Miten yksi sairas vainoaja saa sotkea monen perheen elämän !?

Missä on kotirauha!!

Kyseessä on siis täysin mielenterveyshäiriöinen kaljasieppo naapuri, yksinäinen mieshenkilö. Kiusaa, uhkailee, pelottelee muita asukkaita myös lapsia. Rikkoo parkkipaikalla autonrenkaita, virtsaa autojen päälle ja asukkaiden ovien taakse. Pyörii pihamaalla sekavassa mielentilassa päissään veitsien ja vasaroiden kanssa. Tunkeutuu väkivalloin toisten koteihin, tuijottelee ikkunoiden takana yöllä ja päivällä. Huudattaa musiikkia ja huutelee asiattomia parvekkeeltaan. Ajaa autolla päissään nurmikoilla ja pihamaalla vaarallisesti. Ramppaa lainaamassa rahaa ovien takana ja uhkailee ihmisiä, että jos ottavat yhteyttä vuokranantajaan niin käy huonosti...ja tämä on murto-osa mitä kaikkea täällä tämä "pöpipää" puuhastelee.

Ja kyllä, poliiseja soitellaan jatkuvasti, rikosilmoituksia tehdään aktiivisesti, lähestymiskielto on voimassa minuun kun hän on onnettoman rakastunut, eikä tajua lopettaa. Rikkoo jatkuvasti lähestymiskieltoa ja minä kipitän tekemässä rikosilmoituksia säännöllisesti...turpaan on vetänyt jo muutama naapuri ja saanut itse pahoinpitelyn tililleen ja dorka sen kun jatkaa. Lapsia viedään "evakkoon" yömyöhään, etteivät kärsisi tilanteista. Poliisikin voimaton, kun ei ole oikeuksia tehdä henkilölle mitään, koska tämä tyyppi ei ole tyhmä vaan osaa pelata niin hyvin, että näyttöä ei ole. Osaa myös hoitaa itsensä tilanteista puhumalla ja tuntee myös lakipykäliä omaksi hyödykseen. Kiusaa siis myös poliiseja ja sanoo olevansa älykkäämpiä kuin he ja pitää heitä pilkkanaan. Vuokranantajalla on asia tiedossa ja valituksia tehdään, kuitenkin prosessi on pitkä ja suorastaan älytön tässä tapauksessa.

Kysyn nyt siis osaako/tietääkö joku miten tämän asian voisi hoitaa nopealla tahdilla, niin että tuo idiootti häviää tuosta riivaamasta muita perheitä ja etenkin lapsia !? Miten tuollaisen tyypin, joka on vaaraksi ympäristölleen ja itselleen saa hoitoon suljettujen ovien taakse !?

9

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • karttakaa

      mikäs pahan tappaisi? ainahan pahat ovat saaneet piinata lähimmäisiä,naapurit,tuttavan tutut ym k-päät! toivotaan että ukko saisi häätöä,se on narsistisen persoonahäiriöisen piirteitä,ts vaarallinen tuttavuus!

    • Missä on kotirauha !

      ...niin, ellei paha itse! Totta tosiaan täytyy toivoa, että sotkeutuisi omiin nilkkoihinsa oikein kunnolla jonain päivänä. Ikävä vaan, kun nämä meidän systeemit tässä maassa hyysää aina näitä k-päitä !

    • cho-

      Jos ei näyttöa ole herran tekemisistä, niin pitäisikö keskustella naapureiden kanssa esim. siitä että asennettaisiin valvontakameroita sinne sun tänne? Silloiin ainakin olis näyttöä poliisisedille. Kustannuksia tästä varmasti jonkin verran tulee, mutta loppuisipa häiriköinti ja varmasti kameroista myös apua tulevaisuudessa jos jotain muuta sattuu.

      Tsemppiä tilanteen ratkomiseksi!

    • Missä on kotirauha !

      Kiitoksia! Itseasiassa juuri kamerat laitettiin parkkipaikkaa osittain valvomaan, raput haasteellisia. Narahti juuri viimeisimmästä tihutyöstään...uskomattomia juttuja touhuaa!

    • entinen vainottu

      kokemuksella voin kertoa, että vainoajasta ei pääse eroon muuten kuin torppaamalla se omaan kyökkiinsä. Loppuu se vainoominen siihen.

    • vainonkärsinyt

      Se siis piinaa koko porukkaa, kiusaa kaikkia ? Puhutelkaa sitä joukolla. Ei tietenkään väkivaltaa, mutta tiukka puhuttelu. Kun teitä on iso joukko, niin olette vahvoilla jos se yrittää itse tehdä rikosilmoitusta "häirinnästä" juttelun takia.
      Aikoinaan yksi kylähullu haastoi lähes kaikki oikeuteen "kunnian loukkauksesta" kun vähän anneltiin, mutta meitä oli monta, ja kukaan ei ollut kuullut mitään, ihan oli mielikuvituksen tuotetta kaikki...;) Mutta rauha tuli kylään....

      • Missä on kotirauha !

        Kyllä, piinaa kaikkia! Ollaan mietitty myös tuota vaihtoehtoa mutta, jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin saa uutta puhtia ja innostuu huseeraamaan kahta kauheemmin...toki on kaikki konstit yritettävä. Kiitos neuvosta :)


    • pipejä riittää

      kokous asuntohallituksen kanssa ja häätö,ainakin oikeuteen rikkomuksista,hän on sairas henkisesti,,,huoh

    • mek

      Ei tuommoiseen muu auta kun sakinhivutus eli kunnon muilutus porukaalla ja siten ettei kukaan näe ja porukalla sovitte että olitte ihan muualla niin hyvä tulee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe