lisäksi hakuedot voi säätää niin että riittää että sana esiintyy nimessä, tai että se alkaa kirjoitetulla nimellä, tai että sen tulee olla täsmälleen sama. Tällöin esim. kun kirjoitat EI, niin tulee esiin vain kappaleet joiden nimi on EI.

        Kaikenkaikkiaan paras on edelleen KSF, vaikka siinäkin puutteita on, hinnoittelun puolesta MelPlayer taitaa olla halvin


      • DJ Eki
        "Hei,"Hei,"Hei,"Hei, kirjoitti:

        DJ online lähes sama kuin Maestro, tosin käyttöliittymä on selkeämpi, ja helpompi, ja listat samalla lailla kuin MoodMediassa.

        Isoin ongelma DJ:ssä on se, että ei ole "ehdottavaa" hakua lainkaan, eikä voi hakea erikseen esittäjällä, tai kappaleella. Jos halua esim. laulaa kappaleen YÖ tai Ei niin tulee satoja hakutulosta.

        Eli maestrossa olisi potentiaali parhaaksi, mutta se on niiin sekavakäyttöinen. Maestrossa voi tosiaan hakea kappaleen nimellä, esittäjän nimellä, tai koodilla, ja jokaiselle oma hakukenttä.

        Lisäksi hakuedot voi säätää niin että riittää että sana esiintyy nimessä, tai että se alkaa kirjoitetulla nimellä, tai että sen tulee olla täsmälleen sama. Tällöin esim. kun kirjoitat EI, niin tulee esiin vain kappaleet joiden nimi on EI.

        Kaikenkaikkiaan paras on edelleen KSF, vaikka siinäkin puutteita on, hinnoittelun puolesta MelPlayer taitaa olla halvin

        Oikeastaan MelPlayer 4:ssä on tuo "ehdotteleva haku" ja saa valita hakeeko esittäjän, kappaleen, tai levyn nimellä. Ja laulujono on pitkä, ja muutenkin näppärä ohjelma.

        Alemmalle vastaukseksi että asiakkaan näkökulmasta MelPlayer on paras, koska siinä tietää etukäten "kappalevalikoiman" aika tarkkaan, kun taasen esim. Maestrossa voi olla kappaleet ihan mitä tahansa, siis jossain paikassa voi olla aivan eri kappaleet kuin toisessa.

        Halvimmalla pääsee kiinni kk hinnalla maestroon. omaksi ostettuna halvimpana on melplayer. harvaan käyttöön edukkain on MoodMedia tai DJ Onnline kappalehinnoittelulla....

        Eli vielä ei ole sitä parasta järjestelmää, mutta ehkä vielä joskus tulee se, missä on kaikkien hyvät puolet yhdistettynä


    • Jukka Pojan poika

      Mikä on ton softan ja sisällön suhde on sit?
      Missä on paras biisitarjonta?
      Kandeeko suosia sisältöä vai käyttömukavuutta?
      Onks saundissa eroo? Kaikkihan taitaa olla ihan perustietokoneita?

      • DJ Onlineen, Maestro

        DJ Onlineen, Maestroon, ja MoodMediaan saa kaikki kappaleet, paitti MelPlayn tuotannon.

        MelPlayeriin saa taasen kanssa melkein kaikki

        Eli kaikkia karaokekappaleita ei ole mahdollista saada mihinkään, ellei ole sitten kahta konetta.

        Käyttömukavuus on lähes sama kaikissa, joskin eroja on, soundit myös aika samoja. Dj Online ja MelPlayer on "integroitu" koneeseen, eli se on yhtä ja samaa käyttöjärjestelmän kanssa


      • soitin

        Melppariin ei taida enään saada kun sen omaa tuotantoa.
        Muihin soittimiin taas saa kaiken muun paitsi Melpparin tuotannon.


    • adsfgh

      pakko jotain sanoa ettei "suljeta"

    • 45564g

      DJ Online vaatii mac tietokoneen, käyttöliittymä kankea, karaoket vuoksakäytössä törkeän kalliitta (1,5€/soittokerta)... Ei voi suositella karaokekäyttöön lainkaan

      KSF Laitteisto kallis, ei vuokramahdollisuutta, helppo käyttöliittymä, ostetaan aina pakettina sisältäen tietokoneen

      Mood Media, simppeli käyttöliittymä, ja vuokrakäytössä kohtuulliset hinnat (0,6€/kpl)

      Maestro, markkinoiden monipuolisen, joskaan ei helpoin käyttöliittymä, halvat vuokrakapllaeet (0,56€/soittokerta)

      Melplayer. Helppo käyttöliittymä. Omaksi ostettuna ehdottomasti halvimmat kappaleet, ei vuokramahdollisuutta. Ei ole mahdollista saada taustamusiikkipalvelua kuukausihintaan ylläolevien tapaan. Eli käytännössä musiikit tulee soittaa muuta kautta. Mahdollista ostaa "taustamusiikkilevyjä" mutta ne käy nimenomaan vain välimusiikiksi...

      Eli yhteenvetona, jos teet keikkaluontoista työtä, niin maestro. Jos karaokea joka ilta, niin melplayer

      • KaraokenSpotify

        Singa Pro --> uusi ratkaisu markkinoilla. Ilmoittaa hinnaksi 399€ / kk.


      • KJTP

        Ja mistään ei löydy osoitetta mistä edes sais ton MOODMEDIA-playerin.


      • KJTP

        ...vaikkakin KAIKKI tilaus/palvelinpohjaiset karaokejärjestelmät on täysin P:stä, sikäli, että sulla ei käytännössä ole FYYSISESTI HALLUSSASI ja OMISTUKSESSASI ainuttakaan biisiä. Levyt ja sellaiset playerit, joihin biisit ladataan, eli ovat omassa koneessasi tiedostoina ovat ainoa järkevä ratkaisu.


      • Hintapoliisi87
        KaraokenSpotify kirjoitti:

        Singa Pro --> uusi ratkaisu markkinoilla. Ilmoittaa hinnaksi 399€ / kk.

        alv 0 eli yhteensä 494€ :D


      • Karaokemestari

        Mitä maksaa tietokone pohjainen karaoke noin 3500 kappaleen ohjelmistolla?


    • KaraJoke

      Nykyään taitaa jokaiselta saada koko tuotannon kerralla, eli ei enää 3000 kappaleen ohjelmistoja tms.. Nopealle googlailulla selviää tämmöstä.

      Maestro: 46000 kappaletta. 489€/kk tai sitten laulukertaveloitus 0,49€/laulukerta.
      Samalla ohjelmalla Musiikki, mainonta, jukebox ja TV.. Toimii windows koneilla
      http://www.viihdevayla.fi

      Singa pro: 20000 kappaletta. 399€/kk tai 129€/kk 0,45€/laulukerta
      Toimii rinnakkain spotify businesin kanssa ja oma jukebox-appi Toimii iPadilla
      https://singa.pro/fi

      Moodmedia: Erilaisia paketteja, hinnat ei näkyvillä netissä.
      Samalla ohjelmalla oletettavasti Musiikki ja mainonta. Toimii Windows koneilla?
      https://moodmedia.fi

      DJ Online: Erilaisia paketteja, hinnat ei näkyvillä netissä.
      Samalla ohjelmalla Musa, mainonta ja jukebox. Toimii Mac-koneiden kanssa.
      http://www.djonline.fi

      Melplay: Kappalemäärästä ei tietoa. Tuottaa omaa Melplay-sarjaa. Hinnat ei näkyvillä
      Samassa ohjelmassa Musiikki. Toimii ymmärtääkseni Linux-laitteissa
      http://www.melplay.fi/melplayfi/

    • sim66a

      Melplayerille on saatavilla jotakuinkin 20000 biisiä. Vuokrahinnat on aikas reilusti edullisemmat kuin muilla yllämainituilla eli max.290€/kk.

      Sisältöhän on kaikissa muissa kuin Melplayer laitteissa sama kotimaisissa eli Finnkaraoke Finnhits Power Laulavakoira Karaokepokkari Tatsia. Ulkomaisia on sitten jokaisella vähän ristiinrastiin.

      Melplayerissä on Melplay,Satnight,Karaokekeskus,Suomi Karaoke, Tatsia ja ulkomaisina Sunfly ja Zoom.

      Makuasioita nuo laitteet ja levyt enempikin mun mielestä sillä kaikilla varmasti pärjää.
      Uusia biisejähän ei tällä hetkellä näytä julkaistavan Suomalaisissa noista yllämainituista kuin Singalle ja Melplayerille. Ulkomaisia biisejähän tulee ihan kivasti kaikkiin.

      Mutta sittenhän on olemassa vielä myös Muvika Pro ja KSF.
      Niistä ei kummastakaan mulla oo tarkempaa hajua. Muvika Pron hinta näytti olevan niiden sivuilla 299€/kk.

    • Reino093

      Singa on myös ainut jolla sisältö näyttää modernilta. Kaikilla muilla samat vanhat VHS-laatuiset videot. Näyttää kohtalaisen hupaisalta jos ravintola on hommannut uudet vehkeet ja näytöt, mutta sitten näytetään samaa tavaraa jota käytettiin jo kuvaputkitelevisioiden aikana.

      • sim66a

        Näyttää modernilta? Millä tavalla se on muita modernimpaa?


      • NiklasSinga

        Terve! Niklas Singalta tässä. Juurikin näin eli Singa Pro on maailman ensimmäinen täysin digitalisoitu karaokeratkaisu. Kaikki vanhat, jopa 80-luvulta olevat heikkolaatuiset karaokevideot sinisine särisevine taustoineen on hävitetty ja kaikki karaokekappaleet (äänet, lyriikkatekstit, taustat) on digitalisoitu vuoteen 2018. Jokaikinen kappale on siis "remasteroitu" vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Taustakuvat ovat nyt teräväpiirtoa joka kappaleessa, äänenlaatu on korkeampaa kuin koskaan (AAC codec 320kbps) ja tekstitykset ovat luotu auto-zoomauksilla, jotta kaikista teksteistä saa varmasti kaiken irti jokaisessa kappaleessa. Vanhojen ”retro” katalogien ongelmista, joissa osassa laulun tekstit saattavat olla 10-20% kuvaruudusta, äänet rikkoutuvat heti /- 2 sävelkorkeuksien muutoksen jälkeen jne. on nyt päästy lopullisesti eroon. Koko sisällön digitalisointi mahdollistaa myös kappaleiden reaaliaikaisen transponoinnin (sävelkorkeus ja tempo) ilman minkäänlaista viivettä. Toivottavasti tämä selventää asiaa.

        Lauluterveisin,

        Niklas / Singa


    • KaveriKaljahousu

      Meillä ravintolassa ero on sama kuin jos katsot ensin Ranskan vuoden 1998 jalkapallon mm-kisoja videolta ja sen jälkeen Mestareiden liigan semifinaalia Viaplayltä vuonna 2018

      • sim66a

        Juu juu. Eli tarkoitat vain siis että terävämpi kuvanlaatu ?


      • Reino093

        Ei vaan ilmeisesti ovat tehneet koko videon uusiksi. Musiikki on sama laadukas version kuin niissä FinnKaraoke yms. VHS-laatuisissa videoissa, mutta uusilla grafiikoilla, taustakuvilla ja sitä rataa.

        Eli siis täysdigitaalinen järjestelmä. Ilmeisesti grafiikat muokkaantuu täysin näytön koon mukaan ja tekstitkin suurenee tai pienenee sitä mukaa kuinka pitkät rivit on. Helpottaa huomattavasti laulamista kun ei tarvii tihrustaa sitä röpelöistä tekstiä ruudun alareunassa.


      • Sim66a
        Reino093 kirjoitti:

        Ei vaan ilmeisesti ovat tehneet koko videon uusiksi. Musiikki on sama laadukas version kuin niissä FinnKaraoke yms. VHS-laatuisissa videoissa, mutta uusilla grafiikoilla, taustakuvilla ja sitä rataa.

        Eli siis täysdigitaalinen järjestelmä. Ilmeisesti grafiikat muokkaantuu täysin näytön koon mukaan ja tekstitkin suurenee tai pienenee sitä mukaa kuinka pitkät rivit on. Helpottaa huomattavasti laulamista kun ei tarvii tihrustaa sitä röpelöistä tekstiä ruudun alareunassa.

        Okei. Mageeta :D Tajuukse järjestelmä siis et onks mul 20" putkitelkkari kiinni tai 60" 4K telkkari kiinni?


      • NiklasSinga

        Joo kyllä se tajuaa! (taino tosta 20" putkitelkkarista en ole sata varma :D), mutta ainakin minkä tahansa HDMI/VGA näytön tunnistaa ja skaalaa kuvan sen mukaan. Tottakai 4k, 1080p ja 720p näytöiltä kuva näyttää helkkaristi paremmalta, koska Singan koko sisältö on teräväpiirtoa. Laitoin tohon vähän ylemmäs enemmän infoa tosta koko sisällön digitalisoinnista. - Niklas / Singa


      • Sim66a
        NiklasSinga kirjoitti:

        Joo kyllä se tajuaa! (taino tosta 20" putkitelkkarista en ole sata varma :D), mutta ainakin minkä tahansa HDMI/VGA näytön tunnistaa ja skaalaa kuvan sen mukaan. Tottakai 4k, 1080p ja 720p näytöiltä kuva näyttää helkkaristi paremmalta, koska Singan koko sisältö on teräväpiirtoa. Laitoin tohon vähän ylemmäs enemmän infoa tosta koko sisällön digitalisoinnista. - Niklas / Singa

        Asia selvä. Hieman vieläkin haavi auki ihmettelen tuota miten vanhasta Finnkaraoken VHS taustasta on saatu tehtyä vielä parempi jos video/äänite on julkaisu 80 luvulla jo. Kun eihän se kuvanlaatukaan parane jos skaalaat vaan 100x100px kuvan 1000x1000px kokoon. Mielenkiintoisia juttuja kuitenkin. Täytyy tutustua tarkemmin jossain vaiheessa ;)


      • NiklasSinga

        Joo selitin hieman huonosti. Eli video ja skaalautuvat lyriikat on tehty kokonaan uudestaan eikä se videotausta ole siis samannäköinen kuin VHS-taustassa. Ainoastaan se Finnkaraoken äänitiedosto taustalla on vanha tuttu äänenlaadullisesti paranneltuna versiona. Joo käy ihmeessä tutustumassa. Singa applikaatiosta näät sijaintiasi lähimmät Singa-ravintolat, joissa pääset tutustumaan Pro-tuotteeseen.


      • Sim66a
        NiklasSinga kirjoitti:

        Joo selitin hieman huonosti. Eli video ja skaalautuvat lyriikat on tehty kokonaan uudestaan eikä se videotausta ole siis samannäköinen kuin VHS-taustassa. Ainoastaan se Finnkaraoken äänitiedosto taustalla on vanha tuttu äänenlaadullisesti paranneltuna versiona. Joo käy ihmeessä tutustumassa. Singa applikaatiosta näät sijaintiasi lähimmät Singa-ravintolat, joissa pääset tutustumaan Pro-tuotteeseen.

        Niin ja sitä audion parantamista tässä nyt ihmettelinkin vaikka kuvan omaisin keinoin. Ymmärsin kyl et videot on tehty kokonaan uusiksi mutta mitä äänelle voi tehdä että siitä tulisi parempaa? Kun ne on puristettu sinne VHS:lle menevään muotoon niin kyllähän alkuperäinen laatu on jokin lähtökohta siihen mitä siitä voidaan saada irti. Ku eihän taustoja ole soitettu uusiksi, vai onko?


      • NiklasSinga
        Sim66a kirjoitti:

        Niin ja sitä audion parantamista tässä nyt ihmettelinkin vaikka kuvan omaisin keinoin. Ymmärsin kyl et videot on tehty kokonaan uusiksi mutta mitä äänelle voi tehdä että siitä tulisi parempaa? Kun ne on puristettu sinne VHS:lle menevään muotoon niin kyllähän alkuperäinen laatu on jokin lähtökohta siihen mitä siitä voidaan saada irti. Ku eihän taustoja ole soitettu uusiksi, vai onko?

        Ollaan saatu alkuperäiset WAV-laatuiset (eli pakkaamaton ääni) tiedostot suoraan karaokeyhtiöiltä, koska ei tarvita videoita. Siksi me voidaan myös lähettää parempilaatuista ääntä asiakkaalle kun se video ei oo viemässä tilaa.


    • ValtteriMaestroPro

      Hei! Sen verran tuosta äänenlaatukysymyksestä, ettei johdettaisi ihmisiä harhaan, että 320kbps on normaalilaatu karaoketaustoissa ollut jo 10 vuoden ajan, eli tällä saralla ei uutta auringon alla. Suurin saatava/kuultava ero tulee poikkeuksetta kuitenkin ravintolan äänentoistojärjestelmästä (vrt. Madboy - Bose) ja karaoketaustojen erosta, eli kenen tuottajan taustaa soitetaan.

      Terveisin.
      Valtteri / Maestro Pro

      • NiklasSinga

        Juurikin näin Valtteri! Pahoittelut jos viestini johti harhaan, ei ollut missään nimessä tarkoitus. Meidän kokemus muita järjestelmiä testatessa on ollut kyllä hyvin erilainen, mutta hienoa että myös teillä ollaan ajan hermoilla ;) Teillä myös aivan loistava tuote/palvelu mitä olen asiakkailta kuullut sekä itse testannut.

        Tarkennettakoon kuitenkin, että meillä 320kbps on se minimi, monet löytyvät suoraan studion pakkaamattomalla laadulla. AAC koodattu, joka on huomattavasti laadukkaampi 320kbps tarkkuudella kuin tämä jo 10 vuotta käytössä ollut MP3 320kbps. Taustathan ovat pääsääntöisesti samoja SunFly, PartyTyme, FinnHits yms. ratkaisusta riippumatta.

        Lauluterkuin,

        Niklas / Singa


      • SeppoSelkeäero
        NiklasSinga kirjoitti:

        Juurikin näin Valtteri! Pahoittelut jos viestini johti harhaan, ei ollut missään nimessä tarkoitus. Meidän kokemus muita järjestelmiä testatessa on ollut kyllä hyvin erilainen, mutta hienoa että myös teillä ollaan ajan hermoilla ;) Teillä myös aivan loistava tuote/palvelu mitä olen asiakkailta kuullut sekä itse testannut.

        Tarkennettakoon kuitenkin, että meillä 320kbps on se minimi, monet löytyvät suoraan studion pakkaamattomalla laadulla. AAC koodattu, joka on huomattavasti laadukkaampi 320kbps tarkkuudella kuin tämä jo 10 vuotta käytössä ollut MP3 320kbps. Taustathan ovat pääsääntöisesti samoja SunFly, PartyTyme, FinnHits yms. ratkaisusta riippumatta.

        Lauluterkuin,

        Niklas / Singa

        Kun karaoketaustat on yleisestikkin ottaen aina vähän mitä sattuu niin tuntuu hölmöltä että jauhatte tällaisestä aiheesta. Sovitukset ja soittimet kun saataisiin ensin kuntoon niin sitten kannattaa lähteä tallennusformaatista jauhamaan.

        Käykääpä nyt kaikki kuuntelemassa mikä on ero 64, 128, 192 ja 320kbps audioraitojen välillä.
        https://www.youtube.com/watch?v=CKoBl7d7VWU

        Markkinamies tietysti yrittää myydä omaa tuotettansa maailman ainoana ja parhaana mutta kuluttajan kannattanee luottaa omiin korviinsa ja miettiä mistä maksaa.


    • ValtteriMaestroPro

      Hei Niklas,

      Äänenlaatu on ehdottomasti tärkeä asia ja paras kokemus saadaankin kun koko paketti on kunnossa, eli laadukkaat äänentoistolaitteet, hyvä akustiikka sekä laadukkaat taustat (320kbps). Ravintolassa vierailevaa asiakasta kiinnostaa usein lähinnä ravintolan karaokevalikoima. Tärkeintä on, että sieltä löytyy se itselle rakas kappale, jota pääsee tulkitsemaan ja pitämään hauskaa.

      Valikoiman suhteen palveluntarjoajilla on suuria eroavaisuuksia. Viimeisten tilastoiden mukaan Moodmedian valikoima sisältää reilut 2300 kotimaista kappaletta, Teidän (Singa) valikoimassa 3225 (korjaa jos olen väärässä) ja Meillä Maestro Pro:lla se on tällä hetkellä 5055 kipaletta. Päälekkäisyyksiä ei laskettu mukaan. Ulkomaisten kappaleiden suhteen Tekin näytätte panostaneet kovasti, mikä oli mukava huomata 😄


      Terveisin.
      Valtteri // Maestro Pro

      • NiklasSinga

        Moi!

        Juurikin näin! Täysin samaa mieltä.

        Valikoiman suhteen olet oikeassa. Singassa kattavin kansainvälinen katalogi ja Maestrossa laajin kotimainen. Vaikkakin meillä osa kappaleista vielä remasteroinnissa kun ei suostuta käyttämään noita valmiita videoita eli kaikki eivät ole vielä "livenä". Meillä varmasti markkinoiden kattavin tieto ja statistiikka siitä mitä ihmiset haluavat Suomessa laulaa käyttäjien perusteella. Jos asiakkaamme haluavat minkä tahansa puuttuvan katalogin ja se on teknisesti mahdollista niin se tulee Singaan pikimmiten. Tilastoihin perusten voinkin siis sanoa että nimenomaan kotimaiset kappaleet jotka Singasta löytyvät ovat soitetuimpien listalla ja näin tuskin voi sanoa kotimaisista kappaleista mitä meillä ei ole. Mm. uudet kotimaiset kappaleet sekä indie-artistit ovat olleet Singan asiakkaille herkkua mitä muut ratkaisut eivät ole voineet tarjota (ainakaan samalla aikataululla). Eli nimenomaan panostetaan kotimaiseen musiikkiin mitä suomalaiset haluavat laulaa.

        Mukavaa ja menestyksekästä vuotta 2019 kaikille karaoken ystäville!

        -Niklas / Singa


    • ReiluPeli

      Se on jännä että Singa mainostaa biisejä olevan yli 60000 mutta kuitenkin niitä näkyy löytyvän vain jonkin verran yli 20000.

    • ValtteriMaestroPro

      Sanoin virheellisesti aiemmassa viestissä Moodin kotimaisen sisällön olevan vain 2300, vaikka oikea luku onkin 3350 kappaletta 😊

      Valtteri // Maestro Pro

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1241
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1130
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1115
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe