Tulossa suurmielenosoitus!

anonymous4

NYT SAA RIITTÄÄ! -SUURMIELENOSOITUS KANSAN OIKEUKSIEN PUOLESTAJärjestämme Helsingissä mielenosoituksen perjantaina 25.4.2014, jonka tarkoituksena on tuoda julki kansan tyytymättömyys maan nykyiseen poliittiseen tilaan ja siihen suuntaan, johon se on menossa. Tämä on avoin kutsu kaikille niille ihmisille, jotka kokevat, että hyvinvointivaltiostamme on tullut jotain aivan muuta kuin hyvinvoiva valtio. On tullut aika kertoa päättäjille, että asioihin on tultava muutos. Rahallisen hyödyn tavoittelun ja ihmisten hyvinvoinnin vaalimisen välille on löydettävä tasapaino. Tällä hetkellä vaaka on keikahtanut vahvasti rahallisen hyödyn tavoittelun puoleen.Mielenosoitus alkaa kello 17 Säätytalolta marssilla, josta jatkamme Aleksanterinkadun ja Mannerheimintien kautta Eduskuntatalon edustalle. Mukanamme kulkee soundi-auto. Junalla paikalle saapuvat tapaavat rautatieasemalla kello 16:15, josta matka jatkuu yhdessä Säätytalolle. Marssin jälkeen tapahtuvan mielenosoituksen suunniteltu kesto on noin kaksi tuntia. Osallistujat voivat valmistaa itse banderolleja, kylttejä ja lakanoita. Pyrimme pitämään mielenosoituksen ilmapiiriltään yhtenäisenä, väkivallattomana ja jämäkkänä. Yhtenäisyyden pyrimme saavuttamaan pukeutumalla mustaan. Tarkoituksena on ilmoittaa iskulauseiden, musiikin ja hyvän yhteishengen avuin, ettei kaikkea tarvitse tai pidä hyväksyä. Toivomme sitä, ettei mielenosoitukseen osallistuta päihtyneenä. Mielenosoitus on myös poliittisesti sitoutumaton, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan. Mielenosoitusta ei ole järjestämässä mikään yksittäinen aate tai ryhmittymä, vaan ihmiset ihmisille. Nyt on aika näyttää, että porukassa on voimaa, ja että isossa porukassa on enemmän voimaa!Tervetuloa!MYÖS LAPSET TERVETULLEITA!
https://www.facebook.com/events/236036109933028/?ref=ts&fref=ts

10

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asvsd

      ei suomalaiset ehdi osottaa mieltään,pitää vaan olla kunnolla hoitaa työnsä ettei tuu kenkää.

    • hekottelija täällä

      Kerro nyt ensin mitä se "kansa" tässä tapauksessa oikein on ?
      Tuon "kansan" nimissä kun on melskattu maailman sivu, mutta kun oikein tarkastellaan, niin se on kovin suhteellinen käsite. Varsinkin populisteilla se "kansa" on välillä hyvinkin pieni yhteisö.

      • http://yle.fi/uutise

        On se enemmän kuin Tapani Kansa. Jos et hekotelija tajua niin ei mielenosottajat yhtä hekottelijaa kaipaa.


      • Aprillia syö silliä
        http://yle.fi/uutise kirjoitti:

        On se enemmän kuin Tapani Kansa. Jos et hekotelija tajua niin ei mielenosottajat yhtä hekottelijaa kaipaa.

        Aprillia,syö silliä,juo kuravettä päälle.
        Suomalsiet on liian mamuja moiseen marssiin.


    • turhaa touhua tuo

      Että rahallisen hyödyn sijaan tavoitellaan sitä hyvinvointivaltiota takaisin.
      Näin olin ymmärtävinäni tuon asian ?
      Mitenkähän tuo nyt on, kun rahan puutteen takia sitä hyvinvointia juuri kavennetaan, niin eikä tuossa ole suuri ristiriita.
      Hyvähän hyvinvointia oli rakentaa silloin, kun talous kasvoi, ja suuret ikäluokat oli kaikki töissä ja veroja maksamassa. Siitä oli helppo kunkin hallituksen aina jakaa, ja keksiä parannuksia, mutta supistuvasta kakusta ei voida jakaa muuta, kuin lisääntyvää kurjuutta. Ei sitä mielenosoitukset miksikään muuta.
      Tarvittaisiin enemmän yksityisyrittäjiä, jotka tarjoaisivat töitä työntekijöille.

      • Äänestäkää oikein

        Tarvittaisiin paljon ääniä Perussuomalaisille jotka ainoana eduskuntapuolueena eivät hyväksy ulkomaiden kriisipankkien rahoittamista tahoillamme eivätkä liittovaltiota jonka kaikki muut puolueet hyväksyvät, Ps on ainoa puolue joka tukee yksityistä yritteliäisyyttä ja kantaa huolta köyhistäkin, Kokoomus on monimiljonäärien puolue ja persuja lukuunottamatta kaikilla puolueilla on hinku nuolla kokkareiiten Kataisen likaista pyllyä. Vasemmistoliitto rikastutti miljonäärejä hallituksessa 3 vuotta ja lähti hallituksesta lähestyvien vaalien vuoksi. Kaikki muut paitsi Soinin puolue käänsivät takin eli pettivät äänestäjänsä


      • turha joukko
        Äänestäkää oikein kirjoitti:

        Tarvittaisiin paljon ääniä Perussuomalaisille jotka ainoana eduskuntapuolueena eivät hyväksy ulkomaiden kriisipankkien rahoittamista tahoillamme eivätkä liittovaltiota jonka kaikki muut puolueet hyväksyvät, Ps on ainoa puolue joka tukee yksityistä yritteliäisyyttä ja kantaa huolta köyhistäkin, Kokoomus on monimiljonäärien puolue ja persuja lukuunottamatta kaikilla puolueilla on hinku nuolla kokkareiiten Kataisen likaista pyllyä. Vasemmistoliitto rikastutti miljonäärejä hallituksessa 3 vuotta ja lähti hallituksesta lähestyvien vaalien vuoksi. Kaikki muut paitsi Soinin puolue käänsivät takin eli pettivät äänestäjänsä

        Persut on vain tyhjän huutelijoita, mitään annettavaa heillä ei ole.


    • lisää liksaa

      Mitään veen mielenosotusta ei tule nyt tai myöhemmin. Hommat kaatuu itseensä ja niillä ei ole vaikutusta tän maan tointaan.

    • Katja kyllästynyt

      Osallistun mielenosoitukseen, en ole tyytyväinen suomen tilanteeseen, jos ei mitään tehdä niin turha on itkeä kun p... on housussa.
      Suomalaisilla on tapana itkeä kahvipöydissä, kahviloissa ynm. Mutta nyt on mahdollisuus tehdä yhdessä asioille jotain, osallistun mielenilmaukseen tavan kansalaisena niin kuin moni muukin, tämä ei ole minkään puolueen mielenilmaus vaan kansalaisten tapa ilmaista tyytymättömyys. Oletteko tyytyväisiä Suomen tilanteeseen? voitte vaan kysyä sitä itseltänne?
      Minä en! Kaikista pahimmista paikoista leikataan, vähävarasilta viedään kaikki toimentulo,terveydenhoito mahdollisuudet, työ ->irtisanomiset yt, vaikka firmalla menee hyvin ja voittoa tuottanut, niin ulos vaan mars mars, ihmeellistä touhua!! Firmat siiretään ulkomaille. Loputon suo edessä, rikkaat rikastuu köyhät köyhtyy, tämäkö on suomen prioriteetti.
      Niin monta kurjaa kohtaloa kohdanneena, niin monta ystävä perhettä jotka elää kädestä suuhun, eikä sekään meinaa riittää. Ei omasta tahdostaan työttömiä vaan yt-neuvotelut irtisanomiset tuotannolliset ja taloudelliset syyt, eikun kenkää ja tämänkin firman muutto veroparatiisiin. Kurkatkaa hyvät ihmiset paljonko suomessa on työttömiä, ja lisää tulee koko ajan. Muualla maailmassa, katsotaan jo että SUomi on Suossa. SOpii kysyä miksi?!!

    • Marssikaa keskenänne

      Taas joku päihdeongelmaisten sekopäiden julkinen farssi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe