Mistä kykyni ovat peräisin?

noitatyttö-

Heips! En odota saavani mitään järkevää vastausta suomi24:stä, mutta koska olen avoin ja valmis pohtimaan, kirjoitan tänne kuitenkin.

Tähän väliin: Älkää helvetti soikoon tulko kristityt sitten nillittämään, koska minua on kristinuskon taholta kiusattu ja peloteltu jo niin paljon elämäni aikana, että olen lähestulkoon tunnevammainen. 20 vuotta olen saanut kuulla siitä, kuinka olen luonnonoikku ja joudun helvettiin, jossa itketään ja kiristellään hampaita. Sanon suoraan, että kaiken maailman radikaaliuskovaiset fundamentalistit eivät pelasta sieluja ja kerää niitä taivaaseen, vaan jokaisella uhkauksella ja pelottelulla suurentavat pohjatonta katkeruuden, itsesyytöksen ja hallitsemattoman vihan kuilua, jonne vievät lopulta mukanaan useita ihmisiä. Ja se on maanpäällinen helvetti. Joten älkää tulko kertomaan minulle saatanasta, jumalasta tai synneistä, vaan antakaa minun olla rauhassa. Toivottavasti tein tarpeeksi selväksi tämän. Ja trollit erotan kyllä joukosta, niin typerä en ole.

Mutta magiasta kiinnostuneille: Mistä kykyni ovat peräisin? Olen lapsesta saakka ollut henkisesti epätasapainoinen ja ahdistunut. Aloin ajautua magian pariin jo joskus 4-vuotiaana, ja tähän suuntaan olen kasvanut. Olen aina kokenut halua muuttaa maailmaa ja auttaa muita. Vuosi vuodelta olen löytänyt uusia kykyjä, jotka olen huomannut sattumien kautta. Enneunia, näkyjä, etiäisiä, loitsuja, telepatiaa... Ne, jotka eivät usko minua, eivät usko. Ja niille ihmisille en ala todistelemaan mitään, koska en ole tilivelvollinen.
15-vuotiaana toivoin ja pyysin, että saisin auttaa muita tekemällä jonkinlaisia ihmetekoja. Sen jälkeen aloin kehittyä nopeasti, ja kohtasin muita selvänäköisiä ihmisiä, jotka ovat opettaneet minulle paljon. Toisinaan kuitenkin pelkään menettäväni kontrollin kyvyistäni. Painajaiseni on, että sekoaisin ja ajautuisin johonkin "omaan mielensisäiseen maailmaani", josta en enää kykenisi palaamaan takaisin tähän maailmaan, enkä enää pärjäisi tässä yhteiskunnassa, vaan joutuisin mielisairaalaan tms. Minua myös ahdistaa se, että en tiedä, mistä kykyni ovat peräisin. Olen auttanut monia ihmisiä, ratkaissut ongelmia ja mysteerejä, ja jopa pelastanut ihmishenkiä. Mutta en tiedä, mistä se kaikki tulee. Minulla ei ole aavistustakaan siitä, kuka/mikä olen... Sisälläni kaikuu ne monet syytökset, joita olen saanut kuulla vuosien varrella. Toisinaan todella tunnen itseni luonnonoikuksi ja friikiksi, ja pelkään, että olen jotenkin paha tai vääränlainen...

Toivon, että saisin asiallista palautetta ja edes yhden ulkopuolisen ihmisen näkökulman. Olisi kiva päästä ulkopuolelle tästä omasta sisäisestä piinasta, ja nähdä asiat objektiivisemmin. -Kiitos!

12

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • noitatyttö-

      Aika vihainen tuo minun tekstini sävy : ) Huomaatte siitä varmaan, että mua tosiaan on kiusattu ja peloteltu paljon elämäni aikana. Ja herkkä kun olen, jokaikinen syytös ja uhkaus jätti arven. Pelottelemalla ja tuomitsemalla valmistetaan minunkaltaisiani ihmisiä, jotka nuolevat omia haavojaan ja torjuvat muita siinä pelossa, että joutuvat hyökkäyksen kohteeksi. Ehkäpä joskus vielä vapaudun tästäkin, ja kykenen päästämään ihmisiä lähelleni. Nyt haluan vain selvittää muutamia faktoja, että pääsisin etenemään ja saisin vähän taukoa tästä kaikesta. Ja siihen tarvitsen ulkopuolisten ihmisten apua...

      • tehdää koe?

        Aloittaja hei, kun väität olevasi yli-herkkä ja aistiva, niin kerro tässä ja heti siitä; kuka minä olen ja mitä tahoa edustan, mitä näet?


      • skeptikko
        tehdää koe? kirjoitti:

        Aloittaja hei, kun väität olevasi yli-herkkä ja aistiva, niin kerro tässä ja heti siitä; kuka minä olen ja mitä tahoa edustan, mitä näet?

        Hmm. Sanoiko hän että hänellä on tuollainen kyky? Olisihan se hienoa jos olisi tuollaista selvännäköä liikenteessä.


      • uuuuu
        skeptikko kirjoitti:

        Hmm. Sanoiko hän että hänellä on tuollainen kyky? Olisihan se hienoa jos olisi tuollaista selvännäköä liikenteessä.

        Noita-tyttö;"Sen jälkeen aloin kehittyä nopeasti, ja kohtasin muita selvänäköisiä ihmisiä, jotka ovat opettaneet minulle paljon."


      • skeptikko
        uuuuu kirjoitti:

        Noita-tyttö;"Sen jälkeen aloin kehittyä nopeasti, ja kohtasin muita selvänäköisiä ihmisiä, jotka ovat opettaneet minulle paljon."

        Niinpäs onkin. En jaksanut lukea niin tarkkaan.


      • JahveMeister

        Sanotaanko vaikka näin kaikki muu on eläville olennoille mahdollista paitsi elämän tarkoituksen tietäminen.

        Ihmiset jakautuvat kolmeen eri ryhmään niihin, joiden on täysin mahdotonta ymmärtää mitään hengellistä, koska heillä ei ole sielua he koostuvat pelkästään elottomasta materiasta ja heiltä puuttuu hengellinen komponentti. Toinen ryhmä ovat ihmiset ja muut elävät olennot, jotka kykenevät uskomaan hengellisiin asioihin, mutta eivät koskaan kykene ymmärtämään niitä täysin. Viimeinen ryhmä on ihmiset ja elävät olennot, jotka kykenevät uskomaan hengellisiin asioihin sekä ymmärtämään niitä.

        Tämä näkyvä maailma, jonka uskotaan olevan "todellisuus" on oikeastaan vain hologrammi. Kaikki todellinen tapahtuu hengellisessä maailmassa. Suurin osa elävistä olennoista on sieluttomia ja tämän hologrammi maailman vankeja kykenemättä muuttamaan kohtaloaan. Vain ne kenellä on sielu ja yhteys hengelliseen todellisuuteen kykenevät vaikuttamaan kohtaloonsa.

        Olen aina vain nähnyt maailman todellisen luonteen. Sieluttomille maailman todellisen luonteen selittäminen on sama kuin yrittäisi kysellä sokealta sitä milloin huoneessa on valot päällä ja milloin pois sokealle molemmat ovat täysin sama asia. Suurin osa hologrammissa elävistä on kykenemättömiä kyseenalaistamaan kohtaloaan, eihän varjokaan kykene olemaan muuta kuin varjo aina sen mukaan mistä suunnasta valo tulee.


        Tämä maailmaa hologrammi tasoa ei voi muuttaa holgrammi tason säännöillä vaan ainoastaan hengellisen tason säännöillä. Se kuka palvelee hengellistä maailmaa on herra tässä maailmassa. Kaikki muut ovat kuin lastut laineilla voimatta tehdä mitään muuta kuin lentää sinne minne vuorovesi heittää.

        Miksi sitten hengelliset mestarit eivät muuta todellisuuden tilaa? Siksi tietenkin, että sillä ei ole mitään merkitystä missä tilassa todellisuus on, koska mestarit voivat saavuttaa minkä tilan tahansa missä hetkessä tahansa joka tapauksessa. Mestari voi olla kaiken alussa tai kaiken lopussa siellä ja täällä ilman samanlaisia rajoituksia kuin mitä muut joutuvat noudattamaan. Vaikka hengellinen mestari muuttaisi todellisuuden tilaa kukaan muu kuin toinen mestari ei voi sitä edes havaita, koska hologrammin vangit pitävät kulloistakin todellisuutta ehdottomana totuutena voimatta edes havaita muutosta.


    • froze

      kykysi ovat lahja. käytä niitä hyvään ja muiden auttamiseen. muiden mietteistä viis. tsemppiä sulle.

    • Näin uskon

      "Mistä kykyni ovat peräisin?"

      Psyykestä, omasta sisimmästä.

    • 8 + 8

      "Mistä kykyni ovat peräisin?"

      Tiedät kyllä, mutta et halua tiedostaa totuutta.

    • The pain of seeing

      Haluaisin tietää miten 4v voi joutua magian kanssa tekemisiin?
      En epäile mutta mietin vain.
      Henkilökohtaisesti uskon kirjoittajaa koska olen itsekkin joutunut/päässyt tekemään ja kokemaan ihmeellisiä asioita, asioita. Joita ei voi järjellä selittää. Minä muunmuassa näen ihmisten sielun kun kosketan häntä. Minä näen demoneita, aaveita ja jopa enkeleitä(tiedän että se kuulostaa hullulta, mutta minut on tutkittu moneen kertaan ja olen käynyt psykologien kanssa useita keskusteluja)

      • Mysteeri2

        Minäkin ajauduin magian pariin n. 4v, osasin kaataa ihmisiä ajattelemalla heidän kaatuvan. Nykyään pystyn siihen vain joskus jos keskityn oikei kovasti.


    • true story

      Minun isoäitini isoäidillä on kuulemma ollut samanlaisia kykyjä eläessään. Jotkin pojat olivat hukkuneet lampeen (kukaan ei ollut tiennyt missä he ovat)ja isoäitini isoäiti oli nähnyt seuraavana yönä unen, missä pojat olivat enkeleitä tms. ja tulivat lammelta hevoskärryillä. Hän joutui myös oikeuteen sen takia koska tiesi miten pojat olivat kuolleet, joten uskon kyllä sinua 100prosenttisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe