Bf4

bffani

Kannataako ostaa bf4 pleikkakolmoselle? Tiiän että bäfät on "tarkotettu" tietokoneelle mutta mun koneessa ei oo tarpeeksi tehoja :D Mutta tykkäsin bf3:sta jota pelasin ps3, eli onko bf4 parempi kuin bf3? Mitä hyvää ja huonoa pelissä on?

103

1444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pellimies

      Onhan se uudempi kuin kolmonen, jos tykkää niin mikäpä siinä.
      Tosin pc käyttöön saa jo pelin hinnalla melkein näytönohjaimen jolla peli pyörisi, muutama kumppi lisää.

      • :DDd

        Ei läheskää saa näytönohjain joka pyörittäs Bf 4 nii maksaa 100€-200€
        ja kaikki ei oo kiinni näytön ohjaimesta paljo on kiinni myös prosessorista


      • Pellimies.
        :DDd kirjoitti:

        Ei läheskää saa näytönohjain joka pyörittäs Bf 4 nii maksaa 100€-200€
        ja kaikki ei oo kiinni näytön ohjaimesta paljo on kiinni myös prosessorista

        Battlefield 4 hinta on n. 59€.
        Näytönohjain jolla pyörii pelit on tarjouksessa n. 100-130€.
        eroa n. 70€ tai alle, eli muutamia seteleitä pöytään vaan tarvitaan.


    • battle

      ei kannata ostaa grafiikat surkeat pelattuvuus anaalista tähtäys heiluu kun hullun mulkku mielettömän p3rs33ssä todella pettymys mut kai se on parempi ps4

      • jaajaaa

        eli huonompi ku bf3?


      • Opettaja!

        Ne pilikut ja pisteet!


      • jååå
        jaajaaa kirjoitti:

        eli huonompi ku bf3?

        ,no. todellakin, huonompi ......


    • No siis tua Bf4 on optimoitu ja suunniteltu paremminkin Next Genille ja PC:lle. Joten ps3/360 se ei ole ainaskaan hääppöinen

    • diudau 254

      no joo itellä on bf4 xboksilla (360). Kun ostin pelin niin ne grafiikat olivat ihan paskaa mutta nyt kun siihen on tullu päivityksiä niin koko peli on muuttunut aika radikaalisti grafiikoista. Mielestäni bf4 on tehny aika isoja parannuksia pelin suhteen. kaikki aseet ja attachmentit on tosi hyviä. myös koko pelaaminen on muuttunut. sitä ei oikein osaa selittää sitä pitää itse pelata niin voi sanoa onko se huono vai ei. muttaku ei oo sitä uuempaa konsolia tai pelitietokonetta niin siitä ei saa kuitenkaa sitä tunnelmaa siihen pelaamiseen.Bf4 ei ole tarkoitettu konsolille enemmän tietokoneelle.

      • jaajaaa

        No vaikuttais iha hyvältä, ostan sitteku hinta vähän tippuu.


    • pelaaja.

      Sanotaan näin että jos tykkäsit bf3:sta niin tykkäät kyllä nelosestakin. Periaatteessa samaa tuttua battlefieldiä 24pelaajan servut niinkuin kolmosessakin niin tiedät mitä odottaa. Kontrolleita on hieman hiottu eli ne on vähän paremmat kuin kolmosessa jossa tuntui kun juoksisi tervassa.

      Viimeistelyssä voi olla vähän sanomista niinkuin battlefieldeissä yleensäkin ja vaatii korjauspäivityksiä silloin tällöin niinkuin kolmonenkin! Jos tykkäät bf:stä ja nuo pienet ongelmat mitä siinä alkuun voi olla ei häiritse niin nelonen vois olla sulle juurikin sopiva peli!

      Hyviä pelihetkiä!

      • pelaaja.lle

        Kiitos mahtavasta vastauksesta! Tämä peli tulee hommattua kohta :)


      • hunajata
        pelaaja.lle kirjoitti:

        Kiitos mahtavasta vastauksesta! Tämä peli tulee hommattua kohta :)

        Hei elä nyt kuse hunajaa vaikka vastaus oli hyvä,mutta peli on keskeneräinen paska.


    • moninpelissä siis

      Hyvin usea jäätyminen on kyllä vituttavaa. 95% pelikerroistani on päättynyt pelin jäätymiseen ja pelitunteja n. 13

    • ryka1

      Miksi mun ps3 ( alkuperänen ) sammuttaa usein bf4 pelin kesken pelaamisen? Sammuu etenkin mapin vaihtuessa? Voiko asialle mitään? Eikö tehot riitä?

      • tympiii

        Mulla melkeen sama ongelma bf3. Tai laittaa levyn asemaan niin se latautuu mut jää siihe eikä mee pidemmälle. Eli en pääse ees peliin asti ja levyssä ei ainakaa näy mitää vikaa.


    • ryka1

      Peli sammuu koko ajan!!

      • ammattilainen69

        sillon vika on sun konsolissa vit.un fgt


    • olenko mä paras

      Mulla toimii niin kuin pitääkin.. Hyvä peli on kyllä, vaikkakaan ei iske heti samalla tavalla kuin bf3 teki. No eiköhän lisäkarttapaketit helpota sitäkin asiaa, ainakin kun tulee caspian border ja firestorm mapit. Eikä se ps3 grafiikat niin huonolta näytä.. Jos jotain huonoa niin ajoneuvojen uusittu ohjaus etenkin tankilla ajaessa on hanurista, mutta siihenkin on jo tottunut jotenkin.

      • luulisettävoi

        Joo ite huomasin kans beta-versiossa ton että ohjausnappulat muuttunu. Mutta eikö niitä voi sitten vaihtaa? Mitä mieltä ootte mapeista, onko parempia ku bf3sessa?


      • ryka1
        luulisettävoi kirjoitti:

        Joo ite huomasin kans beta-versiossa ton että ohjausnappulat muuttunu. Mutta eikö niitä voi sitten vaihtaa? Mitä mieltä ootte mapeista, onko parempia ku bf3sessa?

        Kyllä ainakin ite tykkään mapeista enemmän. Täytyis nyt vaan saada toi pelin jatkuva kaatuilu pois. Päivityksii vissii tulos joulukuun 21-22. Vai?


    • nakerrus

      Eipä auttanu päivitys yhtään mitään pelin kaatuiluun. Yksinpeliin ei pääse koska kaatuu aina heti ekan maan alkaessa ja moninpeli sammuu tasasin välein. Tietääkö kukaan milloin olisi tulossa uusia päivityksiä jotka voisivat auttaa?

      • huuhaaa

        Ei toimi yksinpeli eikä monipeli,miten voi tommosta paskaa edes laittaa myyntiin


    • kiinnostunut

      Uus päivitys tullut ;) toimiiko yksinpeli jo? Mites pelin kaatuilu?

      • ding dong,

        Vitut Se mitään toimi, yksinpeli alkaa aina alusta,pitäskö Se Se saatana pelata kerralla läpi sekään tosi onnistu ku hirttää joissain aina jumiin ja eiku alusta.Miten ne assismentti aseet saa hommattua voiko ne ostaa jostain?


    • ryka1

      Ite sain pelin toimimaan eilen! Mul oli sellain ongelma et peli sammuili jatkuvasti ja yksinpeli modi ei toiminu ollenkaan. Sammutin ps3 pidin käynnistys nappulaa niin kaua ku tuli 2 nopeaa piippaust sit sielt 5 kohta. Eli se vetää ps3 aivan tyhjäksi. Nyt toimii ja talletuksetkaan eivät kadonneet peleistä kuitenki piti asentaa uusiks.

      • just joo,.

        Nii varmaan.


    • Screw dice

      Joo yksinpeli jää komiasti jumiin mulla siinä vip personin pois viemisessä. erehdyin kuolemaan siinä vaiheessa kun lähtivät pois kopterilla. Uudelleen ladattaessa kuva on pelkkää mustaa vaikka äänet kuuluu. Kiitos vitusti taas dice tästä(kin) ostoksesta. Tähdet 0/*****

      • juhiman

        sama vika!!! vähän vituttaa.


    • Bf3 forever

      Moninpeli jumitti, pleikkarin uudelleen käynnistys, ja kas kas, yksinpelin tallennus hävinnyt.. Kyllähän tämä nyt ainakin tällä hetkellä on bf3:seen verrattuna aivan järkyttävää ripulipaskaa.. Melkein joka kerta, kun kartta vaihtuu, menee pleikka täysin jumiin, ja joutuu sammuttamaan, ja sit taas onkin tiedostojärjestelmä sekaisin..

    • enjaksaisiodottaa

      Vaikuttas vähä siltä että vielä saa tän hankkimista odottaa ku on nii paljo ongelmia? Millonkoha ne korjaantus..... Ei jaksas COD-paskoja hakata. Kaikki bäfät ollu tähän mennessä hyviä mut ei oo enää itellä mitää Battlefieldejä

    • shoot-and-loot

      BF4 on täysin toimiva atm. Ostin julkasupäivänä PC:lle ja oon hakannu sitä aika usein, nyt pikkuveli osti PS3:lle ja ei siinäkään mitään moitteita.
      Ennen pelailin codeja yms. paskaa. Ghostsiakin olen kokeillut ja se on niin sitä samaa piu piu juu dai- paskaa. Battlefieldissä on jotain hauskaakin ja sitä voi pelata niin monella eri tavalla ja roolilla. Only in battlefield :)

    • Topias1

      Ollu BF4 joulusta asti ja jumitellu jatkuvasti, päivityksen jälkeen pysy talletukset muistissa mut nyt ku pitäs jatkaa ni tulee musta ruutu. Lataa peliä ja äänet yms... kuuluu taustalla mut kuva musta ja lataus merkki vilkkuu oikees kulmassa(kampanja).
      Netti puolella ongelmat jatkuu samana eli lopettaessa pelin kone tilttaa ja lataus jää päälle eikä lataa(joskus) Laitoin Originille viestiä asiasta ja ilmottivat että on kuulemma viallisia pelejä liikenteessä.
      Peli pitäs mennä vaihtamaan siihen liikkeeseen mistä sen ostit.
      Pitää siis ottaa printti s.postista minkä laittovat ja marssia kauppaan vaihtamaan.
      Mielenkiintoista on myös se että osit pelin myös veljelle ja kaverille ja molemmalla samavika.

      • topias1

        Nii siis kyse ps3 pelistä


      • Voi itku

        Sama juttu minullakin onko siis jokainen peli viallinen kun tällä tavoin kaikilla tuntuu reistailevan vai mikä sitten. En millään jaksaisi käydä palauttamassa peliä ja eivät varmaankaan edes huolisi sitä takaisin, kun on jo paljon käytetty ja kuittiakaan ei enään löydy.


      • mulla toimii
        Voi itku kirjoitti:

        Sama juttu minullakin onko siis jokainen peli viallinen kun tällä tavoin kaikilla tuntuu reistailevan vai mikä sitten. En millään jaksaisi käydä palauttamassa peliä ja eivät varmaankaan edes huolisi sitä takaisin, kun on jo paljon käytetty ja kuittiakaan ei enään löydy.

        Jännä juttu, kun teillä on noin paljon vikoja. Itsellä on satunnaista bugia, mutta sitähän sattuu joka pelissä. Onkohan sillä merkitystä että asun espanjassa? Ja myös kaverilla joka asuu jenkeissä, peli on toiminut lähes moitteettomasti. Tai sitten meillä on vaan hyvä tuuri sattunut kohalle :)


    • Crash Bandicoot

      Itekki alottanu ps3:sella varmaan kolme tai neljä kertaa alusta ku aina jumittanu ja talllennukset hävinny. Jumittaa samanlain multiplayerilla.Kaikki uusimmat päivitykset asennettu ei mitään apua.(viimeisin päivitys 1.07 tai jottai) Nyt vituttaa niin et en taida enää aloittaa ennenkuin oon varma et peli pelittää oikein eikä tallennukset häviä, sitä päivitystä odotellessa. jos olisin tiennyt että tämmönen paska! keskeneräinen peli on, niin en olisi ostanut. Jos olisin ainut uhri niin vituttaisi vielä enempi.

    • sixena

      olen huomannut että bf4 jumittaa eniten sieg of shanghai kentässä, onko muilla näin vai jumittaako toden teolla muissakin kentissä?

      • Sekä ja että

        Mun mielestä se ei ole karttaan liittyvä jäätyminen, sitä tapahtuu harvakseltaan jokaisessa kartassa.


      • sixena
        Sekä ja että kirjoitti:

        Mun mielestä se ei ole karttaan liittyvä jäätyminen, sitä tapahtuu harvakseltaan jokaisessa kartassa.

        jos alkaa alusta pelaamaan kenttää niin about 4/5:stä pelistä jumii just tossa kentässä, muut toimii suht ok , satunnaista jumittamista muissa. tiedä sit mistä johtuu, mut onneks osaa jo varautua siihen jäätyimiseen henkisesti niin pääsee vähemmällä v...tuksella :)


    • Joutuuko ostaa

      erikseen Battlefield 4 ja China Rising, vai saako ne yhdessä ps3:lle?

      • Nouseva Kiina

        Jos jostain löydät version missä CR tulee mukana niin silloinhan sitä ei erikseen tarvitse hankkia. Kartat on ihan jees ja jotain spesiaalisälää tulee CR:n mukana myös.
        Isoimmat pelejä myyvät puodit noita CR-versioita myivät, ja ennakkotilaajat sen saivat myös.


    • Bäfäri 4

      kysymys, että onko tässä normaali versiossa operation metro kartta. Oon nyt kotka 98 ja satasen saavutettuani ostan bf4

      • Nyt oon kotka 99.4

        Mikä bf4 kannatttaa ostaa, onko premiumia, käykö käytyetty, jos sillä on pelattu netissä ja rekisteröity?


      • Ottakee selevää
        Nyt oon kotka 99.4 kirjoitti:

        Mikä bf4 kannatttaa ostaa, onko premiumia, käykö käytyetty, jos sillä on pelattu netissä ja rekisteröity?

        Bf4 ei tarvitse moninpeliin koodia. Operation Metro tulee Second Assault-lisärissä.


    • Nyt oon kotka 100

      ja battlefield 4 perus ostettu. Peli päivitti itesensä ja en ehtinyt vielä katsoa peliä kunnolla. Pitääpä katsoa löytyykö Second Assaulta vai pitääkö ostaa vielä lisäosa

      • kotka 100

        nyt kampanja vedetty läpi, olipas taas surkea!

        Nettipeliä kokelin 3 kertaa ja aina jäi peli jumiin, mitä vit...!

        Peli päivitetty, onko ne ryssinyt online pelinkin vai enkö minä vaan osaa.


      • kotka 100
        kotka 100 kirjoitti:

        nyt kampanja vedetty läpi, olipas taas surkea!

        Nettipeliä kokelin 3 kertaa ja aina jäi peli jumiin, mitä vit...!

        Peli päivitetty, onko ne ryssinyt online pelinkin vai enkö minä vaan osaa.

        lisättäköön vielä että kampanjassa peli toimi hyvin.


      • kotka 100

      • Niilin hanhi

      • kotka 100
        Niilin hanhi kirjoitti:

        Lisäosat ostetaan rahalla. Joko premiumin kautta jolloin saat kertamaksulla kaikki imestyvät kartat ym sälää jokseenkin reilusti kun ne ilmestyvät, tai sitten paketti kerrallaan.

        eikö ole muuta mahdollisuutta saada premium jäsenyyttä, kuin ostaa suoraan premium peli? Ei jaksais joka osaa, ostaa erikseen.

        Jos joku haluaa ostaa bf4 30e, niin laittakaa mailiosoite. Peli pohjois helsingissä ja en lähetä postitse, lähelle voin jopa tuoda pelin tai voit hakea sen.


      • kotka 100
        kotka 100 kirjoitti:

        eikö ole muuta mahdollisuutta saada premium jäsenyyttä, kuin ostaa suoraan premium peli? Ei jaksais joka osaa, ostaa erikseen.

        Jos joku haluaa ostaa bf4 30e, niin laittakaa mailiosoite. Peli pohjois helsingissä ja en lähetä postitse, lähelle voin jopa tuoda pelin tai voit hakea sen.

        samalla voisin myydä Grand Theft Auto 5 PS3 30e, kun ei sitä tule pelattua


      • Hitchcockin linnut
        kotka 100 kirjoitti:

        samalla voisin myydä Grand Theft Auto 5 PS3 30e, kun ei sitä tule pelattua

        Storesta ostat premiumin jos sulla on se peli jo olemassa.


      • kotka 100
        Hitchcockin linnut kirjoitti:

        Storesta ostat premiumin jos sulla on se peli jo olemassa.

        ai meinaat siis tätä

        https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/fi-fi/pelit/lisäsisältö/battlefield-4-premium/cid=EP0006-BLES01832_00-PREMIUM000000000

        Luulin sen olevan koko peli.. Kaipa se täytyy hakea ps rahaa jostain liikkeestä ja tilata


      • jaja tota ei taida
        kotka 100 kirjoitti:

        ai meinaat siis tätä

        https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/fi-fi/pelit/lisäsisältö/battlefield-4-premium/cid=EP0006-BLES01832_00-PREMIUM000000000

        Luulin sen olevan koko peli.. Kaipa se täytyy hakea ps rahaa jostain liikkeestä ja tilata

        muista liikkeistä saada


      • Puluparvi
        kotka 100 kirjoitti:

        ai meinaat siis tätä

        https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/fi-fi/pelit/lisäsisältö/battlefield-4-premium/cid=EP0006-BLES01832_00-PREMIUM000000000

        Luulin sen olevan koko peli.. Kaipa se täytyy hakea ps rahaa jostain liikkeestä ja tilata

        Premium on nimenomaan lisäosa, ei kokonainen peli. Tavalla tahi toisella järkkäät psn-tilillesi 49,95€ ja lunastat sitten premiumin itselles jolloin saat sen kaiken sälän lisäksi karttapaketit kaksi viikkoa aiemmin kuin irtopakettien ostajat.


      • kotka 100
        Puluparvi kirjoitti:

        Premium on nimenomaan lisäosa, ei kokonainen peli. Tavalla tahi toisella järkkäät psn-tilillesi 49,95€ ja lunastat sitten premiumin itselles jolloin saat sen kaiken sälän lisäksi karttapaketit kaksi viikkoa aiemmin kuin irtopakettien ostajat.

        Onko pelin valinta muuttunut niin,

        että valitaan pelimuoto ja sitten pelataan satunnaista kenttää eli mitä serveri tarjoaa.

        tai valitaan pelimuoto ja valitaan serverilistasta kenttä.

        Bf 3 oli hyvä pelimuoto ja kenttää valinta


      • kotka 100
        kotka 100 kirjoitti:

        Onko pelin valinta muuttunut niin,

        että valitaan pelimuoto ja sitten pelataan satunnaista kenttää eli mitä serveri tarjoaa.

        tai valitaan pelimuoto ja valitaan serverilistasta kenttä.

        Bf 3 oli hyvä pelimuoto ja kenttää valinta

        No niin, nyt ollaan sitten premium jäsenenä, arvokin laski parin natsan sotkaksi.

        Selvisi muuten tuo pelin valinta, parilla ensimmäisellä kerralla sitä pelimuodon valinta valikkoa ei tullut esiin.


      • parin natsan sotka
        kotka 100 kirjoitti:

        No niin, nyt ollaan sitten premium jäsenenä, arvokin laski parin natsan sotkaksi.

        Selvisi muuten tuo pelin valinta, parilla ensimmäisellä kerralla sitä pelimuodon valinta valikkoa ei tullut esiin.

        BF 4: Missä pystyy vaihtamaan aseita sotilaalle, pitääkö aina mennä battleloggiin tai kesken pelin muokata ukkoa.

        Bf 3 oli my soldier ja siitä pääsi laittamaan ukon kuntoon, Bf 4 on sama kohta mutta siitä näkee aseiden kehityksen, muttei pysty muokkaammaan ukkoa


      • pelin aikana
        parin natsan sotka kirjoitti:

        BF 4: Missä pystyy vaihtamaan aseita sotilaalle, pitääkö aina mennä battleloggiin tai kesken pelin muokata ukkoa.

        Bf 3 oli my soldier ja siitä pääsi laittamaan ukon kuntoon, Bf 4 on sama kohta mutta siitä näkee aseiden kehityksen, muttei pysty muokkaammaan ukkoa

        Ukkoa pystyy muokkaamaan kesken pelin. Kun haluat muokata esim. reconia, menet reconin kohdalle ja painat vain neliötä niin tulee muokkausmahdollisuus, myös ajoneuvoja voi muokata.


      • Viiksitimali
        parin natsan sotka kirjoitti:

        BF 4: Missä pystyy vaihtamaan aseita sotilaalle, pitääkö aina mennä battleloggiin tai kesken pelin muokata ukkoa.

        Bf 3 oli my soldier ja siitä pääsi laittamaan ukon kuntoon, Bf 4 on sama kohta mutta siitä näkee aseiden kehityksen, muttei pysty muokkaammaan ukkoa

        Juurikin näin, erätaukojen välissä muokkaus onnistuu vain battlelogin kautta esim älyluurilla. Tuossa on menty hieman takapakkia kyllä.


      • parin natsan sotka
        Viiksitimali kirjoitti:

        Juurikin näin, erätaukojen välissä muokkaus onnistuu vain battlelogin kautta esim älyluurilla. Tuossa on menty hieman takapakkia kyllä.

        Mitäs mieltä olette bf4 vs bf3.

        Aika erillaiselta bf4 tuntuu bf3 verrattuna, bf4 jotenkin pitemmältä kuvattu eli ukot pienempiä, nopeampi ja monipuolisempi, adhd versio bf3:ta


      • parin natsan sotka
        parin natsan sotka kirjoitti:

        Mitäs mieltä olette bf4 vs bf3.

        Aika erillaiselta bf4 tuntuu bf3 verrattuna, bf4 jotenkin pitemmältä kuvattu eli ukot pienempiä, nopeampi ja monipuolisempi, adhd versio bf3:ta

        Ootteko pelannut conguestiä pitempiä pelejä kuin 400kill, onko sellaisia?

        aika nopeasti menee toi 400


      • parin natsan sotka
        Viiksitimali kirjoitti:

        Juurikin näin, erätaukojen välissä muokkaus onnistuu vain battlelogin kautta esim älyluurilla. Tuossa on menty hieman takapakkia kyllä.

        pääseekö battleloggiin ps3 selaimella. pari kertaa kokeillut, mutta en pääse kirjautumaan sisään?


      • parin natsan sotka
        Viiksitimali kirjoitti:

        Juurikin näin, erätaukojen välissä muokkaus onnistuu vain battlelogin kautta esim älyluurilla. Tuossa on menty hieman takapakkia kyllä.

        ukkoa voi muokata myös ps3:lla TEST RANGELLA


      • majuri
        parin natsan sotka kirjoitti:

        Ootteko pelannut conguestiä pitempiä pelejä kuin 400kill, onko sellaisia?

        aika nopeasti menee toi 400

        Sitä pitää hakea erikseen.

        1600 on maksimi


    • kotka 100

      Kiitti, pitää tässä lentää prismaan hakee tämä lähiaikoina.

      http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=701ghgrte4xrkjm9&kategoriaTunniste=PELITARVIKKEET&path=VIIHDE/PelaaminEiPelit/PELITARVIKKEET&myymala=Prisma Viikki&paikkakunta=Helsinki&osuuskauppa=HOK-ELANTO&hakusana=kortti*&pageName=Hakutulos

      Pääsin muuten testaamaan bf4 onlinenä ilman jumiutumisia ja olihan se erillainen, paremmat grafiikat ja ukkoa tulee joka puolelta, katoilta ja maan alta & rakennukset hajoaa.

      Kartat nyt ei vielä pikaisella pelaamisella tehnyt isompaa vaikutusta ja ukot on jotenkin pienempiä ja saa ampua niihin kunnolla paukkuja. No, tutustutaan vielä lisää peliiin ja sitten vasta arvio.

    • Kokemusta on

      Conquestissä jos on neljäsataa tikettiä niin se ei tarkota että ne on tappoja vaan niitä menettää aina enemmän jos vastustajilla on kaikki liput . Tdm on sitte asia erkseen.

      • Battlefield pelaaja

        Olen siis vasta saanut pelin ja heti kun kokeilin peliä niin huomasin, että liikkuminen tulee jäljessä. Se tympii kun häviän 70% lähitaisleluista. En ole siis mikään aloittelija BF:issä. Omistan myös BF2 ja BF3. BF3 en nähnyt samaa ongelmaa ja peli sujuu vaivatta. K/D on 1.1 ja tarkkuus 16%. BF4 K/D on 0.8 ja tarkkuus 9%. En ole mikään räiskijä ja pelaan assaultilla, mutta ampuminen on TODELLA vaikeaa johtuen tosta jäljessä tulemisesta. Etäisyyttä PS3 ja sen ohjaimen välillä on ~3m. Voiko vika olla siinä? Entä jos laittaa pidennetyn latausjohdon väliin? Todellakin haluaisin tuon kuntoon, että pääsisi pelaamaan normaalisti. Olen huomannut, että kun peli alkaa ja se ei ole ladannut kasveja ja ääniä niin liikkuminen sujuu vaivatta. Heti kun maahan tulee näkyviin kasvit niin controllit alkavat tulla jäljessä.


      • lagii
        Battlefield pelaaja kirjoitti:

        Olen siis vasta saanut pelin ja heti kun kokeilin peliä niin huomasin, että liikkuminen tulee jäljessä. Se tympii kun häviän 70% lähitaisleluista. En ole siis mikään aloittelija BF:issä. Omistan myös BF2 ja BF3. BF3 en nähnyt samaa ongelmaa ja peli sujuu vaivatta. K/D on 1.1 ja tarkkuus 16%. BF4 K/D on 0.8 ja tarkkuus 9%. En ole mikään räiskijä ja pelaan assaultilla, mutta ampuminen on TODELLA vaikeaa johtuen tosta jäljessä tulemisesta. Etäisyyttä PS3 ja sen ohjaimen välillä on ~3m. Voiko vika olla siinä? Entä jos laittaa pidennetyn latausjohdon väliin? Todellakin haluaisin tuon kuntoon, että pääsisi pelaamaan normaalisti. Olen huomannut, että kun peli alkaa ja se ei ole ladannut kasveja ja ääniä niin liikkuminen sujuu vaivatta. Heti kun maahan tulee näkyviin kasvit niin controllit alkavat tulla jäljessä.

        laita OPTIONS valikosta NETWORK SMOOTHING FACTOR asetus 0%


      • Battlefield pelaaja
        lagii kirjoitti:

        laita OPTIONS valikosta NETWORK SMOOTHING FACTOR asetus 0%

        Kitos. Tuo auttoi ja pelaaminen tuntuu nyt helpommalta. Vieläkin se tulee vähän jäljessä, mutta se on nyt paljon parempi


    • jihuuuu

      Tossa jonkinlaista ohjetta www.youtube.com/watch?v=Gpgvqbruxg4

      • Battlefield pelaaja

        Tuo servun valinta on jo tuttu juttu.
        Mikä tuo on kun joku tappaa sinut pelissä, tunnuslaattojen vasemmalla puolella on joku kuvio jonka pelaaja on itse tehnyt?


    • ugabuga

      tämmöttis www.youtube.com/watch?v=6zcftlLHPb8

    • bad company 2

      Nyt kun on pelannut enemmän bf4:sta niin on se ruvennut maistumaan joskaan ei kyllä ole kolmosen veroinen. Äänten viive esim helikopterissa ja mönkijöissä jne häiritsee mutta muut asiat on kohtuu hyvin korjattu. Karttoja saisi olla enemmän, mutta pelimoodeja on nyt riittävästi joka on plussaa. Battlefield 4 on ihan ok mutta ei mikään huippupeli parempaa nelosessa kolmoseen verrattuna on kontrollit. Bf3 on eittämättä reilusti parempi siinä on enemmän karttoja ja kartat oli mielestäni parempia toki on nelosessakin muutama ihan hyvä kartta. Tunnelmassa nelonen myös häviää edeltäjälleen bf3:sessa oli jotenki enemmän sodan tuntua. Kyllä tätä ennemmin pelaa kuin cod ghostia joka on kyllä ihan pazka. Cod ghost on kyllä kaikkien aikojen huonoin cod mitä oon pelannu. Bf4:n yksinpeli oli loppua kohden kyllä ihan susi täys pettymys. Alussa oli jotain jänskää mutta se tunnelma jossain vaiheessa lässähti täysin ja alkoi tuntumaan pakkopullalta. Ahtaat laivojen hytit ja putket ei ainakaan minua kiinnostanu yhtään, mun mielestä bf3:ssa oli paljon parempi yksinpeli myös.

      • Battlefield pelaaja

        Juuri tältä itsestäkin tuntuu. BF4 kaikki juoksee ympäri kenttää toisin kuin BF3. Siinä joukkue pysyi aika kasassa esim. jos pelaa operation metroa lipunvallotuksella. Itsellä myös on äänet tullu vähän jäljessä ja lisäksi jos ampuu kranaatinheittmimillä, niin osa seinistä vain imee sen. Ei kuulu räjähdystä eikä seinä muutu miksikään. Nooh...Toivottavasti peliin tulee vielä paljon päivityksiä.
        Ja löysin tuon emblemin teon kun menin PC battlelogiin. Kitti kuitenki.


      • Battlefield pelaaja
        Battlefield pelaaja kirjoitti:

        Juuri tältä itsestäkin tuntuu. BF4 kaikki juoksee ympäri kenttää toisin kuin BF3. Siinä joukkue pysyi aika kasassa esim. jos pelaa operation metroa lipunvallotuksella. Itsellä myös on äänet tullu vähän jäljessä ja lisäksi jos ampuu kranaatinheittmimillä, niin osa seinistä vain imee sen. Ei kuulu räjähdystä eikä seinä muutu miksikään. Nooh...Toivottavasti peliin tulee vielä paljon päivityksiä.
        Ja löysin tuon emblemin teon kun menin PC battlelogiin. Kitti kuitenki.

        Kysäsen vielä, että kuuluisko yksinpelistä saada aseita moninpeliin? Joissakin keskusteluissa sanottiin, että niitä saa, mutta en minä ole saanut mitään. Yksinpelin olen vetänyt läpi ja useasti tulee tyyliin: you unlocked jonlun aseen. Ne tulevat kai sinne yksinpelin aseenvaihtopaikkaan. Mutta kun joskus tulee kultanen merkki mistä pitäisi tulla aseita multiplayeriin. Niitä ei koskaan ole tullut. Saavutuksissa on tyyliin: voita joku tehtävä ja saa kultainen merkki niin saat jonkun aseen. Nyt vedin muutaman paikan kultaselle ja aseita ei tule vieläkään!? Onko joku bugi?
        Toinen kyssäri on, että kun latasii kännyyn battefield stats niin siinä näkyy, että mulla on barretti ja usas auki, mutta eipä niitä mistään ole näkynyt.


    • parin natsan sotka

      tietääkö joku miten menee kenttien pelijärjestys, monesti yrittänyt pelata operation metroa, mutta heittää 10 yrityksestä/ 7 firestorm kenttään.

      Jotenkin tuntuu, että toi metro kenttä ei ole enää niin suosittu bf4:lla, kuin se oli bf3.lla.

      Nyt oon joku master sergantti kd jotain 1.2

      • Battlefield pelaaja

        Tietääkseni servujen tekijät laittaa kenttien järjestyksen...
        Harmi kun operation metro tarvii second assaultin ja minulla on vain china rising. BF3:sessa on todella hyvä kenttä kuten kaikki muutkin


      • Battlefield pelaaja
        Battlefield pelaaja kirjoitti:

        Tietääkseni servujen tekijät laittaa kenttien järjestyksen...
        Harmi kun operation metro tarvii second assaultin ja minulla on vain china rising. BF3:sessa on todella hyvä kenttä kuten kaikki muutkin

        Edelleen olen odottamassa vastausta tohon aseongelmaan...
        Sano edes, jos olet saanut campaingistä aseita moninpeliin.


      • parin natsan sotka

      • parin natsan sotka

      • Battlefield pelaaja
        parin natsan sotka kirjoitti:

        ja siinä kohta :


        Keräilyesineitä

        Tuntolevyt
        Aseet (Kampanja keräily)

        Mitä koitat siis sanoa....?


      • parin natsan sotka
        Battlefield pelaaja kirjoitti:

        Mitä koitat siis sanoa....?

        Yksinpelisssä löytää aseita, mutta ei ne tule moninpeliin

        Keräilyesineitä

        Tuntolevyt
        Aseet (Kampanja keräily) Huom: Löytää näitä aseita ei avata niitä moninpelissä.


      • Battlefield pelaaja
        parin natsan sotka kirjoitti:

        Yksinpelisssä löytää aseita, mutta ei ne tule moninpeliin

        Keräilyesineitä

        Tuntolevyt
        Aseet (Kampanja keräily) Huom: Löytää näitä aseita ei avata niitä moninpelissä.

        Kiitos tosta mutta nyt tuli uusi iso ongelma. Käynistän pelin, skippaan sen alkujutun ja painan start näppäintä. Sitten tulee se meri näkyviin ja aluksi se lagittaa todella paljon ja sitten se menee normaaliksi mutta se valikko ei tule siihen. En tiedä vaikuttaako se kun PS3 on lähes täysi. Tähän ongelmaan kysäsisin vastausta ja nopeita vastauksia kiitos.


      • Battlefield pelaaja
        Battlefield pelaaja kirjoitti:

        Kiitos tosta mutta nyt tuli uusi iso ongelma. Käynistän pelin, skippaan sen alkujutun ja painan start näppäintä. Sitten tulee se meri näkyviin ja aluksi se lagittaa todella paljon ja sitten se menee normaaliksi mutta se valikko ei tule siihen. En tiedä vaikuttaako se kun PS3 on lähes täysi. Tähän ongelmaan kysäsisin vastausta ja nopeita vastauksia kiitos.

        Ongelma ratkaistu! Minun toinen langallinen ohjain oli kiinni ja kun tein ton 2 ohjaimella niin se ei kai päästä pelaamaan.
        Kaikki toimii taas :)


      • parin natsan sotka
        Battlefield pelaaja kirjoitti:

        Ongelma ratkaistu! Minun toinen langallinen ohjain oli kiinni ja kun tein ton 2 ohjaimella niin se ei kai päästä pelaamaan.
        Kaikki toimii taas :)

        miten on pelit mennyt?

        Ite premium jäsenenä ja kenttiä on niin paljon, etten ole edes vielä kaikkia kenttiä pelannut. Nyt kun saanut tähtäimiä aseisiin , niin helpottanut huomattavasti.


      • Battefield pelaaja
        parin natsan sotka kirjoitti:

        miten on pelit mennyt?

        Ite premium jäsenenä ja kenttiä on niin paljon, etten ole edes vielä kaikkia kenttiä pelannut. Nyt kun saanut tähtäimiä aseisiin , niin helpottanut huomattavasti.

        Itsellä melko hyvin nyt. En vieläkään pärjää TDM toisille mutta kun lipunvllotusta pelaan niin tappoja ropisee kiitos ajoneuvojen. Se iso vene on yks suosikeista. Helikopterit myös todella hyvä lisä.
        Olen myös humannut, että pärjään paljon paremmin kun otan scar-l ja laitan siihen m145 tähtäimen (3,5x zoomaava) ja sen 45 asteen tähtäimen ja ammun semillä niin tappoja tulee paljon enemmän kuin perusrynkyllä.
        Vielä pelissä on joitain bugeja mm. osa seinistä imasee räjähteet, talot kaatuu hieman omituisesti ja talonpalasia leijuu ilmassa. Lisäksi nuo pienet ajoneuvot (buggyt ja moottoripyörät) ovat hieman omituisia. Esim. jos törmäät kiveen niin se hidastaa ja sitten ampaisee lähtöön hullulla vauhdilla...

        Itsekkin ostaisin lisäosia, mutten tiedä riittääkö muisti enää. Tietäiskö joku paljonko yksi lisäosa vie tilaa? Tai jos hommaisi uuden kiintolevyn ja premiumin...


      • parin natsan sotka
        Battefield pelaaja kirjoitti:

        Itsellä melko hyvin nyt. En vieläkään pärjää TDM toisille mutta kun lipunvllotusta pelaan niin tappoja ropisee kiitos ajoneuvojen. Se iso vene on yks suosikeista. Helikopterit myös todella hyvä lisä.
        Olen myös humannut, että pärjään paljon paremmin kun otan scar-l ja laitan siihen m145 tähtäimen (3,5x zoomaava) ja sen 45 asteen tähtäimen ja ammun semillä niin tappoja tulee paljon enemmän kuin perusrynkyllä.
        Vielä pelissä on joitain bugeja mm. osa seinistä imasee räjähteet, talot kaatuu hieman omituisesti ja talonpalasia leijuu ilmassa. Lisäksi nuo pienet ajoneuvot (buggyt ja moottoripyörät) ovat hieman omituisia. Esim. jos törmäät kiveen niin se hidastaa ja sitten ampaisee lähtöön hullulla vauhdilla...

        Itsekkin ostaisin lisäosia, mutten tiedä riittääkö muisti enää. Tietäiskö joku paljonko yksi lisäosa vie tilaa? Tai jos hommaisi uuden kiintolevyn ja premiumin...

        https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/fi-fi/pelit/battlefield-4/cid=EP0006-NPEB01303_00-BATTLEFIELD40000:ADD-ONS

        Tosta koko tiedot, klikkaa osaa ja näytti olevan n.1,5Gt . Mun mielestä kannattaa ostaa premium, kyl siinä tulee niin paljon kaikkea mukaan ja tulevatkin uutuudet. Sit tulevaisuudessa muuten ottaa hattuun kun yritti muka säästää parikymppiä.

        Nyt ei oo kerennyt pelata tällä viikolla, jos sitten viikonloppuna ehtis.


      • Battlefield pelaaja
        parin natsan sotka kirjoitti:

        https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/fi-fi/pelit/battlefield-4/cid=EP0006-NPEB01303_00-BATTLEFIELD40000:ADD-ONS

        Tosta koko tiedot, klikkaa osaa ja näytti olevan n.1,5Gt . Mun mielestä kannattaa ostaa premium, kyl siinä tulee niin paljon kaikkea mukaan ja tulevatkin uutuudet. Sit tulevaisuudessa muuten ottaa hattuun kun yritti muka säästää parikymppiä.

        Nyt ei oo kerennyt pelata tällä viikolla, jos sitten viikonloppuna ehtis.

        Niin ajattelinki tehä, mutta PS3 muisti on täynnä...
        Googletin jo pikkusen ja luulisin, että minun pitää hommata sisäinen kovalalevy tai joku semmoinen. Omistan siis sen 12 gigan PS ja etsin 100 gigan...lisämuistia? PS ei saisi tulla yhtään hitaammaksi, koska pelkään, että BF4 ei enää pyöri. Verkkokaupasta löysin tällaisen.

        http://www.verkkokauppa.com/fi/product/10442/cxjjr/WD-Blue-500GB-SATA3-7200RPM-16MB-3-5-sisainen-kovalevy-bulk

        Netistä en löytänyt 100% varmasti, että meneekö se minun PS, mutta päällepäin näyttää melko samalta.


      • MTV3 INTRO PASKA
        Battlefield pelaaja kirjoitti:

        Niin ajattelinki tehä, mutta PS3 muisti on täynnä...
        Googletin jo pikkusen ja luulisin, että minun pitää hommata sisäinen kovalalevy tai joku semmoinen. Omistan siis sen 12 gigan PS ja etsin 100 gigan...lisämuistia? PS ei saisi tulla yhtään hitaammaksi, koska pelkään, että BF4 ei enää pyöri. Verkkokaupasta löysin tällaisen.

        http://www.verkkokauppa.com/fi/product/10442/cxjjr/WD-Blue-500GB-SATA3-7200RPM-16MB-3-5-sisainen-kovalevy-bulk

        Netistä en löytänyt 100% varmasti, että meneekö se minun PS, mutta päällepäin näyttää melko samalta.

        Osta ps4 ja sit bf4 koska ne ovat kuin kaksi marjaa. Samoin ps3 ja bf3 ;)


      • anyone
        MTV3 INTRO PASKA kirjoitti:

        Osta ps4 ja sit bf4 koska ne ovat kuin kaksi marjaa. Samoin ps3 ja bf3 ;)

        Ainut on PS4 hinta...


      • parin natsan sotka
        Battefield pelaaja kirjoitti:

        Itsellä melko hyvin nyt. En vieläkään pärjää TDM toisille mutta kun lipunvllotusta pelaan niin tappoja ropisee kiitos ajoneuvojen. Se iso vene on yks suosikeista. Helikopterit myös todella hyvä lisä.
        Olen myös humannut, että pärjään paljon paremmin kun otan scar-l ja laitan siihen m145 tähtäimen (3,5x zoomaava) ja sen 45 asteen tähtäimen ja ammun semillä niin tappoja tulee paljon enemmän kuin perusrynkyllä.
        Vielä pelissä on joitain bugeja mm. osa seinistä imasee räjähteet, talot kaatuu hieman omituisesti ja talonpalasia leijuu ilmassa. Lisäksi nuo pienet ajoneuvot (buggyt ja moottoripyörät) ovat hieman omituisia. Esim. jos törmäät kiveen niin se hidastaa ja sitten ampaisee lähtöön hullulla vauhdilla...

        Itsekkin ostaisin lisäosia, mutten tiedä riittääkö muisti enää. Tietäiskö joku paljonko yksi lisäosa vie tilaa? Tai jos hommaisi uuden kiintolevyn ja premiumin...

        oon nyt Chief Warrant Officer 4 ja opetellut nyt vasta vähän lentämään.

        www.bf4blog.com/battlefield-4-ranks-ribbons-medals-scoring/


      • parin natsan sotka
        parin natsan sotka kirjoitti:

        oon nyt Chief Warrant Officer 4 ja opetellut nyt vasta vähän lentämään.

        www.bf4blog.com/battlefield-4-ranks-ribbons-medals-scoring/

        olin, nyt oon Brigadier General.

        www.ign.com/wikis/battlefield-4/Ranks


    • parin natsan sotka
      • mutsis1

        pääkii


    • kyykkymopoilija

      joka tapauksessa bf on ja tulee aina olemaan parempi kuin joku v.itun codi

    • parin natsan sotka

      Nyt oon 125 ja puoli.

      730,000:een pisteeseen saa tehdä jo kunnolla töitä, että ylennys tulisi

      • parin natsan sotka

        eiku Nyt oon 126 ja puoli


      • bf45/5
        parin natsan sotka kirjoitti:

        eiku Nyt oon 126 ja puoli

        Ostin bf4 viikko sitten ja ennem pelasin vain codeja ja haukuim bf mutta sit kun ostin b4 premium editionin nii en oo mitää muuta pelii pelanu täs viikon sisäl ku vaa bf4 et kantsii ostaa


      • bf45/5
        bf45/5 kirjoitti:

        Ostin bf4 viikko sitten ja ennem pelasin vain codeja ja haukuim bf mutta sit kun ostin b4 premium editionin nii en oo mitää muuta pelii pelanu täs viikon sisäl ku vaa bf4 et kantsii ostaa

        Ja pelaan siis ps4


    • parinnatsansotka

      No nyt oon rank 140 general! Aika kauan kesti siihen päästä, tosin huomasin vasta pelin loppupuolella, että voi käyttää niitä XP Boosteja;)
      Pitäis varmaan katsella ps4 ja siihen bf4 sehän on vähän erillainen, enemmän pelaajia ja eri ajoneuvoja?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe