hermot menee, FOX..

kettu

vaikka The Walking Dead on mielestäni ihan hyvä sarja mutta pakkoko sitä on joka hemmetin mainnoskatkolla mainnostaa, samatenkun koko foxin mannostarjonta on ennalta-arvattavaa, omia ohjelmia mainnostvat, mitenkähän kauan kanava pärjää moisella meiningillä, sama kyllä koskee kaikkia mainnos-kanavia.

18

1914

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdlökjfsdlöfjj

      No tietty ne mainostaa, kun koko kanavalta ei tule muuta ohjelmaa kuin The walking dead! Jotain ihme typerää kokkikolmosta jatkuvasti ja mitä lie sattuu ö-luokan ohjelmaa pukkaa muuten koko ajan... Joskus on ollut hyvä leffa, mutta muuten ihan turha kanava. Taitaa mennä pian edeltäjänsä malliin konkkaan!

      • Anonyymi

        Pieleen meni veikkauksesi, sillä FOX elää ja voi hyvin eli paremmin kuin koskaan. Onneksi loppui se älytön Walking Dead, jälkeenjääneet latvakakkoset joutuvat vaihtamaan siitä syystä varmaankin kanavaa, vaan eipä paljon haittaa.


    • Kaikki pätkitty

      Mut entäpä mainokset Foxilla. Elokuvaa jäljellä viimeisen mainoskatkon jälkeen 2 minuuttia!!!, sitten lopputekstit.
      Ärsyttävää.

      • sdfhsdojldf

        Jep, tuntuu että Foxilla käytössä Jenkkien tyyli elikäs ohjelmaa 5-10 min. ja sitten mainos... Mutta eikö Suomessa pitäisi olla olemassa joku rajoitus, että mainoksia ei saa olla kuin n. 15-20 min. välein vai onko se poistunut? Muilla Suomen kavavilla mun mielestä esim. ainakin leffoissa on mainostauot n. puolen tunnin välein.


      • Kyllästynyt täälläki
        sdfhsdojldf kirjoitti:

        Jep, tuntuu että Foxilla käytössä Jenkkien tyyli elikäs ohjelmaa 5-10 min. ja sitten mainos... Mutta eikö Suomessa pitäisi olla olemassa joku rajoitus, että mainoksia ei saa olla kuin n. 15-20 min. välein vai onko se poistunut? Muilla Suomen kavavilla mun mielestä esim. ainakin leffoissa on mainostauot n. puolen tunnin välein.

        Fox on tosiaankin ärsyttävä tv-kanava. Hyviä ohjelmiakin se kyllä tarjoaa roskan joukossa, ja minusta oli yhtä aikaa hauskaa ja paikallaan, että se huomioi ruotsalaisuuden päivän ruotsinkielisillä juonnoillaan ja ohjelmamainoksillaan, mutta kaiken kaikkiaan mainostaukoja on sillä kanavalla liikaa - varsinkin kun yhdet ja samat mainokset toistuvat vähän väliä, yhden ja saman ohjelman aikana. Mutta muillakin pienemmillä kanavilla kuten Viitosella ja Kutosella joutuu sietämään samaa. Kaikkein ärsyttävintä on, kun liian tiheästi toistuvilla tauoilla mainostetaan kerta kerran perästä jotain surkeaa elokuvaa. Tai sitten mainostetaan ohjelmaa, jota juuri katsoo (esim. Family Guy). Walking Dead -mainoksia voisi tosiaan olla vähemmän - ei se mikään kummoinen sarja ole: halvalla tehtyä pitkitettyä ja pitkästyttävää halpiskauhuilua. Jos ei kerran ole mitään oikeaa mainostettavaa, taukoja voisi olla vähemmän.


      • Kapulaattori

        Sarjoissakin samaa tyyliä. Mutta siten saadaan 20 min -> 30 min ja pidempiin sarjoihin lisätään "kottikärryllinen" takautumia niin saadaa 40 min -> 1 h. Kanavapujottelustakaan ei ole paljon hyötyä kun mainostauot osuvat yllättäen melkein sekunnilleen samoihin aikoihin, aivan kun yksi tv-ohjaaja ohjaisi 3-5 kanavaa kerrallaan..


    • systemgood

      Ajatelkaapas,jos olisi sellainen systeemi,että mainokset olisivat vain ohjelman alussa ja sen jälkeen kun ohjelma on loppunut,silloin nää mainokset ei juuri haittais.

      • sdfhsdlöf

        No, netissähän mainokset toimii juuri noi - ne muutamat sekunnit on kärsittävä, jotta voi katsoa sen filmipätkän minkä haluaa :). Joissakin ohjelmissa on ikävä kyllä lykätty mainoksia keskellekin ohjelmaa eikä osoitinta pysty siirtämään niiden ohi, vaan kärsittävä on nekin... :/


    • mitäwitunparodiaa

      KOHTA LISÄÄ HULLUNHAUSKAA FUTURAMA-PARODIAA!!

    • suuttunut92

      ja kaiken lisäksi fox on aloittanut laittamaan joka mainoksen väliin vale jatkuu kyltin se jos mikä on rasittavaa

    • gfdhgtry

      Mainoskatkot kestää sen tunnin ajan viikossa FOX-kanavalla koska ainoa ohjelma jota sieltä ylipäätään voi katsoa on Walking Dead

    • fmsdffdffklflk2

      Joo, ne mainokset... Ajattelin eilen rentoutua ja katsoa Bones-sarjaa, mutta ei tullut mitään, kun joka viiden minuutin jälkeen tuli mainos! Kanava vaihtui, kun kyllästyin odottomaan milloin ohjelma jatkuu - mikään sarja ei ole noin usean mainoksen väärti. Eli en ymmärrä miten kanava noista mainoksista hyötyy, jos ihmiset vaihtaa niiden takia toiselle kanavalle?

    • wetrettrh

      Mainostamalla omaa ohjelmistoaan, haluavat kanavalle lisää katsojia. Näyttäisi siis menevän katsojalukujen suhteen erittäin huonosti, kun mainoskatkoja niin tiuhaan. Eipä taida olla katsojia, kohta ei sitäkään vähää jos pilaavat koko kanavan mainoskatkoilla. Tämä "feikkimainoskatko" jossa mainostavat ensin omia ohjelmiaan jonka jälkeen perinteisiä mainoksia on typeryyden huippu. Eniten ärsyttää lukuisten katkojen määrän lisäksi se että katkot yleensä keskittyvät oman ohjlemistonsa mainostamiseen, samojen sarjojen mainostamiseen ja lisäksi että ne ovat lyhyitä. Olisiko järkevämpää laittaa tunnin ohjelmaan vain kaksi mainoskatkoa jotka olisivat hieman pidempiä kuin pätkiä nämä ainakin neljään mainoskatkoon. Ja se ärsyttää että kun ohjelmaa on kymmenen minuuttia jäljellä, pitää laittaa vielä yksi mainoskatko. Aika paljon mainoskatkoja siis yhden tunnin ohjelman aikana: peräti 4. Ainoa positiivinen koko kanavassa on se että ohjelmat alkavat kyllä ajallaan ja että se näyttää vain yhtä sarjaa jota voi katsoa kanavalta: Walking Dead, tosin tämäkin aika tuskaista katsottavaa, pitää mainostaukojen ajan vaihtaa kanavaa.

    • puffia

      Noita omia ohjelmia on mainostettava, koska ei ole saatu arvioitua määrää mainoksia myytyä kullekin ohjelmalle ja ohjelmien ajastus ilman noita menisi sekaisin.
      Ovat siis eräänlaista täytettä.

    • Anonyymi

      Hei, samoja sarjoja, moneen kertaan uusintana, en viitsi katsoa, sama ohjelmaztulee samana päivänä uudestaan, ja uudestaan, miehennpuolikkaat ei naurata, ja onnennpyörä joka on pilattu,

    • Anonyymi

      Mainospaskaa virtaa viemäriputkessa matkalla samaan kaivoon joka on jo täynnä samaa saastaa nimittäin ö-tason ohjelmia.Kaivo on nimeltään FOX näitä viemärikaivoja on telkkari täynnänsä nykyaikana ja pahalle haisee hyi helvetti.

    • Anonyymi

      Kaikki mainoskanavat ovat nykyään katselukelvottom a. Nyt Foxkin siirtyi kataelukelvottomaksi kun menettivät ainoan sarjan, Walking deadin minkä sieltä pystyi katsomaan. Viimeinenkin ohjelma poistui. Siksi mainostavat omia ohjelmia koska eivät ole saaneet mainosaikaa myytyä loppuun. Mainostajat alkaa kaikota vähitellen mainoskanavilta. Mainostavat pelkästään vain omia ohjelmiaan ja ohjelmatarjonta on pelkkää uusintaa Ei mene kauan kun nämä mainoskanavat menevät vuorotellen nurin. Fox on näistä ensimmäinen ja seuraavaksi menee luokattomat Ava, Liv, Jim, Kutonen ja tv5

      • Anonyymi

        kuinka paha brain damage pitää ihmisellä olla, voidakseen katsoa jotain Walking deadin kaltaista kuraa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1545
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1233
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe