Sairasta lihaa

kipale

Kirjoitin aikaisemmin saman jutun eläinsuojeluosioon, mutta sinne ei tullut yhtäkään vastausta, niin laitan tännekin: näin vähän aikaa sitten amerikkalaisen ohjelman (suom. oudot riippuvuudet), jossa naisella oli "riippuvuus" syödä kissanruokaa. Tässä ohjelmassa sitten jonkin luokan ammattilainen kertoi naiselle mitä kaikkea lemmikkien ruokiin laitetaan. Ohjelmassa kerrottiin että ruokiin laitetaan sairaiden eläinten lihaa, myös kissojen ja koirien. En ollut ennen kuullut tällaisesta niin mietin onko asia tosiaan näin??? Kertokaa jos tiedätte asiasta mitään. Itse lähetin sähköpostia purinalle, vastausta ei ole kuulunut.

8

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 66688

      Jaa, jokunen vuosi takaperin oli videoita pedigreen "tutkimuskeskuksesta", jossa beaglejä pidettiin kammottavan huonoissa oloissa ja suoraan sanottuna rääkättiin, tehtiin eläinkokeita. Moista paskaa en omille koirilleni pääsääntöisesti ole ikinä syöttänyt, sen sijaan pöydältä löytyy pussi saman yhtiön Whiskas-kissanraksuja, joita käytän lenkkinameina, sillä suoraan sanottuna luulin kissanruokien olevan koiranruokaa lihaisampia ko eläinten ravinnontarpeet huomioon ottaen - ei, päävalmistusaineena mainitaan vilja, sen jälkeen eläinperäiset tuotteet sen enempää erittelemättä? Joten en ihmettelisi, vaikka sieltä muutamat tutkimuksissa kuolleet beagle-parat löytyisikin.

      • kipale

        Täytyis varmaan koiran ja kissanruoat itse väsätä ihmisille tarkoitetuista lihoista, niin ainakin tietäis sitten mitä siellä on..


    • Jordi
    • koirakiittää

      Toivottavasti yhä useampi lemmikinomistaja alkaa syöttämään koiralleen oikeaa ruokaa tuon yrjöttävän teollisen bulkkituotteen sijaan.
      Kotiruokaa, johon lisätään oikeaa lihaa, kalaa ja rasvaa. Se on siinä.

    • Jordi

      Juuri niin,ja sen jälkeen koirillakin alkaa olla varmasti puolta vähemmän sitä syöpää ja muitakin sairauksia myös, kun alkavat saada oikealaista ruokaa,sillä juuri tuon teollisen koiran ruoan ilmaannuttua markkinoille ovat sen jälkeen kaikki mahdolliset sairaudetkin alkaneet niin valtavasti lisääntyä paljon enmmän myös,kuin ennen sitä oli.

      • kipale

        Juuri näin. Tulee vain mieleen, että mitähän ihmistenkin ruokiin on voitu käyttää :S


    • Jordi

      Aivan sama juttu ihmistenkin ruoissa myös,jonka vuoksi kannattaakin itse valmistaa ruokansa tuoreista luonnollisista aineista niin silloin ruoka on terveellisempää myös ja tietää mitä syö sekä välttyy kaikilta pahoilta lisäaineilta myös,joista niistä monista sellaisista varsinkin yksi varsin paha on juuri E:621 jota on juuri valmisruissa ja lihaliemissä ja ties missä kaikessa onkaan

      .Joten jos itse tekee ruokaa niin ei kannata silloin lihaliemikuutioitakaan käyttää ruokiinsa myöskään,vaan sen voi hyvin korvata Llipstikka nimisellä luonnonyrtillä,joka ajaa saman asian, jota saa hyvin varustetuista kaupoista mauste ja yrttihyllyistä kuivattuna purkissa myös

      Ja sitten se tiedoksi vielä myös,että tuosta E.621 koodista käytetään joissakin tuotteissa Hiivauute nimistä peitenimeä myös,joka periaatteessa on kuitenkin ihan sama huono aine, ,joten sellaisiakaan tuotteita ei kannata syödä missä sekin nimi esiintyy myös.Joten luonnolliset ravintoaineet ovat aina parempi vaihtoehto kuin valmisruoat ,oli sitten koiransa tai itsenä ravinnosta kysymys niin luonnollisus on aina valttia..Ja parastahan me koirallemme aina haluamme,jotta saisimme pitää sen luonamme terveenä mahdollisimman pitkään niin kannattaa sen eteen satsata.

    • Jordi

      Sorry, korjaan tuon yrtin nimen vielä tässä uudestaan, kun minulla näköjään kirjoittaessani huomaamattani lipsahti sinne yksi kirjain liikaa,,joten yrtin nimihän kuuluisi oikeasti siis olla: Lipstikka,eikä Llipstikka niinkuin ensin vahingossa väärin kirjoitin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe