netissä flirttailu?

auttakaaavutonta

minulle tuli viikko sitten kikkailemaan iha hyvännäköne jätkä, täyttää 16 ensviikolla, eli vuoden mua vanhempi. sano välillä jotai iskurepliikkejä ja aluksi olin vaa sillee just. jatkoin kuitenki jutteluu ja henkilö oli kuitenki kiva, ja eile huomasin tykkääväni tosi paljon täst pojasta, en yleensä ihastu ees helposti!

nyt sitte pääasiaan, eli miten saisin tuon pojan pitämään minusta, koska uskon ettei hän oikeesti tykkää must sillee, ollaa juteltu skypes paljo ja kikkailtu paljon, niin miten saisin hänet oikeesti kiinnostumaa minusta? ehkä jopa parisuhdetasolle, mut ainaki et olis jotai juttuu... koska välitän hänest jo nytte!

mutta kyseinen henkilö asuu 2,5h ajomatkan päässä ja kaukosuhteet ei yleensä toimi varsinkaan nuorilla.. ja hän kerto että oli viimekesän pettäny tyttöystäväänsä, ei pahasti vaan pussaillu jonku toisen kaa, ja ku tunnen hänet kunnolla nii voisin käydä niillä, tottakai ennen kun harkitsisin seurustelua!

en halua että hän saa tietää et tykkäisin siit vaa et saisin sen tykkää minusta :) sanokaa rehellisesti jos koko juttu on tuhoontuomittu valmiiksi, haluan selvittää mitä pitäisi tehdä!

3

442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vainii

      Kyllä pitää olla niin hankalaa. Et halua, että tyyppi tietää tykkääväsi siitä, mutta haluat sen pitävän susta? Ehkä sitä saattaa alkaa enemmän kiinnostamaan jos kerrot sille tunteistasi.
      "kaukosuhteet ei yleensä toimi varsinkaan nuorilla"
      Jaa toimiikohan suhteet yleensä nuorilla... Muutenkaan en ymmärrä noita nuorten "suhteita" vaikka itsekään en ole paljoakaan sua vanhempi.

      Kerronpa vaan, että saattaa tuo "pettäminen" ajan myötä muodostua vähän pahemmanlaatuiseksikin ja voi myös tapahtua yhä useammin jos sen hyväksyy/on hyväksynyt. Tai siltä ainakin vaikuttaa, että se ei sua haittaa. Mut suosittelisin kuitenkin pysymään poissa ja unohtamaan.

      • auttakaaavutonta

        siis haluisin et se ns kiinnostuis musta, mutta en halua että se saa tietää et tykkäisin siit vielä.. eikä se pettäis jos se oikeesti tykkäis must... mut haluun ainaki pitää sen kaverina..


      • auttakaaavutonta

        Ihana lukee näit viestei jälkikäteen :D mutta jatkoin juttelua ja tavattiin lopulta ensimmäisen muttei viimeisen kerran (3-4kk sitten) ja rupesin tykkää hänestä tosi paljon... ja nyt ilman yksityiskohtia sanon että olisi pitänyt antaa olla ja unohtaa :( kyseinen miehenalku särki nimittäin sydämmeni. Mikä meitä naisia vaivaa sillä tiesin jo tuota viestiä kirjoittaessani että jos tästä tulisi jotai nii minua sattuisi ja niinhän siinä kävi...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe