haluan kuolla tämän kivun takia

36 Nainen

Sain ensimmäisen migreeni kohtauksen 7- vuotiaana jonka jälkeen ole sairastellut sitä sillointällöin. Tuossa parikymppisenä kohtaukset lisääntyivät rajusti ja rajuiksi. Eri lääkehoitoja sun muita hoitoja on kokeiltu ja altistavia asioita koitan vältään.
Minä vaan en enää jaksa elää tälläistä elämää maata pimeässä huoneessa lääke tokkurussa kauhen kivun kanssa en voi olla vaimo miehelleni tai äiti lapselleni . Tunnen suurta syyllisyyttä siitä että ole useasti kipeä enkä voi olla läsnä heidän elämässään muuta kun että he käyvät makuhuoneessa katsomassa minua.
Olen vakavasti harkinnut itsemurhaa lopettaakseni tämän kamalan kivun. Ei tämä elämä ole elämään enään tämmöisenä puoliksi jo kuolleena ihmisenä!!!!

9

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokeilua kokeilua

      Oletko kokeillut akupunktiota, erilaisia rentoutushoitoja ja hierontoja? Vyöhyketerapia? Aromaterapia (joku tuoksu auttaa ja toinen pahentaa) Intialainen päänhieronta? Hermoratahieronta?
      Neste- ja suolatasapainon pitää olla kunnossa.
      Onko perheessäsi ketään joka osaa hipsutella päätäsi ja harteitasi, kun sinulla on kohtaus? Sellainen kevyt sormikosketus siis.
      Itse voit sivellä käsiäsi, etenkin etusormen ja peukalon aluetta ja hankaa. Voit ottaa kovemmankin otteen, jos se tuntuu paremmalta

    • Vitamiina

      Oletko koskaan kokeillut mitään luontaistuotetta? Minulla ne auttavat n. kuukauden kerrallaan, ubikinonia, D-vit. isolla annostuksella, karnosiinia, alfalipoiinia. Käytän siis yksitellen ja vaihdan kuukauden kuluttua, koska olen huomannut, että teho menee sen jälkeen. Magnesiumia käytän kuitenkin joka päivä.

    • vinkki

      älä tapa itseäsi... perheesi tarvitsee sinua aivan varmasti ja olet kaikki kaikessa heille. Älä tunne syyllisyyttä, kokeile eri hoitoja ja hierontaa... ainakin yksi tepsii varmasti ja vältä stressiä

    • maiju5
    • acelta

      Kokeile tuota acetiumia jota saa apteekista ilman reseptiä,joillaki on auttanut migreeniin.Ja jos ei se auta niin ei siittä mitään haittaa ole vaikka niitä on napsinut turhaan koska on luontaistuote.poistaa elimistöstäsi aceltahydi nimisen myrkyn jota tulee mm alkoholista tai tupakasta ja tietyistä ruokaaineista,jogurtista jne.On arveltu että aceltahydillä saattaa olla joku rooli migreenikohtauksen synnyssä.........

    • Uusi elämä

      Minun migreenit alkoivat vähän alta 20-kymppisenä. Kesällä tulee 40v täyteen eli reilut 20 vuotta kokemusta aiheesta. Vuoden 2012 loppuun asti 1-2 päivää kuukaudessa mentiin Imigrantin voimalla. Jos lääkettä ei saanut ajoissa, oksensin ja makasin pimeässä loppupäivän. Reilu vuosi sitten aloin käyttää ubikinonia (se on mainittu migreenin käypä hoito suosituksissakin) ja ottamaan d-vitamiinia päivittäin. Samaan aikaan lopetin sokerin syönnin(karkit, jugurtti, leivonnaiset yms.) ja aloin syömään tosi paljon kasviksia ja proteiinit kalasta, kanasta ja raejuustosta sekä jonkin verran pähkinöitä ja siemeniä. Viime maaliskuun jälkeen olen ottanut yhden Imigrantin (sekin niin, että ed iltana pari punaviiniä liikaa. ) Uskon, että minun "pelastus" on ollut se, että koko kropan kemialliset reaktiot alkavat olla kohdallaan. Paljon antioksidantteja, kivennäisaineita. Lisäaineet ja sokerit pois. Mehän ollaan itseasiassa pelkkiä alkuaineiden kemiallisia reaktioita. Lisäksi kroppa alkaa kaupan päällisenä olla ihan kivan näköinen :-)

      • Tiat

        Migreeni voi olla peräisin huonost verenkierrosta.
        Edesmennyt 94v anoppini keetoi kärsineensä päänsäryistä nuorempana kovin usein. Oli alkanut käyttää oma-aloitteisesti asperiinia ja säryt loppui.

        Samaan tulokseen tulin myös omalla kohdallani . Kokoikäni kärsin päänsäryistä, kaikkikeinot oli kokeiltu. Kokeilin joskus asperiinia joka auttoi paremmin kuin muut särkylääkkeet.

        Vuosien mittaan tilanne vaan paheni ja sain keuhkoveritulpan. Lääkityksenä marevan verenohennukseen.
        Siihen loppuivat myös päänsärkyni ja ymmärsin mistä on kyse . Nyt kun verenohennuslääkirys on lpetettu , päänsäryt on palannut kuvioon,mutta ei toistaiseksi niin kovina.

        Jotain hyvääkin anopista .


    • Tutkimuksiin hophop

      Migreeni on oire jostain päänalueen sairaudesta. Tuo sairaus pitää hoitaa.
      Vaadi lääkäriltäsi aivosähkökäyrä ja pään magneettikuvaus.
      Jos joudut jonottamaan, pääset Helsingissä edullisesti näihin tutkimuksiin yksityispuolellakin. (Helsingissä on kova kilpailu eri firmoilla)

      Aivoverisuonenkiertohäiriöön ensiavuksi auttaa juuri asperiini tai disperiini joita saat apteekista- ohentavat verta. Myös omega 3 rasvakapselit toimivat samoin. Toisaalta huono juttu kun veri ohenee jos esim. joutuu leikkaukseen.

      Aivokirurgia on pelottava asia, mutta jos on ainoa vaihtoehto?
      Älä ainakaan mene minnekään hierojalle tai "niksauttajalle" ja vältä fyysistä ponnistamista.

    • Kuvia kaaressa

      Täällä on joku muukin asiaan kypsynyt. Mulla on kohtaus päällä toista vuorokautta, eikä mulla ole Maxaltia. En tahdo mennä lääkäriin. Mulla on elvytyskielto mutta tahtoisin lievitystä kipuun eikä tää olo ole elävää varten.
      Jopa aivastus sattuu päähän.

      Pitäisi lukea ja kirjoitta mutta en pysty. Silmissä pomppii, todella paha olo
      Uni auttaa vähän - vähäksi aikaa.

      Joko tää loppuu itekseen tai sitten pitäis ottaa Maxalt.
      Otetaanko pitkävetoa - yksi - risti - kaksi.


      Miten aloittaja jakselee? Vieläkö särkee?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe