Electrolux UltraSilencer pölynimuri

Paras imuri ikinä

Tosi hiljainen, tehokkaasti imevä ja helposti käsiteltävä näppärän kokoinen imuri.


http://www.gigantti.fi/product/kodinkoneet/polynimurit/USORIGINDB/electrolux-ultrasilencer-polynimuri-usorigindb

50

9612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maija

      Hyvä ostos, suosittelen kaikille imurin ostoa harkitseville Electrolux UltraSilencer pölynimuria. Hyvä imuteho ja mikä parasta, helppo tyhjentää ja puhdistaa.
      Joka euron arvoinen tuote.

      • onkohyvä?

        Onko imuri hyvä edelleen?


    • jarno3

      Mä ostin myös tuon Electrolux UltraSilencer. Luotettava hyvä imuri, joka on helppo pitää puhtaana. Positiivinen yllätys. Ei moitteita.

      • tulevaomistaja

        Tänään Hesarissa Anttilan mainos imurit -30%, siellä myös super hyvä Ultra Silencer, just lähren ostaan sellaasen.


    • laatuakokorahalla
    • Imuroija

      Minäkin aikanaan etsin hiljaista pölynimuria. Paikallisessa liikkeessä oli myös Electrolux. Myyjän esitellessä sitä se hajosi kappaleiksi... Osat vain tippuivat pitkin lattiaa... Ei selitellyt mitään enkä minäkään. Ostin naapurikaupungista Mielen. Siinä vain on niin pienet pyörät, ettei mene maton reunan yli eikä johdon yli, muuten OK.

      • luxusta

        On taas mieletön Miele fani nostanut päänsä pensaasta!!


    • UltraSilencer

      Joulupukki toi toiveestamme uuden imurin ja ainut toiveeni ole säädettävä teho. Tämä imuri täytti odotuksemme todella reilusti,tässä on portaaton tehon säätö,suulake on nuolenpään mallinen sekä ohut joten sen kanssa mahtuu pienimpiinkin nurkkiin ja sohvan alle. Isot renkaat helpottavat liikuttamista Imuri itsessään on suhteellisen kevyt joka on meille tärkeää kun taloudesta löytyy pieniä imuroitsijoita :)
      Joulupäivänä kun testasimme uutta imuria,oli melkeinpä kinaa kuka saa imuroida! =D aivan loistava!

    • Höpö

      En ole kehnompaa imuria tavannut. No, ehkä vanha palloimuri. Kömpelö, suulakkeet huonot jne.

    • irisado723

      Aivan erinomainen imuteho ja mattosuutin loistava! Suosittelen tuotetta kaikille, joilla on yksi tai useampi kotieläin. Itsellämme on kaksi kissaa ja koira. Matoista tuli suuttimen avulla kuin uusia. Kiitos tästä tuotteesta ja myyjälle sen suosittelemisesta!

      Paras ostos ikinä!

      • idisato726

        Pienempi kissa kyllä meni suuttimesta sisään, mutta isompi kolli ja koira eivät mahtuneet mattosuuttimesta millään. Ei tullutkaan siistiä.


    • Wow!

      Electrolux UltraSilencer, parasta laatua!

      Nyt jaksaa taas imuroida useammin kun on imureitten Mersu kädessä.
      Kevyt liikuttaa ja imutehoa löytyy. Electrolux on se merkki, mitä kannattaa ostaa. Kestävä ja tehokas.

    • On siinä hyviä puolia:
      1. edullinen
      2. hijainen
      3. suhteellisen tehokas.

      Huonojakin puolia löytyy:
      1. hajoaa herkästi
      2. vain perussuulake hyvä, muuta huonoja (hajoavat)
      3. lyhyt johto

      Itsekin suosittelen. Gigantista saa jatketun viiden vuoden turvan, joka kannattaa ottaa. Meillä about tuo malli ostettu neljä vuotta sitten, kaksi kertaa vaihdettu koko laite ja kertaalleen tuo "sohvasuulake" (tai mikä lie). Pitäisi käydä vaihtamassa se uudestaan, irtoilee puolet siitä taas...

      Joo, on parempia imureita. Mutta tämä tulee edullisemmaksi.

      • Silencerisbest

        Onko Silencerin 12metrin toimintasäde lyhyt, kysyy imurin omistava.


      • Orwelliina
        Silencerisbest kirjoitti:

        Onko Silencerin 12metrin toimintasäde lyhyt, kysyy imurin omistava.

        Ei ole, se on Hyvä.


      • Silencerisbest kirjoitti:

        Onko Silencerin 12metrin toimintasäde lyhyt, kysyy imurin omistava.

        Hmm... Näemmä pidennetty tuohon malliin. Itsellä tuosta joku aiempi versio, jossa vain yhdeksän metrin johto. Ei riitä millään jokaiseen nurkkaan.


    • Saija Toivonen

      Myyjällä joka suositteli tätä imuria Tampereen Gigantissa on ammattitaito kohdillaan! Suuri Kiitos hänelle kun esitteli meidät yhteen:) Imuri on erittäin kevyt kuljettaa, suosittelin mummolleni jolla painavien esineiden nostokielto. Itseasiassa imuria on kehuttu jo ystäville ja sukulaisille. Pitkä johto on aivan loistava juttu, ei tarvitse irrotella töpseliä pois seinästä kun huonetta vaihtaa. Letku osa on myös pitkä, pääsee pitkälle imuroimaan ahtaissa pakoissa esim. televisiotason takaa! Suulake osa on matala, kevyt ja ketterä liikkumaan, ei tarvitse sohvaa nostaa että sen alta saisi imuroitua ja imuri liikkuu kevyesti perässä. Imurin varren saa säädettyä tosi pitkäksi halutessaan, ei tarvitse enää pitkän ihmisen imuroidessa olla selkä kyyryssä. Vaihdettava parkettisuulake on hellävarainen lattialle mutta hakee kyllä ahtaimmistakin pikkunurkista pölyt ja kivet. Erinomainen pölynimuri, kaikille! :)

      • Anonyymi

        Käytiin ostamassa eillen kyseinen imuri,todella hiljainen ja tehokas.SUOSITTELEN.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käytiin ostamassa eillen kyseinen imuri,todella hiljainen ja tehokas.SUOSITTELEN.

        Oulun gigantin myyjä asillinen ja Huippu. Ostettiin muuten pyykinpesukone samalla koska myyjä oli niin hyvä.


    • Laatuimuri

      Meille ns. paremman imurin ostaminen tuli tarpeeseen, kun talouteemme saapui koira. Electroluxin UltraSilencer -pölynimuri on osoittautunut erittäin hyväksi hankinnaksi, jonka arvo korostuu erityisesti lemmikkimme karvanlähtöaikaan.
      Ensimmäinen huomio kiinnittyy laitteen hiljaisuuteen. Aluksi tuntui hiljaisuudesta johtuen siltä, että imeekö laite ollenkaan. Pölyt ja koirankarvat alkoivat kuitenkin ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien saada lattialta kyytiä, joten tehosta ei jäänyt epäselvyyttä. Siivoustulos oli kiitettävä.
      Imuria on helppo liikutella ja johdossa riittää hyvin pituutta, vaikka pistorasia sijaitsisi hieman kauempanakin. Pölypussi on riittävän kokoinen. Tämäkin korostuu koiramme karvojen suhteen, sillä ne täyttävät pienemmän pölypussin yllättävän nopeasti.
      Meillä oli vertailukohtana aiemmin käytetty halvemman hintaluokan Hoover imuri, joka tuntui levittävän pölyä ympäriinsä. Tässä Electroluxin imurissa suodattimet toimivat tehokkaasti ja laite todella pitää imetyn lian ja pölyn sisällään. Jotkin Imurit saattavat joskus tuottaa hajuja, mutta tämän imurin kanssa kyseistä ongelmaa ei ole tullut havaittua.
      Tiivistettynä: siivoustulokseltaan kiitettävä imuri, käytettävyydeltään helppo ja suodattimien osaltakin moitteettomasti toimiva. Hinta-laatusuhteen voi myös todeta ehdottomasti onnistuneeksi. Suosittelen laitetta erityisesti lemmikkikotiin.

      • Outoa, ihan kuin olisin lukenut tämän saman viestin muualtakin... Et kai vain mainosta tuotetta?

        Ei siinä mitään, se on varmasti hyvä imuri, niin kauan kuin kestää. Eli pari vuotta.


    • eineainaosaa

      Hyvä, tehokas ja hiljainen imuri, mutta suulakkeet ja letku kolhoja ja "jäykkiä" joustavaan käyttöön. Vanhan Voltan suulakkeiden käytettävyys on aivan toista luokkaa vaikka imuteho ja äänekkyys ovatkin huonompaa.

    • imuroija

      Mutta kertokaahan, miksi tämä hiljainen imuri kuumenee tosi pian ja sitten sammuu. Saa odotella 10 minuuttia, että jäähtyy. Aluksi luuli, etrtä kesällä oli terassilla liian kuuma, mutta ei. Nyt, vaikka on pakkasta pari astetta, sama juttu.

      • on_kokemusta

        tämä on tosi vanha kysymys, mutta jos joku vielä tietoa etsii niin väärät pölypussit. Ultrasilenceriin ei saa/kannata laittaa paperipusseja vaikka sopivatkin sinne. vain kankaisia ja homma pelaa.


    • niin tietysti

      Sulla on se pölypussi tukossa. Kipsipölyäkö imit?

      • imuroija

        Ei ja ei. Pussi on juuri vaihdettu. Samoin suodatin. Taitaa olla koneessa liikaa ääntä hiljentäviä toppauksia.


    • Iiimuri

      Johto hajos vuoden jälkeen. Uusiminen maksaa 120 euroa, eli susi mikä susi!

      • loppukaarre

        Haloo pahvi, tossa on 24kk takuu. Eli ei maksa mitään ja tuotevastuu on takuun jälkenkin voimassa.


    • Immuuuu

      Suulake hajosi parin vuoden käytön jälkeen. Uusi maksoi muutaman kympin. Nyt 2,5 vuoden jälkeen johtoon on tullut kosketushäiriö ja imuri sammuilee.

      • kuningaskuluttajat

        Käytä nyt ihmeessä kuluttajaoikeuksiasi äläkä tyydä tilanteeseen.


    • EntinenImuri

      Tuli hankittua Electrolux Ultrasilencer (DeLuxe), ehkä kokeilu mielessä sekä myös kiinnostuneena hiljaisesta äänestä. Imuria käytetty n. 1 x viikossa.

      Viikko sitten imurista meni putki poikki 2,5 vuoden kohdalla, lähti 5 cm pätkä irti liitoskohdasta (josta säädetään myös tehoja sekä on/off asetukset), estäen nyt letkun kiinnityksen.

      Yritin saada uuden putken jatkettuun takuuseen ja perustelin asiaa, että putki meni poikki saumakohdasta ja koska ostokuitissa luki että takuu 24 kk, jolloin ilmeni, että lisätarvikkeet eivät kuulu perustakuun piiriin, vaan ovat rajattu takuussa, niiden ollessa alttiina ulkoisilla tekijöille sekä luonnolliselle kulumiselle.

      En osta uutta putkea, vaan uuden imurin ja siirrytään takaisin Mielen käyttäjiksi, joka oli aiempi imuri ja josta on hyvät kokemukset.
      Siihen asti pärjätään pikaliimalla ja jeesusteipillä.

      • nastanupi

        Kyllä toi putki ja imuletku kuuluu takuuseen ja myös ovat tuotevastuun piirissä joten ei kannata tyytyä tohon vaan vaatia uusi putki koska sen pitää kyllä kestää yhtä pitkään kuin imurikin.

        Eihän kukaan osta imuria ilman putkea ja letkua vai ostaako.


      • miele_sukcs

        Jos kerran et saa tuota takuuseen, ei lyseinen osa maksa kuin 35 euroa postimaksuineen, joten ei ole mitään järkeä ostaa huonommilla ominaisuuksilla varustettua meile.

        Taidat vaan olla taas yksi lukuisista miele trolleista täällä.


    • uusi_imuri_harkinnassa

      Kumpi imuri kannattaa hankki, Ultrasilencer Zen Animal 58dB, vai Miele C3 cat & dog?

      Mielessä on melutaso 75dB, ja en haluaisi järkyttävän meluisaa imuria joka myös kestää ja on riesana 20 vuotta. Vaan mieluummin hiljainen imuri, jonka muutaman vuoden päästä vaihtaa taas vielä uudempaan ja hiljaisempaan 2020-luvun malliin.
      Onko Zen animalissa puhdistustuloksessa tai muissa ominaisuuksissa mitään pahoja puutteita mieleen verrattuna?

      • matala_palautusprosentti

        Verkkokauppa.com sivuilla Electrolux Ultrasilencer (vanha malli) huoltoprosentti 0,25% ja palautusprosentti 2,13%. Äärimmäisen harva imuri on mennyt hajalle 24kk takuuajan sisällä ja vaatinut huoltoa tai takuupalautusta. Miele C2 -imurissa jota verkkiksessä myydään, palautusprosentti 1,67%. Ero on ainoastaan 0,46 %-yksikköä mielen eduksi.

        Kyllä electroluxikin on silti erittäin kestävä imuri. Tuhansista myydyistä imureista vain muutamassa ilmenee ongelmia, ja tänne kertyvät keskustelemaan juuri ne joilla ongelmia on ollut, eikä tuhannet käyttäjät joilla imuri toimii kuten pitääkin.


      • matala_palautusprosentti

        Verkkiksen Miele C2 imurissa myös takuu 24kk, joten luvut ovat vertailukelpoisia. Se ei mikään superkestävä ole verrattuna electroluxeihin, ainoastaan äänekäs.


      • Ymmällään

        Minulla on ultra silence ja ihmettelen miksi imurin ulos puhallus ilma tuoksuu tosi pahalle imuria on käytetty vasta kolme kertaa eli suodattimet ei ole tukossa!


      • Anonyymi
        Ymmällään kirjoitti:

        Minulla on ultra silence ja ihmettelen miksi imurin ulos puhallus ilma tuoksuu tosi pahalle imuria on käytetty vasta kolme kertaa eli suodattimet ei ole tukossa!

        Haisee samasta syystä kuin oma hengityksesi, ei ole taaskaan hampaita pesty.


    • Isä33

      Oli aivan loistava kunnes hajosi. Kesti noin 3 vuotta. Ei käynnisty enää.

      • Prklestna

        Hyvin se sitten kesti, mulla hajos ennenkuin pölypussi täytyy. Kuumeni oudoksi ja sitten hyyty.


    • ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖhhhhh

      Meillä electroluxin zuoanimakl ollut nyt tasan kaksi vuotta ja imuteho on heikentynyt. Suodattimet on vaihdettu. Muuten toiminut hyvin. Johto tosin menee sisään itsekseen, mikä on erittäin ärsyttävää. Vaihdamme pölypussittomaan imuriin.

    • humpuukituote

      Surkein imuri, mitä tiedän! Suulakkeet hajoavat heti kun takuuaika päättyy. Uusi paketti maksaa maltaita. Pelkkää rahastusta!

    • Veijari70

      Itselläni on n.2 vuotta vanha imuri. Surkeampaa imuria saa hakea. Ei ime kiviä paljaalta lattialta eilä suuttimet ja letkut kestä. Todellinen pettymysten pettymys.

    • Puhtaus

      Samaa mieltä kahden edellisen kanssa. Kallis ja surkea. Suulake renaa ja letku on niin jäykkä, että huitelee esineet pöydiltä :( Ei ime kiviä eikä esim.pähkinöitä. Kyllä ottaa päähän!

    • Anonyymi

      Samaa mieltä! Surkeampaan imuria saa hakea. Suulakkeet hajoaa heti. Tällä hetkellä imuri korjattu 2 paikasta jesarilla, joten uuden osto edessä. Eikä se todellakaan ole electrolux.

    • Anonyymi

      Imuteho ei riittävä. Lisäksi menetti tehonsa, vaikka pölypussi ja suodattimet ovat tyhjät ja puhtaat

    • Anonyymi

      Hyvä imuri ehkä muuten, mutta suulake rappaa puulattian ja muovimaton pintaa pirun rajusti (kauhea ääni) johtunee liian kovasta harjaksesta, (muovia ja erittäin lyhyttä).
      Toinen ongelma on varren yläpäässä, josta päästää ilman läpi ja täten vinkuu ja huutaa kuin palosireeni.
      Tosi ärsyttävät ominaisuutet!!!

    • Anonyymi

      Paljonkohan ylläpitäjä saa provikkaa poistamalla negatiiviset kommentittästä ketjusta. Tosiasiahan on että Electrolux on paskin imuri mitä voi olla. Vai mitä RING RING RINg... nyt olis kuule ihan huipputuote :)))

    • Anonyymi

      Ja mummot keittää kalliit kahveet kera pullan....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe