HeadHouse kokemuksia?

kristell

Olen aloittamassa meikkaaja-maskeeraaja-stylisti koulutusta Helsingin HeadHousessa helmikuussa. Minkälaisia kokemuksia entisillä/nykyisillä oppilailla kyseisestä koulusta? Opetuksen taso, yhteishenki, yleinen toiminta jne.?
Innolla odotan koulun alkua joten olisi kiva saada vähän esimakua tulevasta, kiitos jo etukäteen vastaajille !! :P

27

1587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jalluki

      Tosi kiva koulu!! suosittelen lämpimästi :)

      • 63837

        Kinnusella puol miljoonaa ulosotossa ja laskut kuvauksista ja palautettavista koulutusmaksuista maksamatta... omaisuus muijan nimissä. Että jos tulee joskus ongelmia ton raha puolen takasin saamisessa niin turha toivo saada takas!!!! Koulutus kuulemma luokatonta!!


    • Kertokaa vielä

      Minkälainen gradu koulutuksen lopuksi pitää tehdä? Miten vaikea on gradun teoriaosa?

      • Back at K- kauppa ;(

        Todella vitsi toi gradu sana!
        "Gradu" käsittää muutaman meikkauskuvan eikä muuta. MITÄÄN kirjallista ei tarvitse tehdä! Tämä ei ole, juu, todellakaan mikään korkeakoulu. "Professorit" juuri ja juuri itse aiemmilta kurssilta valmistuneita ilman työkokemusta! Ottaa niin päästä kun oli TYHMÄ, enkä ottanut selvää ennen koulun aloittamista virallisesta maskeeraajan tutkinnosta. Meillä siitä ei nimittäin puhuttu, tai joku oppilas kyllä mainitsi opettajalle, mutta lause lakaistiin maton alle. Olisin ehdottomasti halunnut nyt jälkeenpäin ajateltuna suorittaa samalla myös sen. Nyt rahat on loppu, enkä uuteen kouluun enää voi mennä! Meidän luokalta yksi kundi on juuri parhaillaan toisen koulun käyneenä suorittamassa tutkintoa. Kateeksi käy!!


      • 93682

        Kinnusella puol miljoonaa ulosotossa ja laskut kuvauksista ja palautettavista koulutusmaksuista maksamatta... omaisuus muijan nimissä. Että jos tulee joskus ongelmia ton raha puolen takasin saamisessa niin turha toivo saada takas!!!! Koulutus kuulemma luokatonta!!!


    • nimetön

      Täällä yksi entinen oppilas! Helsingin koulusta voin ainakin sanoa että meille ainakin sattui tosi kiva porukka ja ihana opettaja (joka käsittääkseni sama vieläkin), jonka takia opiskelu HeadHousessa oli todella miellyttävää.
      Työpaikoilla minkä käsityksen oon kuullun perusteella saanut niin todella hyvä maine HeadHousesta valmistuneilla. Itse ainakin kuullut pelkkää hyvää! :)
      Joten tsemppiä koulun alkuun ja varmasti hauskaa tulee olemaan!!

      • 5892725

        Kinnusella puol miljoonaa ulosotossa ja laskut kuvauksista ja palautettavista koulutusmaksuista maksamatta... omaisuus muijan nimissä. Että jos tulee joskus ongelmia ton raha puolen takasin saamisessa niin turha toivo saada takas!!!! Koulutus kuulemma luokatonta!!!!!


    • kristell

      Mun käsittääkseni gradu eli loppukokeet on noin viikon (?) mittaiset, jolloin malleille tehdään erilaisia maskeerauksia/stailauksia jne., jotka sitten arvioidaan ja niistä muodostuu ns. gradu tai loppukokeet. Tästä mulla itsellä vielä paljon epäselvyyksiä kun en ole vielä niin pitkälle oikeen paneutunut joten saa täydentää ja korjata!! :P

      • Back at K- kauppa

        Hyvä ihminen kannattaa todellakin paneutua tälläiseen tärkeään asiaan. Taidat olla samalla lailla silmään viilattu kuin minä!! Kaiva jokainen kivikin ylös. Ja ota joku vanhempi mukaasi. Itse olin niin jännittynyt haastattelussa etten tajunnut kysyä asioita. Ja "herra 46" haastatteli ja oli niin mukava ja kaikkea, että tälläinen kokematon tyttö oli ihan että ÖÖÖÖÖ, joo varmaan mulla on talenttia ja olen JUURI oikeanlainen tähän kouluun!!. Harrastuspohjalta tää koulu on ihan mainio, oppii itseään meikkaamaan biletykseen. Eli jos sulla on ylimääräistä rahaa, OK. Mulla ei ollut eikä edelleenkään ole. Takaisin siis kassalle!


      • 964336

        Kinnusella puol miljoonaa ulosotossa ja laskut kuvauksista ja palautettavista koulutusmaksuista maksamatta... omaisuus muijan nimissä. Että jos tulee joskus ongelmia ton raha puolen takasin saamisessa niin turha toivo saada takas!!!! Koulutus kuulemma luokatonta!!!!!!!!


    • tiina5

      Voin suositella!:) Hyvän koulun oot valinnut. Viidessä kuukaudessa opit tosi paljon ja saat myös toivottavasti mahtavan kokemuksen, niinkuin minä ainakin. Työkeikoilla törmää myös tosi usein toisiin HeadHouselaisiin, joilla useimmiten keskustelujen perusteella ollut pelkkiä hyviä muistoja! Vähän noita aikoja kaipailen itsekin! :P Tsemppiä!

    • annaani

      Itsekin olen aloittamassa nyt helmikuussa ja kiva huomata, näin paljon kivoja kommentteja!! :) itsekin kuulin koulusta kaveriltani, joka oli todella tyytyväinen headhouse koulutukseen!:) jeejee innolla odotan koulun alkua!!!:)))

      • jensbu

        Joo mä kanssa ajauduin kouluun "aikoinaan" kavereilta kuultujen positiivisten kokemusten perusteella! :) Enkä kyllä pettynyt!! Todellakin hintansa väärti! Kävisin uudelleenkin haha! :DD


      • 865557

        Kinnusella puol miljoonaa ulosotossa ja laskut kuvauksista ja palautettavista koulutusmaksuista maksamatta... omaisuus muijan nimissä. Että jos tulee joskus ongelmia ton raha puolen takasin saamisessa niin turha toivo saada takas!!!!!!!!!!! Koulutus kuulemma luokatonta!


    • kristell

      Kiitos kaikille vastauksista :)! Hömmm näköjään jollain on jotain hampaan kolossa koulua vastaan :D noh ei kaikilla voi aina olla pelkkiä hyviä kokemuksia mutta niin paljon hyvää kuullut että innolla aloitan kohta koulun, whoop! (; Nuo negatiiviset kommentoijat, teillä valitettavasti ilmeisesti mennyt opiskeluhommat vähän mönkään..aika paljon se on kaikkialla kuitenkin itsestä ja omasta panoksesta kiinni :D Kiitos kommenteista anyway :)))

      • Haha

        Et sitten ikinä päässyt itse kartalle että mikä tässä meni "mönkään" :-)


      • nime1

        itse menestyin koulussa hyvin, kiitettävä todistus ja silti mulla on pelkkää huonoa sanottavaa koulusta. sä vaan menetät rahas jos meet sinne opiskelee


    • Ninnu24

      Todella kiva koulu, laadukasta opetusta eikä mitään valitettavaa! :) Minä ja mun sisko molemmat käynyt kyseisen koulun ja alan töitä tehty nyt molemmat valmistumisesta lähtien! Lämpimästi siis suosittelen! :)

    • nimetön

      Täällä kans yks joka harkitsee just koulun aloittamista. Punninnut nyt paria vaihtoehtoa mutta taidan päätyä HeadHouseen. :) Netistä löytää nimittäin jokaisesta koulusta enemmän tai vähemmän pa**aa hahahh ! En tiedä mikä ongelma tietyillä ihmisillää tätäkin paikkaa vastaan mutta niin paljon positiivista tästä kuullut ettei kyllä hirveästi epäilytä valita kyseistä koulua..:) Ja tietty uskon että 99% menestyksestä itsestä kiinni.
      Mutta tosiaan kiva lukea näin paljon hyviä kommentteja, varmistuin taas entisestään valinnastani. ^_^

      -mari

    • nimetön

      Elikkäs, aloitetaan vaikka siitä että olin jo kauan aikaa halunnut päästä opiskelemaan maskeerausta. Vihdoinkin koitti tilaisuus ja etsin kouluja joihin voisin hakea. Löysin tämän koulun, HeadHousen ja ajattelin että se on sopivan hintainen ja siihen kuuluu vaikka mitä. Koulujen sivujenkin mukaan sai sellaisen kuvan, että koulutus on erittäin laadukasta. Koulun sivuilla luki että opiskelemaan pääsee suullisen ja kirjallisen pääsykokeen kautta. Pistin hakemuksen sisään ja menikin vain pari päivää niin tulikin jo kirje kotiin että tervetuloa opiskelemaan HeadHouseen. Ihmettelin hiukan kun ei pyydetykkään haastatteluun, mutta annoin asian olla. Samassa kirjeessä oli infoa koulutuksesta ja maksuista. Varausmaksun pistinkin menemään jo pian, jotta varmistaisin paikkani koulussa. Olin erittäin innoissani ja odotin kovasti että koulu alkaisi. Sitten romahdinkin pilvilinnoistani alas ja rajusti. Löysin keskustelupalstoilta melko mielenkiintoista tekstiä siitä, kuinka tämä koulun on täysin paska ja koulun perustaja vain kusee linssiin. Aloin pelkäämään todella paljon, että mitä tässä nyt käy, että meneekö vaan rahat hukkaan. Rauhoittelin itseäni ja ajattelin että sen näkee sitten. Että katsotaan nyt eka itse että miten tässä käy, ennekuin alkaa maalaamaan piruja seinille.

      Koulun alkaminen lähestyi ja siellä pidettiin pieni info tilaisuus. Koulun perustaja, Antti Kinnunen, oli itse paikalla ja kertoi satuja koulusta. Samalla kuulin että jotkut muut oppilaat olivat käyneet haastattelussa ja aloin ihmettelemään vielä enemmän. Annoin kuitenkin asian taas olla ja keskityin kuuntelemaan Antin tarinoita siitä, kuinka hyvään kouluun olemme päässeet. Sitten ilmoitettiinkin että juu, meikit eivät ole saapuneet vielä, että aloitetaanpas koulu paria päivää myöhemmin. Ja nämä pari päivää korvattaisiin niin, että tultaisiin jonain perjantaina kouluun tai sitten jäätäisiin aina tunniksi koululle päivän päätteeksi. Mitään näistä ei ole vielä kyllä tapahtunut.

      Koulu sitten alkoi paria päivää myöhässä. Meikkejä ei saatu vieläkään. Opiskelu alkoi kyllä mukavasti ja hiljalleen alkoi tutustua muihin oppilaisiin. Taisi olla ekalla kokonaisella viikolla kun saatiin meikit, eikä siinä ollut koko pakettia. Huulipunia jäi puuttumaan. Meikkien piti olla erittäin laadukkaita, mutta jotkut tuotteet ovat kyllä ihan yhtä tyhjän kanssa. Joistakin luomiväreistä ei lähde pigmenttiä edes nimeksikään ja rajauskynät murenevat käteen. Jatkoimme opiskelua ihan normaalisti. Sain onnekseni todella mukavan ryhmän ja opettajan. Asioita vaan käytiin todella tiuhaan tahtiin ja joitakin meikkejä harjoiteltiin vain kerran. Sitten niistä sanottiin vain että harjoitelkaa kotona. Hiuksia oli myös mahdollisuus harjoitella, jos jäi meikkaamisen jälkeen aikaa. Mitä minun kohdallani ei tapahtunut kovinkaan usein. Myöhemmin meillä oli myös kokonainen päivä vain hiustenlaittoa varten. Meille tuli sinne kampaaja opettamaan, ja itse opin kolme kampausta. Opetussuunnitelmassamme lukee, että pitäisi oppia hiuksista ties mitä, mutta puoliakaan niistä ei ole opetettu. Sitten sitä painotetaan oikein, että meikkaajan pitää osata laittaa hiuksia ja loppukokeissa pitää laittaa hiukset yms. Loppukokeissa on myös joitakin asioita, joita olemme harjoitelleet vain kerran. Nyt olemme jo jakautuneet stylisti ja maskeeraus ryhmiin. Itse olen siis maskeeraaja ryhmässä. Meillä on kolme eri opettajaa, jotka eivät ilmeisesti ole yhdessä käyneet läpi opetussuunnitelmaa, koska aiheet vaihtelevat usein. Joinakin päivänä sanotaan että silloin ja tällöin opetellaan tuota, mutta ei sitten opetellakkaan, vaan aihe on jotain aivan muuta. Opetuksen laatu on ollut kyllä ihan hyvää, olen kuitenkin oppinut maskipuolella vaikka mitä uutta.



      Omat kokemukseni ovat ryhmän ja yhteishengen kannalta erittäin hyvät. Mutta muuten en voisi kyllä sanoa, että olisi hyvä koulu. Loppukokeet ovat tulossa ja meiltä puuttuu hirveä määrä asioita, joita olisi pitänyt opettaa. Myös meikkejä puuttuu. On myös pieni pelko siitä, että miten tässä käy. Aikaisemmilla ryhmillä on ollut ongelmia loppukokeiden kuvien saannissa, koska kuvaajalle ei oltu maksettu hänen palkkaansa. Monet ovat myös sanoneet, että koulusta saatava todistus on täysin turha. Saa nyt sitten nähdä, että miten tässä käy. Toivon parasta, mutta ei voi olla odottamatta pahinta.

      Sellaisen neuvon antaisin kaikille kouluun hakijoille; miettikää tarkkaan ja todella pitkään, että haluatteko oikeasti maksaa ison määrän rahaa ja joutua pelkäämään, että miten käy. Kouluun hakemisen jälkeen maksetaan varausmaksu, tai sitten vaihtoehtoisesti voi maksaa etukäteen koko koulun, jolloin saa -10% alennusta. Vasta sopimuksia tehdessä käy ilmi, että rahoja ei saa takaisin. Suosittelisinkin että maksakaa koulu erissä, jos jostain syystä päädytte sinne.

    • julle1

      Toivottavasti edellisellä kommentoijalla menee loppukokeet hyvin, tsemppiä!
      Koulun todistus ei kyllä todellakaan ole turha, päinvastoin! :) ei siitä ainakaan ole mitään pelkoa! Itselläni nimittäin tuo kyseinen todistus :P!
      Mulla pelkkiä positiivisia kokemuksia koulusta, hyvä opetus, tuotteet, ja laatuunsa nähden vielä erittäin edullinen..sijoitus :p
      Onnea kaikille loppukokeisiin ja suositteluni tulevile harkitseville opiskelijoille!:)

      -Julia

    • vedätetty

      Se on vaan paperinpala eikä mikään todistus.

    • Back at K kauppa

      Lue muita keskusteluita täältä 24:stä! niitä on paljon! Ole varovainen!

    • pettynyt7

      Innolla menin. Ei ammatillisen tuntuista, ei aikataulua, ei opetussuunnitelmaa. Tilanteet vaihtuivat jatkuvasti, ei voinut luottaa mitä on seuraavana päivänä. Sanottiin muuta, tilanne muuttui aamulla. Suuria puheita. Kovia pettymyksiä.

      Koulun oppilaat opettavat, siis juuri valmistuneet -heti muita. Heillä ei mitään muuta alan ammatillista taustaa.
      Rahat meni hukkaan, silmät aukenivat. Perusjutut opin. Syrjivä ilmapiiri, inside juttuja joillain.
      Makeilevan herttaista mutta ei aitoa touhua. Ilman jotain muuta ammatillista pohjaa, ei toimi tämä juttu.
      Opetus: juuri valmistunut opiskelija opettaa ja näyttää kerran mitä tehdään ja sen jälkeen oletkin omillasi. Ei niin opeteta.
      Joo, noi "tehdään sisään" systeemit meillä myös. Tehdään nyt nopeasti ja ollaan vapaalla sit eli opettajalle vapaata. Läpikäymättä juttuja ei koskaan tehty.
      Kun kysyi apuja, opettaja sanoi: sähän olet kerran nähnyt ku se tehtiin.
      MITÄ? Ei se ole opetusta. EI EI EI En suosita.

    • juuei1

      Ihan täyttä skeidaa koko "koulu".

      Nimenomaan, kerran näytetään, meikit tehdään kukin yhden kerran (lisäapua saa kyllä jos pyytää, ainakin meidän opettajalta) ja sitten yhden kerran jälkeen pitäis osata niin hyvin, että loppukokeetkin menisi hyvin.
      Luvattiin airbrush -koulutusta, suihkurusketuskursseja ja vaikka mitä, ei koskaan toteutuneet. Mitään työharjoitteluita ei ole järjestetty, koulun puolesta piti järjestää ja mitään ei ole kuulunut. Omistaja ei maksanut opettajille palkkoja, ja jos maksoi, niin kuukausia myöhässä ja liian vähän.
      Meikit vanhentuneita, huonopigmenttisiä, murenee, varisee, sanalla sanoen paskoja. Loppukokeet joutuu tekemään omilla meikeillä, jos haluaa saada inhimillisen näköistä lopputulosta.
      Tilat paskaiset ja itse joudutaan siivoamaan, jos halutaan että pystyy olemaan, ei kukaan käy siivoamassa. Hyvä kun vessa-paperiin saadaan rahat aneltua omistajalta. Tilana Turussa vanhan fysioterapiapaikan tilat, joista käytössä murto-osa, loput täynnä fysioromuja.
      Koulun puolesta ihonhoitotuotteet (meikinpoistoaineet, kosteusvoiteet jne) ovat halvinta mahdollista, eli Pirkkaa. Eivät poista edes meikkipohjaa.

      Opettajat hyviä, mutta eivät varmasti yhtä kurssia kauempaa viihdy, kun ei palkkojakaan makseta. Omistaja puhuu suut ja silmät täyteen valheita, eikä tiedä alasta yhtään mitään.


      Älkää menkö, säästäkää rahanne mielummin johonkin OIKEAAN kouluun, josta saa valtion opintotukea.

    • 5372

      Kinnusella puol miljoonaa ulosotossa ja laskut kuvauksista ja palautettavista koulutusmaksuista maksamatta... omaisuus muijan nimissä. Että jos tulee joskus ongelmia ton raha puolen takasin saamisessa niin turha toivo saada takas!!!! Koulutus kuulemma luokatonta!

    • varovarovaro

      Tuollaisiin yksityisiin kouluihin on aina syytä suhtautua epäillen, jos haluaa todistuksen, jolla on jotain arvoa.

      Tämäkin koulu voi olla ihan mukavaakin ajankulua, jos rahaa on törsättäväksi. Mutta koulu saattaa tehdä konkurssin milloin vain.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe