outoa..

vaivaa12

Kysyisin mielipiteitänne minua askarruttavaan asiaan..
Olemme olleet reilun vuoden parisuhteessa, asumme yhdessä ( molemmat 30v). Meillä oli viikko sitten pienestä jutusta paisunut iso riita, pahasti tuli sanottua jne. mieheni on muuten rauhallinen ja mukava, riitoja on aika vähän. Itse olen tulisieluinen ja osaaan sanoa pahasti ja tuntuu että vihaisena kaikki pahat sanat ja solvaukset tuntuvat niin oikeutetulilta. Miehenikin sanoi inhottavasti, itse asiassa hän sanoi ensin niin sen jälkeen annoin tulla pahemmin ..
tämän jälkeen seurasi mykkökoulua ja lähdin pariksi yökis ystäväni luo kun en halunnut olla kotonakaan hankalassa ilmapiirissä.
ero-puheitakin molemmilla tuli heitettyöä ilmaan. loukkasin miestäni suutruspäissäni niin että hänkin puhui minulle erosta poissa-ollessani. kun palasin kotiin,halusin purkaa tilannett ja pyytelin anteeksi koksa rakastan tätä miestä enkä missään nimessä haluaisi oikeasti erota.
meni jokunen päivä kunnes mies lopeti mykkäkoulun ja heltyi lepyttämis-yrityksilleni. nyt on ollut mukavaa ja samaa normaalia hassuttelua ja ydessäoloa. itse vaan ole erossa ollessani ikävöinyt kovasti joten nyt kun juuri palattiin "normaali" tilanteeseen, helpotuksen tunteesta siitä ettei erottukaan ja rakastuneen olisin halunnut enemmän hellyyttä, kainaloon käpertymistä, rakkauden sanoja ja seksiä..sovussa oltu nyt vatsa kaksi päivää, ihmettelen että miksi mies ei ehdota seksiä, itse olen rakkauttani vannotellut ym ja olin sovinnon tekijä..onko miehillä tosiaan niin etä jos on vielä surullinen tai joku riita vaivaa , niin ei halua omaa naistaan seksuaalisesti ts seksi ei kiinnosta.tmärtäisin tämän jos otaisiin riidoissa.... mutta nyt emme ole enää riidoissa..ihmettelen kun itse kaipaan seksiä ja meillä on hyvä normaali seksi elämä..mies ei puhu paljoa asioista, ts me emme pui asioita jälkikäteen.. jos joku vielä ärdyttää häntä, olisi hyvä puhua myös.. mykkökoulun aikana sanoi etten jaksa tämmöstä, ja pyysin sanomaa suoraan jos haluaa erota. vastasi ett ei halua. ihmetteen tätä nyky tilannetta, tiedän ett olen ehkä hätäinen ja pitäsi kait odottaa että aika kuluu ja normaali arki pääsee vauhtiin. miä mieltä olette?itse taas haaveilin ikävissäni sovinto-seksiä..

4

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täti998

      Mikset itse tee aloitetta?

      Sinuna ottaisin sen vakavasti, jos mies sanoo, ettei jaksa tämmöistä. Solvauksien kuunteleminen ja kaikenlainen draamailu voi kariuttaa suhteen. Ilmeisesti olette vielä nuoria, koeta kasvattaa itseäsi aikuisemmaksi niin ettet riidankaan aikana loukkaa toista tarpeettomasti. Toinen ei välttämättä pysty kaikkea sanottua unohtamaan. Pahat sanat vaikuttavat tietysti seksuaaliseen halukkuuteenkin. Et varmasti itsekään heti unohtaisi, jos sinua haukuttaisiin oikein kunnolla.

    • PuhuIhminen

      Tulee varmaan yllätyksenä, mutta miehilläkin on tunteet. Hyvin todennäköisesti miehesi on joko loukkaantunut sanomisistasi tai sitten hän mietiskelee niiden merkitystä tai omia tuntojaan. Jos ette juuri puhu asioista jälkikäteen, niin nyt voisi olla hyvä hetki aloittaa. Muuten totutte sellaiseen riitelytyyliin, jossa pahan riidan lopuksi asiat ikään kuin lakaistaan maton alle, jossa ne sitten jäävät jäytämään...

      Ihmisten seksuaalisissa haluissakin on eroja. Joku nauttii "sovintoseksistä", kun taas toinen tarvitsee turvallisen ilmapiirin kiihottuakseen. Joillekin voi olla vaikeaa heti riidan jälkeen kokea halua sellaista ihmistä kohtaan, joka juuri on loukannut verisesti. Mitäs, jos tekisit aloitteen - ei seksiin - vaan muunlaiseen fyysiseen läheisyyteen? Voit koskettaa, suudella tai hieroa miestäsi. Sillä tavalla olet tullut ikään kuin puoliväliin, ja voit helpommin tunnustella, onko mies vielä edes halukas läheisyyteen.

      Ai niin, ja vielä yksi juttu. Loukkasitko riidan aikana jollain tavalla miehesi seksuaalista kyvykkyyttä? Jos niin teit, niin sitten ehkä joudutkin jo oikeasti tekemään töitä miehesi halujen elvyttämiseksi.

    • sky12

      En loukannut seksuaalista kyvyttömyyttä. Itsekin sen tietää että pitäisi "rauhoittua" eikä herkästi suuttua ja takertua joka asiaan. riita lähti pienestä eli tikusta asiaa ja mieheni sanoi ensin ikävästi,ennen minua. ei tietenkään pitäisi itse alkaaa enää kasvattamaan tilanetta pahasti. olen monta päivää lepytellyt ja hieronut,lähestynyt jne. tietenkään sitä ei heti voi unohtaa,opinpahan olla tulistumatta niin kovasti..kuvittelin edellisen suhteeni jälkeen että näin kolmikymppisenä en jaksa enää riidellä,mutta uudessa suhteessa tulee uudet asiat,, mutta tiedän suurentelevani ja se dramatiikka tuleee jättää pois,kiitos hyvästä neuvosta. todella asiallisia neuvoja teiltä.häpeän riitaa ja siitä jutteleminenn tuntuu jo rasittavaltakoska siinä riidassaa ei ollut mitään järkeä,ei tiedä mitä juttelisi..mutta nyt on kaikki hyvin..ja täti998; tarkoitin siis että minä sanoin miehelle että en jaksa tämmöistä..siis pitkäaikaista mykkäkoulua ja kysyin että mitä olet ajatellut nyt ,haluatko että erotaan. ja hän vastasi että ei halua..mutta raskaita tämmöiset riidat, se vaan tahtomatta kasvoi..mutta tästä opin:)

    • pokeri

      Miksi riitelitte? Oisko jo vieraita suhteita kuvioissa tai jommalla kummalla epäilyjä semmoisesta?
      No kuitenkin, miehet ei harasta seksiä kälkättäjien kanssa, voi olla jopa korviketta saatavilla salassa.
      Jos se ois halunnut niin se ois ottanut sulta sovintoseksiä jo.
      Eikä ne ala puimaan asioita, kerran sanottu on kerran todettu ja thats it, jos et kuullut / tajunnut, niin ei voi mittään.
      Miehet ei halua erota kun voi olla turvassa ja samalla muitten kans. Nainen saa hoitaa likaisen työn eli eron, jos siltä tuntuu. Nainen saa ottaa samalla myös vastuun siitä erosta.
      Tässä muutamia faktoja miehistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1425
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe