Anette Olzon: Levyn myynnin edistämistä valitusvirren kera

itkua ja valitusta

Tässä uusin Anette Olzonin haastatelu Helsinborgs Dagbladista 28.3.2014 englanniksi käännettynä, postaus nro 573 Nightwishin enkkufoorumilta. Sama valitusvirsi ja säälin kerjääminen jatkuu. Jätkät kohtelivat häntä sydemettömästi, kun erottivat hänet, eivät edes tulleet lohduttamaan, kun hän istui jalkakäytävällä ja itki. Anette näkyypi olevan haluton ja ehkä kykenemätönkin katsomaan asioita muusta kuin omasta näkökulmastaan.

http://www.nightwishforum.com/index.php?/topic/3362-nightwish-anette-media/page-23

11

320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Punaviini auttaa?

      Niin, miksi hänen pitäisi kertoa asioita Nightwishin näkökulmasta? Häntä ON kohdeltu huonosti, se ei kai ole kenellekään epäselvää? Hän kertoo samat jutut kuin aiemmissakin haastatteluissa, paitsi tuo jalkakäytävällä itkeminen. Kyllä minustakin on omituista, ettei kukaan bändistä tee mitään. Puustako nuo äijät on veistetty?

      http://hd.se/noje/2014/03/28/anette-olzon-pa-egen-hand/

    • itkeköön

      Häirikkö, vaikka itkisi, ei useinkaan herätä sympatiaa. Ja Anette nimen omaan alkoi häiriköidä Nightwishin kiertuetta. Vaikka hän ei itse pystynyt esiintymään sairauden ja raskauden takia, hän ei halunnut bändin ottavan sijaista. Luultavasti Anette käytti naisen viimeistä keinoa eli itkemistä jo aiemminkin sen reilun viikon aikana, jolloin kiisteli bändin kanssa sijaisuusasiasta. Kun Anette itse tupeksi ensin, saa minun puolestani itkeä pillittää ja olla masentunut, minulta ei tule säälipisteitä.

    • Säälin kerjäämistä

      Anetten äiti ihan fiksusti ehdotti hänelle, että olisi hyvä puhua mieltä painavista tapahtumista jollekulle. Psykologia tms. taisi tarkoittaa, mutta Anettepa päätti puhua puhumasta päästyäänkiin medialle... Ehkäpä olisi ollut parempi käydä ammattiauttajalla, julkisuudessa kun metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan.

      • tyhmyys kostautui

        Nightwishin miehet eivät olleet pakottamassa Anettea äitiyslomalle heti kohta kun hän oli ilmoittanut raskaudestaan muille bändin jäsenille silloin 20.9.12. He kutsuivat Floorin sijaikseksi vasta huippurasittavan Latinalaisen Amerikan kiertueen alusta lähtien. Pohjois-Amerikan kiertueen jälkeen Anettelle annettiin mahdollisuus tehdä neljä UK-keikkaa ja laulaa Hartwallilla kaikki Imaginaerumin laulut ja loistaa siellä ja vasta sen jälkeen jäädä äitiyslomalle. Suunnitelma oli oikeudenmukainen kaikkia osapuolia kohtaan, mutta se ei toteutunut, koska omasta asemastaan paranoidisen huolestunut ja kaikista muista välittämätän Anette pani vastaan. Jos Anette olisi suostunut ehdotukseen, ei ole ollenkaan varmaa, että Nightwishin miehet olisivat päätyneet pyytämään Floorin uudeksi solistiksi ja että Floor olisi suostunut viemään Anetten homman.


    • tyhmyys kostautuu

      Edelliseen postaukseen tuli virhe. Anette siis ilmoitti bändin jäsenille raskaudestaan Montrealin keikan jälkeen, mikä oli 19.9.12. Bändi pyysi Flooria sijaiseksi seuraavana päivänä 20.9.12 Floorin sisaren Irenen hääpäivänä.

    • Anette teki virheen,

      kun tuli raskaaksi kesken tärkeän kiertueen, joka työllisti parhaimmillaan yli 50 henkeä. Anette olisi halunnut keskeyttää kiertueen, ja muista paitsi hänestä viis. Siinä Anette teki oikean arvion, että palaaminen Floorin tuurauksen jälkeen ei olisi ollut mahdollista. Anette kuitenkin mokasi itse ja siitä ei voi syyttää ketään muuta. Ilman Anetten hölmöä raskausta tilanne ei olisi tämä. Onneksi Anette hölmöili, koska nyt NW on parempi kuin koskaan ja fanit odottavat vesi kielellä uutta albumia Floorin kanssa.

    • 4+2

      Antakaa jo olla. Olette dorkia. Onnea ja menestystä Aneten soolouralle. Nightwishillä on aina hyvää musiikkia.

    • uusi haast..

      Metalblast.netissä uusi haastattelu. Nyt hän ei enää solvaa Nightwishiä, taisi huomata että negatiivinen PR ei edistä levymyyntiä. Mutta suunnitelmissa on uudelleen liittyminen Alyson Avenuehen ja Anette uskoo, että he pääsevät vielä pinnalle. Muistelen kylläkin, että AA:han palkattiin uusi laulaja, mutta tälle kai sitten annetaan kenkää.

    • Anetella bändi

      Suomen keikoille, ei siis akustisesti

    • ilmaiseksi!

      https://www.facebook.com/pages/Folk-å-Rock-Official/289519781068794?ref=stream&hc_location=timeline

      Lauantaina Malmössä voi tutustua akustiseen Anetteen klo 15.00 Folk å Rock - levykaupassa Record store dayn kunniaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe