Miksi jotkut ihmiset ovat idiootteja?

stadin kundi 67

Miksi ihmisten pitää kiusata sakuani.Pentuna koiraa kerran räkästiin ja on yritetty potkaista.Nyt kun koira on yli 2v.Meni pitkään että mitään ei sattunut.Vähän aikaasitten sattu mies käveli ohi ja sitten koiran kohdalla huutaa yhtäkkiä höh että koira säikähtää ja äijä eikun nauraa.Muutaman kerra känniläist ovat tulleet heiluttamaan nyrkkejä koiran eteen ja uhoomaan onko sun koira paha.MIKSI ?Pitääkö toiset olla idiootteja?Saku on rotuna aivan mahtava eikä sanat riiitä kertomaan kuinka rakas koira minulla on.Mitä jos koira puree?Taas joku kirjoittaa tappajakoirasta.En minä sitä halua.Olen jopa miettinyt että seraava koira on semmonen joka herättää ihmisissä vähemmän agressioita.

12

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kipale

      No jo on vammasta toimintaa.. Onneks meillä ei oo ainakaan vielä käynyt mitään tollasta. Nostaisin kyllä aikamoisen metelin. Ainoa, että joku äijä alkoi kauempaa "haukkua" koiralleni. Tämä äijä on muutenkin idiootti, huusin sille sitten että pää kiinni.

    • Jo on Prkele

      Missä noin idiootteja ihmisiä on ja miten ne kaikki sattuu juuri teidän kohdalle???
      Minun koiraa ei sivulliset räkäise eikä potki se on varmaa!!

    • yrittäähän

      aina voi,mutta ei kyllä minunkaan koiraa,vaikka naispuolinen olenkin.

    • pitkälle kuuluu

      Eikä minun. Ja olen nainen.

    • lenkkeilijä

      tapahtui myös itselleni koira-lenkillä väkijuomaa nauttinut mies toivoi että koirani purisi häntä laitoin koiran puun ympäri kiinni tokaisin miehelle koirani ei pure mutta minä mottasin ukkoa kuonoo

    • sakun kanssa herkkää

      Pääkaupunkiseudulla riittää hulinaa ja hulluja, idiootteja myös, niin en ihmettele että aloittaja on ilman omaa syytä joutunut kohtaamaan muutaman vajukinkin.

      Meillekin kerran humalainen mieslauma alkoi örveltää, kun rauhassa tehtiin lenkkiä, yksi valopää sitten vielä kimposi perään vaikka kumpikin meistä meni aivan rauhassa ja tämä mies sitten "leikki" jonkinlaista päällehyökkääjää "haukkuen" raivokasta koirahaukkua ja matkien hyökkäyseleitä turvallisen 4 metrin etäisyydeltä. Siihen hra sakuli sanoikin sitten jo painavampaa sanaa ja nousi takajaloilleen, jolloin häirkkömies tajusi lähteä pois härkkimästä, tosin vielä etäämmältä haukkui jotain koiraa matkivaa haukkua. Känniääliöitä.

      Toisella kertaa aineissa ollut mies suhahti jostain eteemme ja alkoi heti leikkiä "hyökkäystä" ja huutaa jotain käsittämätöntä mongerrusta, läheni koko ajan vaikka peräännyimme, lopulta sanoin ja sitten huusin että "lähde menemään", lopulta lähti kun ystävämmekin tuli koiriensa kanssa siihen.

      Kolmannella ja neljänellä kerralla alkuun mukavasti koiraa tervehtimään tullut mies (puhutaan siis eri kertojen eri miehistä) alkoi alun "kiva koira" jutun jälkeen rapsuttamaan yhä vain painiotteisemmin, puutuin täähän ja yksikin mies vain jankkasi kuinka haluaisi "painia" koiran kanssa, sanoin että lähtee kuule koira painimaan takaisin että ei ole hyvä idea jne.

      Pääosin on kuitenkin ihan ok meininkiä mutta totta se on että kaikenlaista liikkuu ja saa olla itse koiralle "vanhempana" kaikkialla.

    • nainen&urossaku

      Kuinkas tällainen; koirasta joku oli tehnyt eläinsuojeluilmoituksen, koirasta, jota on vuosia huolehtinut omistajansa paremmin kuin äiti lapsestaan. Tarkastaja kävi ja myöhemmin antoi lausunnon että koira on hyvin hoidettu ja ok kaikin puolin. Tämän jälkeen tuli syyte eläinsuojelurikoksesta, mikä alkoi olla omistajalla jo liikaa. Joku naurettava nuori amatööripoliisi, joka väitti naureskellen läänineläinlääkärille tarkastaneensa koiran, koska se "pelkäsi omistajaansa", "oli kylmissään sekä nälissään" ja "siltä oli yksi hammaskin lohjennut" sai aikaan oikeusprosessin joka on vielä kesken. Koiran omistajineen tuntevat kaikki, joten syytökset ovat lainvastaisia naurettavuudessaan. Mihin maailma on menossa jos naapurit, läänineläinlääkärit sekä poliisit perustavat syytöksensä valheellisuuksiin? Kun oikeusprosessi etenee, nämä valehtelijat joutuvat edesvastuuseen, sillä koiranomistajalla on n. 50 henkilön todisteet koiransa hyvästä hoidosta vuosien ajalta eläinlääkärit mukaanlukien.

      • ps.

        Ps. koira ei koskaan ole ollut nälissään koska sitä ruokitaan säännöllisesti 3 krt/vrk, kylmissäänkään se ei ole ollut 15 asteen pakkasessa lenkkeiltyään vaikka näin väitettiin, eikä yksikään hammas ole koskaan lohjennut. Tekis mieli laittaa tänne näiden poliisien ja läänineläinlääkärien nimet jotka tällaista väittävät mutten taida viitsiä vaan asia todennäköisimmin hoituu muuta kautta oikeudenmukaisesti. Katsotaan voiko poliisiin ja läänineläinlääkäriin tulevaisuudessa enää koskaan luottaa. Faktahan myös on, ettei jollain nuorella rivipoliisilla ole eläinlääkärin pätevyyttä arvioita koiran kuntoa; siihen on kykenevä vain ammattitaitoinen pitkänlinjan eläinlääkäri.


    • Raukkamaista

      Se on tuo hulluus tarttunut jo virkavaltaankin näköjään.
      Naurettavaa touhua sepitellä kaikenlaista pas-kaa toisten koirista.
      Eiköhän oikeudessa tule turpaan tuolle valehtelijalle.

    • hulluus tarttuu

      Mut aloittajan aiheesta, vaikka rauhallisessa pikkukaupungissa asunkin, känniääliöihin joutuu joskus iltalenkillä törmäämään. Sellaisiin, jotka lähtee perään ja huuta oota onpas sulla hienoja koiria anna kun mä vähän...

      Kaksi isoa puolustusviettistä, jotka nostavat selkäkarvat pystyyn kun oudosti käyttäytyvä ihminen tunkee iholle. Ikävä kyllä myös kehitysvammaista haukkuvat. Normaaleja ihmisiä rakastavat ja häntää heiluttavat.

      Toivon sydämestäni, ettei mitään koskaan satu, koirien vikahan se tietysti olisi :(

    • Jo on Prkle

      Meitä ei ole känniremmit häirinneet, vaikka koiran kanssa ollaan kuljettu kylillä ja remmien vierestäkin menty,ehkä olen itse niin pelottava akka,vaikka saku-uroksenikin on iso ja komea,kehuneet kyllä ovat koiraa. Eikä kyllä kannatakkaan tulla örveltään turhan päiten,sanan säilällä sivallan tuntuvasti takaisin.
      Monesti tämä kotikylän remmi on leppoisaa sakkia,nahistelevat yleensä keskenään kaupankulmalla ryyppy vuorostaan.

      • Amores perros

        Niinpä, joku näissä saksareissa innostaa ennakkoluuloisia provosoimaan... :/
        Eräs lenkkeilijä lenkkeili hihat ja puntit koiraani hipoen eestaas eestaas, oikeinko odotti purua? Jota ei tullut, koira kyllä hermoontui, maltti pysyi. Omakin malttini, vaikka olisi tehnyt mieleni kysyä oletko eksynyt vai vaivaako joku? >:D
        Toista saksariani joku vanha mies potkaisi/tönäisi sen odottaessa remmissä alle 5 minuuttia. Toisesta polvesta eturistiside osittain poikki. :( Sama patu on kai kerran tullut kävelyllä vastaan -koira meni häntä koipien välissä nurmikolle pakoon niin pitkälle kuin remmiä riitti. (Onneksi oli avopuolisoni, joka koiraa silloin vei, itse en ehkä olisi voinut olla kyselemättä ja avautumatta, ja siinä väärän puun _haukkuminen_ olisi ollut noloa!!!)
        Ei katso ikää eikä psyykkistä/fyysistä terveyttä, että saksanpaimenkoiraa pelätään ja inhotaan, tehdään sille pahaa, jopa -ja toivotaankin sen purevan. :( Assosioituuko vieläkin Hitleriin ja spk-Blondiin? Kuin yleinen käärmepelko raamattuun? Retorisia kysymyksiä. :/


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1506
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1218
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe