Tarkkuuskiväärin (VSR-10/MB03) virittämisestä..

ghynther

Morjens! Elikkäs olen katsellut Well MB03 (VSR-10) ostamista halvalla (65€ muistaakseni) taiwangunista. Mutta ei se vielä siinä, vaan asiahan oli nimenomaan se, että, kun en tiedä airsoft aseiden virityksestä käytännössä mitään, niin kysyn nyt neuvoa.
Eli mitä osia minun pitäisi tuohon ostaa, että se ampuisi pitkälle ja tarkasti (myös kestävyys on iso )? Eli siis lähdöillä ei sinäänsä itselle olisi suurta väliä (eli ei tarvi olla 170m/s yms.) vaan siis sillä, että aseella ampuisi kauas (mielellään 50-70m) saakka, ja tarkasti. Neuvoja kiitos! :)

15

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ghynther

      UP -Vastauksia, jos vaan kokemusta? :)

    • airsoftsniper6563

      Itellä on tuosta se J.G versio ja mulla on siinä Teräs searit 1 ja 2 jotka on valmistanut airsoft pro ja kaikkia muuta sälää.. Yleisesti olisi suositeltavaa vaihtaa koko liipaisin koneisto 90 asteiseen eli se on kevyempi ladata ja kestää myös suurempia virityksia. Sen jälkeen suosittelen siirtymään sylinteriin ja sen sisältöön. Laadukkaita osia kannattaa suosia ja myös sylinteri kannattaa vaihtaa laadukkaampaan varsinkin jousentehojen kasvattamisen syystä. Joku m160jousi ja sen kestävät osat liipaisin koneistoon ja sylinteriin. Sitten kannattaa siirtyä hopuppiin ja piippuun. 6.03 on ehkä yleisin ja on ihan pätevä.Sitten nineball hopupkumi ja vahvistettu hopup yksikkö. Lisäksi on paljon muuta hieno säätöä kuten sylinterinpäätä,sorboamista,Tukin ja piipun äänenvaimentamista patjan sisuksilla :D Lisäksi jos oikeen hienon haluaa niin voi myös maalata tai maalauttaa. Itse olen vaihtanut kaikki ruuvit kuusiokoloruuveista talttapääruuveiksi. Se oli mielestäni hyvä koska se ei kulu niin helposti ja airsoft aseessa ne kyllä menee ihan täydestä ja on helpompi avata vaikka puukolla joka ei ole kyllä hommaan tarkoitettu. Muista myös ostaa hyvä kiikari ja käyttää laadukkaita kuulia. ja kannattaa myös perehtyä vsr:än toimintaan ja katto vaikka youtubesta purku videoita ettet hajota tai räjäytä sitä käsiin joka on kyllä epätodennäköistä. Myös lisälippaista ei ole haittaa. Pibodeilla vai mitkä lie en ole airsoft aseeseen huomannu mitään hyötyä. Vähillä välimatkoilla nouset vain turhan korkealle ja se tarkkuuslisä mihin ne on suunniteltu on niin vähäinen. Josain sodassa se voi olla hyvä kun tarkkuuskivääreillä puhutaan jo kilometrien matkoista. Toivottavasti sait tarkoituksestani selvää. En ole mikään kirjoittaja :D

    • airsoftsniper5467

      Ja onhan sitä sälää, piipunkeskittäjiä,hopinpainajia ja muuta jolla saa kyllä aika lailla justiin omanalaisensa asee.

    • ghynther

      Okei, kiitti kun jaksoit kirjottaa nuinki paljon, apua oli! :) Mutta sitä vielä, että mitkä sun mielestä ois ne ''keskeisimmät'' ja tärkeimmät osat (mainitse vaikka 3-5), siihen, että kuula kantaisi pitkälle ja tarkasti?

    • airsoftsniper6534

      hmyy. No kyllä se kantomatka on varmaan tärkein koska silloin ei se tarkkuuskaan niin paljon päin persettä ole ettei ampua pysty. Eli menet esm.http://www.tradesoft.fi/search/?q=vsr

      1)Jos aiot virittää liipaisin koneistoa pitää päivittää kestävämmäksi. Eli tuolta esim nuo shs 1st ja 2st searit riittää hyvin m160 tasolla ainakin mitä olen kuullut.
      2)sylinterin sisus http://www.tradesoft.fi/product/1314/pps-metallinen-virityssetti-vsr-sarjalle-mb-0203 ,
      3)vielä jos tarkkuutta kaipaa niin. Kattelet tuolta hopup kumia,hopupkammiota sun muuta. Sylinterinpääki ois hyvä vaihtaa. Tuolla ei tarkkuus-piippua näkynny mutta sekin ois ihan hyvä.
      4)sitten vielä mikä on melkee pakko ostaa äänenvaiimennukseksi. Sorbo.

      Ja sitten vielä on nuita hieno äätöjä sun muita hoppimodeja ja muuta joista löytää googlella. Ja kyllä tähänkin on niin paljon eri versioita miten mutta jos jotenkin opjektiivisesti aattels ni jotenki nuin.

      Tuolla sivulla ei ehkä ole niitä "parhaita" osia mutta kyllä smmosia kauppojakin ihan googlella löytää.

      • quickscoperampagexD

        Hei kantsiiks snipun kaa käyttää suojalasei vai pystyyks jollai maskilki tähtää hyvi:)


      • ghynther
        quickscoperampagexD kirjoitti:

        Hei kantsiiks snipun kaa käyttää suojalasei vai pystyyks jollai maskilki tähtää hyvi:)

        Käytä laseja, kaverilla maski ja sanonu että maskin kanssa on vaikea tähdätä. Ehkä se on ennemminkin käsiaseille :)


    • airsoftsniper4366

      Ei välttämättä pieni maski esim sansei tai sen kopiot on ihan hyvyt. ite tykkään että on vhän naamallekki suojaa :)

      • quickscoperampagexD

        Kiitti


      • ghynther
        quickscoperampagexD kirjoitti:

        Kiitti

        Hei airsoftaniper, oon täs katellu osia, niin osaakko sanoa oisko nää ihan jees?
        Elikkä nineball hop-up kumi, 1 ja 2 searit, PPS virityssetti ( kuulalaakerit), sylinterinpää?
        Eli osaisikko sanoa, kantaisiko noilla osilla kuula kauas ja tarkasti, ja kestäisikö ase? Jos joku noista sun mielestä huono vaihtoehto, niin sano mikä pois ja tilalle? Sitten vielä, että mielellään tuohon (enintään) 90e pintaan se budjetti, eli postikulujen kanssa se 100.
        Toivottavasti saatte selvää :)


      • Maskilla_hankalaa

        Naamalle saa suojaa alamaskilla


    • airsoftsniper6456

      Varmasti en osaa sanoa kun ei nuita osia ole, mutta kyllä tuo kuulostaa ihan hyvältä setiltä. Ja kyllä nuo osat ihan hyviltä vaikuttaa ja monien mielestä hyvät on että miksei. Airsoft aseelle maksimaalinen tarkkuus on nuin pienellä budjetilla ei tietenkään ole mahdollista ja isommallakin budjetilla tosi haastavaa. Sitten kun ostat nuo niin muista ostaa myös jotain rasvaa tai silinkoonia ja tehdä ihan perus puhdistus. Oikein säädettynä tulee varmasti ihan hyvä ja pelikelpoinen ase.
      Veikkaisin että hyvä tulee jos et johonkin ole tyytyväinen niin perehdyt vain asiaan ja tilaat uudet "ns.paremmat" osat.

      • gyntteri taas

        Okei, kiitti! Susta on ollu tosi paljon apua tässä :) mut oon viel kahen vaiheel, et ostanko A&K käytetyn SVD (vaihettu tarkkuuspiippu, hoppi, ja mukana 150, 160 ja 175 jouset) vaiko ton MB03 ja viritän.. Kummatki ois kai hyviä vaihtoehtoja, joten mitä mieltä sä oot?


    • Airsoftsniper6456

      maku asia kannattaa kuitenki muistaa että tähän asiaan on niinpaljon mielipiteitä niin älä mua kokonaan usko lueskele muiltaki foorumeilta ja sivuilta. en sanois etteikö nuo ois totta mutta silti .D Tuosa SVD:on semmonen 3sentin rautanen latauskahva että jos sen ostat niin vaihda tuo m150jousi. Kato netistä muiltakin foorumeilta ja jutuista.

    • tomii aina

      hitsaa se kiinni

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe