ATM - näin saat naisen 100% varmasti!

tsemppaaja_nainen

Hei ATM-miehet! Tässä naisen mielipide teille: Lopettakaa ruikutus ja menkää salille/ulos/harrastakaa! Hyvä kroppa PLUS teidän älykkyytenne tekee teistä vastustamattomia. Hyvä kunto kohottaa muutenin mielialaa ja terveyskin on tärkeää. Tässä teille inspiraatiokuva. Mies oli kunnon ATM, mutta alkoi käymään salilla ja tekee miesmallin hommia nykyään.

http://www.maniacfitness.com/wp-content/uploads/2011/07/Stefan-Pinto-Interview-1.jpg

PS. Jos et uskalla mennä salille, niin tube on täynnä treenivideoita, puhelimeen saa hauskoja juoksu-appseja joiden avulla lenkki ei edes tunnun kuntilulta vaan pelkästään hauskalta. DO IT!!! Nyt eikä huomenna!

99

950

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älä unta näe

      Paavikin kääntyy mielummin muslimiksi kuin ATM muuttaisi elämäntapojaan.

      • hohoho3

        Et olisi osuvammin voinut ilmaista tätä ilmiötä. Ihan naurahdin.


      • mies 28v
        hohoho3 kirjoitti:

        Et olisi osuvammin voinut ilmaista tätä ilmiötä. Ihan naurahdin.

        En ole mikään atm mutta pakko sanoa että jos miehen pitää alkaa käymään salilla saadakseen nainen, niin sitten pitää ja elän ilman naista.On meinaan sen verran ulkonäkökeskeistä ja pinnallista touhua et saa jäädä mun puolesta tekemättä ja kokematta.Elämässä kun voi olla jotain syvempiäkin arvoja..tai sitten ei ;)


    • tsemppaaja_nainen

      Okei, no kysymys ATM-miehille: Miksi ette muuta elämäntapojanne? Eli miksi ette lisää päiväänne 1h liikuntaa. Yksi tunti ei kuulosta siltä, että se sekoittaisi koko elämäntapanne. Terveelliseen syömiseenkin tottuu viikossa ja ikinä ei tarvii nälkää kärsiä.

      • Miksi oletat että kaikki ATM:ät ovat huonokuntoisia?


      • vasdfasdf
        DorkaM kirjoitti:

        Miksi oletat että kaikki ATM:ät ovat huonokuntoisia?

        Se on ennakkoluuloinen ja muutenkin hieman rajoittunut.

        Ei tässä muusta ole kysymys.


      • PohPuhPih
        vasdfasdf kirjoitti:

        Se on ennakkoluuloinen ja muutenkin hieman rajoittunut.

        Ei tässä muusta ole kysymys.

        Hei trollaati-trollaati-trollaa!


      • hahhaajoopajoo

        Hah. Onpas mennyt pahasti pieleen tsemppaajanaisen käsitys siitä mikä naisia oikeasti kiinnostaa. Tai sitten ei vaan ole ymmärrystä että lihaksikkuus ei ole sama asia kuin komeus.

        Ei se minullakaan ole lihasmassasta kiinni että ei niitä naisia ole ympärillä näkyny. Sitä lihasta on kyllä ihan normaalissa määrin. Kyllä se tietysti vähän auttais, mutta huomattavasti vähemmän kuin luonteen muutos (älykkyyttä pois, ja tilalle sitä naisten nauratustaitoa). Ja vielä enemmän auttaisi parempi naama ja lisäpituus.

        Olisko tsemppaajanaisella ehdotuksia millä noita paljon hyödyllisempiä muutoksia saisi ATM-miehet itsessään aikaiseksi?


    • näinn

      minulla on jo lihaksikas kroppa, mutta missä naiset?

      • just do it.

        Sitten se jokin puuttuu vielä. Asenne.

        Ap on ehkä melko jyrkän esimerkin kanssa liikenteessä, mutta pointti on selvä. Katsokaa kuvaa, mitä huokuu vasen ja mitä oikea kuva?

        Monella atm:llä on varmasti paljon sellaista hyvää luonteessa, jota naiset arvostaa. Itse olin aikoinaan melko nöösi mies. Otin pataan pahasti avioliitossa, erosin ja päätin olla paras mahdollinen minä. Sisäisesti ja ulkoisesti. Vähän löi laineet yli ja meni säätämiseksi kun yhtäkkiä tuli naisia ovista ja ikkunoista, mutta eiköhän tämä tästä.

        Viime viikolla olin baarissa ja törmäsin työkaveriin muutaman vuoden takaa. Hän ei tunnistanut minua ja lähes haukkoi henkeään kun tajusi kuka olen. "Mitä sulle on tapahtunut? Siis... kun sä... mutku sä olet ihan... voiku kiva nähdä!" Ja sitten se tarjosi mulle oluen...


    • Ätministrator

      Et sinäkään pysty takaamaan, että ATM saa naista varmasti jos alkaa reenaamaan. Suurimalla osalla ätmejä suurin ongelma on se naisten lähestyminen ja se ei välttämättä muutu vaikka olisi millainen muskelimasa. Eikä kaikista tule myöskään komeita vaikka olisi lihaksia.

      Ja tuo kuvan "ennen" on ihan järkevän ja mukavan oloinen kaveri. Toisin kuin tuo "jälkeen", joka taas vaikuttaa todella kusipäältä.

      Ja myönnät juuri sen mitä kaikki ätmit täällä ruikuttaa, että naiset katsovat vaan ulkokuorta eivätkä edes viitsi tutustua niihin tavallisiin miehiin, joihin sitten tyydytään sen 20 komean miehen jälkeen kun tajutaan, ettei niiden kanssa voi seurustella vakavasti.

      Taidat olla itse juurikin sellainen nainen, joka antaa jokaisen lihaskimpun jyystää itseään kumitta ja ihmettelet sitten 9kk jälkeen, että mistä tämä nassikka tähän tupsahti ja mihin se ihana lihaskimppu on kadonnut.

      • ei nörtti

        vahvasti samaa mieltä. Ei pelkillä lihaksilla saa naista. Suurempi ongelma meillä ätmeillä on varmasti huonot sosiaaliset taidot, heikko itsetunto, epävarmuus ym. Eikä ne lihakset auta, jos naama ei kelpaa. Itsellä on kroppa kuin c ronaldolla, mutta ei ole naisia liiemmin houkutellut, kun naama on se mikä ratkaisee. Oman hyvinvoinnin eteen kannattaa kuitenkin urheilla.


    • ätmi-sinkku

      Heheh, mulla on parempi kunto kun sulla. Otetaan sellanen 50 kilsan kisa polkupyörällä ja katsotaan kumpi on maalissa ekana. Jos voitan niin annat minulle pil.lua?

    • kaalimatovoittaa

      Mikä äly??

    • lihaksikas m

      Naisten saanti ei ole lihaksista kiinni. Saan usein kropastani kehuja, viimeksi työhaastattelussa haastattelija sanoi huomaavansa että käyn salilla..
      Naiset kehuu kroppaa ja kesäisin päät kääntyy aika tehokkaasti mutta kun naama ei ole komea niin niihin kroppaan liittyviin kehuihin asiat jää.
      Naiset tekee päätöksen parisuhdekelpoisuudesta naaman perusteella (jos olet normaalipituinen).

    • Reipas Mies

      Tämä Suomen parisuhdemarkkinoiden Tasojärjestelmähän se mättää, kun ei nämä at-miehet kelpaa omana itsenään kun pitää juosta, bodata, lukea Chauseria ja Miltonia, ostaa kalliita merkkivaatteita, -dödöjä, ja sitten vielä pitäisi viihdyttää naisia nonstoppina paremmin mitä Pekka ja Ossi (nimet keksittyjä) missä vain liikkuu.

      Kuitenkin mieheltä kuluu aina enemmän resursseja (aikaa, rahaa, energiaa) kuin naiselta (on joo tosi raskasta meikata ja vetää muotireleet yökerhoa varten päälle) ollakseen erottuva p&s-markkinoilla. Tietenkin status ja sosiaalisuus pitää olla kondiksessa.

      Vaikkaan että nimenomaan ne yksin liikuntaa harrastavat miehet ovat niitä atmeja kun p&s-asiat kunnossa olevat miehet pelaavat kavereidensa kesken pari kertaa viikossa säbää, jalista tai jäkistä.

      Mutta Ap kyllä jotain pointtia osoittaa. Olisi todella palkitsevaa jos jokin mystinen voima nostaisi miehen leveliä p&s-markkinoilla kun saisi urheilu suorituksensa nousemaan kuten armeijassa.

      Kyllä järkevästi ajateltuna liikunnalla voi vain voittaa kun ajattelisi omaa hyvinvointia.

    • ---------------

      Ensinnäkään naama ei salilla muutu miksikään, toiseksi aloitus on hyvä esimerkki siitä miten vieraantuneita naiset ovat todellisuudesta: luuleeko aloittaja ihan tosissaan että tuo kaveri on kaljamahaisesta vässykästä treenannut itsensä after-kuvan kuntoon käytännössä vuoden-parin aikana?

      Ei varmasti ole. Säkkivaatteilla saa kenestä tahansa säkin näköisen kropaltaan, naisista eritoten. Tuo after-kuvan kroppa vaatii vuosikausien treenin, ainakin ilman steroideja. Todennäköisesti kyseinen heppu on ollut jo before-kuvassa suht kovassa kuosissa, säkkivaatteilla sen vaan peittää helposti. Toinen vaihtoehto on armoton coctail steroidien käyttöä koko treenijakson ajan.

      Tiesitkö muuten aloittaja, että Victoria's Secretin malleista otettuja mainoskuviakin käsitellään kuvankäsittelyohjelmilla? Eli siis edes nainen joka tienaa naamallaan ja kropallaan miljoonia, ei kelpaa omana itsenään medialle ja mainostajille.

      Tämän huomaa helposti ns. paparazzi-kuvista, joissa näiden mallien kroppa on täynnä luomia ja värivirheitä, läiskiä yms mitä ihmisellä vaan nyt käytännössä jokaisella on. Luksusmerkkien mainoksissa vaan ei mitään sellaista näy. Ne on kaikki editoitu pois.

      Jos joku nainen kuvittelee että tuon näköisiä miehiä kävelee vastaan yhtenään, on yksinkertaisesta harhainen ja todellisuudesta vieraantunut. After-kuvan kroppa löytyy lähinnä kamppailulajien ammattilaisilta, niissäkin vain sellaisilta joilla on varaa palkata omia valmentajia ja treenata työkseen.

    • From ATM to YTM

      Varmasti hyvä kunto ja lihakset ovat eduksi, mutta ei nekään takaa naisten suosiota.

      Joskus kirjoittelinkin ystävästäni jonka kanssa oltiin baarissa? Hän on 35v niin kuin minäkin, luultavasti kropaltaan naisten unelma ja tuskin siinä naamataulussakaan mitään vikaa on. Pituutta hieman alle naisten toivomuksien, mutta yli 175cm. Fiksu ja mukava kaveri, huumorintajuinen, ja pyörittää omaa yritystä.

      Silti illan ainoa lähestyminen tapahtui kuin hädin tuskin 20v tyttö lähestyi minua, eikä suinkaan kaveriani joka istui vieressä.

      Illan aikana tajusin että kaverini on liian kohtelias, ja huolimatta raamikkuudestaan käyttäytyy nuorempien tyttöjen seurassa kuin silitystä kerjäävä sylikoira. Siksi flaksi ei käy. Jos ystäväni tepastelisi itsevarmasti tiskille sillä asenteella että tuollaiset nuoret plikat ei tällaista komeaa miestä saa, luultavasti naiset parveilisivat ympärillä.

      Se on pienestä kii, kuten Samuli joskus lauloi...

    • Joku vaan

      Eivät lihakset tai hyvä kunto tee miestä, jonka perässä naiset juoksevat.

      Itse olen 25-vuotias mieshenkilö, joka käyn 3 kertaa viikossa salilla ja pelaan aktiivisesti jalkapalloa. Totta kai tuon jalkapallon pelaaminen syö lihasmassan kehitystä salilla, eli en sitä lihasmassaa paljoa omaa, mutta 178 senttiä on pituutta ja paino siinä 70:n kilon hujakoilla. Hartioissa on jonkun verran leveyttä, selkä -ja rintalihakset erottuvat selvästi, mutta kokoa niissä ei kuitenkaan ole paljoa, koska olen muutenkin syntyjäni siro -ja heikkorakenteinen.

      Luen paljon erilaisia oppi -ja tietokirjoja, soitan kitaraa, olen koululla töissä, valmennan jalkapalloa, jne. Eli kaikenlaista harrastan ja teen.

      Mutta siltikään naiset eivät minun perässäni juokse. Siltikään minua eivät kauniit naiset tule ravintolassa iskemään, vaikka tiedän varsin hyvin, että niiden KAIKISTA HALUTUIMPIEN miesten kohdalla naiset niitä aloitteita tekevät ihan mielin määrin. Tiedän myöskin, että jos mies on POIKKEUKSELLISEN seksikäs ja viehättävä, niin naiset pyörivät alituiseen sen miehen ympärillä. Minun ympärilläni vain ei pyöri.

      Syynä on ihan se, että vaikka minulla jonkin verran sitä lihaksikasta kroppaa onkin, niin sitä on kuitenkin sen verran vähän, että olen pienikokoinen. Samoin kuin väitetään, että 178 senttinen mies ei ole lyhyt, niin ei hän myöskään ole mikään pitkäkään. Juurikin se 185 senttiä on miehellä sellainen, joka naisia kiinnostaa. Eli mitään etua en noista lihaksikkuuksista, pituudesta, jne. saa.

      Kavoiltani on olen ruma, joten mitään etua en siitäkään saa.

      Joku voi puhua asenteesta. Mutta heitän tähän kuitenkin yhden kysymyksen: Mitä ihmeen järkeä minun on panostaa mihinkään asenteeseen, kun se ei kuitenkaan saa aikaan sitä, että naiset SUURELLA JOUKOLLA pyörivät ympärilläni ja että minulla olisi varaa valita aina naisseurani ja seksiseurani? En minä ole ulkonäöltäni todellakaan sellainen, joka houkuttelee naisia MAGNEETIN LAILLA, vaan asennetta lisäämällä saisin korkeintaan jonkun yhden yksittäisen naisen kiinnostumaan.

      Lihaksikkuus, urheilullisuus tai asenne eivät tee miehestä POIKKEUKSELLISEN JA HARVINAISEN seksikästä ja viehättävää miestä, jonkalaisia on olemassa vain muutama. Tiedän paljon asennetta omaavia, lihaksikkaita ja urheilullisia miehiä, jotka ovat sosiaalisiakin, mutta ovatko he MAAILMAN HUIPPUJA naisten saamisessa ja viehättämisessä? Eivät todellakaan ole, koska ruumiin pituus ja kasvojen rumuus estää sen, etteivät TUHANNET KAUNIIT naiset ole kiinnostuneita.

      Minä olen maksimissani korkeintaan pelkkä tavismies, koska vaikka minulla olisi vahvuuksia, niin sitten taas ne heikkoudet kompensoivat sitä. Ei minusta vain tule millään ilveellä

      Komeakasvoista
      Pitkää
      Lihaksikasta
      Isokaluista
      Karismaattista
      Sosiaalista
      Asennetta omaavaa
      Huumorintajuista
      HARVINAISEN JA POIKKEUKSELLISEN seksikästä ja viehättävää
      SYNNYNNÄISESTI seksuaalista karismaa omaavaa, jne. miestä.

      Ei vain tule. Vaikka minulla kuinka olisi joitakin vahvuuksia, niin myöskin niiden heikkouksien pitäisi olla ihan samalla tavalla. Aivan yhtä lailla kun kaluni on pieni, niin sen pitäisi olla iso. Aivan yhtä lailla kuin kasvoni ovat rumia, niin niiden pitäisi olla komeita. Aivan yhtä lailla kun ole keskimittainen, minun pitäisi olla pitkä. Aivan yhtä lailla kuin olen pieni lihaksikas mies, niin minun pitäisi olla pitkä, harteikas, lihaksikas ja isokokoinen mies.

      Kuten huomaatte, vaikka minulla on vahvuuksia, niin ne heikkoudet vain estävät sen, etten yksinkertaisesti muutu ERITTÄIN HARVINAISEN SEKSIKKÄÄKSI mieheksi, jonka perässä TUHANNET NAISET juoksevat. Joudun edelleen tyytymään siihen osaani, joka on maksimissaan alempaa keskitasoa.

      Ja joku puhuu asenteesta. Voin kuulkaa kertoa, että monilla miehillä on asennetta, mutta koska heillä on kaikenlaisia muita puutteita, niin eivät he kuulu MAAILMAN PARHAIMMISTOON seksikkyydessä ja viehättävyydessä. Hekin ovat kuitenkin maksimissaan keskitasoa seksikkyydessä, koska ne heikkoudet HEIKENTÄVÄT MERKITTÄVÄSTI sen miehen seksuaalista vetovoimaa.

      Joku sanoo, että on positiivista, että luen paljon ja soitan kitaraa. Mutta tiedättekö mitä? Noiden ulkoisten puutteiden takia minua ei tulla JATKUVASTI naisten toimesta iskemään ja tekemään seksiehdotuksia, kuten niille KAIKISTA VIEHÄTTÄVIMMILLE miehille tullaan tekemään. Vaikka kuinka soittaisin kitaraa, niin mitä hevon saatanan vitun väliä sillä, kun kerran HARVINAISEN KOMEA kitaraa soittava mies viehättää MINUA PALJON ENEMMÄN?

      Eli ei auta vittujakaan, vaikka sinulla olisi vahvuuksia, jos ne heikkoudet kompensoivat niitä sen verran paljon.

      • Joku vaan

        Ja tuosta, että jalkapalloilijat saisivat naisia, niin voin kertoa, ihan ties kuinka pitkästä kokemuksesta, että ei todellakaan pidä aina paikkaansa. Voin kertoa, että tiedän vaikka kuinka ja vitusti pelaajia eri sarjatasoilta, jotka ovat urheilullisia, ovat sosiaalisia, ovat hyviä pelaamaan, jne. mutta siltikään heidän perässään ei juokse ERITTÄIN SUURTA laumaa kauniita naisia. On vieläpä itse asiassa vaikeaakin löytää mitään naisseuraa, koska ne ulkonäölliset puutteet eivät sitä naisten saantia helpota lainkaan.

        Tiedän myöskin vaikka ja kuinka vitusti muusikoita, kitaristejakin vaikka ja kuinka paljon, joilla ei todellakaan ole minkäänlaista valinnanvaraa naisten suhteen, vaan pitää ottaa se nainen, minkä saa. Ulkonäölliset puutteet ja joskus sosiaalisuuskin on esteenä sille, että naisseuraa ei vain saa niin paljon kuin haluaa.

        Tuosta, että moni jalkapalloilija ei todellakaan saa valita naisseuraansa, kertoo ihan siitä, että vahvuudet eivät auta, jos sinulla on merkittäviä heikkouksia. Kun ne kaikki heikkoudet olisivat ihan sillä samalla tasolla kuin ne vahvuudetkin, niin silloinhan vasta suuri joukko kauniita naisiakin kiinnostuisi. Mutta niin kauan kuin sinulla on merkittäviä heikkouksia, et voi valita naisseuraasi, etkä saa naisilta JATKUVIA aloitteita ja JATKUVIA seksiehdotuksia.

        Minäkin soitan joo akustista ja sähköistä kitaraa, mutta mitä vitun väliä sillä on naisten saannin kannalta? Koska naiset kiihoittuvat ja kiinnostuvat PALJON ENEMMÄN komeasta kitaransoittajasta, niin minkä ihmeen takia heidän tarvitsisi minusta kiinnostua? Kun on olemassa komeita, karismaattisia, isokaluisia ja naisia viehättäviä jalkapalloilijoita, niin minkä vitun takia naisten pitäisi minusta kiinnostua? Pelaan joo jalkapalloa, mutta nuo merkittävät heikkoudet vain aikaansaavat sen, ettei minu perässäni juokse HARVINAISEN PALJON naisia, enkä todellakaan saa valita suuresta naisjoukosta KAIKEN VIEHÄTTÄVIMPIÄ naisia.

        Eivät vahvuudet auta, jos sinulla on niitä merkittäviä heikkouksia. Se juuri erottelee sen tavismiehen niistä miehistä, joita naiset haluavat KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA

        Siis nimenomaan KAIKISTA, KAIKISTA ENITEN.

        Tavismies ja tuollainen POIKKEUKSELLISEN VIEHÄTTÄVÄ JA SEKSIKÄS mies ovat kaksi täysin eri asiaa. Ei heissä ole vitunkaan mitään yhteistä.


      • Ätministrator
        Joku vaan kirjoitti:

        Ja tuosta, että jalkapalloilijat saisivat naisia, niin voin kertoa, ihan ties kuinka pitkästä kokemuksesta, että ei todellakaan pidä aina paikkaansa. Voin kertoa, että tiedän vaikka kuinka ja vitusti pelaajia eri sarjatasoilta, jotka ovat urheilullisia, ovat sosiaalisia, ovat hyviä pelaamaan, jne. mutta siltikään heidän perässään ei juokse ERITTÄIN SUURTA laumaa kauniita naisia. On vieläpä itse asiassa vaikeaakin löytää mitään naisseuraa, koska ne ulkonäölliset puutteet eivät sitä naisten saantia helpota lainkaan.

        Tiedän myöskin vaikka ja kuinka vitusti muusikoita, kitaristejakin vaikka ja kuinka paljon, joilla ei todellakaan ole minkäänlaista valinnanvaraa naisten suhteen, vaan pitää ottaa se nainen, minkä saa. Ulkonäölliset puutteet ja joskus sosiaalisuuskin on esteenä sille, että naisseuraa ei vain saa niin paljon kuin haluaa.

        Tuosta, että moni jalkapalloilija ei todellakaan saa valita naisseuraansa, kertoo ihan siitä, että vahvuudet eivät auta, jos sinulla on merkittäviä heikkouksia. Kun ne kaikki heikkoudet olisivat ihan sillä samalla tasolla kuin ne vahvuudetkin, niin silloinhan vasta suuri joukko kauniita naisiakin kiinnostuisi. Mutta niin kauan kuin sinulla on merkittäviä heikkouksia, et voi valita naisseuraasi, etkä saa naisilta JATKUVIA aloitteita ja JATKUVIA seksiehdotuksia.

        Minäkin soitan joo akustista ja sähköistä kitaraa, mutta mitä vitun väliä sillä on naisten saannin kannalta? Koska naiset kiihoittuvat ja kiinnostuvat PALJON ENEMMÄN komeasta kitaransoittajasta, niin minkä ihmeen takia heidän tarvitsisi minusta kiinnostua? Kun on olemassa komeita, karismaattisia, isokaluisia ja naisia viehättäviä jalkapalloilijoita, niin minkä vitun takia naisten pitäisi minusta kiinnostua? Pelaan joo jalkapalloa, mutta nuo merkittävät heikkoudet vain aikaansaavat sen, ettei minu perässäni juokse HARVINAISEN PALJON naisia, enkä todellakaan saa valita suuresta naisjoukosta KAIKEN VIEHÄTTÄVIMPIÄ naisia.

        Eivät vahvuudet auta, jos sinulla on niitä merkittäviä heikkouksia. Se juuri erottelee sen tavismiehen niistä miehistä, joita naiset haluavat KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA

        Siis nimenomaan KAIKISTA, KAIKISTA ENITEN.

        Tavismies ja tuollainen POIKKEUKSELLISEN VIEHÄTTÄVÄ JA SEKSIKÄS mies ovat kaksi täysin eri asiaa. Ei heissä ole vitunkaan mitään yhteistä.

        Tavismies ehkä saakin naista, mutta puhe on nimenomaan ätmeistä, jotka ovat vielä tavismiehiäkin alempana.

        Ja eikä täällä kukaan varmaan unelmoikaan siitä, että "TUHANNET NAISET" juoksevat perässä vaan monelle kelpaisi varmaan ihan se yksikin nainen.

        Kerroit tuossa, että pelaat jalkapalloa ja olet "pienikokoinen". Mielestäni sinulla on jopa huomattavasti paremmat mahdollisuudet saada nainen kuin monella muulla tällä palstalla (esim minulla). Naiset ei ehkä pyöri ympärilläsi, mutta jos itse menet pyörimään naisten ympärille niin varmaan sieltä tärppäisi se yksi nainen, mutta ilmeisesti unelmoit tilanteesta jossa sinun ei tarvitse tehdä mitään vaan naiset tulevat luoksesi. Ei naiset tule luokse todellakaan vaan puhuvatkin kovaan ääneen siitä, että miesten tulee tehdä alote.

        Ihmisissä todellakin on paljon heikkouksia. Osa vaan osaa peittää ne sillä hetkellä kun on tarvis. Itselläni on toodella paljon heikkouksia ja niistä yritänki päästä eroon ja osittain olenkin onnistunut.

        Naista en ole koskaan saanut, mutta ehkä vielä joskus...
        Toivottavasti edes sinulla tärppää vaikka oman tilanteesi ehkä hieman aliarvioitkin.


      • Kaveri on vitsi
        Joku vaan kirjoitti:

        Ja tuosta, että jalkapalloilijat saisivat naisia, niin voin kertoa, ihan ties kuinka pitkästä kokemuksesta, että ei todellakaan pidä aina paikkaansa. Voin kertoa, että tiedän vaikka kuinka ja vitusti pelaajia eri sarjatasoilta, jotka ovat urheilullisia, ovat sosiaalisia, ovat hyviä pelaamaan, jne. mutta siltikään heidän perässään ei juokse ERITTÄIN SUURTA laumaa kauniita naisia. On vieläpä itse asiassa vaikeaakin löytää mitään naisseuraa, koska ne ulkonäölliset puutteet eivät sitä naisten saantia helpota lainkaan.

        Tiedän myöskin vaikka ja kuinka vitusti muusikoita, kitaristejakin vaikka ja kuinka paljon, joilla ei todellakaan ole minkäänlaista valinnanvaraa naisten suhteen, vaan pitää ottaa se nainen, minkä saa. Ulkonäölliset puutteet ja joskus sosiaalisuuskin on esteenä sille, että naisseuraa ei vain saa niin paljon kuin haluaa.

        Tuosta, että moni jalkapalloilija ei todellakaan saa valita naisseuraansa, kertoo ihan siitä, että vahvuudet eivät auta, jos sinulla on merkittäviä heikkouksia. Kun ne kaikki heikkoudet olisivat ihan sillä samalla tasolla kuin ne vahvuudetkin, niin silloinhan vasta suuri joukko kauniita naisiakin kiinnostuisi. Mutta niin kauan kuin sinulla on merkittäviä heikkouksia, et voi valita naisseuraasi, etkä saa naisilta JATKUVIA aloitteita ja JATKUVIA seksiehdotuksia.

        Minäkin soitan joo akustista ja sähköistä kitaraa, mutta mitä vitun väliä sillä on naisten saannin kannalta? Koska naiset kiihoittuvat ja kiinnostuvat PALJON ENEMMÄN komeasta kitaransoittajasta, niin minkä ihmeen takia heidän tarvitsisi minusta kiinnostua? Kun on olemassa komeita, karismaattisia, isokaluisia ja naisia viehättäviä jalkapalloilijoita, niin minkä vitun takia naisten pitäisi minusta kiinnostua? Pelaan joo jalkapalloa, mutta nuo merkittävät heikkoudet vain aikaansaavat sen, ettei minu perässäni juokse HARVINAISEN PALJON naisia, enkä todellakaan saa valita suuresta naisjoukosta KAIKEN VIEHÄTTÄVIMPIÄ naisia.

        Eivät vahvuudet auta, jos sinulla on niitä merkittäviä heikkouksia. Se juuri erottelee sen tavismiehen niistä miehistä, joita naiset haluavat KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA, KAIKISTA

        Siis nimenomaan KAIKISTA, KAIKISTA ENITEN.

        Tavismies ja tuollainen POIKKEUKSELLISEN VIEHÄTTÄVÄ JA SEKSIKÄS mies ovat kaksi täysin eri asiaa. Ei heissä ole vitunkaan mitään yhteistä.

        Huomaakste ton urpon kirjoituksissa vähän samanlaisen kaavan kuin tässä Kummelin sketsissä?

        Ensin rauhallista sanomaan, sitten paatos kovenee ja lopussa räyhätään.

        http://www.youtube.com/watch?v=nNN2pE-9JBU


      • piiloalfa

        Vitusti naurua tälle. Tuli jotenkin hyvään väliin, normaalisti en jaksa lukea näitä PITKIÄ rimpsuja, jotka toistavat AINA samaa.


    • Miehen ohjeet

      1) lukekaa naisten käsittelyyn liittyvää kirjallisuutta, katsokaa sinkku ohjelmia
      2) käykää 3krt per viikko salilla ja laihduttakaa vähän
      3) hankkikaa muodikkaampia vaatteita
      4) kasvattakaa penistänne pumppaamalla ja venyttäen..

    • lnc_

      Meinasin just tehdä noin, mutta sitten huomasin, että Nokia 5110 puhelimeeni ei saanutkaan ladattua hauskoja juoksu-appseja, niin homma kaatui.

    • 6754764364

      Mies voi olla vaikka minkä näköinen tai kokoinen, mutta jos ei omaa vaadittavaa kehonkieltä sekä tilannetajua niin koko homma on yhtä kuin Jack Shit.

    • orjapoikaxxxl

      Opetelkaa soittamaan kitaraa niin naisia tulee kuin itsestään. siihen vielä salilla käyntiä niin teistä tulee tavoiteltu ytm ja halutessanne panomies.

      "I won her heart 'cos I can play guitar..." - täyttä asiaa !!

      • dreemer1

        Sitten pitäisi vielä osata ja uskaltaa päästä esittelemään niitä soittotaitojaan. Vaikka vetäisit peräkammarissa niitä hienoja maailmanluokan riffejä kitarallasi, ei niitä naisia edelleenkään automaagisesti ala ilmaantua.


    • ätmi

      Tuleeko minustakin tuollainen lihaksiaan öljyävä homo kuin kuvassa?

    • Joku vaan

      "Ei naiset tule luokse todellakaan vaan puhuvatkin kovaan ääneen siitä, että miesten tulee tehdä alote."

      Tämä pätee nimenomaan niiden tavismiesten kohdalla. Mutta miten sitten on muka mahdollista, että ERITTÄIN SEKSIKÄS ja viehättävä mies tulee näköpiiriin, niin naiset tekevätkin aloitteita? Olen monta kertaa kuullut, kuinka naiset kertovat, että tekevät kyllä aloitteita, mutta vain niille OIKEASTI viehättäville ja kiinnostaville miehille, joilla on sekä ulkonäköä, karismaa, asennetta, jne. Naiset kyllä odottavat kylä joo, että mies tekisi aloitteita, mutta vain juurikin niiden tavallisten miesten keskuudessa.

      Ja olen kyllä ihan itsekin nähnyt, kuinka pitkä, komea, lihaksikas, harteikas, karismaattinen, jne. mies menee ravintolaan, niin naiset heräävät ja alkavat tehdä aloitteita. Mistä tämä muka sitten oikein johtuu? Mistä johtuu, että HARVINAISEN VIEHÄTTÄVÄ ja seksikäs mies sitten saa niitä aloitteita naisilta? Eivät joo tavismiehet niitä aloitteita saa, koska naiset odottavat, että tuollainen mies sen aloitteen tekee. Mutta jos kyseessä on erittäin seksikäs mies ja vaarana on, että mies vaikka kesken kaiken lähtee juhlista pois, niin kyllä naiset yrittävät ihan riittävästi. Paskaa tuo sinun väitteesi, että naiset odottavat miehen tekevät aloitteen. Kyllä, TAVISMIESTEN KOHDALLA. Niiden halutuimpien miesten kohdalla se homma onkin sitten ihan eri tavalla.

      "Mielestäni sinulla on jopa huomattavasti paremmat mahdollisuudet saada nainen kuin monella muulla tällä palstalla (esim minulla). Naiset ei ehkä pyöri ympärilläsi, mutta jos itse menet pyörimään naisten ympärille niin varmaan sieltä tärppäisi se yksi nainen,"

      On ehkä paremmat mahdollisuudet, mutta kun se ei kiinnosta minua vitunkaan vertaa. Edelleenkin se pieni koko miehellä vain ei ole valtaosan naisista mieleen. Se ei siis ole seksikäs piirre miehessä. Niin se vain menee. Ei minua kiinnosta se, että onko minulla paremmat mahdollisuudet kuin monella muulla palstalaisella, se on minulle ihan sama kuin ei olisi mahdollisuuksia ollenkaan. Koska minua kiinnostaa vain ja ainoastaan se VALTAOSA naisista, ei kenenkään yksittäisen ämmän tekemiset. Ei minua kiinnosta se, että joku yksittäinen nainen KELPUUTTAA minut, kun ei parempaakaan saa. Edelleen, maailma on täynnä minua seksikkäämpiä ja viehättävämpiä miehiä, joten ei naisten minun perässäni tarvitse olla.

      "1) lukekaa naisten käsittelyyn liittyvää kirjallisuutta, katsokaa sinkku ohjelmia
      2) käykää 3krt per viikko salilla ja laihduttakaa vähän
      3) hankkikaa muodikkaampia vaatteita"

      Olen kyllä joo lukenut vaikka kuinka ja vitusti. Edelleenkin luen paljon, luen paljon naisten kirjoittamaakin kirjallisuutta, olen lukenut paljon naisen seksuaalisuudesta kertovia juttuja, olen lukenut TUHANSIA naisten kirjoittamia eroottisia novelleja ja tarinoita, jne. Olen lukenut Pelimies-kirjan, jne.

      Mutta mitä vitun väliä tuollaisilla seikoilla on, jos ei miehenä kykene siihen, mistä naiset haaveilevat ja mistä he kiihoittuvat ja kiinnostuvat KAIKISTA ENITEN? Mitä hyötyä on lukea jotain Pelimies-kirjaa, mitä vitun hyötyä on käydä naisten takia salilla lihasmassaa kasvattamassa, jos kerran ne merkittävät heikkoudet heikentävät sitä koko hommaa? Vaikka kuinka alkaisin käyttämään niitä niksejä, vinkkejä ja neuvoja, joita kirjoissa on, niin edelleenkin, en olisi sellainen mies, joka naisiin KAIKISTA ENITEN vetoaa. Jos en kerran KOKONAISUUTENA kykene tuottamaan sitä vaikutusta naisiin kuin haluan, niin ei millään vaatteilla, ei millään kirjoilla, ei millään lihaksilla, jne. ole mitään vitunkaan väliä.

      Kun lukee naisten kirjoittamia eroottisia novelleja ja tarinoita, niin heidän MÄRÄT PÄIVÄUNENSA ovat ihan jotain muuta kuin minä itse voin miehenä tarjota. Ei siihen riitä mitkään naisen käsittelyyn liittyvät kirjat, koska kyse on niin paljon muustakin. Eivät tyylikkäät vaatteet paljoa vittujakaan auta, jos olet kasvoiltasi, pituudeltasi, ruumiinrakenteeltasi, jne. ihan kaikkea muuta kuin naisten mieleen.

      "Opetelkaa soittamaan kitaraa niin naisia tulee kuin itsestään. siihen vielä salilla käyntiä niin teistä tulee tavoiteltu ytm ja halutessanne panomies."

      Kyllä ainakin haavemaailmassa. Omassa haavemaailmassanikin minä olen ihan mitä juuri silloin huvittaa. Ainoa vain tässä onkin se, että olen soittanut kitaraa yläasteelta asti (tällä hetkellä 25) ja salillakin olen käynyt reilu 6 vuotta. Mutta fakta vain on edelleen se, että eivät nuo ole TODELLAKAAN mitään ainoita piirteitä, jotka naisia viehättävät. Kuten itsekin tiedät, niin niitä on ihan vitusti muitakin. Mitä enemmän miehellä on niitä naisia viehättäviä piirteitä, niin sitä enemmän ne naisetkin ovat kiinnostuneita.

      Ei se auta edelleenkään yhtään mitään, vaikka kuinka soittaisin kitaraa ja kävisin salilla. Jos naiset eivät SUURELLA JOUKOLLA juokse perässäni, jos en JATKUVASTI saa aloitteita naisilta, jos en JATKUVASTI saa valita naisseuraani, jne. niin ei noilla kitaroilla tai lihasten kasvattamisella ole yhtään mitään väliä.

    • mies.

      Naisten vinkeillä ei varmaan saa naisia-.

    • Joku vaan

      "Naisten vinkeillä ei varmaan saa naisia-."

      Ei tässä ole kyse naisten vinkeistä ollenkaan. Käsitit homman väärin.

      Vaan esim. tässä on kirja nimeltä Halun Evoluutio http://deski.fi/9/kirjauutuus-halun-evoluutio-ihmisen-pariutumisstrategiat-2200

      Se käsittelee paljon naisten pariutumisvalintoja, minkälaisista miehistä naiset ovat kiinnostuneita, mitä tarkoittaa ja merkitsee fyysinen vetovoima, jne.

      Ja kun lukee nimenomaan naisten kirjoittamia eroottisia tarinoita ja novelleja, niin ei siellä mitään vinkkejä ole miehille. Vaan juurikin kertoo siitä, että minkälaiset miehet sytyttävät naiset SEKSUAALISESTI. N. 99,9 prosenttia niistä miehistä on samanlaisia. Eikä se maku muutu, kun ottaa edes vähän selvää, minkälaiset miehet naisia viehättävät KAIKISTA ENITEN.

      Aivan yhtä lailla komeat ja symmetriset kasvot, iso kalu, pitkä ruumiinpituus, miehekkäät kädet, jalat, miehekäs ja hyvä kroppa, jne.

      Niin se vain menee. Toki näitä voi taas käännellä ihan miten päin vain haluaa, mutta turha tuohon on vastaan väittääkään.

      Samoin kun lukee LUKEMATTOMIA JUTTUJA naisten pettämisestä, niin ei siellä naiset mitään vinkkejä kerro. Vaan he kertovat, miksi pettävät, millaisten miesten kanssa pettävät, mikä miehissä kiihoittaa kiinnostaa seksuaalisesti, jne.

      Mutta kun näm asiat on aina tapana vain unohtaa, nämä asiat vain painetaan villaisella. Ikinä ei näitä asioita edes haluta nähdä, ikinä näitä asioita ei oteta juuri missään huomioon, jne. Mutta kun näin se vain menee. Ja se kaikki, mitä olen kokenut, nähnyt, havainnut, tajunnut ja kuullut, niin ei asioita muuksi muuta. Kaikki kokemani vain vahvistaa tuon kaiken.

      Mutta kun näitä asioita ja seikkoja ei vain oteta ikinä huomioon.

      • vjhvjhhv

        Minua kyrsii että kirjoitat niin helvetin pitkiä juttuja. Kyrsii siksi että ne ovat asiaa, mutta tyyliä jota kukaan ei yksinkertaisesti _ehdi_ lukemaan!

        Tiivistä ja tyylittele vähän, niin saat pointtisi perille..


    • -M-

      Jos seuran saaminen vaatii mieheltä tuota aloitteellisuutta ja naiselta paikalle saapumista omana itsenään, niin eikö se kerro että jokin on tässä touhussa vialla? Bodaaminen on varmasti jonkinlainen lääke, mutta ei se sairauden todellista syytä poista.

      • bodari..

        Kuulkas ätmit, voin kertoa kokemuksesta, että bodaus on ihan turha.. Ei sillä 45cm olkavarella tai 130cm rintakehällä tai 67cm reisillä saada naissta. Naista kiinnostaa ainoastaan kyrvän koko. Eli, jos kyrpä on alle 18cm, voitte painua keskenänne runkkaamaan.


      • no ei varmaan...
        bodari.. kirjoitti:

        Kuulkas ätmit, voin kertoa kokemuksesta, että bodaus on ihan turha.. Ei sillä 45cm olkavarella tai 130cm rintakehällä tai 67cm reisillä saada naissta. Naista kiinnostaa ainoastaan kyrvän koko. Eli, jos kyrpä on alle 18cm, voitte painua keskenänne runkkaamaan.

        Jos mittailee paikkojaan sentin tarkkuudella, niin todennäköisesti on sellainen tyyppi, joka ei viehätä moniakaan naisia...


      • jos mittaa
        no ei varmaan... kirjoitti:

        Jos mittailee paikkojaan sentin tarkkuudella, niin todennäköisesti on sellainen tyyppi, joka ei viehätä moniakaan naisia...

        mikä on hyvä tarkkuus? Millä mittalaitteella saa yli sentin virhemarginaalin?


    • 19+58

      Tässähän ei ole muuta "epäsuhtaa" kun se, että tosiaan miehen pitää aika paljo sitä rautaa nostella ja kohtuu kauan ennenkun on naisten mielestä ns. hyvässä kunnossa.

      Netissähän on se hauska kuva jossa näkyy että naisen kroppa on yleensä hyvä jos ei syö kun norsu. Miehellä normaali syöminen ei kuntoilu on turnoff. Eihän noi missitkään kuntonsa puolesta ole mistään kotosin, mutta syövät tarkkaan ja siten ovat laihoja.

    • hohhoijaa!

      Ketjuun tulleet vastaukset osoittavat, millaisia masentavia luusereita ATM:t ovat. Mitään ei olla valmiit itse tekemään, vaaditaan vaan yhteiskuntaa muuttumaan niin että naisia tulvii kotiovelle.

      Vaikka hyvä kroppa ei suoranaisesti takaa naista (tässä aloittaja oli väärässä, tosin lieneekö ollut kovin tosissaankaan..), niin ainakin lähtokohdat ovat aika paljon paremmat kuin sohvalla lojuvalla plösöllä. Jos se sen vertaa ole valmis tekemään, että vähän harrastaa liikuntaa, on turha valittaa naisettomuutta.

      • Ätm1

        Kyse ei ole laiskuudesta vaan yksinkertaisesti siitä että viehätysvoimaltaan merkittäviin ominaisuuksiin ei pysty vaikuttamaan. Eli miehen naamaan ja pituuteen.


    • 17+10

      Itse olin muutama vuosi sitten pahasti masentunut ja alipainoinen mies. Yhtenä päivänä aloitin vain salilla käynnin ja sillä tiellä olen ollut jo neljä vuotta. Kroppa on hyvässä kunnossa ja mitä tärkeämpää; tunnen itseni paremmaksi. Tämä itseluottamus näkyy myös ulospäin ja vaikken mikään naistenmies olekaan niin naisiin saa paljon helpommin kontaktin nyt.

      • kyllä kannatti

        LOL!!!!! Uskallan jo puhua naisille käytyäni salilla neljä vuotta. Vaikka kroppani muistuttaa ammattiurheilijaa, ei edes lihavat naiset ole suostuneet treffeille kanssani.


    • föömes

      "Menkää salille" on paska neuvo.

      Pillua ja/tai nainen pitää saada *heti*.

      Laihtuminen ja lihasten saaminen kestää PITKÄÄN (ottaen huomioon jos ikää on lähempänä 35 ja kokemus naisten kanssa on nolla, edes itsensä saattaminen kuntoon ei paljoa auta).

      Ja kuten tämänkin keskustelun viesteissä on huomattu, ei kannata vaivautua. Edes urheilun harrastaminen ei takaa sitä, että yksikään nainen hyväksyisi sinut.

      • dreemer1

        Komppaan ja lisään että töissä käynnin takia on haasteellista tuo kuntoon pääsy. Kun ei voi treenata ja syödä "optimaaliseen aikaan". Eikä aina ehdi nukkua riittävästi.


    • lottamari<3

      Tuo ei takuulla ole sama mies.

      • 15 + 9

        Hormonikuuri auttaa ketä tahansa..


    • Joku vaan

      Siis totta kai lihaksikas ja hyvä kroppa miehellä on osa miehen seksuaalista vetovoimaa. Mikään ylibodattu vartalo tuskin on monenkaan naisen ihanne, mutta lihaksikas ja harteikas kroppa vetoaa melkein naiseen kuin naiseen.

      Mutta kuten todettua, se ei vielä riitä siihen, että naisia saisi. Moni mies on salilla treenannut ja treenaa muitakin lajeja, pukeutuvat tyylikkäästi, pitävät huolta hygieniasta, ovat sosiaalisia, omaavat asennetta, jne. mutta siltikin heillä on sama juttu kuin monella muullakin miehellä: Joskus saa joitakin yksittäisiä naisia, mutta ei heille tule naiset JATKUVASTI tekemään aloitteita, ei heillä ole varaa valita naisseuraansa, eivät kauniit ja seksikkäät naiset tule ravintoloissa iskemään, ei hän kiinnosta omalla työpaikallaan kuin ehkä yhtä naista, jne.

      Eli heillä on joitakin hyviä ja positiivisia piirteitä, mutta siitä huolimatta naismenestys ei ole mitään EHDOTONTA HUIPPUA, kuten niillä parhaimmilla ja seksikkäimmillä miehillä on. Syynä on ihan se, että koska esim. pituus, kasvojen komeus, harteikkuus, iso kalu, SYNNYNNÄINEN karisma, jne. ovat kuitenkin piirteitä, jotka naisia viehättävät, niin totta kai niiden puute vain heikentää naisten kiinnostusta.

      Esim. minäkin käyn salilla ja pelaan jalkapalloa. Pukeudun tyylikkäästi, siis aina tilanteen mukaan. Minulla on lukuisia kauluspaitoja, tyylikkäitä t-paitoja, farkkuja, pikkutakkeja, jne. Juhlapukukin löytyy kravattia myöten.

      Mutta fakta tässä vain on kiistatta se, että vaikka salilla treenaankin, niin olen edelleen pienikokoinen. Lihakset kyllä erottuvat, mutta minussa ei fyysisesti ole juurikaan kokoa. Samaten pituus. Ei 178 senttiä ole lyhyt, mutta ei se mikään SEKSIKKÄÄN pitkäkään ole. Ei sitä turhaan naiset sano, että nimenomaan PITKÄT miehet vetoavat. 185 senttiä ja siitä ylöspäin.

      Kasvoissa kun ei ole mitään komeuttakaan, niin turhaa sitä on odottaa mitään naisten joukkoryntäystä luokseni. Vaikka positiivisia piirteitä on jonkun verran, niin kyllä ne heikkoudet pitäisi olla ihan samaa tasoa niiden positiivisten piirteiden kanssa, jotta kuuluisi niiden halutuimpien miesten joukkoon.

      Tuossa tuli esille kalun koko. Jos ei saada naisia lihaksilla, niin ei kyllä pelkällä kalun koollakaan. Mutta kuten todettua jo aiemmin, kalun koko on YKSI SEKSIKÄS piirre miehellä. Vaikka tärkeämpiäkin juttuja on, niin KAIKIN PUOLIN seksikkäällä miehellä se iso kalu KIIHOITTAA VIELÄKIN ENEMMÄN.

      Niin se vain menee. Ihan turhaa yrittää selittää, että minulla olisi muka jotenkin parempi mahdollisuus saada naisia kuin monella muulla tällä palstalla olevalla. Se on täysin hevon vitun saatanan paskaa kaikki. Edelleenkin, ne heikkoudet vain estävät minua pääsemästä niiden SEKSIKKÄIMPIEN MIESTEN joukkoon. Se on fakta, josta ei pääse yli eikä ympäri. Mikään vastaanvänkääminen ei sitä tosiasiaa muuta yhtään miksikään.

      • Joku vaan

        "Ihmisissä todellakin on paljon heikkouksia. Osa vaan osaa peittää ne sillä hetkellä kun on tarvis. Itselläni on toodella paljon heikkouksia ja niistä yritänki päästä eroon ja osittain olenkin onnistunut."

        Heikkouksia voi olla yrittämättä näyttää, mutta mitä se hyödyttää, jos naiset ne näkevät? Kyllä naiset näkevät, etten ole pitkä. Kyllä naiset näkevät, etten ole komea. Kyllä naiset näkevät, etten ole harteikas ja isokokoinen. Kyllä naiset näkevät siellä sängyssä, ettei minulla ole isoa kalua. Kyllä naiset näkevät, ettei minulle ole SYNNYNNÄISTÄ JA LUONTAISTA karismaa, jne.

        Voin toki olla yrittämättä näyttää noita juttuja, mutta mitä hevon vittua se auttaa, kun naiset kuitenkin näkevät ne heikkoudet? Et voi piilotella itseltäsi noita asioita, ei kyse ole asioista, joita voi jotenkin piilotella. Olet sellainen kuin olet ja naiset ovat sen myötä kiinnostuneita, jos ovat.

        "Jos seuran saaminen vaatii mieheltä tuota aloitteellisuutta ja naiselta paikalle saapumista omana itsenään, niin eikö se kerro että jokin on tässä touhussa vialla? Bodaaminen on varmasti jonkinlainen lääke, mutta ei se sairauden todellista syytä poista."

        Mies voi ihan hyvin olla oma itsensä, jos tykkää harrastaa salilla käymistä, on fiksu, on komeakasvoinen, on karismaattinen, on isokaluinen, tykkää seksistä ja haluaa antaa naiselle nautintoa sängyssä, on sosiaalinen ja keskustelutaitoinen, jne.

        Tällöinhän molemmat, sekä mies että nainen tulevat paikalle nimenomaan omina itsenään. Mies ihan niin kuin nainenkin ovat juuri sellaisia kuin ovat, omina itsenään. Mies ei esitä mitään, vaan on syntymässään saanut tiettyjä piirteitä ja ominaisuuksia, pitää tietynlaisista asioista, jne.

        Monet vain luulevat, että miehiltä vaaditaan muka paljon. Ei miehiltä vaadita vitunkaan yhtään mitään, vaan mies voi ihan yhtä hyvin olla kaikkea tuota IHAN LUONNOSTAAN. Hänen perimänsä, ulkonäkönsä, temperamenttinsa, jne. ovat tulleet SYNTYMÄN kautta. Hän on luontaisesti kiinnostunut liikunnasta, uusista asioista, naisista, jne. Ei miehiltä vaadita mitään, vaan mies on tällöin ihan se oma rehellinen itsensä.

        "Tässähän ei ole muuta "epäsuhtaa" kun se, että tosiaan miehen pitää aika paljo sitä rautaa nostella ja kohtuu kauan ennenkun on naisten mielestä ns. hyvässä kunnossa."

        Totta, mutta ota huomioon että TUTKIMUSTENKIN MUKAAN jotkut miehet ovat luontaisesti laihoja. Toiset ovat isoja ja lihasmassaa omaavia miehiä, joilla voima ja lihasmassa kertyy normaaleja miehiä enemmän. Tiedän kyllä miehiä, joiden ei ole tarvinnut paljoa kuntoilla, mutta omaavat atleettisen ruumiinrakenteen, eli omaavat luontaisesti harteikkuutta, voima tarttuu paljon paremmin kuin normaaleilla miehillä, lihasmassaa tulee, vaikkei paljoa treenaisikaan, jne.

        Kyse onkin vain siitä, kuinka paljon on saanut syntymässä ja nimenomaan SYNTYMÄSSÄ. Toiset ovat niin siroja ja heikkoja, etteivät voi edes treenata, koska elimistö, luusto ja lihaksisto eivät sellaista treeniä kestä. Toisilla taas on jo syntymässä saatu vahva luusto, vahva elimistö ja vahva lihaksisto, joita sitten treenillä, ravinnolla ja levolla vahvistetaan paljon paremmaksi.


      • Joku vaan
        Joku vaan kirjoitti:

        "Ihmisissä todellakin on paljon heikkouksia. Osa vaan osaa peittää ne sillä hetkellä kun on tarvis. Itselläni on toodella paljon heikkouksia ja niistä yritänki päästä eroon ja osittain olenkin onnistunut."

        Heikkouksia voi olla yrittämättä näyttää, mutta mitä se hyödyttää, jos naiset ne näkevät? Kyllä naiset näkevät, etten ole pitkä. Kyllä naiset näkevät, etten ole komea. Kyllä naiset näkevät, etten ole harteikas ja isokokoinen. Kyllä naiset näkevät siellä sängyssä, ettei minulla ole isoa kalua. Kyllä naiset näkevät, ettei minulle ole SYNNYNNÄISTÄ JA LUONTAISTA karismaa, jne.

        Voin toki olla yrittämättä näyttää noita juttuja, mutta mitä hevon vittua se auttaa, kun naiset kuitenkin näkevät ne heikkoudet? Et voi piilotella itseltäsi noita asioita, ei kyse ole asioista, joita voi jotenkin piilotella. Olet sellainen kuin olet ja naiset ovat sen myötä kiinnostuneita, jos ovat.

        "Jos seuran saaminen vaatii mieheltä tuota aloitteellisuutta ja naiselta paikalle saapumista omana itsenään, niin eikö se kerro että jokin on tässä touhussa vialla? Bodaaminen on varmasti jonkinlainen lääke, mutta ei se sairauden todellista syytä poista."

        Mies voi ihan hyvin olla oma itsensä, jos tykkää harrastaa salilla käymistä, on fiksu, on komeakasvoinen, on karismaattinen, on isokaluinen, tykkää seksistä ja haluaa antaa naiselle nautintoa sängyssä, on sosiaalinen ja keskustelutaitoinen, jne.

        Tällöinhän molemmat, sekä mies että nainen tulevat paikalle nimenomaan omina itsenään. Mies ihan niin kuin nainenkin ovat juuri sellaisia kuin ovat, omina itsenään. Mies ei esitä mitään, vaan on syntymässään saanut tiettyjä piirteitä ja ominaisuuksia, pitää tietynlaisista asioista, jne.

        Monet vain luulevat, että miehiltä vaaditaan muka paljon. Ei miehiltä vaadita vitunkaan yhtään mitään, vaan mies voi ihan yhtä hyvin olla kaikkea tuota IHAN LUONNOSTAAN. Hänen perimänsä, ulkonäkönsä, temperamenttinsa, jne. ovat tulleet SYNTYMÄN kautta. Hän on luontaisesti kiinnostunut liikunnasta, uusista asioista, naisista, jne. Ei miehiltä vaadita mitään, vaan mies on tällöin ihan se oma rehellinen itsensä.

        "Tässähän ei ole muuta "epäsuhtaa" kun se, että tosiaan miehen pitää aika paljo sitä rautaa nostella ja kohtuu kauan ennenkun on naisten mielestä ns. hyvässä kunnossa."

        Totta, mutta ota huomioon että TUTKIMUSTENKIN MUKAAN jotkut miehet ovat luontaisesti laihoja. Toiset ovat isoja ja lihasmassaa omaavia miehiä, joilla voima ja lihasmassa kertyy normaaleja miehiä enemmän. Tiedän kyllä miehiä, joiden ei ole tarvinnut paljoa kuntoilla, mutta omaavat atleettisen ruumiinrakenteen, eli omaavat luontaisesti harteikkuutta, voima tarttuu paljon paremmin kuin normaaleilla miehillä, lihasmassaa tulee, vaikkei paljoa treenaisikaan, jne.

        Kyse onkin vain siitä, kuinka paljon on saanut syntymässä ja nimenomaan SYNTYMÄSSÄ. Toiset ovat niin siroja ja heikkoja, etteivät voi edes treenata, koska elimistö, luusto ja lihaksisto eivät sellaista treeniä kestä. Toisilla taas on jo syntymässä saatu vahva luusto, vahva elimistö ja vahva lihaksisto, joita sitten treenillä, ravinnolla ja levolla vahvistetaan paljon paremmaksi.

        "Jos se sen vertaa ole valmis tekemään, että vähän harrastaa liikuntaa, on turha valittaa naisettomuutta."

        Voin kertoa sinulle ihan näin rehellisesti, että olen harrastanut puolitoista vuotta kamppailulajia, samaan aikaan rullalautailin ja lumilautailin, pyöräilin ja pelasin salibandya. Nykyään käyn salilla 3 kertaa viikossa, pelaan aktiivisesti jalkapalloa sekä talvisin lumilautailen.

        Mitä et tuosta voi nyt ymmärtää, että ei ole kyse siitä, etteikö liikuntaa harrastaisi, vaan siitä, etten edelleenkään kuulu niihin KAIKISTA SEKSIKKÄIMPIIN miehiin, joiden perässä ovat lukuisat kauniit naiset? Lähtökohdat ovat paljon paremmat, joo, mutta mitä vittua se minua kiinnostaa pätkän vertaa, kun se ei tee minusta miestä, joka kuuluu niihin KAIKISTA SEKSIKKÄIMPIIN JA VIEHÄTTÄVIMPIIN miehiin, joiden perässä naiset ovat jatkuvasti?

        "Itse olin muutama vuosi sitten pahasti masentunut ja alipainoinen mies. Yhtenä päivänä aloitin vain salilla käynnin ja sillä tiellä olen ollut jo neljä vuotta. Kroppa on hyvässä kunnossa ja mitä tärkeämpää; tunnen itseni paremmaksi. Tämä itseluottamus näkyy myös ulospäin ja vaikken mikään naistenmies olekaan niin naisiin saa paljon helpommin kontaktin nyt."

        Mutta mitä olet muka saavuttanut? Naisiin saat kontaktia, mutta saatko valita niistä kaikista perässä juoksevista naisista aina parhaimmat? Saatko naisilta ravintolassa JATKUVIA ALOITTEITA? Tulevatko naiset ihan avoimesti sinulle flirttailemaan, kehumaan, kuinka seksikäs, komea, seksikäsääninen, karismaattinen, fiksu, isokaluinen, jne. olet? Soittelevatko ne kaikki kauniit naiset sinulle, että he haluaisivat uudestaan harrastaa seksiä kanssasi, kertovatko he kaikille viehättäville kavereillekin sinusta?

        Tekstisi perusteella niin ei ole käynyt. Voin kertoa, että olen 6 vuotta käynyt salilla, pelannut jalkapalloa, tehnyt finaaliotteluiden voittomaaleja, valmentanut junnujoukkueita turnausvoittoihin, jne. Mutta mitä vitun hyötyä niistä on ollut naisten saannin kannalta? Kun kerran naiset eivät tuolla kertomallani tavalla minuun reagoi, niin mitä vitun hyötyä noista asioista on minulle ollut NAISTEN OSALTA? Enhän minä noita juttuja tee naisia saadakseni, mutta mitä hyötyä noista siis on ollut minulle NAISTEN SAANNIN kannalta?

        Aivan oikein, ei yhtään mitään. Ei yhtään, EI YHTÄÄN MITÄÄN. Ja jos sinä tunnet itsesi paremmaksi, niin millä perusteella? Sen johdosta, että olet paremmassa kunnossa? Kuule, minäkin olin täysin langanlaiha aloittaessani, nyt on tullut toki tuloksia aikaan, mutta naisten saannin kannalta tilanne on aivan yhtä vitun sama: En kuulu KAIKISTA SEKSIKKÄIMPIEN miesten joukkoon. Aivan yhtä samanlainen mies olen kuin aina ennenkin. Ei siinä seksikkyydessä ole tapahtunut yhtään mitään eroa Ja jos yksikään, siis YKSIKÄÄN nainen ei ole kiinnostunut, niin kyllähän se jo aika vitun paljon kertoo.


    • Joku vaan

      "Hormonikuuri auttaa ketä tahansa.."

      Mikä hormonikuuri? Tiedätkö, että murrosiässä tapahtuu se kaikista suurin testosteronin eritys? Silloin alkaa karvoitus kasvamaan, kasvonpiirteet muodostuvat miehekkäimmiksi, penis kasvaa voimakkaimmin, luusto ja lihaksisto voimistuu ja lihasmassa kasvaa, jne.

      Mutta jos tuosta on jäänyt paitsi ja aikuisiällä aloittaa testosteronihoidon, niin mitä hyötyä siitä on? Mies jää samannäköiseksi kuin aina ennenkin, ei hänellä kasvonpiirteet muodostu miehekkäiksi, ei hänellä luusto ja lihaksisto vahvistu, kuten murrosikäisellä, jne.

      Joten miksi tuollaista hormonihoitoa pitäisi muka tehdä, kun tulokset jäävät vajavaisiksi? Jos mies on pieni -ja sirorakenteinen, niin hormonihoito ei siihen paljon auta. Jos otat asioista selvää, niin ymmärrät. Eivät naiset kiinnostu miehestä, joka ei edes mieheltä näytä ja joka käyttää testosteronihoitoa. Voit itsekin kuvitella naisten suhtautumisen pieneen ja siroon ja pikkupojalta näyttävään mieheen, joka käy hormonihoidossa. Kiihoittaako ja viehättääkö se muka naisia, kun ajattelet IHAN JÄRJELLÄ?

      Ei.

      Voin kertoa, että vaikka kuinka menisin johonkin hormonihoitoon, niin mitä hyötyä siitä olisi naisten saannin kannalta, jos he kerran eivät näkisi minua seksikkäänä ja viehättävänä? Voisin mennä joo hormonihoitoihin, mutta se ei muuttaisi minua MIEHENÄ mihinkään sellaiseen suuntaan, joka naisia kiinnostaisi. Niin se vain menee. Ei se hormonihoito korvaa todellakaan niitä piirteitä ja ominaisuuksia, joita murrosiässä tulee. Murrosiän muutokset ovat KAIKISTA TÄRKEIMPIÄ muutoksia miehisessä ulkonäössä. Kasvonpiirteet, karvoitus, peniksen kasvu, lihasten ja voimatasojen kasvu, jne.

      Mies, joka on siro ja pienikokoinen, ei ole ennenkään naisia viehättänyt. Minkä vitun takia se nyt muka yhtäkkiä alkaisi kiinnostaa?

      Ja vastauksia sitten myöskin, eikä vain niin, että kun kysytään jotain vaikeaa, niin ollaan vain hiljaa. Hiljaisuus on myöntymisen merkki, mutta ei aina jaksa sitä, että kun TODISTEIDEN KANSSA kysyy jotain oleellista, niin siihen ei sitten vastapuolelta löydy minkäänlaista vastausta. On säälittävää olla vastaamatta, kun ei kerran löydy MINKÄÄNLAISIA TODISTEITA siihen omaan väittämään.

      • olen lyhyt ja lihava

        saan silti naista, minun pituus alle 170cm ja paino yli 100kg, vehjekin on nysä.


    • älä aina jaksa

      Joku vaan, uskotko todella että kukaan lukee kirjoituksiasi? Vaikka olen pesunkestävä ätmi ja tällainen nörtti, niin skippaan suosiolla kaikki kirjoituksesi. Vaikka niissä saattaisi olla joku pointtikin, tapasi jaaritella samasta asiasta tunnetaan. Kun on lukenut yhden kirjoituksistasi, on lukenut ne kaikki. Jos olisin nainen, skippaisin sinut samalla tavalla, koska en jaksaisi kuunnella sinua.

      • on kyllä

        kaverilla melko junkaavaa juttua.


    • Joku vaan

      "saan silti naista, minun pituus alle 170cm ja paino yli 100kg, vehjekin on nysä."

      Vaikka saisitkin, niin siltikään et kuulu niiden miesten joukkoon, joista olen koko ajan puhunut. Valitettavaa, mutta totta. Et kuulu niiden miesten joukkoon, joita SUURI JOUKKO kauniita naisia piirittää, et kuulu niiden miesten joukkoon, joka saa naisilta JATKUVASTI ALOITTEITA ja seksuaalista huomiota, et kuulu niiden miesten joukkoon, joka saa aina valita naisseuransa.

      Ei tässä ole kyse siitä, saatko puutteistasi huolimatta naisia, ei. Vaan kyse on nimenomaan siitä, ette kuulu tuollaisten kuvailemieni kaltaisten miesten joukkoon. Fakta kuitenkin on se, että jos olisit 185 senttiä pitkä, olisit lihaksikas ja komea ja harteikas ja omaisit ison kalun, niin olisit naisten silmissä PALJON SEKSIKKÄÄMPI ja naiset kiinnostuisivat sinusta VIELÄKIN ENEMMÄN.

      Et ymmärrä sitä, että puutteesi heikentävät merkittävästi sinun naistensaantiasi. Ja jos sinulla olisi oikeasti iso kalu, niin totta hevon vitussa naiset soittelisivat sinulle ja haluaisivat kanssasi uusintaa. Tässä on se ero.

      Et kuulu niiden KAIKISTA SEKSIKKÄIMPIEN miesten joukkoon, eivätkä ne lukuisat kauniit naiset soittele sinun perääsi ja halua uusintaa. Et kuulu niiden miesten joukkoon, joka saa naisilta JATKUVASTI aloitteita ja seksuaalista huomiota. Et ole se juhlien HALUTUIN mies, jonka ympärillä naiset roikkuvat.

      Saat varmasti naisia puutteistasi huolimatta, mutta mitä vittua se minua kiinnostaa pätkän vertaa? Moni mies saa puutteistaan huolimatta. Mutta minua kiinnostaa vain ja ainoastaan yksi seikka:

      Ne miehet eivät kuulu HALUTUIMPIEN MIESTEN joukkoon.

      Heillä ei ole todellakaan niin paljon mahdollisuuksia kauniisiin naisiin kuin tarkoitan.
      Heillä ei ole todellakaan niin paljon varaa valita naisseuraansa kuin tarkoitan.
      He eivät saa kauniilta naisilta JATKUVIA aloitteita, kun moni ei saa ikinä mitään aloitteita.
      He eivät ole niitä miehiä, jotka naiset ENSISIJAISESTI haluaisivat.
      He eivät kuulu niihin miehiin, joiden perään naiset JATKUVASTI soittelevat ja haluava uusintaa.

      Joten ei sillä sinun naisten saannillasi puutteistasi huolimatta ole minulle minkäänlaista väliä, kun et kerran kuulu niihin KAIKISTA HALUTUIMPIIN miehiin. Tämän tiedät jo itsekin, ei sitä tarvitse sinulle erikseen kertoa. Itsekin tiedät varsin hyvin asian oikean laidan.

      Ja sitä paitsi, mitä vitun väliä sillä on, saako joku mies puutteistaan huolimatta naisia vai ei? Siis mitä vitun väliä sillä on? Jos halutuimmat miehet kuuluvat siihen pienen pieneen 0,1 prosenttiin, niin nuokin kaikki "naisia saavat" miehet kuuluvat siihen 99,9 prosenttiin. Jos se pieni 0,1 prosenttia on se KAIKISTA HALUTUIN, niin et sinä siihen ryhmään kuulu. En kuulu minäkään. Tuo 0,1 prosenttia on siis vain KOURALLINEN miehiä, jotka tuohon pystyvät.

      Moni "naisia saava" mies kuuluu ihan siihen samaan kastiin kuin suurin osa kaikista muistakin miehistä. Silloin tällöin saa mahdollisuuksia johonkin ok-tasoiseen naiseen, mutta ei kuulu niihin KAIKISTA HALUTUIMPIIN miehiin, joista naiset kiinnostuvat KAIKISTA ENITEN. Sinäkin saat joitakin naisia vain sen takia, ettei se nainen PAREMPAAKAAN saa. Parempia miehiä ei silloin ole paikalla, jolloin sinulla on mahdollisuuksia. Mutta mitä vitun hienoa siinä on? Et sinä saisi naisia todellakaan, jos naisilla olisi mahdollisuuksia saada niitä KAIKISTA PARHAIMPIA MIEHIÄ. Et sinä kuulu niihin, joten turhaa tulla tänne väittämään mitään muuta.

      Aivan turhaa selittää mitään paskaa mistään naisten saannista, kun et kerran kuulu niihin KAIKISTA HALUTUIMPIIN miehiin. Ei sinulla ole varaa valita naisseuraasi, et sinä saa valita niistä kaikista kauniista naisista parhaita, et sinä viehätä seksuaalisesti VALTAOSAA naisista. Joten sinun naistensaantisi on minulle täysin yhdentekevää. Ei se kiinnosta minua vitunkaan vertaa yhtään. Ei se kerro yhtään mitään yhtään mistään. Mutta se kertoo kyllä sen, ettet kuulu niihin TARKOITTAMIINI miehiin.

      • olen lyhyt ja lihava

        Olet oikeassa. Naisen saanti ei ole todellakaan helppoa minunlaiselle, mutta saan silti, kun yritän tarpeeksi. Ei voi mitään, näillä puutteilla mennään. Minulla muuten kesti siitä kun tajusin, että haluan tyttöystävän 12 vuotta että sain sen ensimmäisne tytöystävän. Tuolloin luulin, jo etttä peli oli pelattu osaltani ja ikisinkuus odottaa...


      • Joku vaan

        "Vaikka niissä saattaisi olla joku pointtikin, tapasi jaaritella samasta asiasta tunnetaan. Kun on lukenut yhden kirjoituksistasi, on lukenut ne kaikki. Jos olisin nainen, skippaisin sinut samalla tavalla, koska en jaksaisi kuunnella sinua."

        Luuletko tosissasi, että minä oikeassa elämässä naisille kerron tällaisia juttuja tai tällaisella tavalla? Voin ihan rehellisesti kertoa, etten todellakaan tee niin. En todellakaan tee oikeassa elämässä naisille näin. Mutta hyvä oli sinun yrityksesi. On helppo ottaa tällainen asia esiin ja väittää, että se on muka syynä naisettomuuteen. Mutta jos ei oikeassa elämässä toimikaan naisten tai muidenkaan kohdalla näin, niin silloin kyse ja vika on jossain muualla.

        Jos siis olisit nainen, niin et jaksaisi LUKEA näitä juttuja. Minun suustani et kuitenkaan ikinä kuulisi näitä juttuja, koska en toimi näin oikeassa elämässä. On helppo syyttää näitä asioita naisten kiinnostumattomuuteen, koska se on ainoa piirre, jonka toisesta ihmisestä tietää. Se on ihan luonnollista. Mutta jos ei käyttäydykään ihmisten seurassa samalla tavalla kuin tällä palstalla, niin silloinhan se vika on jossakin muussa, eikö? On vain helppo reagoida ja vedota näihin asioihin.

        Tapani jaaritella? Et ota lainkaan huomioon, että ennen kirjoitin nimenomaan LYHYITÄ TEKSTEJÄ, siis nimenomaan lyhyesti, ytimekkäästi, ilman korostuksia, ilman jaarituksia. Mutta tiedätkö mitä? Muut kirjoittajat suhtautuivat niihin aivan päinvastoin kuin halusin. He tulkitsivat tekstini aivan väärin, alkoivat väittää minun kirjoittaneen jotakin muuta kuin tarkoitin, jne. Lukijoiden ongelmat olivat ihan yhtä suuria, mutta silloin ne olivat vain erilaisia.

        Kun se oma pointtini ei mennyt ihmisten ja kirjoittajien jakeluun, niin silloin aloin korostamaan ja jankkaamaan samaa asiaa koko ajan. Jos se vaikka silloin menisi perille.

        Nyt et kuitenkaan tätä tekstiä siis lue, jolloin sinulta jää taas tämäkin pointti pois. Mutta voisitko siis ystävällisesti kertoa minulle, miten sitten kirjoitan? Kun kirjoitan lyhyesti ja ytimekkäästi ilman korostamista, kirjoittajat ymmärtävät ne TOTAALISEN VÄÄRIN jatkuvasti. He väittävät minun kirjoittaneen ihan jotain muuta kuin tarkoitan. Mutta sitten taas jankkaamisella ja korostamisella ihmiset eivät jaksa lukea niitä ja väittävät sairaaksi. No olisiko se esim. sairasta, että väittää minun kirjoittaneen jotakin sellaista, mitä en ole kirjoittanut? Se on aivan VITUN SAIRASTA minun mielestäni.

        Se jankkaaminen alkoi juuri sen takia, että muut alkoivat väittää minun kirjoittaneeni jotain ihan muuta kuin kirjoitin. Se sanojen ylikorostaminen alkoi sen takia, että halusin nimenomaan korostaa niitä juttuja, jotka muut lukijat ymmärsivät väärin. Kun lukijat ymmärsivät väärin, niin halusin korostaa niitä juttuja.

        Eli näköjään mikään ei vain kelpaa. Lyhyesti kirjoitettuna ymmärretään jatkuvasti väärin, pitkästi ja jankkaavana ei jakseta lukea. Olisikohan se kuitenkin kyse siitä, että "se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa." Näinhän se tuppaa ihmisten kohdalla menevän. Kun joku asia oikein koskee omaa itseään, niin herää se jumalaton vastustus, että ei se asia näin ole. Ja mieluummin sitten vaikka vääristellään toisten kirjoituksia.

        Mutta ethän sinä tätä juttua lue, skippaat tämänkin, koska luulet, että tässä ei ole mitään järkeä. Jos vain kuitenkin ajattelisit ja edes viitsisit tajuta, niin asia olisikin ihan eri lailla.


      • no tuota
        Joku vaan kirjoitti:

        "Vaikka niissä saattaisi olla joku pointtikin, tapasi jaaritella samasta asiasta tunnetaan. Kun on lukenut yhden kirjoituksistasi, on lukenut ne kaikki. Jos olisin nainen, skippaisin sinut samalla tavalla, koska en jaksaisi kuunnella sinua."

        Luuletko tosissasi, että minä oikeassa elämässä naisille kerron tällaisia juttuja tai tällaisella tavalla? Voin ihan rehellisesti kertoa, etten todellakaan tee niin. En todellakaan tee oikeassa elämässä naisille näin. Mutta hyvä oli sinun yrityksesi. On helppo ottaa tällainen asia esiin ja väittää, että se on muka syynä naisettomuuteen. Mutta jos ei oikeassa elämässä toimikaan naisten tai muidenkaan kohdalla näin, niin silloin kyse ja vika on jossain muualla.

        Jos siis olisit nainen, niin et jaksaisi LUKEA näitä juttuja. Minun suustani et kuitenkaan ikinä kuulisi näitä juttuja, koska en toimi näin oikeassa elämässä. On helppo syyttää näitä asioita naisten kiinnostumattomuuteen, koska se on ainoa piirre, jonka toisesta ihmisestä tietää. Se on ihan luonnollista. Mutta jos ei käyttäydykään ihmisten seurassa samalla tavalla kuin tällä palstalla, niin silloinhan se vika on jossakin muussa, eikö? On vain helppo reagoida ja vedota näihin asioihin.

        Tapani jaaritella? Et ota lainkaan huomioon, että ennen kirjoitin nimenomaan LYHYITÄ TEKSTEJÄ, siis nimenomaan lyhyesti, ytimekkäästi, ilman korostuksia, ilman jaarituksia. Mutta tiedätkö mitä? Muut kirjoittajat suhtautuivat niihin aivan päinvastoin kuin halusin. He tulkitsivat tekstini aivan väärin, alkoivat väittää minun kirjoittaneen jotakin muuta kuin tarkoitin, jne. Lukijoiden ongelmat olivat ihan yhtä suuria, mutta silloin ne olivat vain erilaisia.

        Kun se oma pointtini ei mennyt ihmisten ja kirjoittajien jakeluun, niin silloin aloin korostamaan ja jankkaamaan samaa asiaa koko ajan. Jos se vaikka silloin menisi perille.

        Nyt et kuitenkaan tätä tekstiä siis lue, jolloin sinulta jää taas tämäkin pointti pois. Mutta voisitko siis ystävällisesti kertoa minulle, miten sitten kirjoitan? Kun kirjoitan lyhyesti ja ytimekkäästi ilman korostamista, kirjoittajat ymmärtävät ne TOTAALISEN VÄÄRIN jatkuvasti. He väittävät minun kirjoittaneen ihan jotain muuta kuin tarkoitan. Mutta sitten taas jankkaamisella ja korostamisella ihmiset eivät jaksa lukea niitä ja väittävät sairaaksi. No olisiko se esim. sairasta, että väittää minun kirjoittaneen jotakin sellaista, mitä en ole kirjoittanut? Se on aivan VITUN SAIRASTA minun mielestäni.

        Se jankkaaminen alkoi juuri sen takia, että muut alkoivat väittää minun kirjoittaneeni jotain ihan muuta kuin kirjoitin. Se sanojen ylikorostaminen alkoi sen takia, että halusin nimenomaan korostaa niitä juttuja, jotka muut lukijat ymmärsivät väärin. Kun lukijat ymmärsivät väärin, niin halusin korostaa niitä juttuja.

        Eli näköjään mikään ei vain kelpaa. Lyhyesti kirjoitettuna ymmärretään jatkuvasti väärin, pitkästi ja jankkaavana ei jakseta lukea. Olisikohan se kuitenkin kyse siitä, että "se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa." Näinhän se tuppaa ihmisten kohdalla menevän. Kun joku asia oikein koskee omaa itseään, niin herää se jumalaton vastustus, että ei se asia näin ole. Ja mieluummin sitten vaikka vääristellään toisten kirjoituksia.

        Mutta ethän sinä tätä juttua lue, skippaat tämänkin, koska luulet, että tässä ei ole mitään järkeä. Jos vain kuitenkin ajattelisit ja edes viitsisit tajuta, niin asia olisikin ihan eri lailla.

        Sinulla ei ilmeisesti ole naista?


      • Joku vaan
        Joku vaan kirjoitti:

        "Vaikka niissä saattaisi olla joku pointtikin, tapasi jaaritella samasta asiasta tunnetaan. Kun on lukenut yhden kirjoituksistasi, on lukenut ne kaikki. Jos olisin nainen, skippaisin sinut samalla tavalla, koska en jaksaisi kuunnella sinua."

        Luuletko tosissasi, että minä oikeassa elämässä naisille kerron tällaisia juttuja tai tällaisella tavalla? Voin ihan rehellisesti kertoa, etten todellakaan tee niin. En todellakaan tee oikeassa elämässä naisille näin. Mutta hyvä oli sinun yrityksesi. On helppo ottaa tällainen asia esiin ja väittää, että se on muka syynä naisettomuuteen. Mutta jos ei oikeassa elämässä toimikaan naisten tai muidenkaan kohdalla näin, niin silloin kyse ja vika on jossain muualla.

        Jos siis olisit nainen, niin et jaksaisi LUKEA näitä juttuja. Minun suustani et kuitenkaan ikinä kuulisi näitä juttuja, koska en toimi näin oikeassa elämässä. On helppo syyttää näitä asioita naisten kiinnostumattomuuteen, koska se on ainoa piirre, jonka toisesta ihmisestä tietää. Se on ihan luonnollista. Mutta jos ei käyttäydykään ihmisten seurassa samalla tavalla kuin tällä palstalla, niin silloinhan se vika on jossakin muussa, eikö? On vain helppo reagoida ja vedota näihin asioihin.

        Tapani jaaritella? Et ota lainkaan huomioon, että ennen kirjoitin nimenomaan LYHYITÄ TEKSTEJÄ, siis nimenomaan lyhyesti, ytimekkäästi, ilman korostuksia, ilman jaarituksia. Mutta tiedätkö mitä? Muut kirjoittajat suhtautuivat niihin aivan päinvastoin kuin halusin. He tulkitsivat tekstini aivan väärin, alkoivat väittää minun kirjoittaneen jotakin muuta kuin tarkoitin, jne. Lukijoiden ongelmat olivat ihan yhtä suuria, mutta silloin ne olivat vain erilaisia.

        Kun se oma pointtini ei mennyt ihmisten ja kirjoittajien jakeluun, niin silloin aloin korostamaan ja jankkaamaan samaa asiaa koko ajan. Jos se vaikka silloin menisi perille.

        Nyt et kuitenkaan tätä tekstiä siis lue, jolloin sinulta jää taas tämäkin pointti pois. Mutta voisitko siis ystävällisesti kertoa minulle, miten sitten kirjoitan? Kun kirjoitan lyhyesti ja ytimekkäästi ilman korostamista, kirjoittajat ymmärtävät ne TOTAALISEN VÄÄRIN jatkuvasti. He väittävät minun kirjoittaneen ihan jotain muuta kuin tarkoitan. Mutta sitten taas jankkaamisella ja korostamisella ihmiset eivät jaksa lukea niitä ja väittävät sairaaksi. No olisiko se esim. sairasta, että väittää minun kirjoittaneen jotakin sellaista, mitä en ole kirjoittanut? Se on aivan VITUN SAIRASTA minun mielestäni.

        Se jankkaaminen alkoi juuri sen takia, että muut alkoivat väittää minun kirjoittaneeni jotain ihan muuta kuin kirjoitin. Se sanojen ylikorostaminen alkoi sen takia, että halusin nimenomaan korostaa niitä juttuja, jotka muut lukijat ymmärsivät väärin. Kun lukijat ymmärsivät väärin, niin halusin korostaa niitä juttuja.

        Eli näköjään mikään ei vain kelpaa. Lyhyesti kirjoitettuna ymmärretään jatkuvasti väärin, pitkästi ja jankkaavana ei jakseta lukea. Olisikohan se kuitenkin kyse siitä, että "se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa." Näinhän se tuppaa ihmisten kohdalla menevän. Kun joku asia oikein koskee omaa itseään, niin herää se jumalaton vastustus, että ei se asia näin ole. Ja mieluummin sitten vaikka vääristellään toisten kirjoituksia.

        Mutta ethän sinä tätä juttua lue, skippaat tämänkin, koska luulet, että tässä ei ole mitään järkeä. Jos vain kuitenkin ajattelisit ja edes viitsisit tajuta, niin asia olisikin ihan eri lailla.

        "Olet oikeassa. Naisen saanti ei ole todellakaan helppoa minunlaiselle, mutta saan silti, kun yritän tarpeeksi. Ei voi mitään, näillä puutteilla mennään. Minulla muuten kesti siitä kun tajusin, että haluan tyttöystävän 12 vuotta että sain sen ensimmäisne tytöystävän. Tuolloin luulin, jo etttä peli oli pelattu osaltani ja ikisinkuus odottaa..."

        Sinä saat hirveällä työllä jonkun naisen, mutta se tarkoittaa ihan sitä, ettet ole luontaisesti seksikäs ja viehättävä mies, joka vetää naisia puoleensa MAGNEETIN LAILLA ja voit siitä isosta naisjoukosta valita mieleisesi. 12 vuotta ilman naista, tiedätkö, että ne kaikista seksikkäimmät ja halutuimmat miehet saisivat vaikka joka ikinen päivä jonkun eri naisen sänkyynsä.

        Joten ei tuo sinun naisensaantisi kerro yhtään mitään yhtään mistään. Juuri tätä tarkoitan sillä KOKONAISUUDEN hahmottamisella, eli vaikka sinä saisitkin jonkun naisen joskus kovalla työllä, niin ei se kerro yhtään mitään yhtään mistään. Korkeintaan sen, että ne naiset VAIN TYYTYVÄT sinuun. Koska parempia miehiä ei ole tarjolla, niin se nainen TYYTYY sinuun, koska ei halua olla yksinkään. Se nainen on kiinnostunut ihan niistä seksikkäimmistä ja haluimmista miehistä, ei sinusta, johon hän TYYTYY.

        Minä olen sen jo kauan aikaa sitten tajunnut, että naisista kannattaa pysyä aivan vitun kaukana. Mitään järkeä ei ole tuollaisessa. En ymmärrä, miksi sinun pitää asettaa itsesi toistuvasti naurunalaiseksi ja pelleksi. Kyllä naisetkin ymmärtävät, millainen olet ja mitä he haluavat. Eivät naiset sinua halua, vaan niitä muunlaisia miehiä. Miksi sinä haluat olla joku säälittävä aisankannattaja?

        Teet itsestäsi vain pellen naisten silmissä, koska he EIVÄT SINUA HALUA, vaan niitä halutuimpia miehiä. Juuri tämän takia tajuan sen oman tasoni, enkä ole naisten kanssa missään tekemisissä. Työasiat hoidan, koska olen naisvaltaisella alalla töissä, mutta siihen se jää. Minulla ei ole minkäänlaista kiinnostusta tällaisena miehenä mennä minkäänlaisiin naisjuttuihin mukaan, koska tajuan sen oman tasoni. Minulla ei ole minkäänlaista halua tehdä itsestäni pelleä ja säälittävää aisankannattajaa.


      • Joku vaan
        no tuota kirjoitti:

        Sinulla ei ilmeisesti ole naista?

        Miksi ihmeessä olisi? Jos yksikään nainen ei ole ikinä koskaan milloinkaan osoittanut minkäänlaista kiinnostusta, niin miten olisi?

        Joku sanoo, että voisin jonkun naisen saada kovalla työllä, mutta mitä vitun hienoa siinä muka olisi? Ensinnäkin, se kovalla työllä saaminen tarkoittaa, että en ole LUONTAISESTI SEKSIKÄS mies, joka vetää kauniita naisia puoleensa MAGNEETIN LAILLA. En kuulu miehiin, jotka saavat nauttia naisten JATKUVISTA aloitteista, seksuaalisesta huomiosta, flirtistä, jne.

        Joten miksi ihmeessä minä haluaisin jonkun naisen itselleni, jos hän kerran vain TYYTYY minuun? Niinhän tuo vain menee lähes aina. Kun nainen ei saa haluamaansa miestä, niin hän TYYTYY johonkin perusmieheen. Koska niitä PARHAIMPIA miehiä ei riitä todellakaan kuin muutamalle naiselle, niin muiden täytyy vain TYYTYÄ johonkin muuhun mieheen. Mutta miksi vitussa minä miehenä haluaisin tuollaista? Miksi minä miehenä haluaisin olla joku aisankannattaja?

        Kyllä minä tiedän miehenä tasoni. Kyllä minä tiedän aivan helvetin hyvin tasoni. Kyllä minä tiedän niiden miesten tason, joista naiset JATKUVASTI haaveilevat ja sitten myöhemmin TYYTYVÄT johonkin mieheen. Minulla ei ole minkäänlaisia haluja tehdä itsestäni jotain säälittävää pelleä ja aisankannattajaa. Jos naiset kerran haaveilevat tuollaisista miehistä, niin miksi vitussa minä haluaisin tyrkyttää itseäni siihen mukaan? Ainoa voittaja tuossa koko paskassa ovat juurikin ne miehet, joista naiset HAAVEILEVAT. Vaikka minä saisinkin jonkun naisen, niin se ei kerro yhtään mitään yhtään mistään. Jos se nainen saisi jonkun halutun ja seksikkään miehen, niin minä jäisin ilman. Ihan yhtä säälittävä aisankannattaja olisin edelleen.

        Ei minusta ole vastusta niille KAIKISTA SEKSIKKÄIMMILLE miehille, joita naiset haluavat. Ei vain yksinkertaisesti ole. Joten miksi haluaisin asettaa itseni pelleksi ja aisankannattajaksi? Kyllä ne halutuimmat miehet tajuavat itsekin, että ei se nainen minusta kiihoitu, vaan HEISTÄ. Miksi haluaisin asettaa itseni vitunmoiseksi pelleksi ja säälittäväksi aisankannattajaksi, kun kuitenkin fakta on se, että ainoa voittaja noissa naisasioissa ovat juurikin NE HALUTUIMMAT MIEHET, joista naiset haaveilevat. Minunlaisiini miehiin vain TYYDYTÄÄN, kun parempaakaan eivät kaikki naiset saa.

        Mutta ne miehet, keistä haaveillaan, he ovat myöskin niitä, joita halutaan. Kaikki muu on pelkkää säälittävää pelleilyä. Jos heistä kerran haaveillaan, niin en edes kehtaa asettaa itseäni naurunalaiseksi aisankannattajaksi.


      • älä aina jaksa
        Joku vaan kirjoitti:

        "Olet oikeassa. Naisen saanti ei ole todellakaan helppoa minunlaiselle, mutta saan silti, kun yritän tarpeeksi. Ei voi mitään, näillä puutteilla mennään. Minulla muuten kesti siitä kun tajusin, että haluan tyttöystävän 12 vuotta että sain sen ensimmäisne tytöystävän. Tuolloin luulin, jo etttä peli oli pelattu osaltani ja ikisinkuus odottaa..."

        Sinä saat hirveällä työllä jonkun naisen, mutta se tarkoittaa ihan sitä, ettet ole luontaisesti seksikäs ja viehättävä mies, joka vetää naisia puoleensa MAGNEETIN LAILLA ja voit siitä isosta naisjoukosta valita mieleisesi. 12 vuotta ilman naista, tiedätkö, että ne kaikista seksikkäimmät ja halutuimmat miehet saisivat vaikka joka ikinen päivä jonkun eri naisen sänkyynsä.

        Joten ei tuo sinun naisensaantisi kerro yhtään mitään yhtään mistään. Juuri tätä tarkoitan sillä KOKONAISUUDEN hahmottamisella, eli vaikka sinä saisitkin jonkun naisen joskus kovalla työllä, niin ei se kerro yhtään mitään yhtään mistään. Korkeintaan sen, että ne naiset VAIN TYYTYVÄT sinuun. Koska parempia miehiä ei ole tarjolla, niin se nainen TYYTYY sinuun, koska ei halua olla yksinkään. Se nainen on kiinnostunut ihan niistä seksikkäimmistä ja haluimmista miehistä, ei sinusta, johon hän TYYTYY.

        Minä olen sen jo kauan aikaa sitten tajunnut, että naisista kannattaa pysyä aivan vitun kaukana. Mitään järkeä ei ole tuollaisessa. En ymmärrä, miksi sinun pitää asettaa itsesi toistuvasti naurunalaiseksi ja pelleksi. Kyllä naisetkin ymmärtävät, millainen olet ja mitä he haluavat. Eivät naiset sinua halua, vaan niitä muunlaisia miehiä. Miksi sinä haluat olla joku säälittävä aisankannattaja?

        Teet itsestäsi vain pellen naisten silmissä, koska he EIVÄT SINUA HALUA, vaan niitä halutuimpia miehiä. Juuri tämän takia tajuan sen oman tasoni, enkä ole naisten kanssa missään tekemisissä. Työasiat hoidan, koska olen naisvaltaisella alalla töissä, mutta siihen se jää. Minulla ei ole minkäänlaista kiinnostusta tällaisena miehenä mennä minkäänlaisiin naisjuttuihin mukaan, koska tajuan sen oman tasoni. Minulla ei ole minkäänlaista halua tehdä itsestäni pelleä ja säälittävää aisankannattajaa.

        Skippasin taas kaiken ylitse. Oletko sattumoisin Dark Fearin veli?


      • Joku vaan
        älä aina jaksa kirjoitti:

        Skippasin taas kaiken ylitse. Oletko sattumoisin Dark Fearin veli?

        Ja en ole Dark Fearin veli. Sitä ehkä toivoit ja ehkä teit päätelmiäkin, mutta huti meni ja pahasti.


    • Joku vaan

      "Skippasin taas kaiken ylitse. Oletko sattumoisin Dark Fearin veli?"

      Jos skippasit yli, sinulta jäi se kaikista olennainen pois, liittyen niihin lyhyempiin teksteihin, joista kerroin. Kerroin hyvinkin selkeästi, miksi aloin kirjoittaa jankkaavaa tekstiä, mutta skippaa yli vain. Turha silloin on syyttää yhtään mistään jankkaamisesta, jos ei kerran edes tuota pätkää viitsi lukea.

      Jos ei niitä toisenlaisiakaan juttuja edes viitsi lukea, niin turhaa silloin on syyttää jankkaamisesta. Jos kerran siinä tekstissä kerrotaan syitä siihen jankkaamiseen, niin mene sen verran itseesi, äläkä tule tänne syyttelemään. Ota asioista selvää ensin, ennen kuin syyllistät. Tuo on ihan yhtä säälittävää pelleilyä, ettei edes oteta asioista selvää vaan skipataan kaikki oleellinen pois.

      No, onneksi ainakin itse tiedän, miksi toimin näin. Jos joku muu ei edes halua ymmärtää, niin eihän se minun syyni sitten enää ole.

      • kerros vähän

        fyysisiä faktoaj itsestä:
        pituus?
        paino?
        peniksen koko?


    • J "Jyystäri" Karjula

      Onneksi ei tarvitse naisten suhteen juuri vaivautua. Kaikki tietävät jo jyystötaitoni joten kun vain vilautan ikkunasta juhlakunnossa olevaa lekaani niin naiset taistevat ovellani siitä kuka saa olla ensimmäinen siemennettävä.

    • Joku vaan

      "fyysisiä faktoaj itsestä:
      pituus?
      paino?
      peniksen koko?"

      Ruumiin pituus 178 senttiä. Keskimittainen mies, eli ei pitäisi olla mikään suurempi ongelma, mutta nyt puhutaankin siitä, mistä naiset KAIKISTA ENITEN pitävät. Eli pitkästä ruumiinpituudesta. 185 senttiä ja siitä ylöspäin on naisten mieleen ja tämän he ovat itsekin kertoneet. Joku voi tietysti edelleen väittää, ettei pituuteni ole ongelma, mutta se ei minua vittujakaan kiinnosta, koska PITKÄ RUUMIINPITUUS viehättää naisia PALJON ENEMMÄN. Ainoastaan sillä on väliä.

      Paino n. 70 kiloa. Salilla käyn 3 kertaa viikossa, mutta muu treenaaminen syö lihasmassa kehitystä. Itselläni on erottuvat lihakset, mutta koska niissä ei ole kokoa, niin olen sen verran pienikokoinen, että naiset eivät kiinnostu. 185 senttisellä miehellä kun sitä massaa on jo muutenkin enemmän, niin totta hevon vitussa ne lihaksetkin kasvavat isommiksi. Pidemmällä ja isommalla miehellä on isommat jalat, kädet, ylävartalo, jne.

      Kalun koko n. 12 senttiä. Joku voi tässä taas sanoa, ettei tuo ole mikään pikkuruinen, mutta ei se mikään KAIKISTA HALUTUINKAAN ole todellakaan millään tavoin. Kun sen kerran itsekin tiedän, että naiset innostuvat, kun kuulevat, että miehellä on iso kalu, niin tuo 12 senttinen nakki vain siihen kastiin ja ryhmään kuulu.

      Joku voi toki taas jälleen kerran sanoa, ettei 178 senttinen, 70 kiloinen ja 12 sentin pituisen peniksen omaava ole mikään toivoton tapaus, mutta mitä vittua se minua kiinnostaa, jos kerran haluan kuulua niihin KAIKISTA HALUTUIMPIIN miehiin? Ne KAIKISTA PARHAIMMAT miehet vain eivät yksinkertaisesti ole tällä maapallolla sellaisia.

      He ovat, kuten olen sen niin saatanan monta kertaa todennut

      Miehekkään pitkiä
      Lihaksikkaita ja harteikkaita ja isokokoisia
      Komeakasvoisia
      Isokaluisia
      Karismaattisia
      Hyvät geenit ja hyvän PERIMÄN omaavia
      Seksikäsäänisiä
      Hyviä sängyssä
      Fiksuja
      Kuuntelutaitoisia
      Sosiaalisia
      Asennetta ja itseluottamusta omaavia
      Tyylikkäitä

      Heillä on KAIKKIA NOITA PIIRTEITÄ, koska kaikki nuo piirteet tuovat sen oman vaikutuksen sen miehen seksuaaliseen viehätysvoimaan. He ovat juuri niitä miehiä, jotka voivat VALITA naisseuransa, he ovat juuri niitä miehiä, joista naiset haaveilevat, jne.

      Ei minua kiinnosta hevon vitunkaan vertaa se, etten ole täysin toivoton tapaus. Minua ei kiinnosta mikään helvetin TAVISTASO, minua kiinnostaa ainoastaan pelkkä HUIPPUTASO. Haluan olla HUIPPUTASON mies. Tällä hetkellä kun en ole edes tavismies, koska yksikään nainen ei ole ollut kiinnostunut. Jos yksikään nainen ei ole kiinnostunut, niin ei ole edes mikään tavismies.

      Ja kyllä sen itsekin tajuan, että jos en kerran yhtäkään naista kiinnosta, niin ei ole todellakaan minkäänlaisia mahdollisuuksia sille HUIPPUTASOLLE. Kyllä minä tajuan niiden miesten tason ja kyllä minä tajuan sen oman tasoni. Jos taso on JO VALMIIKSI tätä luokkaa, niin HUIPPUTASOLLE ei vain pääse. Ei pääse tasolle, jossa viehättäisi naisia KAIKILLA TAVOILLA.

    • ätmi

      Tätä novellikokoelmaa ihmetellessä näkee Twitterin merkkirajoituksen ihan uudessa valossa.

      • niinpä.....

        Tämä "Joku vaan"-idiootti pilaa ketjun kuin ketjun. Luuleeko se pösilö ajatustensa olevan niin paljon muiden ajatuksia hienompia, että on sopivaa hukuttaa koko ketju omaan tekstioksennukseen?


      • J "Jyystäri" Karjula
        niinpä..... kirjoitti:

        Tämä "Joku vaan"-idiootti pilaa ketjun kuin ketjun. Luuleeko se pösilö ajatustensa olevan niin paljon muiden ajatuksia hienompia, että on sopivaa hukuttaa koko ketju omaan tekstioksennukseen?

        Kai sitä vituttaa kun ei ole samanlainen tosimies kuin minä jonka ympärillä naiset pyörii pöksyt märkänä. Ja syö se kai miestä kun vehjekin on joku 12cm lyijykynän nysä. Eihän naiset tollaisista vinkuheinää jaksa katsella edes sitä 30 sekuntia minkä kyseisen kaverin seksisuoritus maksimissaan kestää. Varmaan alkaa panon jälkeen itkemäänkin kun ei ollut tarpeeksi hyvä. Jos olisin tuo kyseinen kaveri niin heittäisin hanskat naulaan jo nyt. Et todellakaan tule olemaan mikään jörnimismaisteri ikinä.


      • Ymmärtäkää häntä
        niinpä..... kirjoitti:

        Tämä "Joku vaan"-idiootti pilaa ketjun kuin ketjun. Luuleeko se pösilö ajatustensa olevan niin paljon muiden ajatuksia hienompia, että on sopivaa hukuttaa koko ketju omaan tekstioksennukseen?

        Pitää muistaa, että Joku vaan on vuodepotilaana terminaalivaiheeseen edenneen autisminsa vuoksi. Siinä sairaalavuoteella pötkötellessä ehtii kirjoittaa tuhansia tekstirivejä vuorokaudessa.


      • J "Jyystäri" Karjula
        Ymmärtäkää häntä kirjoitti:

        Pitää muistaa, että Joku vaan on vuodepotilaana terminaalivaiheeseen edenneen autisminsa vuoksi. Siinä sairaalavuoteella pötkötellessä ehtii kirjoittaa tuhansia tekstirivejä vuorokaudessa.

        Täytyy myöntää, että kovanluokan jynssärikin herkistyi naurahtamaan tälle kommentille. Siellä se vinkuheinä minikikkelinsä kanssa pötköttää ja purkaa sisäistä tuskaansa internetin ihmeelliseen maailmaan.
        Yritän toki ymmärtää, mutta en ymmärrä.


    • Joku vaan

      Niin siis pointtihan tässä nimenomaan olikin se, että eivät ne lihakset paljoa auta, ellei miehellä ole niitä muitakin viehättäviä piirteitä.

      Samoin kuin joku tuossa sanoi, että opetelkaa soittamaan kitaraa, niin naisia tulee kuin itsestään. No minä olen soittanut kitaraa, sekä akustista että sähkökitaraa, yläasteelta asti. Salillakin olen käynyt 6 vuotta. Lisäksi tällä hetkellä minulla on menossa jo kolmas perättäinen naisvaltainen työpaikka, koska työskentelen koulussa. Omalla työpaikallani on n. 30 nuorta naista töissä.

      Salilla käyminen kitaransoitto jalkapallon pelaaminen tyylikkäät vaatteet naisvaltainen työpaikka ravintoloissa käyminen oppi -ja tietokirjojen lukeminen=paljon naisia?

      No voin kertoa, että ei todellakaan. Kun mietitte, että en tietenkään ole missään oikeassa elämässä tällainen. Miten muuten sitten voisi olla mahdollista, että olen koulussa töissä, valmennan jalkapalloa, pelaan jalkapalloa, jne? Jos olisin oikeassa elämässäni naisille ja muillekin tuollainen, niin eihän minua kukaan jaksaisi.

      Mutta jos oikeasti mietitte noita juttuja, niin minunhan pitäisi olla mies, jonka ympärillä naiset pyörivät. Olen koulussa töissä, joten oletettavasti tulen lasten kanssa toimeen (todella tärkeä piirre miehessä naisten silmissä), pelaan ja valmennan jalkapalloa, pukeudun tyylikkäästi ja tilanteen mukaan, soitan kitaraa, käyn ravintoloissa käyn salilla aktiivisesti, jne. Luulisi, että minunlaiseni miehen perässä on jatkuvasti kiinnostuneita naisia. Luulisi, ettei minunlaiseni miehen tarvitsisi olla ilman naisia IKINÄ.

      Olen tehnyt jalkapallossa finaalimatseissa VOITTOMAALEJA, olen johtanut juniorijoukkueita turnausvoittoihin, olen ollut perustamassa erästä suurta ja merkittävää yhdistystä, kirjoittelen silloin tällöin runoja, jne.

      Kun ottaa nuokin asiat huomioon, niin minun ympärilläni pitäisi pyöriä naisia kuin häkää. Minunhan pitäisi olla teidän mielestänne mies, joka saa jatkuvasti hätistellä naisia pois ympäriltä, kun jatkuvasti tekevät tuttavuutta.

      Mutta eipä vain ole niin käynyt. Jostakin kumman syystä YKSIKÄÄN, siis YKSIKÄÄN nainen ei ole osoittanut minkäänlaista kiinnostusta.

      • no tuota

        Mikähöhän sinun suurin yksittäin vika on? Eli se ominaisuus, johon pitäisi panostaa nyt aluksia. Sinullahan tuntuu olelvan hyvä paketti kasassa. Paljon parempi kuin suurimmalla osalla ätmeistä..


      • epävarmuuden sieto
        no tuota kirjoitti:

        Mikähöhän sinun suurin yksittäin vika on? Eli se ominaisuus, johon pitäisi panostaa nyt aluksia. Sinullahan tuntuu olelvan hyvä paketti kasassa. Paljon parempi kuin suurimmalla osalla ätmeistä..

        Mutta kun hän ei ole juuri se kaikkein paras, jota KAIKKI NAISET haluavat. Hänen pitäisi olla teräsmies, ainoa koko maailmassa joka osaa lentää, ja kaikinpuolin voittamaton.

        Joku vaan ei kestä minkäänlaista inhimillistä epävarmuutta, mikä kuuluu elämään. Siksi hänen vaatimuksensa ovat, että hänen pitää saada olla kaikessa paras tai en ala.


    • Joku vaan

      "Mikähöhän sinun suurin yksittäin vika on? Eli se ominaisuus, johon pitäisi panostaa nyt aluksia. Sinullahan tuntuu olelvan hyvä paketti kasassa. Paljon parempi kuin suurimmalla osalla ätmeistä.."

      Mutta ätmi olen kuitenkin ihan yhtä lailla. Et ymmärrä sitä, että naiset tekevät aloitteita vain niille KAIKISTA PARHAIMMILLE miehille. Näillä miehillä kun on sitä ulkonäköä jo sen verran, että se houkuttelee niitä naisia tekemään aloitteen. Et ymmärrä sitä, että EN MITENKÄÄN VOI saada sellaista ulkonäköä itselleni, että se houkuttelisi niitä naisia MAGNEETIN LAILLA.

      Et ota lainkaan huomioon sitä, että ventovieraat naiset tekevät niitä aloitteita vain, jos mies on ulkonäöltään ERITTÄIN SEKSIKÄS. Eli komeat kasvot, pitkä ruumiinpituus, lihaksikas ja harteikas kroppa, jne. Et vain jotenkin ymmärrä, että minulla vain ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia saada tuollaista ulkonäköä itselleni, et vain jostakin syystä ymmärrä. Mutta minä ymmärrän.

      Eivät ne ventovieraat naiset tiedä, että soitan kitaraa tai että olen koulussa töissä. Eivät he voi tietää minusta sellaisia asioita. Vain se ulkonäkö houkuttelee niitä ventovieraita kauniita naisia, koska he eivät tiedä miehestä sen enempää. Sen jälkeen vasta keskustelun lomassa käy selväksi se sisin.

      Eli mitä hevon vittua minä teen noilla sisäisillä piirteillä, kun kerran MYÖSKIN ulkoiset piirteet tekevät naisiin sen OMAN VAIKUTUKSEN? Et ymmärrä sitä, että kun miehen ulkonäkö on ERITTÄIN KOMEA, niin se houkuttelee naisia. Silloin sillä miehellä on MYÖSKIN ne ulkoiset piirteet kunnossa. Sitten, kun naisia on paljon ympärillä, niin he saavat selville sen miehen sisäisen komeuden. Sängyssä paljastuvat sitten iso kalu, sänkytaidot, ALASTON KOMEA KROPPA, jne.

      Et vain jostakin syystä ymmärrä sitä, että jos mies kerran JOUTUU tekemään naisiin jonkinlaisen vaikutuksen, hän ei kuulu niihin KAIKISTA PARHAIMPIIN miehiin. En minä kuulu niihin miehiin edelleenkään, USKO NYT VITTU JO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ei minulla ole minkään VITUNKAAN MAHDOLLISUUKSIA päästä tuollaiseksi mieheksi, jonka SEKÄ ulkoinen ETTÄ sisäinen komeus viehättää naisia. Jos haluan olla KAIKISTA PARHAIMPIA MIEHIÄ, niin silloin minulla pitää olla myöskin sellainen ulkonäkö, että se yksinkertaisesti vetää naisia puoleensa MAGNEETIN lailla. Minulla vain pitää olla sellainen ulkonäkö, että se vetää naisai KOKO AJAN puoleensa ja että he tekevät minulle jatkuvasti aloitteita. Sitten vasta siinä keskustelun lomassa naiselle selviävät ne henkiset asiat.

      Et ota lainkaan huomioon sitä, että jos mies joutuu tekemään töitä naisia saadakseen, niin hän ei ole LUONTAISESTI VIEHÄTTÄVÄ mies. Mutta jos ventovieraita kauniita naisia pyörii ympärillä tietämättä miehestä mitään, niin silloin mies vain vetää naisia puoleensa MAGNEETIN LAILLA. Se ulkonäkö on MERKITTÄVÄ osa miehen seksuaalista vetovoimaa, varsinkin kun mies on myöskin sisäisesti komea.

      Et ota näitä asioita lainkaan huomioon. Ei minua kiinnosta HEVON SAATANAN VITTUJAKAAN se, että minulla olisi muka asiat paremmin kuin monella ätmillä. Ei se kiinnosta minua YHTÄÄN PÄTKÄN VITUN VERTAA!!!!!!! Minua kiinnostaa vain se, kuulunko niihin KAIKISTA HALUTUIMPIIN JA PARHAIMPIIN miehiin. Vastaus on:

      EHDOTON EI!!!!!

      Joten minua ei kiinnosta kuulla vittujakaan mitään mistään sisäisistä jutuista, koska ne eivät saa ventovieraita kauniita naisia tekemään minulle JATKUVIA ALOITTEITA. Se ei tee minusta miestä, joka saa valita parhaat naiset päältä. Se ei tee minua sellaiseksi mieheksi, joka saa LUKEMATTOMAT KAUNIIT NAISET soittelemaan minun perääni, koska olen

      ERITTÄIN KOMEA
      Pitkä
      Harteikas ja lihaksikas
      Isokaluinen
      Hyvä sängyssä
      Seksuaalisesti karismaattinen
      Asennetta omaava ja itsevarma
      Sosiaalinen
      Keskustelutaitoinen
      Fiksu
      ERITTÄIN SEKSIKÄS JA VIEHÄTTÄVÄ MIES

      Ja niin edelleen. Joitakin juttuja minulla on, mutta ne eivät kiinnosta minua PASKAN VITUNKAAN VERTAA, koska minulla ei ole niitä muita piirteitä, jotka tekevät minut ÄÄRIMMÄISEN HALUTUKSI mieheksi, joka saa valita naisseuransa. Siihen nyt vain satutaan tarvitsemaan niitä ulkoisia piirteitä AIVAN SAATANAN VITUSTI, joten turhaa sinun on vänkää vastaan yhtään mitään.

      Enemmän kuin monella muulla ätmillä, ihan niin kuin se olisi joku ISOKIN SAAVUTUS. Ihan kuin se olisi joku vitunkin ylpeä ja hieno asia. "Enemmän kuin monella muulla ätmillä." Voin kuule kertoa sinulle ihan näin rehellisesti, että aivan sitä samaa paskaa olen kuin kaikki muutkin säälittävät ja onnettomat ätmit. Aivan yhtä vähän minulla on mahdollisuuksia yhtään mihinkään ERITTÄIN SEKSIKKÄÄN JA HALUTUN miehen elämään. Aivan yhtä vähän minulla on niitä mahdollisuuksia. Tiedän sen itsekin, sinun on turhaa vängätä vastaan yhtään enempää.

      • itku ei auta

        Sitten voit vain laskea irti henkisesti. Et tule koskaan muuttumaan sellaiseksi mieheksi. Eikä Itkupotkuparkuraivari muuta asiaa miksikään.

        Voit vain kulkea omaa tietäsi, mutta sinun pitää olla myös henkisesti sinut asian kanssa.

        Moni täällä on saman asian edessä, mutta itku ei auta.


      • Joku vaan

        "Mutta kun hän ei ole juuri se kaikkein paras, jota KAIKKI NAISET haluavat. Hänen pitäisi olla teräsmies, ainoa koko maailmassa joka osaa lentää, ja kaikinpuolin voittamaton.

        Ensinnäkin, kukaan mies ei ole teräsmies. Sen tiedän minä, sen tiedät sinä. Joten turhaa väittää tuollaista, koska kuitenkin me molemmat tiedämme sen. Eli ei siitä sen enempää.

        Toisekseen, KENESTÄKÄÄN miehestä tässä maailmassa ei pidä kaikki naiset. Sen tiedän minä, sen tiedät sinä. Joten turha väittää tuollaistakaan, koska me molemmat tiedämme sen. Ei siitäkään sen enempää.

        Mutta kiistaton fakta on se, että maailmassa on kuitenkin olemassa miehiä, jotka ovat SAMAAN AIKAAN

        ERITTÄIN komeita
        Pitkiä
        Lihaksikkaita, harteikkaita ja isokokoisia
        Karismaattisia
        Isokaluisia
        Sosiaalisia
        Hyviä sängyssä
        Huomioon ottavia
        Fiksuja ja keskustelutaitoisia
        Asennetta ja itsevarmuutta omaavia
        Huumorintajuisia
        Tyylikkäitä

        On olemassa tuollaisia miehiä. He eivät ole teräsmiehiä, mutta heistä pitää siitä huolimatta YLIVOIMAISESTI SUURIN OSA naisista.

        Tuollainen mies minä haluaisin olla. Luulet täysin väärin harhaisesti, jos luulet minun haluavan olla teräsmies, joka kiinnostaa kaikkia naisia. Luulet täysin väärin, koska tuollaista miestä ei ole olemassa.

        Mukavasti korostit tuota termiä "kaikki naiset." Juuri tätä tarkoitankin sillä, miten muut kirjoittajat voivatkin ymmärtää tekstini väärin. Kun en ole kuitenkaan missään väittänyt, että haluaisin olla mies, joka viehättää kaikkia naisia, niin eiköhän jostakin löysy kirjoittaja, joka väittää minun kirjoittaneen niin.

        Luultavasti ihan tahallasi otit tuon esiin, ymmärrän sen. LUULET vain niin, mutta se ei pidä paikkaansa. Korostat oikein tuota "kaikkia naisia", vaikka täysin tiedät, ettei sellainen ole mahdollista. Tiedät varsin hyvin, etten halua olla tuollainen mies, koska se ei ole mahdollistakaan, mutta siitä huolimatta haluat väittää niin. Miksi haluat väittää niin?

        Miksi haluat väittää minun kirjoittaneen jotakin sellaista, mitä en ole kirjoittanut? Mikä siinä on niin hauskaa? Oikein korostat sitä, "kaikkia naisia", vaikken missään ole niin väittänyt. Jännä juttu, miten sinulla ja minulla on näinkin erilaiset näkemykset. Mutta kun kerran tahallasi väität tuollaista, niin antaa olla. Onneksi itse tiedän, mitä haluan ja mitä en. Sitä ei sinun tarvitse minulle valheellisesti kertoa.


      • Joku vaan
        Joku vaan kirjoitti:

        "Mutta kun hän ei ole juuri se kaikkein paras, jota KAIKKI NAISET haluavat. Hänen pitäisi olla teräsmies, ainoa koko maailmassa joka osaa lentää, ja kaikinpuolin voittamaton.

        Ensinnäkin, kukaan mies ei ole teräsmies. Sen tiedän minä, sen tiedät sinä. Joten turhaa väittää tuollaista, koska kuitenkin me molemmat tiedämme sen. Eli ei siitä sen enempää.

        Toisekseen, KENESTÄKÄÄN miehestä tässä maailmassa ei pidä kaikki naiset. Sen tiedän minä, sen tiedät sinä. Joten turha väittää tuollaistakaan, koska me molemmat tiedämme sen. Ei siitäkään sen enempää.

        Mutta kiistaton fakta on se, että maailmassa on kuitenkin olemassa miehiä, jotka ovat SAMAAN AIKAAN

        ERITTÄIN komeita
        Pitkiä
        Lihaksikkaita, harteikkaita ja isokokoisia
        Karismaattisia
        Isokaluisia
        Sosiaalisia
        Hyviä sängyssä
        Huomioon ottavia
        Fiksuja ja keskustelutaitoisia
        Asennetta ja itsevarmuutta omaavia
        Huumorintajuisia
        Tyylikkäitä

        On olemassa tuollaisia miehiä. He eivät ole teräsmiehiä, mutta heistä pitää siitä huolimatta YLIVOIMAISESTI SUURIN OSA naisista.

        Tuollainen mies minä haluaisin olla. Luulet täysin väärin harhaisesti, jos luulet minun haluavan olla teräsmies, joka kiinnostaa kaikkia naisia. Luulet täysin väärin, koska tuollaista miestä ei ole olemassa.

        Mukavasti korostit tuota termiä "kaikki naiset." Juuri tätä tarkoitankin sillä, miten muut kirjoittajat voivatkin ymmärtää tekstini väärin. Kun en ole kuitenkaan missään väittänyt, että haluaisin olla mies, joka viehättää kaikkia naisia, niin eiköhän jostakin löysy kirjoittaja, joka väittää minun kirjoittaneen niin.

        Luultavasti ihan tahallasi otit tuon esiin, ymmärrän sen. LUULET vain niin, mutta se ei pidä paikkaansa. Korostat oikein tuota "kaikkia naisia", vaikka täysin tiedät, ettei sellainen ole mahdollista. Tiedät varsin hyvin, etten halua olla tuollainen mies, koska se ei ole mahdollistakaan, mutta siitä huolimatta haluat väittää niin. Miksi haluat väittää niin?

        Miksi haluat väittää minun kirjoittaneen jotakin sellaista, mitä en ole kirjoittanut? Mikä siinä on niin hauskaa? Oikein korostat sitä, "kaikkia naisia", vaikken missään ole niin väittänyt. Jännä juttu, miten sinulla ja minulla on näinkin erilaiset näkemykset. Mutta kun kerran tahallasi väität tuollaista, niin antaa olla. Onneksi itse tiedän, mitä haluan ja mitä en. Sitä ei sinun tarvitse minulle valheellisesti kertoa.

        "Moni täällä on saman asian edessä, mutta itku ei auta."

        Ei autakaan, mutta minulla on kuitenkin oikeus haluta. Minulla on kuitenkin täysi oikeus valittaa.

        Jos en kerran voi olla tuollainen mies, niin sitten ainakin valitan siitä, etten voi. Ainoa mikä on enää jäljellä, on tuo valitus. Sillä ainakin kerron koko ajan itselleni, mitä haluan ja mitä en. Sillä ainakin kerron itselleni, mitä koko ajan menetän ja mitä haluan.

        "Sitten voit vain laskea irti henkisesti. Et tule koskaan muuttumaan sellaiseksi mieheksi. Eikä Itkupotkuparkuraivari muuta asiaa miksikään."

        En tule koskaan muuttumaan sellaiseksi mieheksi, mutta en myöskään todellakaan laske siitä irti. Koska en voi olla tuollainen mies, niin en voi myöskään toteuttaa haaveitani enkä unelmiani. Se estää minua tekemästä ja saavuttamasta sellaisia asioita, joita haluan. Ja tällöin minulla on täysin vitun oikeus valittaa. Minulla on oikeus haluta ja jos en sitä saa, niin valittaa.

        Joku voi pitää minua lapsellisena, mutta entä sitten? Vaikka lopettaisinkin valittamisen, niin se ei tee minusta sellaista miestä kuin haluan. Joten aivan vitun se ja sama, valitanko vai en. En muutu sellaiseksi mieheksi ja piste.


      • Penaali

        Pitkä=Et ole
        Harteikas ja lihaksikas=Et ole
        Isokaluinen=Et ole
        Hyvä sängyssä=Luultavasti et ole
        Seksuaalisesti karismaattinen=Et ole
        Asennetta omaava ja itsevarma=Et todellakaan ole
        Sosiaalinen=Luultavasti et ole
        Keskustelutaitoinen=Et todellakaan ole
        Fiksu=Tätä et varsinkaan todellakaan ole

        Jospa menisit vaikka nukkumaan ja miettisit sitten vaikka ennen nukahtamista sitä, että vieläkö jaksat huomenna ja ylihuomennakin tulla sinkut palstalle inisemään puutteistasi ja siitä kuinka et ole maailman halutuin mies. Veikkaan että aika monelle se on jo pikkuhiljaa käynyt selväksi ettet ole erittäin seksikäs ja haluttu mies vaan ihan täysi tuhnu jolla ei ole pienintäkään mahdollisuutta olla haluttava yksilö.

        Joku kysyi mikä on hänen suurin yksittäinen vikansa. Luultavasti tämä samojen asioiden rankatus, jota ei jaksa yksikään täysissä järjissään oleva nainen kuunnella.


      • mikäköhän siinä on
        Joku vaan kirjoitti:

        "Moni täällä on saman asian edessä, mutta itku ei auta."

        Ei autakaan, mutta minulla on kuitenkin oikeus haluta. Minulla on kuitenkin täysi oikeus valittaa.

        Jos en kerran voi olla tuollainen mies, niin sitten ainakin valitan siitä, etten voi. Ainoa mikä on enää jäljellä, on tuo valitus. Sillä ainakin kerron koko ajan itselleni, mitä haluan ja mitä en. Sillä ainakin kerron itselleni, mitä koko ajan menetän ja mitä haluan.

        "Sitten voit vain laskea irti henkisesti. Et tule koskaan muuttumaan sellaiseksi mieheksi. Eikä Itkupotkuparkuraivari muuta asiaa miksikään."

        En tule koskaan muuttumaan sellaiseksi mieheksi, mutta en myöskään todellakaan laske siitä irti. Koska en voi olla tuollainen mies, niin en voi myöskään toteuttaa haaveitani enkä unelmiani. Se estää minua tekemästä ja saavuttamasta sellaisia asioita, joita haluan. Ja tällöin minulla on täysin vitun oikeus valittaa. Minulla on oikeus haluta ja jos en sitä saa, niin valittaa.

        Joku voi pitää minua lapsellisena, mutta entä sitten? Vaikka lopettaisinkin valittamisen, niin se ei tee minusta sellaista miestä kuin haluan. Joten aivan vitun se ja sama, valitanko vai en. En muutu sellaiseksi mieheksi ja piste.

        "Mikä siinä on niin hauskaa?"
        ...
        "Minulla on oikeus haluta ja jos en sitä saa, niin valittaa."

        Eikö toisilla ole sama oikeus nauraa, kun valitus ylittää absurdin rajat? Tuo valitus ei ole vain neutraalia tuulen ulinaa. Kun puhe ei auta, jäljelle jää vain nauru.


    • analyysiä

      Sinulla on nämä?

      TAVIS ÄTMI
      Keskimittainen
      Siro ja hoikka?
      Pienikaluinen?
      Epävarma sängyssä?
      Seksuaalisesti tylsä?
      Asennetta omaava ja itsevarma
      Sosiaalinen
      Keskustelutaitoinen
      Fiksu
      ERITTÄIN TAVIS MIES

    • Joku vaan

      Ei sosiaalinen ja keskustelutaitoinen tarkoita millään muotoa, että henkilö olisi edes tavistasoa naisten keskuudessa. Ainoa mikä OIKEASTI merkitsee naisten saannissa on se, että on naisten silmissä viehättävä, kiinnostava, puoleensavetävä ja seksikäs.

      Toki sosiaalisuus ja keskustelutaitoisuus ovat naisiin vetoavia, mutta eivät ne tee miehestä sen viehättävämpää tai seksikkäämpää, ellei miehellä ole niitä muitakin seksikkäitä ja viehättäviä piirteitä.

      En ole koskaan ollut sängyssä naisen kanssa, mutta en kuitenkaan olisi epävarma. Tietäisin aika hyvin, mitä siellä tekisin, mutta pointti tässä onkin juuri siinä, että monikin mies voi olla vaikka ja kuinka vitun hyvä sängyssä, mutta ei sinne naisen kanssa ikinä pääse, koska ei ole viehättävä ja seksikäs mies muuten. Eivät ne naiset tiedä, että onko mies hyvä sängyssä vai ei, ellei sitten monet naiset kerro kokemuksiaan siitä miehestä muille naisille.

      "Joku kysyi mikä on hänen suurin yksittäinen vikansa. Luultavasti tämä samojen asioiden rankatus, jota ei jaksa yksikään täysissä järjissään oleva nainen kuunnella."

      Ihan oikeasti, luuletko tosissasi ihan oikeasti, että OIKEASSA ELÄMÄSSÄNI jankkaan näitä juttuja? Ihanko tosissasi luulet, että olen naisia kohtaan näitä samoja asioita kertova ja jankkaava tyyppi? Onhan se varmasti hienoa luulla, että tuo jankkaaminen on se syy, miksi en saa naisia, mutta kun KYSE EI OLE SIITÄ!!!!!

      En ole tällainen mies OIKEASSA ELÄMÄSSÄ!!!!! En jankkaa näitä juttuja OIKEASSA ELÄMÄSSÄ, tämän palstan ulkopuolella!!!!!!!!!!!

      Onhan se varmasti ihan hienoa sinun väittää, että muka näin toimisin. Mutta luitko yhtään noista aiemmista teksteistäni, ETTEN OLE tällainen tyyppi OIKEASSA ELÄMÄSSÄ? Et voi pitää jankkaamista syynä naisettomuuteen, koska en käyttäydy ihmisten kanssa tällä tavalla.

      Silloin se syy siihen naisettomuuteen on ihan muut asiat kuin jankkaaminen. Jankkaaminen EI VOI MILLÄÄN MUOTOA vaikuttaa naisettomuuteen, jos en kerran oikeassa elämässä oikeille ihmisille jankkaa.

      Mistä siis sait päähäsi, että jankkaaminen olisi se syy? Miksi luulet, että käyttäydyn näin oikeassa elämässä? Onhan se varmasti sinulle hienoa, kun voit "ratkaista" naisettomuuteni, mutta kun se ei olekaan se syy. Kun jankkaaminen ei voi MITENKÄÄN MILLÄÄN MUOTOA vaikuttaa siihen naisen saantiin, kun kerran

      OIKEASSA ELÄMÄSSÄ EN JANKKAA MUILLE IHMISILLE!!!! Olen ihan erilainen ihminen ihmisten keskuudessa, tämän palstan ulkopuolella. Joten älä siis jaksa syyttää ja vängätä, että jankkaaminen olisi muka joku syy johonkin.

      EN JANKKAA OIKEASSA ELÄMÄSSÄ!!!! Olen sen teksteissäni kertonut, miksi et voi uskoa sitä, kun sen kerran kirjoitan? Miksi sinun pitää väittää minun kirjoittaneeni ihan muuta kuin oikeasti olen kirjoittanut? Hienoa on edelleen väittää, että tämä jankkaaminen muka vaikuttaa naisten saamiseen. No kyllä vaikuttaisi, jos kerran jankkaisin oikeassa elämässä. Mutta minkä syyn nyt keksit ja päättelet, kun EN KERRAN JANKKAAKAAN OIKEASSA ELÄMÄSSÄ? Silloinhan se ei voi vaikuttaa naisten saantiin, jos ei jankkaa oikeassa elämässä?

      Ja olenko nyt kertonut tämän sinulle tarpeeksi vitun monta kertaa, jottet enää väitä minun jankkaavan?

      Huomaatteko lainkaan itse, miksi jankkaan? Siksi, koska ETTE USKO ENSIMMÄISESTÄ KERRASTA!!!!!!!!!!!!!!!!! Olen sen kertonut vaikka kuinka ja vitun saatanan monta kertaa, ETTEN JANKKAA OIKEASSA ELÄMÄSSÄ, mutta silti vain joku sitkeästi väittää niin. Miksi väität niin?

      OLENKO NYT KERTONNUT TARPEEKSI MONTA KERTAA, meneekö se nyt jo pikkuhiljaa sinne sinun päähäsi, ettei tarvitse enää useampia kertoja kertoa?

    • Joku vaan

      "Sosiaalinen=Luultavasti et ole
      Keskustelutaitoinen=Et todellakaan ole
      Fiksu=Tätä et varsinkaan todellakaan ole"

      Haluaisin kuulla mielipiteesi siitä, että miten on mahdollista, että olen viimeiset 3 vuotta ollut töissä koulussa opettajana ja ohjaajana? Miten on mahdollista, että olen viimeiset 3 vuotta ollut valmentajana jalkapallossa?

      Miten on mahdollista, että koulussa olen opettanut niin matematiikkaa, äidinkieltä, ruotsia, englantia, kotitaloutta, liikuntaa, historiaa, uskontoa, teknisiä töitä, jne?

      Eikö noissa opetus -ja valmennushommissa muka tarvita sosiaalisuutta ja keskustelutaitoja? Olen ollut perustamassa erästä suurta ja merkittävää yhdistystä. Siinä ei muka tarvita sosiaalisuutta ja keskustelutaitoja? Pelaan jalkapalloa ja meillä on joukkueessa erinomainen joukkuehenki. Siinäkö ei muka tarvita sosiaalisia taitoja, toisten huomioimista ja keskustelutaitoja?

      Opetan koulussa kaikkia aineita alakoulusta yläkouluun. Siinäkö muka ei tarvita fiksuutta? Luen paljon erilaisia oppi -ja tietokirjoja, markkinataloutta, psykologiaa, kasvatustieteitä, evoluutiotiedettä, elämäkertoja, valmennusoppaita, jne. Nekö eivät muka kasvata henkilön fiksuutta?

      Älä kommentoi siis asioita, joista et tiedä yhtään mitään.

    • Joku vaan

      Kerrotko vastauksesi vai mitä oikein odotat? Et ole kommentoinut noihin viimeisiin kysymyksiin yhtään mitään. Senkö takia, ettet osaa edes perustella niitä mitenkään? Jos sinulla on pokkaa väittää, että en ole sosiaalinen, keskustelutaitoinen, enkä fiksu, niin kerro sitten ihmeessä, miten nuo mainitsemani asiat ovat mahdollisia.

      Yleensähän aina hiljaisuus on myöntymisen merkki ja se, joka sanoo viimeisen sanan, kertoo siitä, ettei toisella enää mitään perusteluita olekaan. Myöntää vain sen, ettei pystykään perustelemaan mitään omia juttuja.

      • Saatanan pelle!

        Etkö sinä todellakaan osaa keskustella täällä?

        Kenen tässä pitäisi sinulle vastata ja mitä?

        Tämä ei ole mikään ircci tai chätti jossa alimmalle riville kirjoitetaan lause, olettaen että toinen on siellä netin toisella puolella päivystämässä.

        Nyt sinä saatana tulet tänne heittämään tuollaisen kommentin neljän tunnin jälkeen vaikka kukaan lukijoista ei tiedä mihin ja kenen kommenttiin oikein viittaat.

        "se, joka sanoo viimeisen sanan, kertoo siitä, ettei toisella enää mitään perusteluita olekaan."

        Huoh... Hiekkalaatikollako olet viimeiset vuotesi väitellyt?

        Minä olen täysin varma että sinulla on jokin kehityshäiriö tai vastaava. Olen täysin varma siitä kun et kykene ymmärtämään edes suomi24:n nettikeskustelun perusteita jotka jopa lapsetkin osaavat! Eikä ylläolevan lauseesi perusteella sinulla ole edes alkeellisia sosiaalisia taitoja.


      • Penaali

        Pahoittelen etten ole herran kysymyksiin ehtinyt vastata. Joillakin on muutakin elämää kuin roikkua sinkut-palstalla 24/7.

        Päättelin ettet ole sosiaalinen siitä, että pyörit täällä sinkut-palstalla yötä päivää kirjoitellen typerämpiä ja typerämpiä viestejäsi. Luultavasti ainoat sosiaaliset kanssakäymisesi tapahtuvatkin juuri näissä liikuntaharrastuksissasi.
        Keskustelutaitosi päättelin taas näistä typeristä viesteistäsi, joissa tuot samoja asioita esiin kertakerran perään. Voisin kuvitella, että et ole ehkä mitään mahtavinta seuraa kenellekään jos tapanasi on takertua ja jankata muitakin asioita samalla tavoin.
        Ja et ole täällä palstalla tuonut kyllä fiksuuttasi esiin millään lailla. Parhaiten sen fiksuutesi toisit esiin lopettamalla tämän sekoilusi täällä.


      • Joku vaan
        Penaali kirjoitti:

        Pahoittelen etten ole herran kysymyksiin ehtinyt vastata. Joillakin on muutakin elämää kuin roikkua sinkut-palstalla 24/7.

        Päättelin ettet ole sosiaalinen siitä, että pyörit täällä sinkut-palstalla yötä päivää kirjoitellen typerämpiä ja typerämpiä viestejäsi. Luultavasti ainoat sosiaaliset kanssakäymisesi tapahtuvatkin juuri näissä liikuntaharrastuksissasi.
        Keskustelutaitosi päättelin taas näistä typeristä viesteistäsi, joissa tuot samoja asioita esiin kertakerran perään. Voisin kuvitella, että et ole ehkä mitään mahtavinta seuraa kenellekään jos tapanasi on takertua ja jankata muitakin asioita samalla tavoin.
        Ja et ole täällä palstalla tuonut kyllä fiksuuttasi esiin millään lailla. Parhaiten sen fiksuutesi toisit esiin lopettamalla tämän sekoilusi täällä.

        "Luultavasti ainoat sosiaaliset kanssakäymisesi tapahtuvatkin juuri näissä liikuntaharrastuksissasi."

        Luitko viestiäni sen tarkemmin tai ollenkaan?

        Kysyin sinulta, että eikö opettajan työssä ja valmennushommissa muka tarvita sosiaalisuutta? Eikö sosiaalisuutta tarvita siinä, kun opetan ja valmennan, annan ohjeita pelaajille ja oppilaille? Eikö sinun mielestäsi sosiaalisuutta tarvita, kun opettajanhuoneessa keskustelemme asioista? Eikö sinun mielestäsi keskustelutaitoja tarvita, kun meillä on palaveri, joissa sovimme yhteisistä asioista?

        Jännä juttu, että sivuutit tuon ihan kokonaan. Eikö siis opettajan työssä ja valmentamisessa kautta linjan tarvita sosiaalisuutta sinun mielestäsi? Jos ei tarvitse, niin miten perustelet asian?

        "Voisin kuvitella, että et ole ehkä mitään mahtavinta seuraa kenellekään jos tapanasi on takertua ja jankata muitakin asioita samalla tavoin."

        Eli kun täällä netissä jankkaan, niin päättelet, että toimin niin myöskin oikeassa elämässä? Voin sinulle kuule ihan rehellisesti kertoa, etten TODELLAKAAN MILLÄÄN MUOTOA jankkaa asioita oikeassa elämässä. Ja parempi, että sivuutat tuon asian kokonaan, koska se ei pidä paikkaansa todellakaan. Luulet ehkä, että toimin niin myöskin harrastuksissa ja työpaikalla ja pelikentillä, mutta niin ei kuitenkaan ole.

        Jos olisit lukenut viestejäni tarkemmin ja ymmärtänyt ne, niin olisit myöskin heti tajunnut, että en jankkaa oikeassa elämässä. Haluat luultavasti vain päteä. Eli teet päätelmän, että naisettomuuteni johtuu jankkaamisesta. Mutta nyt ainakin kuulit ja sait selville sen, ettei näin olekaan. Jankkaaminen ei voi olla syynä naisettomuuteen, jos sitä ei kerran tee naisten seurassa. Eikä kenenkään muun seurassa.

        "Ja et ole täällä palstalla tuonut kyllä fiksuuttasi esiin millään lailla."

        En ole tällä palstalla tuonut fiksuuttani esille ehkä mitenkään, mutta vastaa tähän kysymykseen:

        Sinun mielestäsi siis matematiikan, äidinkielen, ruotsin, englannin, historian, teknisten työn, liikunnan, uskonnon, kotitalouden, jne. opettaminen koulussa ei ole fiksun ihmisen toimintaa? Saatko tuollaisesta henkilöstä käsityksen, että hän ei olisi mitenkään fiksu, ei siis missään nimessä ei voisi olla fiksu?

        Ja toinen kysymys:

        Sinun mielestäsi markkinatalouden, valmentamisen, psykologian, evoluutiopsykologian, yritystoiminnan, matematiikan, kasvatustieteiden, jne. lukeminen ei ole fiksun ihmisen toimintaa? Sinun mielestäsi eri oppikirjojen ja tietokirjojen lukeminen monesta eri aiheesta ei ole minkäänlainen osoitus ihmisen fiksuudesta?

        "Voisin kuvitella, että et ole ehkä mitään mahtavinta seuraa kenellekään jos tapanasi on takertua ja jankata muitakin asioita samalla tavoin."

        Mutta entä jos kaikki, jotka minut vähänkin tuntevat, kertoisivat, että en jankkaa, en takerru asioihin, jne? Näin nimittäin tapahtuisi, jos kysyisit. Tätä et ehkä pääse tekemään, mutta näin siinä kävisi. Eli kun niiden oikeiden ihmisten, työkavereiden, pelaajien, pelaajien vanhempien, muiden valmentajien, pelikavereiden, kavereiden, jne. mielestä en jankkaakaan enkä takerru samoihin asioihin. Miten selität sitten tämän? Koska näin asia vain on, kaikessa yksinkertaisuudessaan.


      • Penaali
        Joku vaan kirjoitti:

        "Luultavasti ainoat sosiaaliset kanssakäymisesi tapahtuvatkin juuri näissä liikuntaharrastuksissasi."

        Luitko viestiäni sen tarkemmin tai ollenkaan?

        Kysyin sinulta, että eikö opettajan työssä ja valmennushommissa muka tarvita sosiaalisuutta? Eikö sosiaalisuutta tarvita siinä, kun opetan ja valmennan, annan ohjeita pelaajille ja oppilaille? Eikö sinun mielestäsi sosiaalisuutta tarvita, kun opettajanhuoneessa keskustelemme asioista? Eikö sinun mielestäsi keskustelutaitoja tarvita, kun meillä on palaveri, joissa sovimme yhteisistä asioista?

        Jännä juttu, että sivuutit tuon ihan kokonaan. Eikö siis opettajan työssä ja valmentamisessa kautta linjan tarvita sosiaalisuutta sinun mielestäsi? Jos ei tarvitse, niin miten perustelet asian?

        "Voisin kuvitella, että et ole ehkä mitään mahtavinta seuraa kenellekään jos tapanasi on takertua ja jankata muitakin asioita samalla tavoin."

        Eli kun täällä netissä jankkaan, niin päättelet, että toimin niin myöskin oikeassa elämässä? Voin sinulle kuule ihan rehellisesti kertoa, etten TODELLAKAAN MILLÄÄN MUOTOA jankkaa asioita oikeassa elämässä. Ja parempi, että sivuutat tuon asian kokonaan, koska se ei pidä paikkaansa todellakaan. Luulet ehkä, että toimin niin myöskin harrastuksissa ja työpaikalla ja pelikentillä, mutta niin ei kuitenkaan ole.

        Jos olisit lukenut viestejäni tarkemmin ja ymmärtänyt ne, niin olisit myöskin heti tajunnut, että en jankkaa oikeassa elämässä. Haluat luultavasti vain päteä. Eli teet päätelmän, että naisettomuuteni johtuu jankkaamisesta. Mutta nyt ainakin kuulit ja sait selville sen, ettei näin olekaan. Jankkaaminen ei voi olla syynä naisettomuuteen, jos sitä ei kerran tee naisten seurassa. Eikä kenenkään muun seurassa.

        "Ja et ole täällä palstalla tuonut kyllä fiksuuttasi esiin millään lailla."

        En ole tällä palstalla tuonut fiksuuttani esille ehkä mitenkään, mutta vastaa tähän kysymykseen:

        Sinun mielestäsi siis matematiikan, äidinkielen, ruotsin, englannin, historian, teknisten työn, liikunnan, uskonnon, kotitalouden, jne. opettaminen koulussa ei ole fiksun ihmisen toimintaa? Saatko tuollaisesta henkilöstä käsityksen, että hän ei olisi mitenkään fiksu, ei siis missään nimessä ei voisi olla fiksu?

        Ja toinen kysymys:

        Sinun mielestäsi markkinatalouden, valmentamisen, psykologian, evoluutiopsykologian, yritystoiminnan, matematiikan, kasvatustieteiden, jne. lukeminen ei ole fiksun ihmisen toimintaa? Sinun mielestäsi eri oppikirjojen ja tietokirjojen lukeminen monesta eri aiheesta ei ole minkäänlainen osoitus ihmisen fiksuudesta?

        "Voisin kuvitella, että et ole ehkä mitään mahtavinta seuraa kenellekään jos tapanasi on takertua ja jankata muitakin asioita samalla tavoin."

        Mutta entä jos kaikki, jotka minut vähänkin tuntevat, kertoisivat, että en jankkaa, en takerru asioihin, jne? Näin nimittäin tapahtuisi, jos kysyisit. Tätä et ehkä pääse tekemään, mutta näin siinä kävisi. Eli kun niiden oikeiden ihmisten, työkavereiden, pelaajien, pelaajien vanhempien, muiden valmentajien, pelikavereiden, kavereiden, jne. mielestä en jankkaakaan enkä takerru samoihin asioihin. Miten selität sitten tämän? Koska näin asia vain on, kaikessa yksinkertaisuudessaan.

        En laske noita sinun työjuttujasi kyllä sosiaalisuuten, koska voit olla sosiaalinen myös pakosta. Se että voit puhua toiselle ihmiselle esimerkiksi juuri näissä palavereissa tai harrastuksissa ei vielä tee sinusta kovinkaan sosiaalista jos et osaa ottaa kontaktia muihin ihmisiin kuin niihin tuttuihin ja turvallisiin.

        Jos joku syrjäytynyt teini vaikka keskustelee opettajalleen niin onko hän silloin mielestäsi kovinkaan sosiaalinen? Itse muuten sivuutit tuon kun mainitsin harrastustesi olevan ainoa sosiaalinen tapahtuma lisäsit vain siihen työsi mukaan. Eli luultavasti sinulla ei ole muuta sosiaalista elämää kuin nämä ns. pakolliset.

        Älykkyys ehkä taas kuvastaa enemmän nuita sinun opettamiasi aineita enemmän kuin fiksuus. Fiksuuteen kun voidaan liittää myös mm. käytös.

        Ja sinähän se tässä haluat päteä näillä sinun sekopäisillä ajatuksillasi maailman haluttavimmista miehistä ja siitä kuinka muut ovat jatkuvasti väärässä kaikesta mikä vähänkin vastustaa sinua.

        Minä lähden nyt viettämään iltaani tavisnaiseni kanssa, joka minulle riittää varsin mainiosti. Jatka sinä täällä pahanolosi purkua. En enää juuri jaksaisi vastailla viesteihisi kun niihin ei tule uutta sisältöä kuitenkaan.


      • Joku vaan
        Penaali kirjoitti:

        En laske noita sinun työjuttujasi kyllä sosiaalisuuten, koska voit olla sosiaalinen myös pakosta. Se että voit puhua toiselle ihmiselle esimerkiksi juuri näissä palavereissa tai harrastuksissa ei vielä tee sinusta kovinkaan sosiaalista jos et osaa ottaa kontaktia muihin ihmisiin kuin niihin tuttuihin ja turvallisiin.

        Jos joku syrjäytynyt teini vaikka keskustelee opettajalleen niin onko hän silloin mielestäsi kovinkaan sosiaalinen? Itse muuten sivuutit tuon kun mainitsin harrastustesi olevan ainoa sosiaalinen tapahtuma lisäsit vain siihen työsi mukaan. Eli luultavasti sinulla ei ole muuta sosiaalista elämää kuin nämä ns. pakolliset.

        Älykkyys ehkä taas kuvastaa enemmän nuita sinun opettamiasi aineita enemmän kuin fiksuus. Fiksuuteen kun voidaan liittää myös mm. käytös.

        Ja sinähän se tässä haluat päteä näillä sinun sekopäisillä ajatuksillasi maailman haluttavimmista miehistä ja siitä kuinka muut ovat jatkuvasti väärässä kaikesta mikä vähänkin vastustaa sinua.

        Minä lähden nyt viettämään iltaani tavisnaiseni kanssa, joka minulle riittää varsin mainiosti. Jatka sinä täällä pahanolosi purkua. En enää juuri jaksaisi vastailla viesteihisi kun niihin ei tule uutta sisältöä kuitenkaan.

        Olen sosiaalinen pakosta? Kolme vuotta tehnyt opettajan hommia ja jatkan edelleen. Eli muuta hommaa ei muka löytyisi kuin näitä sosiaalisia opettajan hommia? Eli teen pakosta tätä työtä, kun muutakaan ei ole?

        Aika jännä ajattelutapa sinulla. Otatko muuten huomioon, että aika ontuva tuo sinun juttusi. Henkilö on 3 vuotta tehnyt sosiaalisia opettajan hommia, vaikka ei ole yhtään sosiaalinen? Henkilö on myös valmentanut 3 vuotta junnujoukkueita ILMAN PALKKAA, vaikkei ole sosiaalinen? Eli tuota valmentamista täytyy vain tehdä, koska ei ole olemassa harrastuksia, jotka eivät ole sosiaalisia?

        "Älykkyys ehkä taas kuvastaa enemmän nuita sinun opettamiasi aineita enemmän kuin fiksuus. Fiksuuteen kun voidaan liittää myös mm. käytös."

        Luulet siis edelleen, että käyttäydyn samalla tavalla oikeassa elämässä kuin täällä? Voin kertoa ihan näin rehellisesti, että metsään menee ja vitusti.

        "jos et osaa ottaa kontaktia muihin ihmisiin kuin niihin tuttuihin ja turvallisiin."

        Heität pelkkiä oletuksia ilmaan, ilman minkäänlaisia varmoja todisteita. Ilman että olet edes ikinä nähnyt minua, heität pelkkiä tyhmiä ja älyttömiä oletuksia ilmaan. Et edes tiedä asioiden oikeaa laitaa, vaan yrität vain olettaa. Mutta oletukset eivät ikinä olekaan yhtä vahvoja kuin faktat.

        Vietä sinä iltaasi ihan miten haluat, mutta näköjään et edes halua nähdä sisältöjä. Jos et edes ole vastaanottavainen, niin eihän hommasta silloin tule yhtään mitään. Pakoilet vain sitä, että olettamuksesi menevät väärin. Et suostu vastaamaan kysymyksiini kunnolla, koska sinulla ei ole perusteita niihin.

        Et sinäkään siis voi kovin sosiaalinen ja keskustelutaitoinen olla, kun kerran et kuuntele ihmisten perusteluja olettamuksiisi. Ja jos et kerran edes halua vastaanottaa eri osapuolten näkemyksiä ja korjauksia olettamuksiisi, niin silloin ei ole mikään keskustelutaitoinen. Se on pakoilua. Oletat asioita, mutta kun toinen haluaa niitä korjata oikeiksi, niin lähdet pakoon.

        Joten se siitä sinun sosiaalisuudestasi ja keskustelutaidoistasi. Silloin ei kannata valittaa toisten ihmisten asioista, jos ei itsekään ole sellainen.

        Ja jos sinun mielestäsi on huvittavia ja sekopäisiä minun ajatukseni, niin samaa voisin tekstisi perusteella sanoa sinusta. Eri tavalla vain.


    • Ei kannata alkaa usean naisen käyttämäxi panomiehexi, vaan pysytään ennemmin puhtaina neitsyt-miehinä. Yhteiskuntaan rakastaa nimenomaan puhtaita neitsyt-naisii ja -miehii.
      Siihen perustuen meidän ikisinkkujen tulis olla ylpeitä meidän tilanteesta!! :)

    • Joku vaan

      Tuo on totta. En todellakaan aio koskea yhteenkään naisen pitkällä tikullakaan. Jätän homman ihan suosiolla niille miehille, jotka naisia viehättävät. Jos en kuulu siihen joukkoon, niin on ihan turhaa aisankannattajaksikaan ryhtyä. Pellen hommaa sellainen.

      • lyhyt nysä lihava

        No tuota, tavisnaiset on ihan kivoja.. naisesta on paljon hyötyä ja iloa miehelle;)


    • Joku vaan

      "No tuota, tavisnaiset on ihan kivoja.. naisesta on paljon hyötyä ja iloa miehelle;)"

      Mitä iloa ja hyötyä? Siis jos nuo tavisnaiset haaveilevat edelleen niistä parhaimmista ja seksikkäimmistä miehistä, niin mitä hyötyä ja iloa he tuovat jonkun tavismiehen tai ätmin elämään?

      Ei se naisten miesmaku muutu, ihan sama, onko kyseessä joku korkean tason kaunis nainen vai tavisnainen. He kiinnostuvat edelleen niistä pitkistä, komeista, lihaksikkaista, harteikkaista, isokaluisista, karismaattisista, sosiaalisista, tyylikkäistä, jne. miehistä, joita ei paljoa ole.

      Ei tavismies ole tuollainen, vaan nainen TYYTYY siihen tavismieheen, kun ei parempaakaan saa. Joten kun nainen tyytyy minuun, niin mitä helvetin hyötyä ja iloa siitä on nimenomaan minulle? Mitä hauskaa tai positiivista siinä on? Kun menen sänkyyn sen naisen kanssa, niin hän haluaisi harrastaa seksiä jonkun ihanmuunlaisen miehen kanssa, koska minä en kuulu niiden miesten joukkoon, joista hän yksinkertaisesti haaveilee.

      En ymmärrä, mitä iloa ja hyötyä on olla joku säälittävä aisankannattaja. Siis mikä siinä on niin hienoa? Vaikka ne tavisnaiset tajuavatkin, etteivät voi saada niitä parhaimpia miehiä, niin he kuitenkin HALUAVAT niitä miehiä. Eivät ne naiset haaveile meidän kaltaisista ätmeistä, vaan ihan joistakin muista miehistä. Minulle riittää ihan pelkästään se naisten halu, se, mihin heidän kiinnostuksensa, kiihoituksensa ja viehätyksensä OIKEASTI kohdistuu.

      Ei minua kiinnosta hevon saatanan vittujakaan se, että hän tyytyy minuun, kun ei parempaakaan saa. En todellakaan halua olla mikään aisankannattaja, joka kelpaa, kun niitä parempia ei saada.

      Joten tavisnaisista on meille ätmeille aivan yhtä paljon hyötyä kuin niistä korkean tason malleista ja huippukauniista naisista. Kumpikin haaveilee parhaista miehistä ja ne parhaimmat miehet ovat ainoita, jotka tästä yhtään mitään hyötyvät. Heitä naiset haluavat, heihin kohdistuu se naisten TODELLINEN KIINNOSTUS.

      Joten edelleenkään, yksikään nainen ei tuo minulle yhtään mitään hyötyä, yhtään mitään iloa, yhtään mitään sellaista, minkä takia jaksaisin harrastaa minkäänlaista seksuaalista heidän kanssaan. Työasiat hoidan, koska ne ovat pakollisia ja siinä se. Kaikki muu saa jäädä, koska ne eivät tuo minunlaiseni ätmin elämään yhtään mitään positiivista.

      • lyhyt nysä lihava

        Tavis naisen hyvoä ominaisuuksia:
        kiva=seuraa, yhteisiä juttuja, uutta tietoutta, uusia näkökulmia, yhteisiä kokemuksia
        hyötyä=tekee vaikka ruokaa ja siivoaa, asumiskustannukset n. puolittuvat
        iloa=vaikka sitä seksiä jos ei muuta

        Jokaisen kannattaisi TYYTYÄ johonkin, miksi tavis ei voi tyytyä toiseen tavikseen?

        Ja huom! Ihmisen ei ole hyvä olla yksin.


      • Hoxasin äskettäin että kun neitsyet ovat noita rakastetuimpia ihmisiä ni voidaan tässä vaiheessa julistaa, että me ätmit voimme olla sittenkin hyvillä mielin. Koska ätmithän ovat puhtaita neizyitä.
        Wüüü! Eläköön sinkut! ;)


        Ikänsä sinkkuna ollut:
        https://www.google.fi/search?q='karri kannas'&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=WX9JU_HxK-qvyAO4hYHgCg&ved=0CAYQ_AUoATgK&biw=1024&bih=672#facrc=_&imgrc=JcHXYP6qI2suYM:;yMUal-UfhKWy6M;https://lh5.googleusercontent.com/-CN2XoIA9ETY/UTmjO11MUvI/AAAAAAAAAQw/f9tFehB-e48/w800-h800/photo.jpg;https://plus.google.com/104641783707360029667;800;797


    • Joku vaan

      "Jokaisen kannattaisi TYYTYÄ johonkin, miksi tavis ei voi tyytyä toiseen tavikseen?"

      Totta kai saa tyytyä, mutta minä en halua olla se, johon TYYDYTÄÄN. Ymmärrätkö, mitä tarkoitan? Kun se nainen haaveilee joistakin muista miehistä, niin en minä halua olla aisankannattaja, johon tyydytä. Minä haluan nimenomaan olla sellainen mies, mistä ne naiset haaveilevat, koska silloin olen yksinkertaisesti heihin KAIKISTA ENITEN vetoava mies. Kaikki muu on pelkkää hevonpaskaa.

      Totta kai tavis saa tyytyä tavikseen, jokaiselle tasonsa mukaan. Mutta koska se nainen kuitenkin haluaa joitakin ihan muunlaisia miehiä, niin minulla ei ole todellakaan minkäänlaista halua olla mikään säälittävä aisankannattaja.

      "hyötyä=tekee vaikka ruokaa ja siivoaa, asumiskustannukset n. puolittuvat"

      Osaan kyllä itse tehdä ruokani ihan joka päivä ja siivoankin silloin kun on tarvis. En tarvitse ketään tekemään niitä asioita puolestani, koska huolehdin omista asioistani kyllä. Ja jos on minun omaa käyttämääni likapyykkiä, niin silloin tietenkin itse huolehdin niiden pesemisen. En tarvitse ketää tekemään näitä asioita puolestani, koska aikuinen ihminen osaa jo huolehtia itsestään.

      Asumiskustannukset puolittuvat, rahan takia parisuhteeseen meneminen on kaikista säälittävintä, mitä ikinä voi tehdä. Sama homma näissä rikkaiden miesten kohdalla. Monella miehellä ei ole mitään annettavaa naisille, joten koska heillä on iso pankkitili, niin naiset ovat muka kiinnostuneita. Niin ovatkin, RAHASTA, ei siitä miehestä. Mutta ne miehet vain eivät ymmärrä sitä, että he eivät naisia kiinnosta, vaan heidän omistamansa raha. He eivät ymmärrä, että naiset käyttävät heitä vain hyväkseen saadakseen rahaa ja paremman elintason.

      Sitten miehet ylpeinä esittelevät kaunista naistaan. Kun vain edes vähän viitsisi katsoa sinne kulissien taakse.

      "iloa=vaikka sitä seksiä jos ei muuta"

      Mitä iloa on naisesta, joka haaveilee joistakin muista miehistä? Kun kerran joku ERITTÄIN SEKSIKÄS mies saisi sen naisen vitun paljon kiinnostuneemmaksi ja kiihoittuneemmaksi, niin mitä ihmeen iloa minulle on siitä naisesta? Jos kerran se nainen haluaisi harrastaa sitä seksiä jonkun ihan toisenlaisen miehen kanssa, niin mitä iloa on minulle olla joku säälittävä pelle ja aisankannattaja. Koska se nainen ei haaveile MINUSTA, vaan ihan muunlaisista miehistä, niin ei tuollaisesta toiminnasta ole yhtään mitään iloa yhtään mihinkään.

      Eri asia olisi tietenkin, jos olisin niiden naisten haluama mies. Silloin koko homma olisi täysin rehellistä, eikä mitään naisten tyytymistä johonkin tavismieheen, kun ei parempaakaan saa.

      Minulla ei ole pienintäkään halua mennä sänkyyn yhdenkään naisen kanssa, koska tajuan itsekin sen tasoni. Jos kerran naiset eivät minusta haaveile, jos en kerran kuulu niihin miehiin, joita naiset KAIKISTA ENITEN haluavat, niin minkä ihmeen takia minä haluaisin asettaa itseni aisankannattajaksi?

    • Joku vaan

      "kiva=seuraa, yhteisiä juttuja, uutta tietoutta, uusia näkökulmia, yhteisiä kokemuksia"

      Työkavereiden, kavereiden, joukkuetovereiden, muiden valmentajien, hyvä päivän tuttujen, jne. kanssa voin tehdä yhteisiä juttuja, saan kaikilta paljon uutta tietoa erilaisista asioista, sekä näkökulmia, yhteisiäkin kokemuksia saan vaikka ja kuinka paljon joka ikinen päivä.

      Mutta miksi ihmeessä haluaisin sitä parisuhteessa? Jos se nainen kerran haaveilee niistä KAIKISTA SEKSIKKÄIMMISTÄ miehistä, niin minkä ihmeen takia minä tuollaisen naisen kanssa haluan mitään yhteisiä kokemuksia yhtään? Joo, työkaverini lähes kaikki naispuolisia, koska koulussa ei paljon ole miespuolisia työntekijöitä, mutta ensinnäkin, yksikään niistä nuoristakaan naisista ei ole ollut minusta kiinnostuneita.

      Ja toisekseen, jos kuuluisin niihin KAIKISTA SEKSIKKÄIMPIIN miehiin, niin minun ympärilläni olisi niitä naisia jatkuvasti. Eihän asiassa olisi yhtään mitään epäselvää, kiinnostuneita naisia olisi joka paikassa. Mutta kun näin ei ole, niin tiedän todellakin, että en kuulu niihin miehiin. Tiedän sen varsin hyvin, ettei minulla ole mahdollisuuksia päästä sellaiseksi mieheksi.

      Mutta tuohon parisuhteeseen, niin minulla ei ole pienimpiäkään mahdollisia haluja mihinkään parisuhteeseen. Koska kun se nainen kerran haluaa joitakin ihan muunlaisia miehiä, niin miten ne kokemukset ja jutut muka olisivat yhtään kivoja, hienoja tai positiivisia?

      Jos se nainen kerran haluaisi kokea ne kaikki samat asiat jonkun ihan muunlaisen miehen kanssa, mutta TYYTYMÄLLÄ minuun joutuu kokemaan ne minun kanssani, niin mitä vitun hienoa ja kivaa siinä on? Jos se nainen kerran kiinnostuu, kiihoittuu ja viehättyy ihan muunlaisista miehistä, niin mitä hyötyä, mitä kivaa, mitä iloa siitä on juuri minulle? Mitä iloa, hyötyä ja kivaa on olla säälittävä aisankannattaja?

    • Esapekka69

      Eikö nyt joku saa WITTU tätä kaveria hiljaseks!!!!? Alkaa aina oksettaa kun tuo kaveri raiskaa tätä palstaa enemmän kuin suomitytto_89. WITTU NYT OIKEESTI PÄÄ KIINNI SAADANA!!!!! Kaikille on tullut jo selväksi se ettei sinulle ole merkitystä muulla kun sillä että et tyydy mihinkään naiseen sen vuoksi että se tyytyy sinuun ja haaveilee unelmamiehestään samaan aikaan. NO WITTU ONNEA VAAN NAISETTOMAAN ELÄMÄÄSI SITTEN!!!! Mikä tuon kaverin elämällä on edes merkitys?

    • taustailija

      Palstan uusi inhokkini "joku vaan". Jaksoin lukea yhden värssyn loppuun kunnes huomasin että samaa jaarittelua ja huutoa joka helvatun värssy. Plaaahhhh...

    • ei ätm

      Ennen-kuvassa näyttää rennolta tyypiltä, jälkeen-kuvassa ylimieliseltä mulkulta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe