Hääpaikka JYVÄSKYLÄN SEUTU

morsian15

Hei!

Olemme menossa naimisiin heinä-alokuun aikana 2015 ja nyt kaivattaisi vihjeitä ja kokemuksia hyvistä hääjuhlapaikoista Jyväskylästä tai lähiseuduilta!

Vieraita tulee arviolta 100-130 ja mieluiten veisimme omat juomat, eli ei A-oikeudellinen paikka. Aina myös plussaa, jos paikassa pystyisi osa vieraista tarvittaessa yöpymään. Ihanteellisintahan olisi, kun paikka löytyisi rantamaisemasta, mutta jos edes palju tms olisi paikassa, niin jo sekin riittäisi :)

Juurikassaarta kävimme katsomassa ja paikkanahan on kesällä varmasti aivan ihana! Mutta miinuksina kuitenkin se, että ruuat ja juomat tulevat talon puolesta, eikä ruokiin pysty itse käsittääkseni vaikuttamaan (menuvaihtoehtoja oli kolme, eikä mikään näyttänyt aivan toivotunlaiselta), yöpymismahdollisuutta ei ole ja paikasta poistuttava klo 2.00 mennessä :/

Myös Majakoskea kyselimme, mutta sekin on jo buukattu niin täyteen, että jokaisena viikonloppuna toivottuna ajankohtana on jo ainakin yhdet häät/juhlat, Kuulemma heillä on tapana vuokrata tiloja niin, että samana päivänä pystyy järjestämään kahdetkin juhlat, mutta itse haluaisin ennemmin tilat ainoastaan oman porukan porukan käyttöön.

Luulin, että olisimme ajoissa liikenteessä tilavuokrauksien suhteen, mutta näköjään ainakin noissa paikoissa jo vähissä vapaat päivät :( Nyt siis mahdollisimman pikaisia vastauksia toivoisin, niin jospa tässä jonkun kivan paikan vielä löytäisi :)

16

7340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häähumua

      Hei, oletteko löytäneet vielä sopivaa hääpaikka? Itse aloin etsimään paikkaa kesälle 2016 muutama viikko sitten, sillä vierasmäärämme on 150-160 hlö.
      Juurikkasaari on yksi vahva vaihtoehto meillä, miinuksena juuri majoituksen puuttuminen. Mutta itse ymmärsin, että ruokiin pystyy vaikuttamaan.

      Savutupa apaja on erittäin tunnelmallinen paikka järven rannalla Haapaniemessä. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja menuihin pystyy itse vaikuttamaan. Vierasmäärä on noin 140 hlö, eli liian pieni meille. A oikeudet. Yöpymismahdollisuuskin löytyy niin itse savutuvalta kuin läheisestä noukaunniemestä. Noukaunniemessä on myös mahdollisuus häiden järjestämiseen.

      Yksi erittäin lupaava ja meitä kiinnostava hääpaikka on Taulun Kartano Toivakassa! Kannattaa katsoa. Yöpymispaikkoja löytyy, siistit sisätilat, ulkona paljon tilaa, rantasauna. Oma pitopalvelu ja a oikeudet.

      Vielä yksi vinkki on Matkailutila surkeenjärvi! Mutta se taitaa olla jo kesälle 2015 varattu.

      Vielä tuosta majakoskesta. Paikka on erittäin hieno ja suosittu. Vaikka päärakennusta ja riiheä vuokrataan samaan aikaan eri seurueille, omaa rauhaa kuitenkin on!

    • Kaaso2014

      Olin tänä kesänä ystäväni häissä kaasona ja ne järjestettiin Taulun kartanolla. Hääpari maksoi 160 euroa pienestä kulhosta boolia ja hostellimaiset todella pienet huoneet maksoivat meille vieraille 110 euroa yöltä. En järjestäisi omia häitä siellä.

    • jekk3
    • Sulhanen-12

      Pidettiin omat häät Juurikkasaaressa kesällä 2012 ja oltiin kyllä sekä paikkaan että kaikkiin järjestelyihin erittäin tyytyväisiä. Hintaan kuului kaikki tarvittava eikä erikseen tarvinnut alkaa järjestää esim. äänentoistoa tms. Peruskoristelukin taisi kuulua hintaan. Ruuat olivat erittäin hyvät. Juurikka on erittäin kaunis paikka kesällä ja vaikka paikalla voi pyöriä purjehtijoita, eivät he tunge ns. hääalueelle ja juhlavieraat saavat olla saaressa rauhassa. Kaksi erillistä rakennusta (päärakennus ja tanssipaviljonki) rytmitti myös häät kivasti ns. virallisempaan ja epävirallisempaan osuuteen. Voidaan kyllä erittäin lämpimästi suositella Juurikkasaarta hääpaikkana!

    • babbe35

      Oletko jo yrittänyt etsiä tilaa tätä kautta: http://venuu.fi/ En ole itse vielä kokeillut, mutta vaikuttaa ihan lupaavalta!

      • fsdafa

        huono mainos


    • Sanaelma

      Kannattaa käydä katsastamassa sellainen mesta kuin Viikinhovi Keuruulla. Juuri kokonaan remontoitu. Meillä tulee vieraita niin Jyväskylästä kuin Helsingistäkin joten oikein sopivalla paikalla häitä ajatellen. Samassa paikassa juhlatila ja hotelli. Muistaakseni hotelli huoneet tais olla n. 80-90e/yö, joten ei paha. Eikä ollut erillistä tilavuokraa ! Meillä häät isossa juhlasalissa, sillä sen verran tulee porukkaa, mutta sai sitä tilaa myös halutessaan ositettuakin pienempiä häitä varten.

    • 6string

      Laukaan puustelli on hyvä.

    • Häätmielessä
    • apuahääpaniikki

      Häitä suunnittelen, paljonko keskimäärin käytätte rahaa häihin? mitä hintoja ja minkälaisia menuja olette ajatelleet...apuaa!!!

    • lovelyladylinnea

      http://belleepoquewedding.blogspot.fi/ moi tässä mun hääblogi Jyväskylästä. Meillä oli Kuokkalan kartano. Tarjosimme vieraillemme viiniä ruokailun aikana ja kuohuvaa aluksi ja ohjelman aikana. Upea paikka suositelen. Kokonaisuutena paikka tarjoilu juomat hinta oli kohtuullinen. Mites onko tuttu, näytti hauskalle :) http://www.kivitasku.com

      • Lovelyladylinnea

    • Syksy-16

      Moikka! Meillä olisi häät suunnitteilla syksylle 2016, lokakuun puolella kun alkaisi olemaan tunnelmallisen pimeää :) Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelta haetaan juhlapaikkaa ilman A-oikeuksia ja mielellään ilman pitopalveluakin. Vaajakosken Wanha Voimala olisi hieno muttei taida enää olla auki nuo juoma ja ruoka-asiat. Majakoski potentiaalinen mutta tietääkö foorumi muita? Kiitos jo etukäteen vastauksista :)

      • Syksy-16.lle

        Hei Syksy-16! Kangasniemellä on Kakkaramäki niminen paikka joka on freessi, kunnostettu ja käytössä myös talvella. Ei a-oikeuksia eikä omaa pitopalvelua. Keittiössä voi jonkin verran kokata itsekin. www.rockandlake.com sieltä löytyy lisää.


    • HMH2

      Me kävimme katsomassa Kivitaskua ja aivan ihana pienehkö paikka, 50henk mahtuu ja hinta n.500€ sis tarjoilun, tilavuokran ja astiat.
      Osaisko joku kertoa hintatietoja enemmän mitä maksaa Korpilahti-Jyväskylä välillä juhlapaikat ja mieluiten vuokrataan pelkkä tila :)

    • Anonyymi

      Ei ikinä juurikkasaarta säynätsalossa. Sairaan kallis paikka ja ruoat tukusta ostettuja ja lämmitettyjä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe