Ukraina vie suomalaisten rahat

Verot nousee

Nostetaan nyt meidän suomalaisten tuloverotusta heti todella roimasti.
Että Suomi sitten pystyy antamaan rahaa Ukrainalle.

http://www.elisa.net/suuri-valiokunta-puoltaa-lainan-antamista-ukrainalle/

14

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Perussuomalaisten kanta on vähintäänkin epäselvä. Saa antaa mutta ei pidä antaa tukea. EU:n kautta ei saisi antaa. IMF kelpaisi. Molempien lainanantajien ehdot ovat yhtä tuhoisat Ukrainan työväestölle. He joutuisivat kuripolitiikalla maksamaan takaisin lainat takaisin. Se merkitsisi sotun alasajoa, valtion omaisuuden yksityistämistä, yhteiskunnan palvelutoimintojen yksityistämistä sitä samaa mitä Suomen hallitus tekee vapaaehtoisesti.

      Ukrainan talous on kriisissä. Kapitalistioligarkit, hallituksen ja opposition, ovat kupanneet maan vielä tyhjemmäksi kuin muissa entisissä neuvostotasavalloissa. Kapitalistiryhmät ovat yhtä mieltä, ettei talouden romahdus ole heidän syytä eivätkä he ole velvollisia sijoittamaan tuotantoon omistaan.

      EU:n pitäisi vaatia, että maan kapitalistit palauttavat kaikki ulkomaiset varansa ja sijoittavat ne sekä maassa olevat teollisuuden kehittämiseen. Vielä parempi olisi, jos kapitalistien varat kansallistettaisiin.
      Sosiaaliturvaa ei saa antaa leikata, jos sitä siellä enää paljon onkaan. Maan sisäisille markkinoille ei tule hyväksyä ulkomaista pääomaa "vapaan kapitalismin" nimissä, jossa velat menisivät työläisten maksettavaksi ja voitot ulkomaille.
      EU ja muut voivat antaa lainoja teollisuuden rakentamiseen ja se on toisenlaista kuin antaa hallitusoligarkeille kulutusrahoja.

      EU vaati kaasun hinnan nostamista maailmanmarkkinahintaan. Venäjä nosti sitä kahdesti äsken ja viimeinen luku lienee lähellä. Siitä Venäjää syytetään kiristäjäksi.
      Korotus lisää Ukrainan ahdinkoa ja EU on siitä vastuussa. EU siirtää vastuun unionin palkkatyöläisille.

      EU kohdistaa kuripolitiikkaa kaikkiin jäsenmaihinsa ja nyt jo ulkopuolisiinkin. Pääomat lisääntyvät ennätysvauhtia ja pakenevat verokeitaisiin - pääomapulaa korvataan työväestön etuja kiristämällä ja se lisää entisestään talousahdinkoa.
      Lainoja tulisi myöntää pääasiassa teollisuuden rakentamiseen ja ilman valtioiden taloutta kuristavia ehtoja.

      Suomen ei tulisi kiristää Ukrainan työkansaa EU:n eikä IMF:n kautta.

      • 25% vientitullit EU:sta Venäjälle ja näin saadut varat käytettäköön lyhentämättömänä Ukrainan avustamiseen.
        Näin saadaan Venäjä ja Adolf Putin maksamaan edes jotakin aiheuttamistaan vaurioista.

        ...............


      • "Kapitalistioligarkit, hallituksen ja opposition, ovat kupanneet maan vielä tyhjemmäksi kuin muissa entisissä neuvostotasavalloissa."

        Niin, eikö olekin ihmeellistä. Nämä entisissä neuvostotasavalloissa riehuvat riistokapitalistit ovat neukkulan aikaansaannoksia ja neukkulan kouluttamia. Mikä ihme näiden oligarkien yhteiskunnallisessa olemissa määräsi heidän tajuntansa kahmimaan kaiken mahdollisen itselleen neukkulan romahtaessa. Siinä ei neuvostovirkamiehellä ollut paljon myötätuntoa kansaa kohtaan.

        Oligarkit ovat neukkulan synnyttämiä riistokapitalisteja.
        Tästähän me voisimme keskustellakin, että mikä ihme neukkulan virkamiesten yhteiskunnallisessa olemisessa sai heidät ryöstämään kansan omaisuuden itselleen?

        .....................


      • niinkö?
        antipunikki kirjoitti:

        "Kapitalistioligarkit, hallituksen ja opposition, ovat kupanneet maan vielä tyhjemmäksi kuin muissa entisissä neuvostotasavalloissa."

        Niin, eikö olekin ihmeellistä. Nämä entisissä neuvostotasavalloissa riehuvat riistokapitalistit ovat neukkulan aikaansaannoksia ja neukkulan kouluttamia. Mikä ihme näiden oligarkien yhteiskunnallisessa olemissa määräsi heidän tajuntansa kahmimaan kaiken mahdollisen itselleen neukkulan romahtaessa. Siinä ei neuvostovirkamiehellä ollut paljon myötätuntoa kansaa kohtaan.

        Oligarkit ovat neukkulan synnyttämiä riistokapitalisteja.
        Tästähän me voisimme keskustellakin, että mikä ihme neukkulan virkamiesten yhteiskunnallisessa olemisessa sai heidät ryöstämään kansan omaisuuden itselleen?

        .....................

        Hehheh, ottaako pattiin? Sitä saa mitä tilaa, etkö tiennyt kokkare? EU ja usa kiiirehti hyväksymään kiovan aseellisen vallankumouksen synnyttämän laittoman hallituksen sensijaan että olisi vaatinut uusia vaaleja ja demokratiaa.
        Venäjä tekee nyt sen mitä täytyy, elikä erottaa slaavit ja polakit toisistaan, tai katoliset ja ortodoksit, tai itäukrainan ja länsiukrainan, miten vaan halutaan asia ilmaista.
        Huvittavaa että ukrainan hallitus ja länsi on alkanut käyttää sanaa "terroristi" itäukrainassa operoivista? Mitäs ne maidanilla olevat vallankaappaajat sitten olivat?


    • Eivät ukrainalaiset mitään vie, niitä autetaan koska he ovat vielä suuremmassa pulassa kuin me. Kommunismin kokeilu vei heiltä ainakin 70 vuoden kehityksen taloudessa ja normaalissa ihmiselämässä ja kestää vuosi kymmeniä ennen kuin kommunismin vauriot niin taloudellisella kuin henkiselläkin puolella saadaan korjattua.

      Kyllä hädän alaisia pitää auttaa!

      Entinen NL, nykyinen Venäjä on velkaa kaikille vallassaan pitämilleen naapureilleen huimia summia kunnes nuo maat ovat pystyneet korjaamaan neuvostokommunismin vauriot.

      Nuo s.p:n lempilapset oligarkit ovat juuri tuon kommunismin tuloksia. Kommunismi pilaa ihmisten elämää tosi laajalti ja pitkän aikaa vaikka se periaatteessa on jo haudassaan. Ihminen joka on alistettu pienestä pitäen ei muutu hetkessä vaikka ies niskan päältä häipyisikin.

      • mietihän tätä

        "Eivät ukrainalaiset mitään vie, niitä autetaan koska he ovat vielä suuremmassa pulassa kuin me."

        Niinkö?
        No miksi me suomalaiset nyt samantien auteta myös itse venäläisiä.
        Sillä juuri sinähän työeläkeläinen olet täälläkin keskustelupalstalla pää punaiena kailoottanut kuinka surkeasti asiat venäjällä nyt oikein ovatkaan.


      • mietihän tätä kirjoitti:

        "Eivät ukrainalaiset mitään vie, niitä autetaan koska he ovat vielä suuremmassa pulassa kuin me."

        Niinkö?
        No miksi me suomalaiset nyt samantien auteta myös itse venäläisiä.
        Sillä juuri sinähän työeläkeläinen olet täälläkin keskustelupalstalla pää punaiena kailoottanut kuinka surkeasti asiat venäjällä nyt oikein ovatkaan.

        Mehän olemme auttaneet venäläisiä, Pietarin jätevedenpuhdistamokin on pääosin meidän rakentamamme. Ilman meitä nuo jaskat valuisivat kaikki vieläkin suoraan Suomenlahteen.

        Olemme auttaneet myös muutoin kuten vaikka ostamalla Karjalasta puutavaraa joka piristi alueen taloutta huomattavasti kunnes Moskovan juipit päättivät jottei karjalaisille voi moista onnea suoda ja muuttivat määräyksiä sen verran jottei kauppa enää käy kuin murto-osalla entistä volyymia.

        Olemme lisäksi rakentaneet sinne marketteja joista saa sopivaan hintaan kunnon länsievästä jne.

        Venäjä kuitenkin suhtautuu vihamielisesti kaikkeen ulkomaalaiseen joita mekin onneksi olemme. Heitä on siten vaikeaa auttaa koska politiikka on poukkoilevaa ja varsin ennakoimatonta jos ei lasketa sitä, että ulkolaisella ei saa mennä hyvin ja jos menee niin se homma kuuluu venäläisille.

        Jos Venäjä siirtyy vapaaseen demokratiaan ja lakkaa tuon sotilaallisen uhon niin asiat helpottuvat oleellisesti.


    • puunjuuret

      "Mikä ihme näiden oligarkien yhteiskunnallisessa olemissa määräsi heidän tajuntansa kahmimaan kaiken mahdollisen itselleen neukkulan romahtaessa."

      Kirjoittaja taitaa olla persaukinen suomalaisporvari, joka kateellisena katselee miljardiomaisuuksia hallitsevia itärajantakaisia kapitalisteja. Rahan ahneus joka on istutettu lapsena, ei katoa hetkessä.
      Suomessa ei koululaitos pysty kouluttamaan lapsia kasvamaan miljardöörikapitalisteiksi. Mikä sääli!

    • usimo

      Ukrainan kapitalisteilla on rahaa EU-maiden pankeissa, niin että niiden seiniä on jouduttu vahvistamaan. EU on laatimassa Ukrainalle näiden rahojen palauttamista valtionvelan muodossa ja jotka Ukrainan työläisten täytyy maksaa maksaa korkoineen takaisin unionimaiden pankkeihin. EU ei todellisuudessa ole lainkaan auttamassa Ukrainan teollistumista.
      EU ei ole viemässä vain suomalaisten työläisten rahoja. Se vie kaikkien unionimaiden palkkatyöläisten rahoja ja nyt jo unionin ulkopuolisten työläisten rahoja.
      Eu säilyttää pankeissaan myös Venäjän kapitalistien rahoja.

      Ristiriita ei kulje maiden välillä. Ristiriita on palkkatyön ja pääoman välillä.

    • "Ristiriita ei kulje maiden välillä. Ristiriita on palkkatyön ja pääoman välillä. "

      Se on totta.
      Jos Unioni ryhtyy taloudellisesti tukemaan nostamaansa Jatsenkon hallitusta, se ei panttaa siihen senttiäkään suomalaisten kapitalistien varoja. EU panttaisi meidän työläisten varoja ja hallituksemme kertoisi tapauksen johdosta meidän rahvaan syöneen yli ansioidensa ja vaatisi lisäleikkausia etuuksiin.
      Jatsenkon hallituksen ministereillä itsellään on luultavasti miljardeja lännen pankeissa kuten oli Janunkovitshin hallituksen ministereillä.
      Meidän suomalaisilla kapitalisteilla on miljardeja verokeitaissa ja jotkut rikkaat käyttävät jopa Ruotsia veronkiertomaana.

    • aist

      Mikäli EU lähtee ostamaan Ukrainaa kurittamalla sen työläisiä, EU ei panttaa suomalaisten kapitalistien varoja. Eu panttaa suomalaisten työläisten varoja, jos panttaa.
      EU ei ole esittänyt ainoatakaan lausetta ukrainalaisten kapitalistien maassa ja lännen pankeissa olevien varojen siirtämistä Ukrainan teollisuuden kehittämiseen.

      • totta totta

        Kotislummiltasi Jurvaltahan ei kahden miljardin euron maataloustukea leikata senttiäkään.


    • Erich Koch

      Ei senttiäkään ilmaista rahaa suomalaisia murhanneille ukrainalaisille ja Venäjän kanssa kehitysyhteistyö lakkautettava välittömästi ja heti!

    • ikaro

      "Ei senttiäkään ilmaista rahaa suomalaisia murhanneille ukrainalaisille ja Venäjän kanssa kehitysyhteistyö lakkautettava välittömästi ja heti! "

      Täysin päinvastoin. Jos menneitä kaivellaan, niin ruotsalaiset tapattivat sotakentillä suomalaisia satoja vuosia. Ruotsalaiset veivät poikiamme jo muinoin sotiin Venäjää vastaan laajentaakseen valtakuntaansa.
      Venäjän kanssa on jatkettava kaikenlaista yhteistyötä ja lisättävä sitä. Suomen työläisten tulisi tukea Ukrainan työläisiä vaatimuksissa laittaa kaikenlaiset kapitalistit piinapenkkiin yhteiskunnalta varastamiensa varojen takia heidän etnisestä taustasta riippumatta. Sama se on täällä. Onko oikein että Terhot, Walhroosit ja muut pitävät varojaan verokeitaissa ja vaativat rahvaalle palkkojen alennuksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe