Hän syntyi ihmiseksi

.... mutta mistä hän saapui?
Oliko (onko) Jeesus humanoidi?
Ajankohtainen kysymys (taas kerran) eikä jumalanpilkkaa.

34

332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesus oli saarnamies.

    • *****

      >>Ajankohtainen kysymys (taas kerran) eikä jumalanpilkkaa>>

      Olen samaa mieltä - tuotakin esittämääsi kysymystä pitäisi kyetä rehellisen ja totuuteen pyrkivän ihmisen pohtimaan, samoin kuin Enkelienkin alkuperää. Oma vakaa käsitykseni on se, että on olemassa korkeita Valon maailmoja joita riittävän edistyneet ja Valoa edustavat sielut asuttavat valokehoissaan (omaamme selvästi hienomman fyysisyyden muodoissa). Siis, ihan reaalisia maailmoja reaalisissa fyysisissä paikoissa, mutta korkeammassa taivaallisessa ulottuvuudessa. Tästä on olemassa muuten todisteitakin uskonnollisten ilmestysten ja "aurinkoihmeiden" muodossa:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11886774

      Tämä seuraava on luonnollisesti vain mielipide, mutta Jeesus olisi näin ollen Taivashallinnon jotakin tasoa - ja jotakin Valon maailmaa - edustava jonkin taivaallisen aseman (mahdollisesti korkeankin) Taivashallinnossa omaava hengellinen lähettiläs - ei siis varsinaisesti humanoidi toiselta planeetalta.

    • *****

      Mistään salatieteestähän ei näissä asioissa ole kyse ja mm. teosofiset opit ovat kaikille kiinnostuneille avointa tetoa. Seuraavassa aiheesta hieman perustietoa:

      http://www.kolumbus.fi/tuija.robbins/html_suomi/pohjolanvalo.htm

      Eli, tällä planeetalla on siis oma Taivaallisen Hierarkian osasto, kuten on myös aurinkokunnallamme ja sillä suuremmalla järjestelmällä johon tämä aurinkokunta yhdessä useiden muiden aurinkokuntien kanssa kuuluu. Se kokonaisuus on taas osana vieläkin suurempaa järjestelmää jne. Urantiakirjan mukaan koko kaikkeuden korkein Taivasmaailma ja persoonallinen Jumala on maailmankaikkeuden keskellä sijaitsevassa keskusuniversumissa.

    • Kyllä, ja jos symbolisesti asiaa ajattelee,
      on helpompi ymmärtää se niin,
      että mekin täällä maassa lähetämme vapaaehtoisia avustustyöntekijöitä erilaisille kriisialueille.
      Rauhanturvajoukkoja.
      Tiedustelijoita ym ym...

      Mielestäni me täällä ja tässä olomuodossa, tällä tietoisuuden tasolla vielä tarvitsemmekin paljon näitä "apujoukkoja".

    • f f f f

      Kirjoitatko lähinnä kristillisesti ajattelevien ihmisten kuvaston jeesuksesta?

      Mistä 'hän' saapui kysyt, no ihmisten mielikuvituksesta koska jeesus kristillisessä mielessä jumaluuksineen ja ihmeineen on fiktiota.
      Jos ajatellaan ja kuvitellaan jeesus vain yli-inhimillisenä olentona noin yleensä, niin sekin lienee perätöntä, koska "hänestä"/kään ei ole todisteita kuin Raamatun lehdillä.
      Historioitsijoista ei kukaan suoranaisesti kerro ihmeiden tekijöistä ylitse sen ajan normi-ihmeiden ja niiden tekijöiden,, siihen aikaan kun se ihme ja yliluonnollisuus oli pieninkin outo sattumus luonnossa tai ihmisten keskuudessa,,joku oudompi parantuminen jne.

      On otettava siis aina huomioon se että kun haetaan, jumalia, humanoideja yhdistelmällä tarinoita ja satuja, faktaa ja fiktiota on aina vaara ja suuri todennäköisyys että fiktiosta tuleekin faktaa ja faktoista fiktiota ihmisten mielien mukaan,,jopa uskomuksia ja käytäntöjäkin laajemmin yhteiskuntiin, mutta se ei merkitse että ne ovat totta alunperin.

    • Tiede ei todennäköisesti koskaan tule myöntämään rajallisuuttaan.
      Sillä on vain oletusarvonsa.

      Yli-inhimillinen tai yliluonnollinen on fiktiota. Joillekin, ja toistaiseksi.
      Me kehitymme tämän uskomuksen yli.

      Sillä se on vain uskomus.

      Ja jarru henkiselle kasvulle.

      • Nasiiri.

        Rooman valtkunnan sen aikaiset historioitsijat eivät kyseisestä henkilöstä mitään kirjoittaneet.

        Yhden poikkeuksen teki Roomalainen virkamies nimeltään Lentulus.

        Hän aikoinaan kirjoitti kyseisestä henkilöstä näin:

        "Hän on lyhyt,pituudeltaan noin 160 cm,tukka on pitkäkö ja tummanruskea,parta on lyhyt ja tummanruskea,iho punakka ja silmät siniset.Hän on iloinen vakavalla tavalla ja itkee usein".

        Tämä todellakin on ainoa,ja todistettu,maininta Roomalaisten puolelta kyseisestä henkilöstä.

        Mikäli kyseinen henkilö olisi ollut sellainen kuin se "Iso kirja" kertoo hänen olleen,niin silloinhan hänet olisi huomioitu laajemmin myös Roomalaisten historioitsijen keskuudessa vai mitä?


      • jäätävä ufotus
        Nasiiri. kirjoitti:

        Rooman valtkunnan sen aikaiset historioitsijat eivät kyseisestä henkilöstä mitään kirjoittaneet.

        Yhden poikkeuksen teki Roomalainen virkamies nimeltään Lentulus.

        Hän aikoinaan kirjoitti kyseisestä henkilöstä näin:

        "Hän on lyhyt,pituudeltaan noin 160 cm,tukka on pitkäkö ja tummanruskea,parta on lyhyt ja tummanruskea,iho punakka ja silmät siniset.Hän on iloinen vakavalla tavalla ja itkee usein".

        Tämä todellakin on ainoa,ja todistettu,maininta Roomalaisten puolelta kyseisestä henkilöstä.

        Mikäli kyseinen henkilö olisi ollut sellainen kuin se "Iso kirja" kertoo hänen olleen,niin silloinhan hänet olisi huomioitu laajemmin myös Roomalaisten historioitsijen keskuudessa vai mitä?

        >>"Hän on lyhyt,pituudeltaan noin 160 cm,tukka on pitkäkö ja tummanruskea,parta on lyhyt ja tummanruskea,iho punakka ja silmät siniset.Hän on iloinen vakavalla tavalla ja itkee usein".


    • Historian Jeesus

      Ruotsalainen historioitsija teki tutkielmansa Jeesuksesta takavuosina mutta se kuinka autenttinen tämä tutkimus on lienee kuulijan korvissa varsin vahvasti kun on uskonasioista kyse.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010122512835826_ul.shtml

      "Siinä missä historiallinen Jeesus ja hänestä meille annettu kuva eroavat toisistaan merkittävästi, myös hänen sanomaansa on vuosien saatossa vääristelty ja yritetty muokata kirkolle sopivampaan suuntaan. Jeesus ei suinkaan vihannut syntisiä, päinvastoin. Hän ei vaatinut ketään katumaan syntejään eikä jättämään syntistä elämäänsä. Ainoa vaatimus taivaaseen pääsylle oli Jeesuksen mukaan usko Jumalan rakkauteen"

      • NC.R

        Eli uskovaiset ovat yrittäneet pyhittää jeesuksen teot oikeasti, vaikka yleinen mielikuva on siitä, että hän otti kaikki synnit maailmalla omille harteileen ristillä. Noh tarinahan aina muuttuu matkan varrella :D


    • Höpsismien pyöritys

      En usko että Jeesus oli "humanoidi". Siis sellainen joka ensin elelee jossain avaruusaluksessa ja sitten tulee Planeetan pinnalle. Jeesushan oli samalla ihminen, persoonallinen ja eli ihmisen elämää. Hän oli siis ihminen, mutta hänessä oli myös korkeampi tajunta, kuin yleensä on. On ollut muitakin mm. intialaisia ja tiibetiläisiä "pyhimyksiä", joiden seuraajat ovat todistaneet mm. taivaalta jyrisevää puheääntä ja muita ihmetekoja, jotka eivät ole yhtään vähemmän ihmeellisiä kuin Jeesuksen aiheuttamat. Myöskin pään ympärillä hohtava valo, kirkas tai kaikkivärinen, on tunnettu ilmiö monissa muidenkin uskontojen pyhimyksistä kertovissa elämänkerroissa. Niin "korkeatasoisella" olennolle tuskin on temppu eikä mikään ilmestyä monena eri henkilönä ja eri aikoina. Mutta ei ole mitään syytä ajatella, etteikö Jeesuksen sanoma olisi itsessäänkin riittävä ja tosi. Kristinusko vaan kaatuu nykymaailmassa omaan mahdottomuuteensa, ja koska tekstejä on valikoitu, kopioitu ja muuteltu, siitä on saatu aikaiseksi versio, johon kukaan ei pysty kovin kauaa uskomaan, mikäli kävelee yhtään silmät auki tässä maailmassa.

      • Keinohedelmöitys

        Jeesus ei tullut suoraan avaruudesta, hänet istutettiin Maria-nimisen naisen kohtuun jonkun hyvin korkeatasoisen sivilisaation tutkimusten yhteydessä. Marian suku oli tarkoin valittu. Se on ainut selitys sille, että Jeesuksella oli tavallisesta poikkeavia taipumuksia (esim. veden päällä kävely) ja Hänen kuolemansa oli "taivaaseen astuminen". Kristinusko on siis erittäin väärinymmärretty "uskonto" kieltoineen ja rituaaleineen. Jeesuksen kautta haluttiin vain auttaa maanpäällisiä eläviä olentoja, ihmisiä, jotka tämän avaruussivilisaation silmissä on vieläkin todella alikehittynyt ja sotaisa lajike. Jumalalla tarkoitettiin korkeasti kehittynyttä avaruussivilisaatiota. Hassua, että tästäkin saatiin uskonto, niin heikkoja olemme.


    • Sanoilla on tunnetusti vaikea koettaa kuvailla, jotain mitä ei sanoilla voi kuvailla.
      Humanoidin sijaan olisi ollut ehkä parempi käyttää määritelmää:
      Valo-olento....

      En epäile etteivätkö korkeammalla kehitystasolla olevat olennot osaisi muuntautua esim ihmisiksi, tarpeen vaatiessa.

      Kaikkihan me olemme "syntyneet ihmisiksi". Siinäkin jo herää tuhat ja sata kysymystä, tai ainakin voisi herätä...

      Jos ajatellaan, että valo-olennot tulevat tänne suorittamaan tiettyjä tehtäviä, siitä taas herää ajatus, tai ainakin (taas) voisi herätä...
      Olemmeko me myös täällä jotain tehtäviämme varten?
      Ja mitä ne kenenkin kohdalla olisivat?
      Jos olemme, olemmeko tietoisia niistä?

      Ajatus:sattumalta tullaan ja sattumalta lähdetään sotii kaikkea kehitystä vastaan.
      Samoin se, että jonkun ihmisen on luonut esim. Tauno ja Hilma eräänä päivänä, kun sattuivat olemaan "sillai". :)

    • cbvcbcvc

      >>Sanoilla on tunnetusti vaikea koettaa kuvailla, jotain mitä ei sanoilla voi kuvailla.
      Humanoidin sijaan olisi ollut ehkä parempi käyttää määritelmää:
      Valo-olento....>>

      Niin, ihmisetkin ovat kaikki sielunsa tasolla jonkin asteisia Valo-olentoja, mutta jotkut sielut (Valo-olennot ) ovat siirtyneet pysyvästi korkeampiin maailmoihin korkeammille olemassaolon tasoille.

      • Puhut paskaa

        Mistään sieluista ei ole olemassa yhtään oikeata todistetta.


    • poispois

      Tällaiset jutut pitäisi siirtää ihan toiselle palstalle, eivät kuulu tänne.

      • valopäämies

        Rajatiedon ilmiöt kuuluvat kaikki olennaisesti aiheeseen. Jos ei sitä vertaa käsitä niin kannattaa mennä jonnekin sellaisen aiheen pariin jutustelemaan jonka käsittää.

        Ne kenestä me puhumme eri nimillä kuten tonttu, keiju, enkeli, valo-olento, kummitus, ET, humis, alien tai muu vastaava on itse ufoilmiön takana mitä todennäköisimmin. Ne älykkäässä ohjauksessa selkeästi olevat "valopallot" ovat yleisin ufoilmiö ja ne ovat jonkinlaista energiaa ja niiden olemassaoloa ei voi kiistää.

        Vaikuttaa siltä että jotkut jossakin ovat ylittäneet kehityksessä sellaiset raja-aidat joista me emme osaa vielä edes kuvitella vaikka jotkut meistä luulee että nykyihminen on joku kehityksen huippu tai vastaava ja että ihmisen tekemä tiede sanelee sen mitä on ja mitä ei ja mitä saa olla ja mitä ei.

        Omiin tarkoitusperiinsä eri välikäsien kuten tieteen soveltaminen on täysin absurdia ja se ei ole tieteen tehtävä, merkitys eikä tarkoitus.

        Esko Valtaojan mukaan on todennäköisintä että tähtien välistä matkailua "harrastavat" älylliset olennot / sivilisaatiot ovat siirtäneet tietoisuutensa ja minänsä koneelliseen muotoon voittaakseen kuoleman, ajan ja avaruuden.

        Jopa ihminen ei ole kovinkaan kaukana tuosta mahdollisuudesta. Muutamien kymmenien vuosien päässä vain ehkä. Onhan se äkkiseltään aika karu skenaario että biologinen minämme muuttaisi asumaan peltipurkkiin tai johonkin plasmapalloon mutta maailma muuttuu ja käsitykset ja käsitteet sen mukana.


      • öiutgpufyoytd
        valopäämies kirjoitti:

        Rajatiedon ilmiöt kuuluvat kaikki olennaisesti aiheeseen. Jos ei sitä vertaa käsitä niin kannattaa mennä jonnekin sellaisen aiheen pariin jutustelemaan jonka käsittää.

        Ne kenestä me puhumme eri nimillä kuten tonttu, keiju, enkeli, valo-olento, kummitus, ET, humis, alien tai muu vastaava on itse ufoilmiön takana mitä todennäköisimmin. Ne älykkäässä ohjauksessa selkeästi olevat "valopallot" ovat yleisin ufoilmiö ja ne ovat jonkinlaista energiaa ja niiden olemassaoloa ei voi kiistää.

        Vaikuttaa siltä että jotkut jossakin ovat ylittäneet kehityksessä sellaiset raja-aidat joista me emme osaa vielä edes kuvitella vaikka jotkut meistä luulee että nykyihminen on joku kehityksen huippu tai vastaava ja että ihmisen tekemä tiede sanelee sen mitä on ja mitä ei ja mitä saa olla ja mitä ei.

        Omiin tarkoitusperiinsä eri välikäsien kuten tieteen soveltaminen on täysin absurdia ja se ei ole tieteen tehtävä, merkitys eikä tarkoitus.

        Esko Valtaojan mukaan on todennäköisintä että tähtien välistä matkailua "harrastavat" älylliset olennot / sivilisaatiot ovat siirtäneet tietoisuutensa ja minänsä koneelliseen muotoon voittaakseen kuoleman, ajan ja avaruuden.

        Jopa ihminen ei ole kovinkaan kaukana tuosta mahdollisuudesta. Muutamien kymmenien vuosien päässä vain ehkä. Onhan se äkkiseltään aika karu skenaario että biologinen minämme muuttaisi asumaan peltipurkkiin tai johonkin plasmapalloon mutta maailma muuttuu ja käsitykset ja käsitteet sen mukana.

        Jos rajatiedon imiöt kuuluvat UFO aiheeseen, niin miksi rajatietopalsta koostuu neljästätoista eri aiheesta?


      • ei voi tietää
        öiutgpufyoytd kirjoitti:

        Jos rajatiedon imiöt kuuluvat UFO aiheeseen, niin miksi rajatietopalsta koostuu neljästätoista eri aiheesta?

        Oudot tapahtumat saattavat johtua samoista asioista tuntemattomilta osin. Kummitukset voi olla eri dimensioista ja ne voivat olla meidän näkökulmasta eräänlaisia alieneita tai päinvastoin. Enkelit ja jumalolennot voi olla samaa porukkaa.


      • 99,naintinain
        valopäämies kirjoitti:

        Rajatiedon ilmiöt kuuluvat kaikki olennaisesti aiheeseen. Jos ei sitä vertaa käsitä niin kannattaa mennä jonnekin sellaisen aiheen pariin jutustelemaan jonka käsittää.

        Ne kenestä me puhumme eri nimillä kuten tonttu, keiju, enkeli, valo-olento, kummitus, ET, humis, alien tai muu vastaava on itse ufoilmiön takana mitä todennäköisimmin. Ne älykkäässä ohjauksessa selkeästi olevat "valopallot" ovat yleisin ufoilmiö ja ne ovat jonkinlaista energiaa ja niiden olemassaoloa ei voi kiistää.

        Vaikuttaa siltä että jotkut jossakin ovat ylittäneet kehityksessä sellaiset raja-aidat joista me emme osaa vielä edes kuvitella vaikka jotkut meistä luulee että nykyihminen on joku kehityksen huippu tai vastaava ja että ihmisen tekemä tiede sanelee sen mitä on ja mitä ei ja mitä saa olla ja mitä ei.

        Omiin tarkoitusperiinsä eri välikäsien kuten tieteen soveltaminen on täysin absurdia ja se ei ole tieteen tehtävä, merkitys eikä tarkoitus.

        Esko Valtaojan mukaan on todennäköisintä että tähtien välistä matkailua "harrastavat" älylliset olennot / sivilisaatiot ovat siirtäneet tietoisuutensa ja minänsä koneelliseen muotoon voittaakseen kuoleman, ajan ja avaruuden.

        Jopa ihminen ei ole kovinkaan kaukana tuosta mahdollisuudesta. Muutamien kymmenien vuosien päässä vain ehkä. Onhan se äkkiseltään aika karu skenaario että biologinen minämme muuttaisi asumaan peltipurkkiin tai johonkin plasmapalloon mutta maailma muuttuu ja käsitykset ja käsitteet sen mukana.

        jännän näköisii hyönteisii, vai onko ne sittekin niitä keijuja :D
        http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2014040918198538_hu.shtml


      • Aruspendro.
        99,naintinain kirjoitti:

        jännän näköisii hyönteisii, vai onko ne sittekin niitä keijuja :D
        http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2014040918198538_hu.shtml

        Näyttää siltä,että kuvassa on hyväntahtoisten Andromedalaisten avaruusrotujen eräs edustaja joka käväisi tutkimassa sitä,että millä tavoin maan talousjärjestelmät siirretään perusgalaktilaiseen talousjärjestelmään.

        Tässä perusgalaktilaisessa talousjärjestelmässä ei lainoja anneta eikä avaruusfyffeä syöstä mihinkään Molokin kitaan!

        Tosi on,junalautta!


      • 99,naintinain
        Aruspendro. kirjoitti:

        Näyttää siltä,että kuvassa on hyväntahtoisten Andromedalaisten avaruusrotujen eräs edustaja joka käväisi tutkimassa sitä,että millä tavoin maan talousjärjestelmät siirretään perusgalaktilaiseen talousjärjestelmään.

        Tässä perusgalaktilaisessa talousjärjestelmässä ei lainoja anneta eikä avaruusfyffeä syöstä mihinkään Molokin kitaan!

        Tosi on,junalautta!

        kuka se noista on se edustaja? :)
        http://i.huffpost.com/gen/1720180/thumbs/o-FAIRIES-3-900.jpg?6



      • Peace.
        kekek-kekek kirjoitti:

        Nuo voisi olla vaikka jotain ilmaan heitettyjä irrallisia kukkia.

        Kuvassa se vanha kunnon hippiliike,nykyisin tosin New Age-liike,on heitellyt irrallisia rauhankukkia ilmaan.


      • 99,naintinain
        kekek-kekek kirjoitti:

        Nuo voisi olla vaikka jotain ilmaan heitettyjä irrallisia kukkia.

        ehkä, mut enemmän ne näyttäs joltai järvisääskiltä tai mitä ne ny onkaan.. hyönteisiltä kummiskii. Siivet näyttäs epäselviltä nopeesta liikkeestä johtuen?


      • ei saa pelotella
        99,naintinain kirjoitti:

        ehkä, mut enemmän ne näyttäs joltai järvisääskiltä tai mitä ne ny onkaan.. hyönteisiltä kummiskii. Siivet näyttäs epäselviltä nopeesta liikkeestä johtuen?

        Ei saa pelotella skeptikoita keijuilla. Skeptikon mielestä kun ei ole universumissa mitään niin kammottavaa kuin keijut. Menninkäiset tulee hyvänä kakkosena ja pronssille jää joulupukki.


      • ei saa pelotella kirjoitti:

        Ei saa pelotella skeptikoita keijuilla. Skeptikon mielestä kun ei ole universumissa mitään niin kammottavaa kuin keijut. Menninkäiset tulee hyvänä kakkosena ja pronssille jää joulupukki.

        Jos keijukaiset olisi sääsken kokoluokkaa niin kyllä tohtori Itämies olisi jo ne seivästänyt kokoelmiinsa.


      • Matibf.
        kekek-kekek kirjoitti:

        Jos keijukaiset olisi sääsken kokoluokkaa niin kyllä tohtori Itämies olisi jo ne seivästänyt kokoelmiinsa.

        Kyllä ne keijukaisia ovat ja toimivat yhteyshenkilöinä toisien ulottuvuuksien kanssa.

        Mutta,ärrin murrin lukuisten kirosanojen kera,kuka viitsii kirjoittaa mistään uudesta jos se iänikuinen epäijöitten lauma tulee aina hihhuloimaan maalaisjärkineen ja 1600-luvun tieteineen...ja sitten lisää rumia sanoja....

        Tarttis tehdä jotain,otetaan kundaliinia ja mennään pihalle pälyilemään jos vaikka keijujen lisäksi näkyisi myös lentäviä patojakin..


      • Matibf. kirjoitti:

        Kyllä ne keijukaisia ovat ja toimivat yhteyshenkilöinä toisien ulottuvuuksien kanssa.

        Mutta,ärrin murrin lukuisten kirosanojen kera,kuka viitsii kirjoittaa mistään uudesta jos se iänikuinen epäijöitten lauma tulee aina hihhuloimaan maalaisjärkineen ja 1600-luvun tieteineen...ja sitten lisää rumia sanoja....

        Tarttis tehdä jotain,otetaan kundaliinia ja mennään pihalle pälyilemään jos vaikka keijujen lisäksi näkyisi myös lentäviä patojakin..

        Kyllä maailmassa on niin paljon hyönteisiä haaviinsa pyydystäviä että kyllä keijukaiset olisi aikaa sitten paljastuneet jos niitä olisi.


      • Räpyttäjät
        kekek-kekek kirjoitti:

        Kyllä maailmassa on niin paljon hyönteisiä haaviinsa pyydystäviä että kyllä keijukaiset olisi aikaa sitten paljastuneet jos niitä olisi.

        JOS keijuja olisi olemassa niin eihän ne antaisi itseään pyydystää. Tarujen mukaan ovat pirun viisaita ja nopeita, interdimensionaaleja olentoja.


      • Gnat.
        Räpyttäjät kirjoitti:

        JOS keijuja olisi olemassa niin eihän ne antaisi itseään pyydystää. Tarujen mukaan ovat pirun viisaita ja nopeita, interdimensionaaleja olentoja.

        Mikäli noita keijukaisia joku onnistuisi haaviinsa pyydystämään niin samantien alkaisi
        keijukaisten raatojen tieteellinen tutkiminen...


      • Metsänkeijut
        Gnat. kirjoitti:

        Mikäli noita keijukaisia joku onnistuisi haaviinsa pyydystämään niin samantien alkaisi
        keijukaisten raatojen tieteellinen tutkiminen...

        Keijut ovat olevaisia, tietoisia olentoja. Ei heitä saa pyydystää. Siksi he ilmaantuvat vain ihmisille, joilla on sydämen sivistys.


      • keijukaisprinssi
        Metsänkeijut kirjoitti:

        Keijut ovat olevaisia, tietoisia olentoja. Ei heitä saa pyydystää. Siksi he ilmaantuvat vain ihmisille, joilla on sydämen sivistys.

        Voitte nähdä keijuja unissa otollisissa olosuhteissa. Jos olette kiinnostuneita heistä ja toiseksi: kun olette meditoineet itsenne illalla hyvin rauhallisiksi. Tällöin rauhallinen kiinnostuksenne voi vetää teitä heidän valtakuntaan ihan sallitusti. Olette siellä valtakunnassa niin kauan kuin täytätte kriteerit. Jos näette keijuja, kohtaatte heitä todennäköisesti ketoympäristössä tai kauniissa metsässä.
        Satumaisen värikäs on keijujen maailma, mutta hieman unelias, siis ei sillä lailla huikaisevan valaistunut kuin enkelien maailma. Keijujen maailma vastaa ihmisten hyvin rauhallista levollista REM-unta.

        Osa meistä on tullut ihmisiksi jo kauan kauan sitten, monta elämää sitten. Niin että olemme ihan tavallisia ihmisiä, emmekä palaa todennäköisesti kokonaan takaisin siihen luonnonkuntaan. Osa voi palatakin, kun ihmiskokemuksia tullut riittävästi. Silloin osaamme opettaa sitä luonnonkuntaa, että miten ihmisiin kannattaa suhtautua.


    • Auri

      Kekek kekek: "Jeesus oli saarnamies."

      Mistä tiedät?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe