Mistä hotelli?

TIMESVAIMADISON

Eli miltä alueelta kannattaisi ottaa hotelli?
Itse olen miettinyt Times Squarea ja Madison Square Gardenia. Molempien paikkojen lähettyvillä runsaasti ostosmahdollisuuksia ja hyvät kulkuyhteydet eri puolille Manhattania. Kumpaa itse suosittelisitte? Väkipaljous ei minua niin haittaa, mutta jos Times Squarella on hyvin kallista ja ravintoloiden taso alhaista, niin sitten kyllä mieluummin valitsisin Madisonin. Onko siis näin, että TS:ltä ei löydy muita kun ketjuravintoloita ja nekin harvat, mitkä löytyy, on järjettömän ylihinnoilteltuja? Mitä muita osia suosittelisitte?

8

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TIMESVAIMADISON

      Yksi juttu unohtui vielä - hotellisuositukset noilta alueilta otetaan ilomielin vastaan.

    • marion

      Oltiin toissavuonna Nykissä ja meiän hotelli sijaitsi ihan siinä Times Squaren sykkeessä. Meitä se ei niin haitannut, että heti ovesta astuttua näki sadoittain turisteja, sillä eihän me mitään hiljaisuutta tai rauhallisuutta lähdetty New Yorkista etsimään. Ja pieniä ja idyllisiä ravintoloita löytyi paljonkin, kun lähti hieman Times Squarelta poispäin kävelemään. Tottakai siellä on hieman kalliimpaa kuin muissa kaupunginosissa, mutta kun matkalla ollaan, niin turha sitä lähteä pihistelemään. Meille se sopi alueena todella hyvin ja itse voisin suositella sitä lämpimästi.

    • jokkuli

      Hei! Mä suosittelisin ottaman hotellin Times Squarelta koska siitä on paremmat metroyhteydet. Sielä on se "pääasema". Times Squarelta ei tarvi kävellä kuin muutama kortteli alas Manhattania niin on jo Madisonilla.

      • TIMESVAIMADISON

        Itekkin oon miettinyt vähän sitä, että Times Square on se keskus, vaikkei sitä keskustaks nimetäkkään. Eli ehkä sieltä päin löytyy joku hyvä hotelli.


    • RealPoke

      Enpä halua moittia TSa mutta itse olemme joka reissulla ottaneet hotellin alempaa,
      Chelsea, Greenwich Village etc... Metroyhteydet kaikkialla Manhattanilla ovat äärimmäisen hyvät, joten metroasemien sijainnin takia ei hotellia kannata valita.

    • Jokkuli

      Totta turiset RealPoke mutta näistä kahdesta jos pitää valita ottaisin mieluummin Times Squaren läheltä juuri tämän metrokeskuksen takia. Näin ei tarvi matkustaa ensin ylös jos haluaa mennä johonkin mistä Madisonilta ei pääse.

    • I <3 Ny

      Ei sillä kauheesti oo väliä missä päin Manhattania asustaa, metrot kulkee joka paikasta paremmin ko hyvin ja ravintoloita ym on joka kulmalla. Itse ajattelin ensi kerralla majoittua Brooklyniin, jonnekin metroaseman viereen (7 kertaa majoittunut Manhattanilla lomaillessa).

      Times Squaren läheltä hyvää hotellia miettiessä tulee ensimmäisenä mieleen West 49th streetillä sijaitseva The Belvedere. Hiljattain rempattu ja verrattuna moneen muuhun paikalliseen hotelliin, hiljainen ilmastointilaite :D Ei oo myöskään kalleimmasta päästä, suosittelen ottamaan "deluxe" - huoneen joka on pohjoismaisella mittakaavallakin tilava. Niin, ja matkaa Times Squarelle on about korttelin verran, ja samaiselta ja viereisiltä kaduilta löytyy paljon hyviä ruokapaikkoja (suosittelen heti Belvereden naapurissa olevaa Patzeriaa).

      MSG:n läheisistä hotelleista en pahemmin tiedä, mutta alue on kiva ja kulkuyhteydet loistavat. Muuten alueena suosittelen Chelseaa ja Greenwich Villagea, myös SoHo on kiva paikka asustella. West 14th streetillä on maailman kivoin pikku majatalo (Chelsea Pines Inn), jossa asumiseen sisältyy ainoa Nykissä ikinä tarjoiltu aamupala (muutenhan noita ei kannata hotellissa syödä kun joka paikka on täynnä ihania delejä ja aamiaispaikkoja). Valitettavasti nykyään CPI on varattu tästä ikuisuuteen, joten pitää olla ajoissa liikkeellä.

      West 31st streetillä on muuten ihan kiva hotelli (sijainti siis about puolessa välissä noista miettimistäsi alueista) nimeltä Affinia Manhattan. Kannattaa vilkasta. Mihin ikinä päädytkään, kannattaa muistaa www.bedbugregistry.com ennen varauksen tekoa, just in case :)

      Hauskaa matkaa ja nauti maailman parhaasta kaupungista!

      • I <3 NY

        *ainoa Nykissä tarjoiltu syömisen arvoinen hotelliaamupala. Ei pitäisi kirjotella mitään ennen aamukahvia :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe