Miten elättää ulkomaalainen?

Rahat vähissä

Aattelin tuoda taikkunaisen tänne Suomeen, kun jatkuva matkustaminen käy lompsan päälle. Mitenkäs se mahtaa mennä tuon rahan kanssa, että minkälaisia avustuksia valtio/kunta minulle/meille tarjoaa tämän naisen elättämiseksi. Kotoutumistuki on tiemmä harkinnanvarainen, mutta kaippa sillä yhdelle pienelle naiselle eväät ostaa.

Työtä ei ihan heti taida saada kun ei osaa sanaakaan suomea.

5

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hoidokiksi

      Fiksu mies, kun mietit tätä jo nyt. Kaikki ei tajua, että ne seuranaiset on itse elätettävä.

    • T:gin Kekkeruusi

      ÄLÄ TUO TÄNNE JOS TÄÄLLTÄ TÄYTYY KYSELLÄ!

      OLI SUHDE MINKÄLAINEN TAHANSA JA PUOLISO MISTÄ TAHANSA KYLLÄ OMAN LOMPUUKIN PITÄÄ RIITTÄÄ

    • 7vuotta kokemusta

      Thaimaa on hymyn maa, ei välttämättä Suomi ! " rikkaan" farangin kanssa ulkomaille muuttava baarityttö, (jonka tietenkin suurin osa on tavannut jossain muualla kun baarissa :-) ) Ensimmäinen sääntö on säästää tai lähettää kotiinsa tuo kotoutustuki ja kaikki muutkin omat rahansa. "Rikas äijä" tietenkin huolehtii asumis ja muista kuluista omalla palkallaan.

      Vaikka jossain thaimaa aiheisissa oppaissa, kehoitetaan olemaan ostamatta arvostusta rahalla, niin vaimosi perheen keskuudessa arvostuksesi kuitenkin jotenkin katoaa, jos ei sitä kahisevaa jostain syystä olekkaan riittävästi. Ja tietenkin vastaavasti taas nousee, jos sitä rahaa tuntuu olevan. Thaimaalainen nainen lähtee ulkomaalaisen matkaan, 99% siksi että hän ja hänen " oikea perheensä" joka asuu thaimaassa vaurastuisi.

      Kokemuksesta voin kertoa, että 2 ensimmäistä vuotta juokset virastoissa ja hoidat kaikki hänen lupa-asiat ,kielen opiskelu hakemukset ja työkkäri asioinnit. Kannattaa varautua, että joutuu silloin tällöin ottamaan vapaapäivän omista töistä hoitaakseen vaimon asioita Töitähän hän ei pariin vuoteen saa, kun ei osaa kieltä, eikä ole laitoshuoltajan ammattitutkintoa ;-). Meillä aktiivinen kielenopiskelu kesti 2vuotta, Sitten vaimon poikakin tuli suomeen. Sitten alettiin puhumaan pojan kanssa sitä omaa äidinkieltä kotona, ja oli saatu kielikoulusta sen verran thaimaalaisia uusia kavereita, joiden kanssa puhutaan puhelimessa 1-2h päivässä. ja kierrellään päivät kirppareita, pelaamassa peliautomaatteja. Suomenkieltä ei enää tarvinnut opiskella. Vuoden koulutustauon aikana, ei enää uutta opittu ja jo opittujakin sanoja alkoi unohtua.


      Kiteytettynä.. Taikut on ahkeria ja työnantajat palkkaavat heitä mielellään, jos kieli on kohtalaisesti hallussa. Kodin hoitavat kiitettävästi, Läheskään kaikki eivät halua opiskella uutta ruokakulttuuria ja maistella uusia ruokia, ainakaan samassa suhteessa missä haluavat sinun maistelevan heidän ruokiaan Thaimaassa. Joten on hyvä totutella syömään thaimaalaisia ruokia päivittäin, säästää kuluissa kun ei tarvi tehdä kahta ruokaa joka päivä.

      Optimi on,että voit itse työllistää muijasi. Kannattaa myös muistaa että suurinta osaa heistä ei kiinnosta rahallinen osallistuminen yhteisen taloutenne hoitoon. Kannattaa muistaa nämä, ja verrata kannattaako tämä kaikki muutaman kuukauden- vuoden kestävän kiihkeän sänkyelämän takia. Silloin on seksuaalinen uutuusviehätys jo loppunut ja elämä on pelkkää arkea. Rahaa pitää olla jos tohon hommaan ryhtyy. Itseni lisäksi tunnen muitakin Thai- Suomi pareja. Onnellisimpia ovat ne, jossa hyvin tienaava hissukkamies pystyy muijansa taloudelliset vaatimukset kiitettävästi täyttämään. Sekä Suomessa olo ajan, että Sitten kun muutatte thaimaahan sinun rakennuttamaasi hienoon taloon.

      Thaimaalaiset ovat muuten luonteeltaan aika kateellisia, rahan ja omaisuuden perässä juoksijoita. Vaikka muutaman kerran jossain Pattayalla käynyt "vanhapoika" Ei sitä millään voisi uskoakkaan.. Onnea kuitenkin valintoihisi.

    • Asian lover
      • phatong beach

        Joo, perustakaa oma palsta pliis. On niin tylsiä juttuja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe