Käyttäytyminen

Pölöt prkele!!!!

Tuo, mikä ihmetyttää, niin on tämä käyttäytyminen kirjastojen koneilla.
Nytkin ihan hiljattain tarkoitukseni oli käydä töiden jälkeen kirjaston koneella asioimassa netissä, niin eikö siinä samantien ollut vanhempi nainen pyörimässä ja kyttäämässä mun ympärillä. Huokaili ja hohhotteli kovaan ääneen ja kyttäsi kaula pitkällä mun koneelle. Koita siinä nyt sähköposteja sitten lukea, kun toinen hätistelee tällä tavoin koneelta pois.
Kyllästyin siihen sen verran, että varasin sitten koneajan parin tunnin päähän ja ajattelin saavani sitten hoitaa nuo pari nettiasiaa pois jaloista.
Siinä myöhemmin sitten olin menossa koneelle, niin eräs mies ryntäsi tähän koneelle syli täynnä rojua ja niin kovaa, että olisin varmasti ollut nurin, jos oltaisi törmätty.
Ja jumalauta, mikä draamakohtaus siitä syntyi, kun sanoin hänelle, että mulla on kyllä varattu aika nettiin.
Katsoi mua leuka rinnuksilla kuin halpaa makkaraa, kysyi et kuin näitä muka voi joku varata. Totesin että katso näytöltä jos et muuten usko, niin siitä sitten helvetinmoinen mekkala että hän haluaa just nyt just tähän koneelle ja niin ja näin, vetosi tulostamiseen ja tällaista. Ihan tällaisella mene muualle-asenteella.
Rupesi kyllä riepomaan, mutta annoin periksi kun en nyt tietenkään halunnut mitään vittuilusirkusta päälle, mutta mä jätin sit varauslukituksen päälle piruuttani ja ajattelin että kärvistelköön siinä itsekseen lisää jonkin aikaa.
Ja tää kerta ei ole todellakaan eka kerta, kun porukka tulee hätistelemään toisia varatuiltakin vuoroilta pois. Tai sitten tupataan väkisin tekeen joku oma juttu siinä toisen vuorolla. Ja kaikista säälittävintä tässä on se, et näistä omalle kohdalle osuneista ainakin kaikki ovat olleet siinä 50-60v tietämillä.
Eli sen ikäisiä, joilta nyt ei tod odottaisi tällaista vähäpäisen pikkumukulan tasoista käyttäytymistä.
Tämä on kyllä kans niin turkulaista kuin olla voi, tällainen vitut susta, mun kustannuksella varsinkin-tyylinen asenne.
Itsellä ei ainakaan tulisi mieleenkään mennä koneelle kesken toisen vuoron ja ylipäätään käyttäytyä noin.
Tietenkin oma netti olis hyvä juttu varsinkin niiltä osin, ettei tarvitsisi sietää tuollaisia hermoheikkoja idiootteja, mutta mulla netin tarve on kuitenkin sen verran vähäistä että ei kannata hommata edes niitä halvimpia laitteita liittymää. Vielä kun mulla on kirjastoon matkaa noin 50-60 metriä.

10

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenkien kuluttaja

      Ikäviä ihmisiä tuollaiset etuilijat.Eikä uskoisi että noinkin vanhat joilla pitäisi olla jo jonkinlaiset käytöstavat Kyllä pahaksi on menny maailma.En yhtään ihmettele mielipahaasi.Itse oon törmänny vähän samanlaisiin tilanteisiin kauan sitte,mutta silloin oli kiireiset nuoret asialla kaupanjonossa.

      • Kenkkuuntunut

        On juu, ja tuo asennoituminenkin tosiaan on, että olet itse kuin pahakin ihminen, kun haluat olla netissä omalla vuorollasi.
        Sekin vielä menis, jos kysyttäisiin fiksusti, et sopisiko näin tai näin. Mutta kun ei.
        Ja onhan tuo käytäntö vallallaan ylipäätäänkin joka puolella.
        Itsellä oli vastaavia kokemuksia viime kesällä, kun olin ollut lonkkaleikkauksessa.
        Esimerkiksi kaupoissa ihmiset etuilivat todella törkeästi kassalla ja hyllyillä, kun näkivät minun kulkevan kainalosauvojen avulla ja koitin vetää kauppakoria siinä samallaa perässä.
        Pari kertaa meinasin kaatuakin, kun toinen asiakas veti älytöntä vauhtia ohi niin, että tönäisi mua samalla ohi mennessään. Ja kuinka ollakaan, sain vähintäänkin niin tappavia mulkaisuja osakseni kuin olla ja voi, kun tuollaisessa tilanteessa tietenkin jyrähdin asiasta.
        Osa kehtasi vielä veetuilla takaisin, että mä olen röyhkeä yms. Vissiin kai siksi, kun häiritsin heidän kauppa-asiointia jollain tavalla ja uskalsin sanoakin vielä, ettei nyt tönimään sentäs tarvitsisi alkaa.
        Eli just niin tätä mallia täkäläiset..
        Enkä nyt tarkoita, että tuolloin mua nyt olisi tarvinnut hyysäämään alkaa, mutta tosiaan olis luullut nyt vähän löytyvän niitä tapoja kuitenkin.


    • Kohtelias_

      Ihmisistä tulee koko ajan vain törkeämpiä. Bussin ovellekin rynnitään niin kuin hengenlähtö olisi lähellä. Onko kukaan muuten sattunut huomaamaan, onko tuolla Hirvensalon suunnalla erityisen röyhkeää nuorisoa, kun käyttäytyvät kuin apinalauma bussin tullessa? Ei mielestäni muilla linjoilla ole samanlaista menoa.

      Kaupassa huomioin aina vähäostoksiset ja päästän heidät ohi, jos itselläni on enemmän tavaraa. Samoin jos uusi kassa vapautuu, niin en rynni sinne jonon hänniltä vaan päästän tietysti pidempään odottaneet ensin. Harvemmin sitä silti itse törmää ystävällisyyteen, vaikka väittävät, että sitä saa mitä tilaa.

      Kyllä se vähän niin taitaa nykyään olla, että jos koetat muita huomioida, niin jäät vierestä katselemaan, kun ne muut vievät kaiken mikä irti lähtee.

      • Nähty on

        Niinhän se on,tyhjän saat asiallisella käytöksellä.
        Muutenkin ihan täysin tällaista minä minä minä eikä kukaan muu-asennetta joutuu sietämään monessa paikassa.


    • Ehkä nyt on kevän stressi.. Kohta on kesä.

    • Aina ollu noit

      vahinko on siinä, et niist saa saman tuomion kun ihmisist!

    • DF123

      Tiedän tunteen. Vanhalla paikkakunnalla olin varannut 2h tutkielman tekemiseen ja siinä sitten sitä tein niin about 5min välein joku tuli sanomaan kuinka olen istunut siinä jo 15min, nyt on muiden vuoro. No kirjaston virkailija joka valvoo sitä huonetta tuli hänelle sanomaan, kuinka olin varannut ajan, ja että tämä kone on vain varatuille ajoille, tai silloin kun ei ole varattuna. Kauhea huuto siinä sitten syntyi ja 15min huudon jälkeen luovutin ja varasin seuraavalle päivälle ajan, ja silloin sain olla ihan rauhassa. Ja tässäkin tapauksessa kyseisella ihmisellä ikää oli ainakin 50 vuotta.

      Ja suosittelen oikeasti hankkimaan vaikka tabletin tai 350-400€ maksavan kannettavan ja ota puhelimeen joku rajaton halpa netti. Sen kännykän netin pystyy puhelimen kautta siirtämään toisen laitteeseen.

    • Pölöt prkele!!!!

      No joo ja saahan noita miniläppäreitä välillä johonkin 250 euroonkin ja 10€/kk-hintainen netti varmaan riittäisi jo noihin pikkupuuhiin, kuten postin lukemiseen ja satunnaiseen pikkusurffailuun.
      Mutta tosiaan, kannattaako sitä max. 5-6 tunnin viikkokäytöllä satsata edes tuotakaan vertaa.. Ja enempää en yksinkertaisesti jaksa roikkua netissä.
      Mutta no, täytyy harkita. Saisi ainakin olla tosiaan tuollaisilta pässeiltä rauhassa ja omaa nettiä vois kyllä käyttää vaikka keskellä yötä jos tahtoo.

      • ilmaiseksi

        TVT asunnoissa netti kuuluu vuokraan.


      • TVT:llä asuva
        ilmaiseksi kirjoitti:

        TVT asunnoissa netti kuuluu vuokraan.

        Niinhän se kuuluu. On just se halvin liittymä, mikä maksaisi omalla sopimuksellakin sen kympin kuussa.
        Jos haluaa sitä tehokkaamman, niin se täytyy sitten tilata&maksaa itse.
        Mutta tuo kympin liittymäkin on riittävän tehokas laskujen maksamiseen ja tällaiseen.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe