Sain täydellisen ihon

Peaches

Minulla on nyt kolmekymppisenä naisena ensimmäistä kertaa elämässäni se täydellisen hyvä iho, josta parikymppisenä en uskaltanut edes haaveilla. En ikinä edes toivonut hyvää ihoa, koska olin niin varma, että se ei ole korteissa minulle, ikinä.

Teini-iässä alkanut lievä finnitauti äityi parikymppisenä kystiseksi akneksi: posket ja leukäperät kukkivat, finnit olivat ihon alla tuntuvia pieniä ja joskus vähän isompiakin patteja, muhkuroita. Säännöllisesti muutama patti kehittyi ihon pintaan punaisena ja tulehtuneena ja todella hitaasti poistuttuaan jätti jälkeensä punaisen jäljen.

Kun tätä oli jatkunut pitkään, vuosia, tein eräänä päivänä karmean havainnon: punaiset finnijäljet olivat alkaneet kuoppaantua! Minulla oli poskissa siellä täällä pieniä tummia kuoppia. Menetin lopullisesti toivoni.

Ajan mittaan kuoppa-arpien väri onneksi haalistui eivätkä ne niin ollen enää olleet yhtä räikeästi näkyvissä. Kuitenkin finni- arpeutumisprosessi oli jatkuvasti vieläkin käynnissä. Finnejä tuli lisää, samoin arpia...

N. kymmenen vuoden kystisen aknen jälkeen minulle suositeltiin hoitomuotoa, joka sopi minulle täydellisesti. Kyseessä on Basiron-voide säännöllisesti aamuin illoin pesun jälkeen käytettynä, koko akneiselle ihoalueelle runsaasti levitettynä ennen kosteusvoidetta. Tämä hoito tunnetaan maailmalla nimellä Regimen.

Minulla on nykyään täydellinen iho. Aiemmin syntyneet kuoppa-arvet ovat haalistuneet kokonaan eivätkä ne enää ole yhtä syviäkään; niitä ei käytännössä näy. Ihoni on tasainen, pehmeä, hehkuva, ja ennen kaikkea: finnejä ei enää tule, ei yhden yhtä!! Välillä huomaan perinteisesti hyväihoisilla kavereillani, joilla ei ole aknea, finnin siellä, toisen täällä. Nyt minä olen se, jolla ei ole finnejä.

5

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokeilen

      Siis ennen kosteusvoidetta?? Luulisi, että olisi toisin päin.

      • Peaches

        Ennen kosteusvoidetta laitetaan Basiron. Basironin annetaan imeytyä n. 15 minuuttia ennen kuin kosteusvoide lisätään. Lueskelin tätä palstaa ja huomasin, että täällä on ketju samasta hoitomuodosta otsikolla "Tämä toimii: The Regimen". Kannattaa sieltä lukea ohjeita ja aineita tarkemmin. Mutta siis mitään ei tarvitse tilata ulkomaisista nettikaupoista kalliilla hinnalla, vaan vastaavat toimivat tuotteet löytää suomalaisista apteekeista.

        Kannattaa ehdottomasti kokeilla.


      • maybe someday
        Peaches kirjoitti:

        Ennen kosteusvoidetta laitetaan Basiron. Basironin annetaan imeytyä n. 15 minuuttia ennen kuin kosteusvoide lisätään. Lueskelin tätä palstaa ja huomasin, että täällä on ketju samasta hoitomuodosta otsikolla "Tämä toimii: The Regimen". Kannattaa sieltä lukea ohjeita ja aineita tarkemmin. Mutta siis mitään ei tarvitse tilata ulkomaisista nettikaupoista kalliilla hinnalla, vaan vastaavat toimivat tuotteet löytää suomalaisista apteekeista.

        Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

        Heippa! Omistan (valitettavasti) aika voimakkaan aknen. Näin telkkarissa paljon Basironin mainoksia, luin netistä sen kehuja ja päätin kokeilla. Nyt kun purkin pohja häämöttää, eikä tuloksia näy, olen aika pettynyt koska odotin tältä aineelta paljon. Täytyy kai vain sitte todeta ettei mikää, aine/lääkekuuri poista akneani. On nimittäin tullut syötyä monenmoista lääkekuuria ja monia kymmeniä rasvoja on kokeiltu....ei auta! :'( Mutta onnea niille joilla edes joku aine auttaa, nauttikaa puhtaasta ihosta!!


    • Näin on

      Uskokaa jo että noista voiteista ei ole mitään apua! Peaches on basironin omistaja joka tulee tänne mainostamaan tuotettaan! Ainoa joka auttaa on roacuttan!!!!

    • Vannon Basironin nimeen

      Täällä toinen Basironin puolestapuhuja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe